nimanorwen
|
ooo, vidim, da dogaja na polno ČESTITKE MAYCI ZA IZO BARBET ČESTITKE ZA ENJO ZOYA27 ČESTITKE ZA ENEJA sm full vesela za vas, mou vm pa zavidam, k mate svoje pr sebi ... zoya27, ti si se sploh mogla načakat, revca super, super joj, sm jest si sebe še zmer ne znam predstavlat v porodni pa to drgač sm bla pa na pregledu dons in smola smolasta, uz je crknu tk da mi ni mogla nč povedat, mam pa v pon spet pregled in uz. tk da sm mela sm ctg, dons se je odločila sodelvt, očitno bližina mojga dobr vpliva nanjo, ker me je pelou, pa ga je sestra kr not poklicala, da je biu zravn pr ctg in je blu očitno tu všeč mam pa občutk, da vsaj še 2 dni ne grem nikamr, tk da upam, da ne bo neke full zamude ane NatašaC, aisha86 - držta se, srečno anchy82 - ful lepa zgodba ... tvoj se je pa izkazou ej! odličen v kriznih situacijah novamami - najbrž se ti je g na trebuh spravla zato, k je bla mirna, tk da ti je sm dobr hotla, vrjem. kar se pa tiče nezaželjenih osebkov na fb, jest jih kr blokiram, pa je zdele sm vas par dodala z rr,ampak nimam z vsemi stikov, tk da tiste bom zbrisala pol po porodu. k se mi zdi brezveze met gor ljudi, s katerimi si nč ne pišeš niti nč. mam zmer max 25 prjatlov in to je to. k tut dost osebnih stvari gor objavim mislm osebnih ... men je slikca zibke pač ful osebna stvar, kaj pa briga tm npr. nevemkoga s faxa to kk pa kaj. tk da kogar nočm sprejet, ga takoj blokiram, pa je. enim se zdi to grdo, sm jest sm se tk odločila. kai1 - menda nimamo vse čepov (upam, da spadam med tiste ), tk da če ga ni, ni nujno pokazatelj, da se nč ne dogaja (ponavljam, da upam, da spadam v skupino žensk, k nima čepa ) drgač pa sm se full smejala zutrej ... ustanem, grem v kopalnco in slečem une gatke od ponoč in oblečem frišne in vidm, da so mou krvave (ta nočne) ... jest že vsa vesela, pol pa vidm, da so na napačnem koncu krvave in sm si zgleda med spanjem eno hrasto odčehlna stran (ker majhen veselo pleza po men, tut po riti, da ne govorim o tem, da napada popek ) in je bla kri od tm ... se mi je kr nus povesu drgač mi je blu pa spet slabu k psu ponoč, sm mislna, da bom dušo spustila prou ni mi jasn, na začetku mi ni blu nč, zdej pa na polno. pa učer me je sestra pofarbala in sm zdej u glavo normalna sm sm pa po faci vsa šekasta od barve upam, da bo šlu dol, predn grem u p ... k drgač bojo slike iz p porazne lepo se mejte, srečno, če gre kera rodit!
|