Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 11.8.2010 8:36:53
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika kok luštne slikice mene tud zanima kje kupuješ da so vsi 4 isto napravljeni. Res so cukri Mihailo super da je Mihailo spet na starih tirih Kako pa kaže s stanovanjem? Sjmm vidim da si čist happy k dobiš dons še dva tvoja nazaj simonakr a že pakiraš? Ja res je super Ursa,zaspi ob 20h vstane ob 8h ampak jaz bi se spala,tako mi manjka spanca v tej nosecnosti ...Ko prideta moja dva starsa nazaj bom lahko malo dlje spala ,ker gre mihailo zjutraj v njihovo sobo in ga oni uredijo ,ce mam jaz krizo z spanjem...stanovanje kar napreduje...veliko dela je bilo z zapiranjem balkonov ,ce tega ne bi bilo bi se ze lahko vselili...smo morali zrusiti balkonske stene in jih na novo zazidati tko da smo jih zaprli,nova okna so postavljena,sank vv kuhinji je narejen,kopalnica zrusena,vrata smo ven dali ...pa rigips plate dali po stropu kjer je prej bil balkon(ker tam je bil les),pa nad notranjimi vrati je bilo steklo,smo ga tudi zaprli z rigips platami...uglavnem veliko dela je bilo s tem zapiranjem in VELIKO SMETII...kuhinja pride 15.9,..kopalnico bo moj stric nama delal zacetek sept,pol se zbelimo palaminat tko nekak
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 11.8.2010 8:51:25
|
|
|
|
TAMIKA3
|
jutro še spijo... ati v službi... mami kapučino + rr kosilo: juha + pečen piščanec + mlinci + solata
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 11.8.2010 8:54:01
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm tamika...slikce... sploh napram vašemu tristanu...tamika...tristan je super boy hvala ja, samo naš super boy poje 1/4 tega kar vaša prestica
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 11.8.2010 8:54:50
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm aja...sm forgesnla...naša prestica čist skoz sam gofla.....zdej kr vsak dan pobere ene 3 besede...tko, da se da že prov kej zment z njim...no, včeri je prjavu...k**c....mal po svoje...sam smo kr vedl kva pomen...mislm...tale nam bo še dal tinte pit
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 11.8.2010 9:00:00
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO TAMIKA full lepe slike, so full srckani ti pa full LEPA IN MLADA mamica ..Pa tko je lepo ,ko so vsi isto obleceni...Kje pa kupis cote,da dobis za vse stevilke in da je isto?Skratka super ste,lepa druzina joj, hvala ...samo mlada res več nisem, tako kot ve IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika kok luštne slikice mene tud zanima kje kupuješ da so vsi 4 isto napravljeni. Res so cukri hvala ...daj nam še ti pokaži svoja in bušija cote: večina h&m, nekaj nkd
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 11.8.2010 9:01:25
|
|
|
|
TAMIKA3
|
cote obesit, dokler je še mir
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 11.8.2010 9:19:11
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO TAMIKA full lepe slike, so full srckani ti pa full LEPA IN MLADA mamica ..Pa tko je lepo ,ko so vsi isto obleceni...Kje pa kupis cote,da dobis za vse stevilke in da je isto?Skratka super ste,lepa druzina joj, hvala ...samo mlada res več nisem, tako kot ve IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika kok luštne slikice mene tud zanima kje kupuješ da so vsi 4 isto napravljeni. Res so cukri hvala ...daj nam še ti pokaži svoja in bušija cote: večina h&m, nekaj nkd vazno je da tko zgledas
