|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
11.8.2010 14:33:36   
sjmm
grem lonce nafilat...dons na programu...kus kus in zelenjavna omakca, pa bučke na žaru, gor pa mal mocarelce, zelena solata s fižolomuser posted image

aja,moja 2 piščeta sta se odločila, da gresta ju3 domov, dons je čist prekmal...hja, se jima dogaja z našim Maticem , nikej...bosta še z mal več bedarijami pršla domovuser posted image user posted image user posted image ....al bo šiba pela...k zmeriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
   [Brisano sporočilo]
11.8.2010 15:49:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 1577
11.8.2010 16:21:43   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Končno ena poštena južna za moje dva čmrla......v Prekmuurju sicer hrana noro dobra, samo preveč začinjena in je Roksi bl mal jedu...še dobr d so mel vsaj za zajtrk ČOKOLINOOOOO........in smo se zdele po kosilu vagal vsi 3jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....vsi 3je skupi vagamo 129.4kguser posted image user posted image user posted image

Roksi: 11.0kg
Majkl: 17.8kg
mama+ Jurijuser posted image = 100.6user posted image user posted image user posted image .....sm fasala +18kg do zdej jaaoooo

SIMONA ta tretjič bom šla mim vas glih ob ene 20h, ker zdele grem po uni cesti čez Brnik, ker je manj gužve UŽIVAJTE NA MORJU

JUTR ALI V PETEK, MA KERA CAJT ZA DOPOLDANSKO KAVICO.....PESKOVNIK VABIuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mami + Jurijuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
11.8.2010 16:51:18   
Urša08
ojla

Sem mela dvojne obiske tko da sem bla mal bizi in je pasalo da sem vse skup mal odklopla.

Punce hvala za user posted image . Sem še sedaj čist user posted image , ma brez veze. Smo mel en kreš z mojimi in kar precej očitanja, potem pa še Nejčkov jok da bi šel na vikend,... v glavnem user posted image user posted image user posted image . Se bom počasi pomirila, me je pa tok šokiralo da se komi dihala, sej sploh ne znam povedat.

Kolumbo jaz mam oba doma tko da če pridemo v peskovnik pridemo vsi trije, pa ne vem če maš tako željouser posted image user posted image user posted image

Sjmm lepo da otročka uživatauser posted image user posted image user posted image user posted image

aja kolumbo glede kil se ne sekiraj, men tud skoz gor lezejouser posted image user posted image user posted image user posted image

grem neki mojmu pomagat

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
11.8.2010 17:01:28   
sjmm
urša...si vidla receptke??''...ej, sam d si bolš...sej veš ta stari majo svojo pamet ...kva čmo....pa sej vi se pa res toook malkrat kej spičte...no, da bi se še manjkrat....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj je pa varuška za eno urco...mene je pa peglezn povabu na en krog..pa..pa

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
11.8.2010 18:01:34   
Čebel@
kuham večerjo-za spremembo bo hrenovkauser posted image

sjmm.....vsa čast k tkole z rokava stresaš recepteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......pridna spet likašuser posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo......a zdej ste se za Jurija odločil?.....midve s Hano imava jutri načeloma čas,ampak jaz ne znam do tebeuser posted image user posted image user posted image

urša.....sej se boste pobotaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naj vam povem,da sem par dni nazaj Hani rekla da ne sme skakat po maminem trebuščku,ker je noter user posted image ,in prej jo čist za foro vprašam kje ima mami user posted image  in mi dvigne malijo in da lupčka na trebuhuser posted image user posted image moj mali angeluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
11.8.2010 20:08:17   
sjmm
zmenk s pegleznom zelo uspešenuser posted image user posted image user posted image ...vse cote pokupčkane

zdej sva se pa z Majčijemk je bil k en kup mivke...stuširala...Majči je večerjal...zdej pa greva enga Rorija naštimat...pa mau lukno u kavč delat

