|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,12.del
12.8.2010 9:56:13   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

matr...me je ta fitnes že zasvojil...kar šla biuser posted image ...polna energije se zbujamuser posted image user posted image

da ne boš kot ženska oblika Schwarzija prišla vun,z mišicami...user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
12.8.2010 9:57:10   
ly117
Pavze je konec, gremo dalje. Se spet pri naslednji javim.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
12.8.2010 9:57:17   
sami0804

matr...me je ta fitnes že zasvojil...kar šla biuser posted image ...polna energije se zbujamuser posted image user posted image

da ne boš kot ženska oblika Schwarzija prišla vun,z mišicami...user posted image user posted image

zugleda da res.....ja...danes sem opazla,da me že moderček tiščiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
12.8.2010 9:58:29   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Moja dva sta šla malo se potepat po sončku jaz pa doma z coto v roki. user posted image  

pa ne mi zdaj slabe vesti zbujatuser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
12.8.2010 10:01:25   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

res fajn, da se tak razumeta user posted image jaz pa si taaaaaak želim še enega user posted image , me zadnje čase fuuuuuuuuuuull matra, pa še zdaj ne smem in ne morem metuser posted image user posted image

zarad katerih težav?...

ne, zaradi faxa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja...a da bi kasneje fax delala..pa ne.? samo vprašam..)

ne, moram to zdaj naredit. če ti povem po resnici, mi je full težko delat fax zraven T. če pa maš 2, pa je še težje.. pa še bolonjci so za nami. po tem programu pa mrtva nem študirala... jaz gledam na to tak - če sem že skoraj pri koncu, bom probala to naredit do konca, drugače je škoda vsega truda in let.. ker vem, da če bom zdaj mela še enega user posted image , faxa nikoli nem naredilauser posted image čeprav je želja po user posted image res velika........

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
12.8.2010 10:01:54   
arabela*

Moja dva sta šla malo se potepat po sončku jaz pa doma z coto v roki. user posted image  

ma daj....bejž za njima....kaj boš te pucalauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
12.8.2010 10:02:39   
arabela*

res fajn, da se tak razumeta user posted image jaz pa si taaaaaak želim še enega user posted image , me zadnje čase fuuuuuuuuuuull matra, pa še zdaj ne smem in ne morem metuser posted image user posted image

zarad katerih težav?...

ne, zaradi faxa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja...a da bi kasneje fax delala..pa ne.? samo vprašam..)

ne, moram to zdaj naredit. če ti povem po resnici, mi je full težko delat fax zraven T. če pa maš 2, pa je še težje.. pa še bolonjci so za nami. po tem programu pa mrtva nem študirala... jaz gledam na to tak - če sem že skoraj pri koncu, bom probala to naredit do konca, drugače je škoda vsega truda in let.. ker vem, da če bom zdaj mela še enega user posted image , faxa nikoli nem naredilauser posted image čeprav je želja po user posted image res velika........

saj imaš prav ja.....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
12.8.2010 10:03:54   
arabela*
nič...grem zajtrkovat....pa malo se grem z bejbikama družituser posted image ...potem pa se tak greta malo v varstvo...se kopat v svoj bazenuser posted image

jaz pa spet delouser posted image

se tipkamouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
12.8.2010 10:03:55   
rina22

pa daj, kak si ti pridna user posted image jaz bi tudi mogla, pa se mi ne ljubi.. danes bova imeli z malo športni dan, pa sem že zdaj bolj ležernauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
12.8.2010 10:04:17   
rina22

nič...grem zajtrkovat....pa malo se grem z bejbikama družituser posted image ...potem pa se tak greta malo v varstvo...se kopat v svoj bazenuser posted image

jaz pa spet delouser posted image

se tipkamouser posted image

dober tek in uživajte user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
12.8.2010 10:32:33   
ly117

Niti najmanj.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
12.8.2010 10:33:08   
ly117

ma daj....bejž za njima....kaj boš te pucalauser posted image

Zdaj lahko ko n L. Bomo pa popoldan šli skup ven.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
12.8.2010 10:34:19   
ly117

pa daj, kak si ti pridna user posted image jaz bi tudi mogla, pa se mi ne ljubi.. danes bova imeli z malo športni dan, pa sem že zdaj bolj ležernauser posted image user posted image user posted image

Saj drugač nisem. Naredim najnuje.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
12.8.2010 10:58:32   
petea
Ko se mi končno posreči prebrati vse strani (vmes mi je še zmrznil še računalnik - kako bo šele pozimi), pa ste že vse po svojih poteh.

In potem se lahko grem samo samogovore.

No, morda pa mi bo še kaj koristnega uspelo narediti v naslednjih urah.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
12.8.2010 11:07:36   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: petea

Ko se mi končno posreči prebrati vse strani (vmes mi je še zmrznil še računalnik - kako bo šele pozimi), pa ste že vse po svojih poteh.

In potem se lahko grem samo samogovore.

No, morda pa mi bo še kaj koristnega uspelo narediti v naslednjih urah.

user posted image user posted image user posted image
to se meni tudi dogaja

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
12.8.2010 11:10:52   
katy83
no, pa dobro jutrouser posted image tudi od mene.