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 11.8.2010 9:23:51
|
|
|
|
TAMIKA3
|
hvala, mihailo
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 11.8.2010 10:06:40
|
|
|
|
sjmm
|
dan! z Majem sva spet sama kraljevala v spalnici...ata slonček..kreha .....zelo...pa sm bla kr huda zju3...sem mu prpravla kovter pa blazino, pa si sploh ni vzel s fotela je kr tko zaspal na kavču....pa nč rolete dol...pa čaj sm mu v termovko naštimala...nč spil...ma deci k so kilavi so 100x hujš k otroc okol 2h poberemo mojo mami v Ljubljani...pol pa via Litija po naše 2 manjkajoča piščanca tamika....ne morm verjet glede hrane...mogoče ga pa jaz preveč hranim..pa gre v nasprotno smer????? ...hja, smo probal prejšnje 10 dni kako je z malo hrane...se ni nič zredil...gre pa na bolje...včeraj je že skoraj tko jedel k ponavadi.....samo je pa zrasel v zadnjih 4 mescih za dobre 5 cm...mogoče je tud zati malo izginila bejbi zalitost...no, dons je bil že tud čist u formi za pitje zgodnjo jutranje flaše....je bla na brzino prazna....itak pa imamo v petek pregled in bo P povedal kako in kaj...mekr mal skrbi, da mibo reku, da se je premalo zredil urša....o, imaš že v prvi vidim...kaj sta dobrega tvoja sončka zajtrkovala??? čebelc@...vau, že čist splaniran urnik...pa fajn se napapcej!!!!! mihailo....vidim, da ste zelo delovni v stanovanju...no, naj vam kar najbolje uspe!!!!pa veliko spanja in dobrega počutja ti želim!!! grem še mau kofetkat...pa v hladilnik najdit najkaloričnejši jogurt, da Majčka nafutram
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 11.8.2010 10:22:48
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro....... Kako ste kaj..... Danes sem spet popoldanska...kaj pa drugega....tri tedne bomo mel kr krizo ,k moj dela od jutra do sutra....še dobr, da je danes bratec skočil na pomoč, da gre lahko po punci....HB.... V petek bi šli v Zoo al pa v Kopališče Snovik...bomo videli od vremena, kaj se bo izcimilo....rada pa bi izkoristila frej dan....res..... Lepo se imejte....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 11.8.2010 10:29:17
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Z Gajči smo ustale, se porihtale, pol sm z mojim dragim kafe spila...Zdej pa same uživava doma, tatko šel neki privat delat.... V petek ma Gajči zobarja, v pondelk pa sem jo spokala na avtobus in smo šle h moji noni...Kolko je ta mala uživala gor...Stalno kričala bus, bus... Danes gremo spet! Pa 2 "žurki" sem dala skozi...Smo en dan šli po šihtu (ob 24h) na pijačko...Ja itak, sm pršla domov v rahlih rožicah ob 4h zjutri, pol smo pa še s sodelavci meli en nočni piknik...Ku je blo fajn! Evo, zdej mi jo pa ta mala skuhala...3 deci kozarc cedevite je okoli sred dnevne obrnla... Zdej ko je že pobrisano pa je GAjči šla po coto in briše... Grem malo prebrat nazaj (če bo madam pustila) da še kej pokomentiram!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 11.8.2010 10:43:53
|
|
|
|
sunny24
|
Nč kej dosti nism prebrala... tamika, full so lepe slikice! Sam res ej, kje dobiš cotke za ta male da so vsi v istem? mihailo, lepo, da stanovanček napreduje! ajvy, fajn izkoristite fraj dan! Jst grem pa jutri delat zvečer...Pol pa 4 dni...Vsaj upam da bo kej dela! Joj, sam na naši firmi je pa zdej kar kriza...Odpuščali bojo, 400 ljudi na celi firmi...Full upam, da mene in dragega ne bo na seznamu, ker če ne, smo po domače povedano v P****...Že junijska plača je bla za se zjokat, ni blo napitnine...Ah, sam da bi meli šiht še naprej, pa bo vse OK.
