Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 9:33:35
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Dober dan ! no kolk pač je ... pošiljam vam pozdrave iz službe.... ja je blo treba it nazaj po malo več ko enoletnem prempru elevitka Za T.pa en kup ,da mu vročina pade... Po tem kar si napisala,me bolj spominja na kaki zobek al pa kaj podobnega,če pa te še vseeno skrbi,pa se pojdita malo pokazat,boljše enkrat preveč kot premalo
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 9:33:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Dober dan ! no kolk pač je ... pošiljam vam pozdrave iz službe.... ja je blo treba it nazaj po malo več ko enoletnem prempru T. je imel včeraj popoldan vročino 39 , ponoči tud, po svečki mu sicer pade pa se po 5 urah spet pojavi. Zjutraj je spet imel 38. A mislite da je to lahko posledica padca iz kinderbeta? (upam da ni kaki pretres možganov- ker je malo jokal, ko je padel, se je hitro potolažil, bruhal ni, edino jest in pit noče nič, pa sitn je) Ker nekih drugih bolezenskih znakov ne kaže? nevem al naj hodim z njim k zdravniku al ne ? jaz bi raje šla k zdravniku ja.....
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 9:34:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem še menzo dobla,tak da se sprašujem,če se misploh splača hodit kam za 2 dni,ker se kopat tak ne morem.Mater,jaz pa tudi nimam sreče,da bi šla kam malo! sem ti rekla včeraj.....od česa verjetno napihnjenost..)) saj bo, pa ne sekiraj se tolk ti za malenkosti.....pa bodita doma in uživajta....data mičkene v varstvo, pa se imata lepo Saj o tem sem tudi razmišljala.Pa fora je,da bi jo komaj v soboto mogla dobit,tak da sem upala,da se mi bo za par dni prestavla,zaradi klime pa to...Ju viš!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 9:35:12
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya sem si izborila pc..ker jih dugače poslušam od otrok, da tu visim... poslušata slovenske ljudske pesmice in plešeta kak lepo ja...pa pridne sta 100 na uro... se tak družita ko nore sedaj....ravno pašeta po letih...ko je M malo zrasla ...me zanima, kak bo ko gre spet A v vrtec super kolko sta narazen? 2 leti? ne tri leta in dva meseca res fajn, da se tak razumeta jaz pa si taaaaaak želim še enega , me zadnje čase fuuuuuuuuuuull matra, pa še zdaj ne smem in ne morem met
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 9:35:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem še menzo dobla,tak da se sprašujem,če se misploh splača hodit kam za 2 dni,ker se kopat tak ne morem.Mater,jaz pa tudi nimam sreče,da bi šla kam malo! sem ti rekla včeraj.....od česa verjetno napihnjenost..)) saj bo, pa ne sekiraj se tolk ti za malenkosti.....pa bodita doma in uživajta....data mičkene v varstvo, pa se imata lepo Saj o tem sem tudi razmišljala.Pa fora je,da bi jo komaj v soboto mogla dobit,tak da sem upala,da se mi bo za par dni prestavla,zaradi klime pa to...Ju viš! ma saj pri meni vidiš...celo leto..vedno teden dni predčasno...edino ta mesec točno ...zaj...te ko ni treba..ne?..)))))
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 9:36:05
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Spala za en drek,me je Maks šetal 3x po sok,pa 3x sem ga mogla previt,ker mu je plenica skoraj spustila.Tak,da bi še spala kako urco,če bi lahko! Zaj pa že nagaja spet,pa avte gleda.Jaz pa sem še menzo dobla,tak da se sprašujem,če se misploh splača hodit kam za 2 dni,ker se kopat tak ne morem.Mater,jaz pa tudi nimam sreče,da bi šla kam malo! Matcar . Kaj pa tamponi? Če imam 2-3 dni ful močno.Saj mislim,da boma šla vseeno. ne sekiraj se, boš se vsaj spočila saj vem, da je hudo, meni bi se verjetno zmešalo, ampak glej z vedre plati
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 9:36:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya sem si izborila pc..ker jih dugače poslušam od otrok, da tu visim... poslušata slovenske ljudske pesmice in plešeta kak lepo ja...pa pridne sta 100 na uro... se tak družita ko nore sedaj....ravno pašeta po letih...ko je M malo zrasla ...me zanima, kak bo ko gre spet A v vrtec super kolko sta narazen? 2 leti? ne tri leta in dva meseca res fajn, da se tak razumeta jaz pa si taaaaaak želim še enega , me zadnje čase fuuuuuuuuuuull matra, pa še zdaj ne smem in ne morem met zarad katerih težav?...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 9:37:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Dober dan ! no kolk pač je ... pošiljam vam pozdrave iz službe.... ja je blo treba it nazaj po malo več ko enoletnem prempru T. je imel včeraj popoldan vročino 39 , ponoči tud, po svečki mu sicer pade pa se po 5 urah spet pojavi. Zjutraj je spet imel 38. A mislite da je to lahko posledica padca iz kinderbeta? (upam da ni kaki pretres možganov- ker je malo jokal, ko je padel, se je hitro potolažil, bruhal ni, edino jest in pit noče nič, pa sitn je) Ker nekih drugih bolezenskih znakov ne kaže? nevem al naj hodim z njim k zdravniku al ne ? Jaz bi ga peljala pokazat.lahko da ima pretres,samo blažji.