Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 11.8.2010 14:33:36
|
|
|
|
sjmm
|
grem lonce nafilat...dons na programu...kus kus in zelenjavna omakca, pa bučke na žaru, gor pa mal mocarelce, zelena solata s fižolom aja,moja 2 piščeta sta se odločila, da gresta ju3 domov, dons je čist prekmal...hja, se jima dogaja z našim Maticem , nikej...bosta še z mal več bedarijami pršla domov ....al bo šiba pela...k zmeri
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2010 15:49:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 11.8.2010 16:21:43
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Končno ena poštena južna za moje dva čmrla......v Prekmuurju sicer hrana noro dobra, samo preveč začinjena in je Roksi bl mal jedu...še dobr d so mel vsaj za zajtrk ČOKOLINOOOOO........in smo se zdele po kosilu vagal vsi 3je ....vsi 3je skupi vagamo 129.4kg Roksi: 11.0kg Majkl: 17.8kg mama+ Jurij = 100.6 .....sm fasala +18kg do zdej jaaoooo SIMONA ta tretjič bom šla mim vas glih ob ene 20h, ker zdele grem po uni cesti čez Brnik, ker je manj gužve UŽIVAJTE NA MORJU JUTR ALI V PETEK, MA KERA CAJT ZA DOPOLDANSKO KAVICO.....PESKOVNIK VABI mami + Jurij
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 11.8.2010 16:51:18
|
|
|
|
Urša08
|
ojla Sem mela dvojne obiske tko da sem bla mal bizi in je pasalo da sem vse skup mal odklopla. Punce hvala za . Sem še sedaj čist , ma brez veze. Smo mel en kreš z mojimi in kar precej očitanja, potem pa še Nejčkov jok da bi šel na vikend,... v glavnem . Se bom počasi pomirila, me je pa tok šokiralo da se komi dihala, sej sploh ne znam povedat. Kolumbo jaz mam oba doma tko da če pridemo v peskovnik pridemo vsi trije, pa ne vem če maš tako željo Sjmm lepo da otročka uživata aja kolumbo glede kil se ne sekiraj, men tud skoz gor lezejo grem neki mojmu pomagat
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 11.8.2010 17:01:28
|
|
|
|
sjmm
|
urša...si vidla receptke??''...ej, sam d si bolš...sej veš ta stari majo svojo pamet ...kva čmo....pa sej vi se pa res toook malkrat kej spičte...no, da bi se še manjkrat.... moj je pa varuška za eno urco...mene je pa peglezn povabu na en krog..pa..pa
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 11.8.2010 18:01:34
|
|
|
|
Čebel@
|
kuham večerjo-za spremembo bo hrenovka sjmm.....vsa čast k tkole z rokava stresaš recepte ......pridna spet likaš kolumbo......a zdej ste se za Jurija odločil?.....midve s Hano imava jutri načeloma čas,ampak jaz ne znam do tebe urša.....sej se boste pobotali naj vam povem,da sem par dni nazaj Hani rekla da ne sme skakat po maminem trebuščku,ker je noter ,in prej jo čist za foro vprašam kje ima mami in mi dvigne malijo in da lupčka na trebuh moj mali angel
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 11.8.2010 20:08:17
|
|
|
|
sjmm
|
zmenk s pegleznom zelo uspešen ...vse cote pokupčkane zdej sva se pa z Majčijemk je bil k en kup mivke...stuširala...Majči je večerjal...zdej pa greva enga Rorija naštimat...pa mau lukno u kavč delat čebel@.... Hanči
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 11.8.2010 20:16:34
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm.....pridna full kot zmeraj jaz sem zmatrana ko pri norcih .....smo šli en krog po Domžalah pa sem taka kot bi maraton tekla a je to normalno?se ne spomnim,da bi bila pri Hani tako zmatrana grem spat.....se tipkamo jutri