čebel@....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hančiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
11.8.2010 20:16:34   
Čebel@
sjmm.....pridna fulluser posted image user posted image user posted image kot zmerajuser posted image user posted image user posted image

jaz sem zmatrana ko pri norcihuser posted image .....smo šli en krog po Domžalah pa sem taka kot bi maraton teklauser posted image a je to normalno?se ne spomnim,da bi bila pri Hani tako zmatranauser posted image

grem spat.....se tipkamo jutriuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
11.8.2010 20:29:47   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sjmm.....pridna fulluser posted image user posted image user posted image kot zmerajuser posted image user posted image user posted image

jaz sem zmatrana ko pri norcihuser posted image .....smo šli en krog po Domžalah pa sem taka kot bi maraton teklauser posted image a je to normalno?se ne spomnim,da bi bila pri Hani tako zmatranauser posted image

grem spat.....se tipkamo jutriuser posted image

to je čist normalno, jz sm vsak večer ob 8h že spala...je bil moj čist iz sebe k drgač me ne dobi u postlo pred polnočjouser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
12.8.2010 7:03:43   
Urša08
jutro

user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
12.8.2010 7:09:22   
Urša08
Punce hvala vam za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm sem vidla receptke, mislim da bom naredila jogurtovo pecivo s slivami in pa pitouser posted image . Se bomo sladkaliuser posted image user posted image user posted image

čebel@ tvoja utrujenost je čist normalna, jaz sem bila na začetku kot cunja, sem kr na kavču omagala že ob osmihuser posted image user posted image user posted image ti si kar privošči počitek

Včerej popoldan sta tašča pa tast tamaledva na vrt peljala in sva šla midva v Kranj mal avtosedeže in vozičke gledat, ma sem bla kar razočarana nad barvno izbiro, pomoje bo v jeseni mal več izbire. Danes moram it torto naročit, pa če bo ratalo še na banko.

Baki kako si? Dej povej če ti lahko kako pomagamo? A kaj rabite?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
   [Brisano sporočilo]
12.8.2010 8:49:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1587
12.8.2010 9:08:21   
Ajvy
jutro...danes je frej dan....moram mal stanovanjček v red spravit....ampak med nami- ne da se mi....res ne....

TAmika...krasne slike....zares prelepa zgledaš zraven svojih kraljev...kot kraljica...user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm...sprosti se pa uživaj.....resno ti govorim...se mi zdi ,da si čist preveč obremenjena s to hrano....res.....važno da ste vsi ok in zdravi user posted image user posted image user posted image

Mihailo....naj ob stanovanjček čist nared kmalu user posted image user posted image user posted image

Sunny....he he ..GAja lumpa...mogoče je pa misnla, da ma dnevna premal vitaminov user posted image user posted image user posted image
Glede službe...resnično upam,da ne bosta na tistem seznamu...res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša..nisem čist dobr razumela, kaj je bilo...ampak ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Simonakr...nauživajte se na morčiju user posted image user posted image user posted image

Čebela
....ti se kar skoncentriraj na rr familijo....me smo vse zelo zelo vesele tvojega trebuščka in te bomo spremalje v dobrem in slabšem...tko da....pust une....sej vem ,da je hudo...sam vsaka stvar ima eno mero....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
12.8.2010 9:11:42   
Ajvy
Kolumbo....the best....kera cifra....sam da ste zdravi....
A Jurij bo?..SUperca.....

Čebela...Hana princeska.....user posted image user posted image user posted image

Urša....upam,da ti uspe najdit sedežek ta prav.....pa thx za kavico user posted image user posted image user posted image

KOlumbo.....RRodvisnica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1589
12.8.2010 9:13:09   
sjmm
dan!

mi smo pa po dolgem cajtu imel res mirno nočkouser posted image

mi2 pa sva imela zvečer govorilneuser posted image ...k se mi zdi d bova vse dni k imava manj mulčkov in še moj je doma...stran vrgla...sm bla kr mal huda...no, greva zdej u staro lublano na tist obljubljen kofe, pa mal na tržnco...sej dons se pa res piščeta vračajo u domači pristan

evo še Majčka mal nafutram ...pa gas

kaj kuhate dons???

kolumbo...lepo, da se boste še mal z morskim zrakom srečaluser posted image user posted image ...pa fajn pršraufi unga majstra, d bo gut zrihtuuser posted image

urša....dej z vozičkom ne hiti prevečuser posted image ...k moj je pač take barve k ti je všečuser posted image ...bova šla z mojim mal pogledat kake simpl športne, pa ti nekak do konc mesca povem, kako sva se odkočla..al bova prodala al ne...a prav???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 1590
12.8.2010 9:37:00   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