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 9:38:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem še menzo dobla,tak da se sprašujem,če se misploh splača hodit kam za 2 dni,ker se kopat tak ne morem.Mater,jaz pa tudi nimam sreče,da bi šla kam malo! sem ti rekla včeraj.....od česa verjetno napihnjenost..)) saj bo, pa ne sekiraj se tolk ti za malenkosti.....pa bodita doma in uživajta....data mičkene v varstvo, pa se imata lepo Saj o tem sem tudi razmišljala.Pa fora je,da bi jo komaj v soboto mogla dobit,tak da sem upala,da se mi bo za par dni prestavla,zaradi klime pa to...Ju viš! ma saj pri meni vidiš...celo leto..vedno teden dni predčasno...edino ta mesec točno ...zaj...te ko ni treba..ne?..))))) itak! Mi ni usojeno zgleda kam hodit!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 9:39:34
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 res fajn, da se tak razumeta jaz pa si taaaaaak želim še enega , me zadnje čase fuuuuuuuuuuull matra, pa še zdaj ne smem in ne morem met zarad katerih težav?... ne, zaradi faxa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 9:40:06
|
|
|
|
matcar
|
Nič babike,lep dan vam želim.Elevitka,tebi tudi,naj ti čimprej mine.Šibam zaj na šiht. Pa-pa!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 9:41:25
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Spala za en drek,me je Maks šetal 3x po sok,pa 3x sem ga mogla previt,ker mu je plenica skoraj spustila.Tak,da bi še spala kako urco,če bi lahko! Zaj pa že nagaja spet,pa avte gleda.Jaz pa sem še menzo dobla,tak da se sprašujem,če se misploh splača hodit kam za 2 dni,ker se kopat tak ne morem.Mater,jaz pa tudi nimam sreče,da bi šla kam malo! Matcar . Kaj pa tamponi? Če imam 2-3 dni ful močno.Saj mislim,da boma šla vseeno. Ti kar idi,matcar.Ni glih prijetno,ampak saj morje ne pomeni samo kopanje,je še veliko drugega,predvsem sprememba okolja in odklop od vsakdana...zato mi nikoli nismo razočarani na počitnicah,vedno moraš najt kako stvar,ki ti je všeč...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 9:41:25
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič babike,lep dan vam želim.Elevitka,tebi tudi,naj ti čimprej mine.Šibam zaj na šiht. Pa-pa! obema naj čimprej mine
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 9:45:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 super kolko sta narazen? 2 leti? ne tri leta in dva meseca Res?? Moja dva tudi,točno tri dni manj kot tri leta in dva meseca hee ...ja no..malo več sta...A je 9.5..., M pa konc avgusta...))tak da skoraj bi se reklo tri mesece
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 9:46:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar itak! Mi ni usojeno zgleda kam hodit! zgleda..ja
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 9:47:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 res fajn, da se tak razumeta jaz pa si taaaaaak želim še enega , me zadnje čase fuuuuuuuuuuull matra, pa še zdaj ne smem in ne morem met zarad katerih težav?... ne, zaradi faxa aja...a da bi kasneje fax delala..pa ne.? samo vprašam..)
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 9:48:17
|
|
|
|
arabela*
|
matr...me je ta fitnes že zasvojil...kar šla bi ...polna energije se zbujam
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 9:51:51
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 super kolko sta narazen? 2 leti? ne tri leta in dva meseca Res?? Moja dva tudi,točno tri dni manj kot tri leta in dva meseca hee ...ja no..malo več sta...A je 9.5..., M pa konc avgusta...))tak da skoraj bi se reklo tri mesece no,pa pustimo zdaj malenkosti...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 9:53:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 no,pa pustimo zdaj malenkosti...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 9:54:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ly, Luka je res priden Jaz sem to parkrat sprobala, pa sem mislila, da bo mala dobla živčnega pa še da bo stol razturila Saj nena vedno na miru sedi. Se včasih tud dera, samo mu ne preostane nič drugega.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 9:54:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Dober dan ! no kolk pač je ... pošiljam vam pozdrave iz službe.... ja je blo treba it nazaj po malo več ko enoletnem prempru elevitka Za T.pa en kup ,da mu vročina pade... Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 9:55:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matr...me je ta fitnes že zasvojil...kar šla bi ...polna energije se zbujam da ne boš kot ženska oblika Schwarzija prišla vun,z mišicami... zugleda da res.....ja...danes sem opazla,da me že moderček tišči
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 9:55:42
|
|
|
|
ly117
|
Moja dva sta šla malo se potepat po sončku jaz pa doma z coto v roki.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?