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 11.8.2010 20:29:47
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm.....pridna full kot zmeraj jaz sem zmatrana ko pri norcih .....smo šli en krog po Domžalah pa sem taka kot bi maraton tekla a je to normalno?se ne spomnim,da bi bila pri Hani tako zmatrana grem spat.....se tipkamo jutri to je čist normalno, jz sm vsak večer ob 8h že spala...je bil moj čist iz sebe k drgač me ne dobi u postlo pred polnočjo
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 12.8.2010 7:03:43
|
|
|
|
Urša08
|
jutro
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 12.8.2010 7:09:22
|
|
|
|
Urša08
|
Punce hvala vam za Sjmm sem vidla receptke, mislim da bom naredila jogurtovo pecivo s slivami in pa pito . Se bomo sladkali čebel@ tvoja utrujenost je čist normalna, jaz sem bila na začetku kot cunja, sem kr na kavču omagala že ob osmih ti si kar privošči počitek Včerej popoldan sta tašča pa tast tamaledva na vrt peljala in sva šla midva v Kranj mal avtosedeže in vozičke gledat, ma sem bla kar razočarana nad barvno izbiro, pomoje bo v jeseni mal več izbire. Danes moram it torto naročit, pa če bo ratalo še na banko. Baki kako si? Dej povej če ti lahko kako pomagamo? A kaj rabite?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2010 8:49:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 12.8.2010 9:08:21
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro...danes je frej dan....moram mal stanovanjček v red spravit....ampak med nami- ne da se mi....res ne.... TAmika...krasne slike....zares prelepa zgledaš zraven svojih kraljev...kot kraljica... sjmm...sprosti se pa uživaj.....resno ti govorim...se mi zdi ,da si čist preveč obremenjena s to hrano....res.....važno da ste vsi ok in zdravi Mihailo....naj ob stanovanjček čist nared kmalu Sunny....he he ..GAja lumpa...mogoče je pa misnla, da ma dnevna premal vitaminov Glede službe...resnično upam,da ne bosta na tistem seznamu...res Urša..nisem čist dobr razumela, kaj je bilo...ampak ti pošiljam Simonakr...nauživajte se na morčiju Čebela....ti se kar skoncentriraj na rr familijo....me smo vse zelo zelo vesele tvojega trebuščka in te bomo spremalje v dobrem in slabšem...tko da....pust une....sej vem ,da je hudo...sam vsaka stvar ima eno mero....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 12.8.2010 9:11:42
|
|
|
|
Ajvy
|
Kolumbo....the best....kera cifra....sam da ste zdravi.... A Jurij bo?..SUperca..... Čebela...Hana princeska..... Urša....upam,da ti uspe najdit sedežek ta prav.....pa thx za kavico KOlumbo.....RRodvisnica
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 12.8.2010 9:13:09
|
|
|
|
sjmm
|
dan! mi smo pa po dolgem cajtu imel res mirno nočko mi2 pa sva imela zvečer govorilne ...k se mi zdi d bova vse dni k imava manj mulčkov in še moj je doma...stran vrgla...sm bla kr mal huda...no, greva zdej u staro lublano na tist obljubljen kofe, pa mal na tržnco...sej dons se pa res piščeta vračajo u domači pristan evo še Majčka mal nafutram ...pa gas kaj kuhate dons??? kolumbo...lepo, da se boste še mal z morskim zrakom srečal ...pa fajn pršraufi unga majstra, d bo gut zrihtu urša....dej z vozičkom ne hiti preveč ...k moj je pač take barve k ti je všeč ...bova šla z mojim mal pogledat kake simpl športne, pa ti nekak do konc mesca povem, kako sva se odkočla..al bova prodala al ne...a prav???