mi2 pa sva imela zvečer govorilneuser posted image ...k se mi zdi d bova vse dni k imava manj mulčkov in še moj je doma...stran vrgla...sm bla kr mal huda...no, greva zdej u staro lublano na tist obljubljen kofe, pa mal na tržnco...sej dons se pa res piščeta vračajo u domači pristan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
12.8.2010 11:09:23   
birdy
Helov!!!
Kako kej? Mi smo ok, moj je šel z Neli en ključ programirat, jst pa tuki z Kristi zabušavam. Tamal brca na polnouser posted image
Kolumbo, a veš k swi napisala za Jurija... Sem se spet spomnla da midva z mojim še niti približno ne veva kako bova dala ime... Joj, noben nama ni všeč... Še najbližji je Anej al pa ENEj, ampak tud to še ni ziher. Pomoje se bova šele v porodni odločila za ime ker res nikakor ne prideva skup. Ker zdele je mal za tegale Aneja ampak čez en teden pa men ne bo več všeč.user posted image
Urša, a vi že mate ime za punčko???user posted image Glede fajta z tvojimi pa ne vem kaj naj rečem... Res se tok malkrat skregate da je blo tole mogoče že potrebno. Jst se s svojimi tud dobr razumem, tud isto gledamo na stvari (kar z taščo in tastom ne) ampak vsake tolk časa se z mat na smrt skor skregave. To je tist k si sprot ne poveš kaj te moti pol pa naenkrat v višave useka. Nimaš kej, taki smo.
Čebela, o utrujenosti ne govoriuser posted image . Jst sem bla pri Neli super, pri Kristi me je zvil nekje enkrat na teden, zdej me je pa matral ene 4 mesece, pa zdej tud še nisem taprava. Sej sčasoma mineuser posted image če te to zdej kej potolažiuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
12.8.2010 11:39:27   
Urša08
Evo mene s sprehoda, sem čist prešvicana, no je pa pasalo in smo se kar 3 urce potepali. Vmes še kofi pri prijateljici na terasi, pa sladoled, tamaledva pa topel sendvič in kompot. Sedaj si je Nejc zaželel vlakca tomažka in sem mu zavrtela ker je bil priden, Žiga se pa igra.

Aja pa tortico za taščo mi je uspelo kar po telefonu naročit, eno letanje manjuser posted image .

Sjmm bom počakala z vozičkom, sam nočem Majčija vn metatuser posted image user posted image user posted image vidva naredta tako kot vama pašeuser posted image

Birdy imava ožji izbor za punčko (Neža, Ajda, Zarja), za fantka pa nčuser posted image   A tvoj ma še dopust?

Ajvy super za frej dan, ma glede pospravljanja se pa ne sekiraj, boš pa kak drug dan. Jaz mam danes plan pospraviti ker mamo čisto štalo in je res potrebno mal popedenčkat.

Kolumbo če bom jutri mela avto pridemo v peskovnikuser posted image

Sjmm za kosilo bomo mel neki s pirejem, al filane paprike, al špinačo al pa bučke v omakiuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
12.8.2010 12:51:02   
Čebel@
dan

glihkar sem zmazala pol kozarca kislih kumaric-ja hudo nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala za odgovore o utrujenosti-upam da kmalu mineuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
12.8.2010 12:51:52   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Čebela
....ti se kar skoncentriraj na rr familijo....me smo vse zelo zelo vesele tvojega trebuščka in te bomo spremalje v dobrem in slabšem...tko da....pust une....sej vem ,da je hudo...sam vsaka stvar ima eno mero....

full si lepo napisala....res ti hvala za take tople besedeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
12.8.2010 12:52:36   
Čebel@
jutri grem pa našga user posted image  pogledatuser posted image komaj čakamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
12.8.2010 13:16:06   
MIHAILO
evo me s pregleda vse je ok...morfologija imam 16.9.komaj cakamuser posted image ...

CEBEL verjamem da komaj cakam...meni tudi mihailo tudi boza trebuh ...mu recem da je baby tukaj pa boza...sam pol ko je nagec se po svojem busiju boza in govori bebauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
12.8.2010 13:18:11   
Ajvy
Mi gremo jutri v Zoo....če bo šla katera....naj me pobara(jst bom tista k bo za dve v nasprotno smer tekajočima deklicama tekala)user posted image user posted image ....da se dobimo malo

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
12.8.2010 13:29:57   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Mi gremo jutri v Zoo....če bo šla katera....naj me pobara(jst bom tista k bo za dve v nasprotno smer tekajočima deklicama tekala)user posted image user posted image ....da se dobimo malo
user posted image ......greš sama z njima?......lepo se imejteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......upam da bo vreme zdržalouser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
12.8.2010 13:30:21   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

evo me s pregleda vse je ok...morfologija imam 16.9.komaj cakamuser posted image ...

CEBEL verjamem da komaj cakam...meni tudi mihailo tudi boza trebuh ...mu recem da je baby tukaj pa boza...sam pol ko je nagec se po svojem busiju boza in govori bebauser posted image
a si imela NS danes?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.