Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 9:56:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matr...me je ta fitnes že zasvojil...kar šla bi ...polna energije se zbujam da ne boš kot ženska oblika Schwarzija prišla vun,z mišicami...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 9:57:10
|
|
|
|
ly117
|
Pavze je konec, gremo dalje. Se spet pri naslednji javim.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 9:57:17
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matr...me je ta fitnes že zasvojil...kar šla bi ...polna energije se zbujam da ne boš kot ženska oblika Schwarzija prišla vun,z mišicami... zugleda da res.....ja...danes sem opazla,da me že moderček tišči
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 10:01:25
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 res fajn, da se tak razumeta jaz pa si taaaaaak želim še enega , me zadnje čase fuuuuuuuuuuull matra, pa še zdaj ne smem in ne morem met zarad katerih težav?... ne, zaradi faxa aja...a da bi kasneje fax delala..pa ne.? samo vprašam..) ne, moram to zdaj naredit. če ti povem po resnici, mi je full težko delat fax zraven T. če pa maš 2, pa je še težje.. pa še bolonjci so za nami. po tem programu pa mrtva nem študirala... jaz gledam na to tak - če sem že skoraj pri koncu, bom probala to naredit do konca, drugače je škoda vsega truda in let.. ker vem, da če bom zdaj mela še enega , faxa nikoli nem naredila čeprav je želja po res velika........
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 10:01:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Moja dva sta šla malo se potepat po sončku jaz pa doma z coto v roki. pa ne mi zdaj slabe vesti zbujat ma daj....bejž za njima....kaj boš te pucala
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 10:02:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 res fajn, da se tak razumeta jaz pa si taaaaaak želim še enega , me zadnje čase fuuuuuuuuuuull matra, pa še zdaj ne smem in ne morem met zarad katerih težav?... ne, zaradi faxa aja...a da bi kasneje fax delala..pa ne.? samo vprašam..) ne, moram to zdaj naredit. če ti povem po resnici, mi je full težko delat fax zraven T. če pa maš 2, pa je še težje.. pa še bolonjci so za nami. po tem programu pa mrtva nem študirala... jaz gledam na to tak - če sem že skoraj pri koncu, bom probala to naredit do konca, drugače je škoda vsega truda in let.. ker vem, da če bom zdaj mela še enega , faxa nikoli nem naredila čeprav je želja po res velika........ saj imaš prav ja.....
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 10:03:54
|
|
|
|
arabela*
|
nič...grem zajtrkovat....pa malo se grem z bejbikama družit ...potem pa se tak greta malo v varstvo...se kopat v svoj bazen jaz pa spet delo se tipkamo
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 10:03:55
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Moja dva sta šla malo se potepat po sončku jaz pa doma z coto v roki. pa daj, kak si ti pridna jaz bi tudi mogla, pa se mi ne ljubi.. danes bova imeli z malo športni dan, pa sem že zdaj bolj ležerna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 10:04:17
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nič...grem zajtrkovat....pa malo se grem z bejbikama družit ...potem pa se tak greta malo v varstvo...se kopat v svoj bazen jaz pa spet delo se tipkamo dober tek in uživajte
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 10:32:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Moja dva sta šla malo se potepat po sončku jaz pa doma z coto v roki. pa ne mi zdaj slabe vesti zbujat Niti najmanj.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 10:33:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Moja dva sta šla malo se potepat po sončku jaz pa doma z coto v roki. pa ne mi zdaj slabe vesti zbujat ma daj....bejž za njima....kaj boš te pucala Zdaj lahko ko n L. Bomo pa popoldan šli skup ven.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 10:34:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Moja dva sta šla malo se potepat po sončku jaz pa doma z coto v roki. pa daj, kak si ti pridna jaz bi tudi mogla, pa se mi ne ljubi.. danes bova imeli z malo športni dan, pa sem že zdaj bolj ležerna Saj drugač nisem. Naredim najnuje.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 10:58:32
|
|
|
|
petea
|
Ko se mi končno posreči prebrati vse strani (vmes mi je še zmrznil še računalnik - kako bo šele pozimi), pa ste že vse po svojih poteh. In potem se lahko grem samo samogovore. No, morda pa mi bo še kaj koristnega uspelo narediti v naslednjih urah.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 11:07:36
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea Ko se mi končno posreči prebrati vse strani (vmes mi je še zmrznil še računalnik - kako bo šele pozimi), pa ste že vse po svojih poteh. In potem se lahko grem samo samogovore. No, morda pa mi bo še kaj koristnega uspelo narediti v naslednjih urah. to se meni tudi dogaja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 11:10:52