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 12.8.2010 9:37:00
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm mi2 pa sva imela zvečer govorilne ...k se mi zdi d bova vse dni k imava manj mulčkov in še moj je doma...stran vrgla...sm bla kr mal huda...no, greva zdej u staro lublano na tist obljubljen kofe, pa mal na tržnco...sej dons se pa res piščeta vračajo u domači pristan
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 12.8.2010 11:09:23
|
|
|
|
birdy
|
Helov!!! Kako kej? Mi smo ok, moj je šel z Neli en ključ programirat, jst pa tuki z Kristi zabušavam. Tamal brca na polno Kolumbo, a veš k swi napisala za Jurija... Sem se spet spomnla da midva z mojim še niti približno ne veva kako bova dala ime... Joj, noben nama ni všeč... Še najbližji je Anej al pa ENEj, ampak tud to še ni ziher. Pomoje se bova šele v porodni odločila za ime ker res nikakor ne prideva skup. Ker zdele je mal za tegale Aneja ampak čez en teden pa men ne bo več všeč. Urša, a vi že mate ime za punčko??? Glede fajta z tvojimi pa ne vem kaj naj rečem... Res se tok malkrat skregate da je blo tole mogoče že potrebno. Jst se s svojimi tud dobr razumem, tud isto gledamo na stvari (kar z taščo in tastom ne) ampak vsake tolk časa se z mat na smrt skor skregave. To je tist k si sprot ne poveš kaj te moti pol pa naenkrat v višave useka. Nimaš kej, taki smo. Čebela, o utrujenosti ne govori . Jst sem bla pri Neli super, pri Kristi me je zvil nekje enkrat na teden, zdej me je pa matral ene 4 mesece, pa zdej tud še nisem taprava. Sej sčasoma mine če te to zdej kej potolaži
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 12.8.2010 11:39:27
|
|
|
|
Urša08
|
Evo mene s sprehoda, sem čist prešvicana, no je pa pasalo in smo se kar 3 urce potepali. Vmes še kofi pri prijateljici na terasi, pa sladoled, tamaledva pa topel sendvič in kompot. Sedaj si je Nejc zaželel vlakca tomažka in sem mu zavrtela ker je bil priden, Žiga se pa igra. Aja pa tortico za taščo mi je uspelo kar po telefonu naročit, eno letanje manj . Sjmm bom počakala z vozičkom, sam nočem Majčija vn metat vidva naredta tako kot vama paše Birdy imava ožji izbor za punčko (Neža, Ajda, Zarja), za fantka pa nč A tvoj ma še dopust? Ajvy super za frej dan, ma glede pospravljanja se pa ne sekiraj, boš pa kak drug dan. Jaz mam danes plan pospraviti ker mamo čisto štalo in je res potrebno mal popedenčkat. Kolumbo če bom jutri mela avto pridemo v peskovnik Sjmm za kosilo bomo mel neki s pirejem, al filane paprike, al špinačo al pa bučke v omaki
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 12.8.2010 12:51:02
|
|
|
|
Čebel@
|
dan glihkar sem zmazala pol kozarca kislih kumaric-ja hudo no hvala za odgovore o utrujenosti-upam da kmalu mine
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 12.8.2010 12:51:52
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Čebela....ti se kar skoncentriraj na rr familijo....me smo vse zelo zelo vesele tvojega trebuščka in te bomo spremalje v dobrem in slabšem...tko da....pust une....sej vem ,da je hudo...sam vsaka stvar ima eno mero.... full si lepo napisala....res ti hvala za take tople besede
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 12.8.2010 12:52:36
|
|
|
|
Čebel@
|
jutri grem pa našga pogledat komaj čakam
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 12.8.2010 13:16:06
|
|
|
|
MIHAILO
|
evo me s pregleda vse je ok...morfologija imam 16.9.komaj cakam ... CEBEL verjamem da komaj cakam...meni tudi mihailo tudi boza trebuh ...mu recem da je baby tukaj pa boza...sam pol ko je nagec se po svojem busiju boza in govori beba
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 12.8.2010 13:18:11
|
|
|
|
Ajvy
|
Mi gremo jutri v Zoo....če bo šla katera....naj me pobara(jst bom tista k bo za dve v nasprotno smer tekajočima deklicama tekala) ....da se dobimo malo
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 12.8.2010 13:29:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Mi gremo jutri v Zoo....če bo šla katera....naj me pobara(jst bom tista k bo za dve v nasprotno smer tekajočima deklicama tekala) ....da se dobimo malo ......greš sama z njima?......lepo se imejte ......upam da bo vreme zdržalo
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 12.8.2010 13:30:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO evo me s pregleda vse je ok...morfologija imam 16.9.komaj cakam ... CEBEL verjamem da komaj cakam...meni tudi mihailo tudi boza trebuh ...mu recem da je baby tukaj pa boza...sam pol ko je nagec se po svojem busiju boza in govori beba a si imela NS danes?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.