Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 13:44:16
|
|
|
|
arabela*
|
Milotetko...spet tak dan beži... zdaj sem si lase pobarvala....zraven delam tu na računalniku....ob petih pa mi tak mičkene prideta domov
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 13:46:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Aja,Saraya dober nasvet,da pogoriš na razgovoru:glede na to,da imaš otroka mlajšega od treh let,bi želela koristiti polovični del.čas...zanesljiv način,da jim ma ja...jaz imam tako "smolo"..da bi se še res znalo zgodit da me pokličejo na razgovor in da dobim šiht Ma sem našla prijave,pa življenjepis...smo v šoli to delali letos...pri prakt. pouku)))tak da bom scumprala...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 13:46:58
|
|
|
|
arabela*
|
Blueberry....pozdravček
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 13:52:13
|
|
|
|
Blueberry
|
Lep pozdrav. Sem prišla po dolgem času malo pokukat k vam. Namesto sestre (Vrtnice79).
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 14:03:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Lep pozdrav. Sem prišla po dolgem času malo pokukat k vam. Namesto sestre (Vrtnice79). oooooo,pozdravljena. kak je kaj M?..nič se ne javi
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 14:14:26
|
|
|
|
Blueberry
|
M. je vredu. Zdaj je skozi delala, pa ni imela časa da bi kaj gor pokukala. Zdaj ko ima dopust bo imela mogoče malo več časa da kaj poklepeta z vami. Včasih vas rada berem ko imam čas. Se vam lahko kdaj pridružim pri klepetu tukaj gori? Drugače pa še nimam otrok (razen če se pesek šteje ki je skoraj tak ko mali otrok ), sem še študentka. In kako ste kaj drugače?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 15:17:05
|
|
|
|
arabela*
|
Blueberry....lepo jo pozdravi...in naj se res kaj javi...ker je izginila kot bi se v zemljo vdrla Seveda si dobrodošla med nami......velkome
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 15:25:24
|
|
|
|
matcar
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 15:29:53
|
|
|
|
matcar
|
Meni pa se danes spet dogaja.Sem taaaak dobre volje,da bi kr po luftu skakala.Me je danes namreč glavi šef poklical v pisarno in me pohvalo.JPa za dopust sma se zmenlae reko,da mi je zdaj poteklo 2 meseca poskusne dobe in kako se počutim jaz.In da dobim podaljšano še za 7 mesecev,kolko je pogodba,ostalo pa pol takrat dorečema,kako naprej.Pa da je bilo nekaj pripomb sicer od začetka,ampak sem se zelo popravla in vidi da se res trudim. Pa za dopust sma se zmenla,je reko,da bo govoril z našo kadrovsko,tak da načeloma imam odobrenega z oktobrom ali novembrom. Pa še Lea me je klicala,sicer sem ravno delala,ampak vseeno.HB,je dobila telefon!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 15:31:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matr...me je ta fitnes že zasvojil...kar šla bi ...polna energije se zbujam da ne boš kot ženska oblika Schwarzija prišla vun,z mišicami...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 15:34:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, pa dobro jutro tudi od mene. Veste kaj pa mene danes muči? Imam tako kepo v trebuhu , namreč T gre danes k moji mami na "počitnice". V bistvu bo tam prespal, jutri popoldan pa greva po njega. Pa se mi zdi, da ga bom full pogrešala. No, ampak z mojim pa bova maksimalno izkoristla skupni čas . Tak da zvečer me ni na čvek. Saj je prav tak,rabita malo časa za sebe tudi,kar je zraven težko izvedljivo.Vsaj pri meni.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 15:37:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Da pa ne bom samo jamrala,imam za spremembo še eno lepo novico.Moja dva moška sta se ravnokar odpeljala proti Celju,po našo novo Brakico No,ni nova,za nas je nova Komaj čakam,da prideta nazaj... Zdravo sami0804.. kaj pa je to? Kamp prikolica!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 15:38:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Lenči dobrodošla nazaj. Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 15:39:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Lep pozdrav. Sem prišla po dolgem času malo pokukat k vam. Namesto sestre (Vrtnice79). oooooo,pozdravljena. kak je kaj M?..nič se ne javi To tudi mene zanima! Pa pozdravi jo!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 15:41:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Blueberry....lepo jo pozdravi...in naj se res kaj javi...ker je izginila kot bi se v zemljo vdrla Seveda si dobrodošla med nami......velkome Ti kr pridi! Te bomo zelo vesele.Pa zakaj vse mislite,da morate imet otroke,če hočete čvekat z nami? Ti samo pridi in se nam pridruži.Si DOBRODOŠLA!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 15:44:51
|
|
|
|
matcar
|
Aja! Katy,Lenči-jaz sem svoje knedle dala že pri 2 mesecih babicam čuvat za cel vikend.Je res blo malo muka(meni-njim ne)ampak sem se navadla.Najboljše pri vsem tem pa je,da so se otroci hitro na to navadli in nimam težav jih dat bilokomu,bilokdaj,bilokam peljat.Tudi za več časa!Sem pa Leo še tudi takrat dojila in sem si zbrizgala mleko ven pa eno piksno AM sem kupla,tak,da če je bila sila,so ji flaško naredli in je špilalo super!
< Sporočilo je popravil matcar -- 12.8.2010 15:45:18 >
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 15:49:18
|
|
|
|
rina22
|
evo naju doma sem utruuuujena T je pa že po poti zaspala v avtu blueberry, dobrodošla lenči, fajn, da si nazaj in super za uspešen dopust
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 18:58:56
|
|
|
|
arabela*
|
čer Otroci spijo...ded na pijački, jaz pa uživam...oz še printam neke stvari
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 19:04:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja! Katy,Lenči-jaz sem svoje knedle dala že pri 2 mesecih babicam čuvat za cel vikend.Je res blo malo muka(meni-njim ne)ampak sem se navadla.Najboljše pri vsem tem pa je,da so se otroci hitro na to navadli in nimam težav jih dat bilokomu,bilokdaj,bilokam peljat.Tudi za več časa!Sem pa Leo še tudi takrat dojila in sem si zbrizgala mleko ven pa eno piksno AM sem kupla,tak,da če je bila sila,so ji flaško naredli in je špilalo super! se strinjam..da je to fajn.., pa otrok je bolj samostojen ampak naše še niso prespale nikoli...ma kaj te vem...sprva jaz nisem želela...pa tud neke potrebe ni bilo, sedaj pa niti A noče več niti probat....da bi prespala..mah bo že....če ne prej ko bo sama hotela ..nem pa kak bi se M obnašala drugod,ker to so nenormalno navezani na mene...ponoči obvezno vsako noč k mamici v postlo...))danes npr...jo je moj hranil ..in je tulila ko živina, ni hotla pit mleka......ene 15 minut, pridem jaz jo vzamem v naročje..mala v sekundi popila mleko in zaspala
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 19:06:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Me je danes namreč glavi šef poklical v pisarno in me pohvalo. pridna kot vedno
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 19:07:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa še Lea me je klicala,sicer sem ravno delala,ampak vseeno.HB,je dobila telefon! no fajn..lahko mirno spiš
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 19:16:12
|
|
|
|
arabela*
|
relax ronaldo...njami.....
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 19:17:03
|
|
|
|
arabela*
|
nič grem delat dalje..pridem ))
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 19:29:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer Otroci spijo...ded na pijački, jaz pa uživam...oz še printam neke stvari Ste pa hitre. Midva sma se še ta čas veni potepala.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 19:33:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer Otroci spijo...ded na pijački, jaz pa uživam...oz še printam neke stvari Ste pa hitre. Midva sma se še ta čas veni potepala. ja ob četrtkih gresta okol pol sedme ...ma utrujene sta prišle...sta se kopale,pa norele...samo padle v postlo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?