|
|
|
|
katy83
|
no, pa dobro jutro tudi od mene. Veste kaj pa mene danes muči? Imam tako kepo v trebuhu , namreč T gre danes k moji mami na "počitnice". V bistvu bo tam prespal, jutri popoldan pa greva po njega. Pa se mi zdi, da ga bom full pogrešala. No, ampak z mojim pa bova maksimalno izkoristla skupni čas . Tak da zvečer me ni na čvek.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 11:18:12
|
|
|
|
katy83
|
pa na kratko še pokomentiram: Ly, pridna si Saraya, kam greš delat? Al sem kaj zabluzla? Elevitka - Jaz bi pikeca peljala k P, za vsak slučaj. Držim pesti, da je vse ok, mogoče so res zobki al pa mogoče čuti, da bo zdaj mamica manj z njim. Matcar - tudi tebi , na tvojem mestu bi vseeno šla na morje. je vseeno čisto drugače se tam odklopit kot doma. Rina22 - jaz cote tak obešam, da malega s sabo vzamem ven v ležalniku, pa me gleda. zaenkrat pali. Najboljše ti je res parkirat v EP. koala - se vidimo torej naslednji teden Sami - ne met slabe vesti, jaz tudi nič ne delam - še sem katero pozabla ??? aja, Katy - spravi se pospravljat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 12:48:25
|
|
|
|
sami0804
|
Jezna sem kot ris!!! V ponedeljek sem se prijavila na Zavodu za zaposlovanje,danes pa sem že dobila prvo napotnico za delo in dvomim,da bojo v poplavi teh "idealnih služb" našli vsaj eno,ki bo imela normalen del.čas...ja,no,čari in lepote gostinstva Aja,Saraya dober nasvet,da pogoriš na razgovoru:glede na to,da imaš otroka mlajšega od treh let,bi želela koristiti polovični del.čas...zanesljiv način,da jim mine,da bi te zaposlili ( če dobro premislim,bo mi v prihodnjih mesecih prišel še kako prav ) Da pa ne bom samo jamrala,imam za spremembo še eno lepo novico.Moja dva moška sta se ravnokar odpeljala proti Celju,po našo novo Brakico No,ni nova,za nas je nova Komaj čakam,da prideta nazaj...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 12:49:17
|
|
|
|
Lenči_
|
dober dan! :) Mi smo se vrnili iz morja prejšn teden. Smo imeli bolj slabo vreme, pa smo se kar spakirali in šli malo prej domov . Vidim, da ste spet veliko nakloftale čtiva. Ne bom brala, ker bi mi ziher vzelo kak teden ali dva. Tooolko pa res nimam časa! Morje- bli smo v Rovinju. Ma, fajn je bilo. Lahko bi blo še boljše, če se z mojim ne bi ves čas nekaj bockala. Malecka je bila pridna (Prebrala sem celo eno knjigo - 10 Ljubimcev ) En dan je samo nekaj štrajkala in sitnarla. Namakali smo ji nogice v morje, ker je bila voda premrzla, da bi jo dala plavat . Je pa zato v bazenčku čofotala, tak da je blo vse mokro okoli. Katy83 tebi je pa lepo! Jaz pa naše ne bi upala dat za tak dolgo, ker bi se ziher drla ko jesihar. Pa itak še dojim, tak da že iz tega razloga ne morem Je pa res, da je večinoma z mano in mojim. Moja mama jo je čuvala ravno 5x po kako urco. Tašča pa niti pol skupaj ne! Bi mogla že počasi malo organizirat, da mi jo malo čuvajo in da gre na kak izlet z babicami! Nič, pičim zdaj še malo pospravit, preden se ljubi otrok prebudi! by by
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 12:54:39
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Da pa ne bom samo jamrala,imam za spremembo še eno lepo novico.Moja dva moška sta se ravnokar odpeljala proti Celju,po našo novo Brakico No,ni nova,za nas je nova Komaj čakam,da prideta nazaj... Zdravo sami0804.. kaj pa je to?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 13:26:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jezna sem kot ris!!! V ponedeljek sem se prijavila na Zavodu za zaposlovanje,danes pa sem že dobila prvo napotnico za delo To so pa čari borze.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 13:27:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Moja dva moška sta se ravnokar odpeljala proti Celju,po našo novo Brakico No,ni nova,za nas je nova Komaj čakam,da prideta nazaj... Kampirali bomo.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 13:27:43
|
|
|
|
ly117
|
Lenči dobrodošla nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 13:28:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Da pa ne bom samo jamrala,imam za spremembo še eno lepo novico.Moja dva moška sta se ravnokar odpeljala proti Celju,po našo novo Brakico No,ni nova,za nas je nova Komaj čakam,da prideta nazaj... Zdravo sami0804.. kaj pa je to? To je pol prikolica pol šotor. Sami ti bo to znala bolj strokovno razložit. A, ne sami.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 13:43:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Saraya, kam greš delat? Al sem kaj zabluzla? si zabluzla ja Delat sem mislila...doma imam polno..uradne dopise pišem...pa še tašči moram nekaj napisat...pa svašta..mene najdejo.vedno pri takih stvareh
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?