Veste kaj pa mene danes muči? Imam tako kepo v trebuhuuser posted image , namreč T gre danes k moji mami na "počitnice". V bistvu bo tam prespal, jutri popoldan pa greva po njega. Pa se mi zdi, da ga bom full pogrešala. user posted image No, ampak z mojim pa bova maksimalno izkoristla skupni časuser posted image . Tak da zvečer me ni na čvek. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
12.8.2010 11:18:12   
katy83
pa na kratko še pokomentiram:

Ly, pridna siuser posted image

Saraya, kam greš delat? Al sem kaj zabluzla?user posted image

Elevitka - user posted image Jaz bi pikeca peljala k P, za vsak slučaj. Držim pesti, da je vse ok, mogoče so res zobki al pa mogoče čuti, da bo zdaj mamica manj z njim. user posted image

Matcar - tudi tebi user posted image , na tvojem mestu bi vseeno šla na morje. je vseeno čisto drugače se tam odklopit kot doma. user posted image

Rina22 - jaz cote tak obešam, da malega s sabo vzamem ven v ležalniku, pa me gleda. zaenkrat pali. user posted image Najboljše ti je res parkirat v EP.

koala - se vidimo torej naslednji teden

Sami - ne met slabe vesti, jaz tudi nič ne delam - šeuser posted image

sem katero pozablauser posted image ???
aja, Katyuser posted image - spravi se pospravljatuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
12.8.2010 12:48:25   
sami0804
Jezna sem kot ris!!!user posted image

V ponedeljek sem se prijavila na Zavodu za zaposlovanje,danes pa sem že dobila prvo napotnico za delouser posted image user posted image in dvomim,da bojo v poplavi teh "idealnih služb" našli vsaj eno,ki bo imela normalen del.čas...ja,no,čari in lepote gostinstvauser posted image
Aja,Saraya dober nasvet,da pogoriš na razgovoru:glede na to,da imaš otroka mlajšega od treh let,bi želela koristiti polovični del.čas...zanesljiv način,da jim mine,da bi te zaposliliuser posted image ( če dobro premislim,bo mi v prihodnjih mesecih prišel še kako pravuser posted image )

Da pa ne bom samo jamrala,imam za spremembo še eno lepo novico.Moja dva moška sta se ravnokar odpeljala proti Celju,po našo novo Brakico user posted image user posted image user posted image
No,ni nova,za nas je novauser posted image Komaj čakam,da prideta nazaj...

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
12.8.2010 12:49:17   
Lenči_
dober dan! :)

Mi smo se vrnili iz morja prejšn teden. Smo imeli bolj slabo vreme, pa smo se kar spakirali in šli malo prej domov user posted image . Vidim, da ste spet veliko nakloftale čtiva. Ne bom brala, ker bi mi ziher vzelo kak teden ali dva. Tooolko pa res nimam časa! user posted image Morje- bli smo v Rovinju. Ma, fajn je bilo. Lahko bi blo še boljše, če se z mojim ne bi ves čas nekaj bockala. Malecka je bila pridna (Prebrala sem celo eno knjigo - 10 Ljubimcev user posted image user posted image ) En dan je samo nekaj štrajkala in sitnarla. Namakali smo ji nogice v morje, ker je bila voda premrzla, da bi jo dala plavat user posted image . Je pa zato v bazenčku čofotala, tak da je blo vse mokro okoli.

Katy83 tebi je pa lepo! Jaz pa naše ne bi upala dat za tak dolgo, ker bi se ziher drla ko jesihar. Pa itak še dojim, tak da že iz tega razloga ne moremuser posted image Je pa res, da je večinoma z mano in mojim. Moja mama jo je čuvala ravno 5x po kako urco. Tašča pa niti pol skupaj ne! user posted image Bi mogla že počasi malo organizirat, da mi jo malo čuvajo in da gre na kak izlet z babicami! user posted image

Nič, pičim zdaj še malo pospravit, preden se ljubi otrok prebudi! by by

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
12.8.2010 12:54:39   
Lenči_

Da pa ne bom samo jamrala,imam za spremembo še eno lepo novico.Moja dva moška sta se ravnokar odpeljala proti Celju,po našo novo Brakico user posted image user posted image user posted image

Zdravo sami0804.. kaj pa je to? user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
12.8.2010 13:26:22   
ly117

Jezna sem kot ris!!!user posted image

V ponedeljek sem se prijavila na Zavodu za zaposlovanje,danes pa sem že dobila prvo napotnico za delouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image To so pa čari borze.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
12.8.2010 13:27:13   
ly117

Moja dva moška sta se ravnokar odpeljala proti Celju,po našo novo Brakico user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kampirali bomo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
12.8.2010 13:27:43   
ly117
Lenči dobrodošla nazaj. user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
12.8.2010 13:28:51   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Zdravo sami0804.. kaj pa je to? user posted image

To je pol prikolica pol šotor. Sami ti bo to znala bolj strokovno razložit. A, ne sami. user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
12.8.2010 13:43:11   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Saraya, kam greš delat? Al sem kaj zabluzla?user posted image

si zabluzla jauser posted image

Delat sem mislila...doma imam polno..uradne dopise pišem...pa še tašči moram nekaj napisat...pa svašta..mene najdejo.vedno pri takih stvarehuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?