|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,12.del
12.8.2010 9:33:35   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Dober dan !

no kolk pač je ... pošiljam vam pozdrave iz službe.... ja je blo treba it nazaj po malo več ko enoletnem prempru user posted image

elevitka user posted image user posted image user posted image

Za T.pa en kup user posted image user posted image user posted image user posted image ,da mu vročina pade...
Po tem kar si napisala,me bolj spominja na kaki zobek al pa kaj podobnega,če pa te še vseeno skrbi,pa se pojdita malo pokazat,boljše enkrat preveč kot premalouser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
12.8.2010 9:33:44   
arabela*

Dober dan !

no kolk pač je ... pošiljam vam pozdrave iz službe.... ja je blo treba it nazaj po malo več ko enoletnem prempru user posted image

T. je imel včeraj popoldan vročino 39 , ponoči tud, po svečki mu sicer pade pa se po 5 urah spet pojavi. Zjutraj je spet imel 38.  A mislite da je to lahko posledica padca iz kinderbeta? (upam da ni kaki pretres možganov- ker je malo jokal, ko je padel, se je hitro potolažil, bruhal ni, edino jest in pit noče nič, pa sitn je) Ker nekih drugih bolezenskih znakov ne kaže? nevem al naj hodim z njim k zdravniku al ne ?

jaz bi raje šla k zdravniku ja.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
12.8.2010 9:34:07   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jaz pa sem še menzo dobla,tak da se sprašujem,če se misploh splača hodit kam za 2 dni,ker se kopat tak ne morem.Mater,jaz pa tudi nimam sreče,da bi šla kam malo!user posted image user posted image user posted image

sem ti rekla včeraj.....od česa verjetno napihnjenost..))user posted image

saj bo, pa ne sekiraj se tolk ti za malenkosti.....pa bodita doma in uživajta....data mičkene v varstvo, pa se imata lepouser posted image
Saj o tem sem tudi razmišljala.Pa fora je,da bi jo komaj v soboto mogla dobit,tak da sem upala,da se mi bo za par dni prestavla,zaradi klime pa to...Ju viš!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
12.8.2010 9:35:12   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

sem si izborila pc..ker jih dugače poslušam od otrok, da tu visim...user posted image poslušata slovenske ljudske pesmice in plešetauser posted image

kak lepouser posted image

ja...pa pridne sta 100 na uro...user posted image se tak družita ko nore sedaj....ravno pašeta po letih...ko je M malo zraslauser posted image ...me zanima, kak bo ko gre spet A v vrtecuser posted image

superuser posted image kolko sta narazen? 2 leti?

ne tri leta in dva mesecauser posted image

res fajn, da se tak razumeta user posted image jaz pa si taaaaaak želim še enega user posted image , me zadnje čase fuuuuuuuuuuull matra, pa še zdaj ne smem in ne morem metuser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
12.8.2010 9:35:55   
arabela*

Jaz pa sem še menzo dobla,tak da se sprašujem,če se misploh splača hodit kam za 2 dni,ker se kopat tak ne morem.Mater,jaz pa tudi nimam sreče,da bi šla kam malo!user posted image user posted image user posted image

saj bo, pa ne sekiraj se tolk ti za malenkosti.....pa bodita doma in uživajta....data mičkene v varstvo, pa se imata lepouser posted image
Saj o tem sem tudi razmišljala.Pa fora je,da bi jo komaj v soboto mogla dobit,tak da sem upala,da se mi bo za par dni prestavla,zaradi klime pa to...Ju viš!user posted image

ma saj pri meni vidiš...celo leto..vedno teden dni predčasno...edino ta mesec točnouser posted image user posted image ...zaj...te ko ni treba..ne?..)))))user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
12.8.2010 9:36:05   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Jutro!
Spala za en drek,me je Maks šetal 3x po sok,pa 3x sem ga mogla previt,ker mu je plenica skoraj spustila.Tak,da bi še spala kako urco,če bi lahko! Zaj pa že nagaja spet,pa avte gleda.Jaz pa sem še menzo dobla,tak da se sprašujem,če se misploh splača hodit kam za 2 dni,ker se kopat tak ne morem.Mater,jaz pa tudi nimam sreče,da bi šla kam malo!user posted image user posted image user posted image

Matcar user posted image user posted image user posted image user posted image .
Kaj pa tamponi?

Če imam 2-3 dni ful močno.Saj mislim,da boma šla vseeno.user posted image

ne sekiraj se, boš se vsaj spočila user posted image user posted image saj vem, da je hudo, meni bi se verjetno zmešalo, ampak glej z vedre platiuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
12.8.2010 9:36:07   
sami0804

Res?? Moja dva tudi,točno tri dni manj kot tri leta in dva meseca user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
12.8.2010 9:36:23   
arabela*

sem si izborila pc..ker jih dugače poslušam od otrok, da tu visim...user posted image poslušata slovenske ljudske pesmice in plešetauser posted image

kak lepouser posted image

ja...pa pridne sta 100 na uro...user posted image se tak družita ko nore sedaj....ravno pašeta po letih...ko je M malo zraslauser posted image ...me zanima, kak bo ko gre spet A v vrtecuser posted image

res fajn, da se tak razumeta user posted image jaz pa si taaaaaak želim še enega user posted image , me zadnje čase fuuuuuuuuuuull matra, pa še zdaj ne smem in ne morem metuser posted image user posted image

zarad katerih težav?...

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
12.8.2010 9:37:04   
matcar

Dober dan !

T. je imel včeraj popoldan vročino 39 , ponoči tud, po svečki mu sicer pade pa se po 5 urah spet pojavi. Zjutraj je spet imel 38.  A mislite da je to lahko posledica padca iz kinderbeta? (upam da ni kaki pretres možganov- ker je malo jokal, ko je padel, se je hitro potolažil, bruhal ni, edino jest in pit noče nič, pa sitn je) Ker nekih drugih bolezenskih znakov ne kaže? nevem al naj hodim z njim k zdravniku al ne ?
Jaz bi ga peljala pokazat.lahko da ima pretres,samo blažji.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
12.8.2010 9:38:23   
matcar

ma saj pri meni vidiš...celo leto..vedno teden dni predčasno...edino ta mesec točnouser posted image user posted image ...zaj...te ko ni treba..ne?..)))))user posted image
itak! Mi ni usojeno zgleda kam hodit!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
12.8.2010 9:39:34   
rina22

zarad katerih težav?...

ne, zaradi faxa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
12.8.2010 9:40:06   
matcar
Nič babike,lep dan vam želim.Elevitka,tebi tudi,naj ti čimprej mine.Šibam zaj na šiht.

Pa-pa!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
12.8.2010 9:41:25   
sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Jutro!
Spala za en drek,me je Maks šetal 3x po sok,pa 3x sem ga mogla previt,ker mu je plenica skoraj spustila.Tak,da bi še spala kako urco,če bi lahko! Zaj pa že nagaja spet,pa avte gleda.Jaz pa sem še menzo dobla,tak da se sprašujem,če se misploh splača hodit kam za 2 dni,ker se kopat tak ne morem.Mater,jaz pa tudi nimam sreče,da bi šla kam malo!user posted image user posted image user posted image

Matcar user posted image user posted image user posted image user posted image .
Kaj pa tamponi?

Če imam 2-3 dni ful močno.Saj mislim,da boma šla vseeno.user posted image

Ti kar idi,matcar.Ni glih prijetno,ampak saj morje ne pomeni samo kopanje,je še veliko drugega,predvsem sprememba okolja in odklop od vsakdana...zato mi nikoli nismo razočarani na počitnicah,vedno moraš najt kako stvar,ki ti je všeč...

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
12.8.2010 9:41:25   
rina22

Nič babike,lep dan vam želim.Elevitka,tebi tudi,naj ti čimprej mine.Šibam zaj na šiht.

Pa-pa!

obema naj čimprej mine user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
12.8.2010 9:45:33   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Res?? Moja dva tudi,točno tri dni manj kot tri leta in dva meseca user posted image

heeuser posted image ...ja no..malo več sta...A je 9.5..., M pa konc avgusta...))tak da skoraj bi se reklo tri meseceuser posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
12.8.2010 9:46:13   
arabela*

itak! Mi ni usojeno zgleda kam hodit!user posted image

zgleda..ja

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
12.8.2010 9:47:02   
arabela*

zarad katerih težav?...

ne, zaradi faxa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja...a da bi kasneje fax delala..pa ne.? samo vprašam..)

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
12.8.2010 9:48:17   
arabela*
matr...me je ta fitnes že zasvojil...kar šla biuser posted image ...polna energije se zbujamuser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
12.8.2010 9:51:51   
sami0804

heeuser posted image ...ja no..malo več sta...A je 9.5..., M pa konc avgusta...))tak da skoraj bi se reklo tri meseceuser posted image user posted image

no,pa pustimo zdaj malenkosti...user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
12.8.2010 9:53:13   
arabela*

no,pa pustimo zdaj malenkosti...user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
12.8.2010 9:53:15   
sami0804

matr...me je ta fitnes že zasvojil...kar šla biuser posted image ...polna energije se zbujamuser posted image user posted image

da ne boš kot ženska oblika Schwarzija prišla vun,z mišicami...user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
12.8.2010 9:54:41   
ly117

ly, Luka je res pridenuser posted image user posted image user posted image Jaz sem to parkrat sprobala, pa sem mislila, da bo mala dobla živčnega pa še da bo stol razturilauser posted image

Saj nena vedno na miru sedi. Se včasih tud dera, samo mu ne preostane nič drugega.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
12.8.2010 9:54:47   
ly117

Dober dan !

elevitka user posted image user posted image user posted image

Za T.pa en kup user posted image user posted image user posted image user posted image ,da mu vročina pade...

Podpis.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
12.8.2010 9:55:36   
arabela*

da ne boš kot ženska oblika Schwarzija prišla vun,z mišicami...user posted image user posted image

zugleda da res.....ja...danes sem opazla,da me že moderček tiščiuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
12.8.2010 9:55:42   
ly117
Moja dva sta šla malo se potepat po sončku jaz pa doma z coto v roki. user posted image  

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?