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 11.8.2010 11:06:21
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo se že nasprehodili smo en velik krog nardili, pa spotoma eno coklco zgubli. Potem sta mojedva prišla po mačka. Ma sej sploh ne vem če naj vam jamram ker trenutno sam . Se morm mal k se spravt.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 11.8.2010 11:09:35
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika pripopam slikice ko dobim nazaj monitor, ker sem sedaj na notebooku in tuki nimam slikic. Sjmm za zajtrk je mel Žiga čokolešnik, Nejc pa pol žemljice s triko srčkom - no tok je pojedel, sedaj smo pa sadje jedli - banana in slive Sjmm a maš kak recept za pecivo s slivami? Mam domače slive pa bi kej dobrega papcali Mihailo super napredujeta s stanovanjem Sunny držim pestke da oba s tvojim obdržita službo
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 11.8.2010 11:10:49
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy super da lahko tvoj brat vskoči , tole z iskanjem varstva je prava muka in smo res lahko veseli če mamo nekoga ki lahko kdaj pa kdaj vskoči. V petek pa le izkoristite dan
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 11.8.2010 11:26:46
|
|
|
|
MIHAILO
|
URSA kaj pa je narobe?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 11.8.2010 11:55:37
|
|
|
|
Čebel@
|
spet jaz tamika.....res lepe slikice sjmm......u pri vas imate pa že sočne besede mihailo.......kdaj pa se imate namen vseliti? urša......ti danes hormoni nagajajo?.....tukaj smo ajvy......upam da na polno iskoristite frej dan sunny......jaz nisem žurala že juhuhu dolgo .......lepo te je brat .......držim pestke da se v službi kej butastega ne spomnijo za vaju
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 11.8.2010 12:38:23
|
|
|
|
MIHAILO
|
Oj Cebel...kako se kaj pocutis?ze imas kaksne znake?ce uspemo konec sept.koncati bi se vselili...ne bomo pa sli dokler vse ne koncamo,ker je tko lazje,pa imamo kje biti...
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 11.8.2010 13:10:04
|
|
|
|
simonakr
|
Dan! Ja, Urša, pakiram! Da bom kratka: Sem v pakiranju A vam je misel: "A mormo res vse vzet s sabo" kej znana? Kolegica je rodila, tko da gremo dons še pit! Tetka bom! Se pravi da ga bomo na morju pili! PUNCE! SKRAJNO FINO SE MEJTE, UŽIVETJE, ČVEKEJTE (AMPAK NE PREVEČ, DA VAS BOM ZNALA NAJDT)! Šibam delat!
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2010 13:35:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 11.8.2010 13:48:16
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika pripopam slikice ko dobim nazaj monitor, ker sem sedaj na notebooku in tuki nimam slikic. Sjmm za zajtrk je mel Žiga čokolešnik, Nejc pa pol žemljice s triko srčkom - no tok je pojedel, sedaj smo pa sadje jedli - banana in slive Sjmm a maš kak recept za pecivo s slivami? Mam domače slive pa bi kej dobrega papcali Mihailo super napredujeta s stanovanjem Sunny držim pestke da oba s tvojim obdržita službo bi mogoče pito???? ti popoldan napišem, če ne bo prepozn??!! zdej morm kej skuhat KAJ SI ŽALOSTNA???????????????????ODPRI SRCE!!!!!!!!!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 11.8.2010 13:52:17
|
|
|
|
sjmm
|
OOO ,KOLUMBO......LEPO D SI BACK...SI BLA POGREŠANA!!!!!!!JE PROV FAJN PREBRAT SPET EN TVOJ TURBO POST ..KAKO SO PIŠČETA????ZDRAVA???? PA TREBUŠČEK????
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 11.8.2010 13:52:44
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Dan Mi smo doma, Šime ma še dons dopust AMPAK JE itak že na traktorju .....SIMONA SM SE ŽE 2 KRAT DONS MIM VAS PELALA, VERJETN SE BOM ŠE TA TRETIČ No ta tretič se pa na kavi ustav!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 11.8.2010 13:59:40
|
|
|
|
Čebel@
|
mihailo....jah počutje tko tko-se menjava .....sem napihnena ko balon,tko da moj pravi ds bosta ......vi kar počasi rihtajte stanovanje,če se vam ne mudi,bo pol bol luštno ko boste 4je notri simona......vidim da ti dogaja .....uživajteeeeeeee na morju kolumbo.......welcome back ......mi boš povedala kok ste dali za hotel -se mi luštajo toplice ......držim pestke da še kaj vidiš morja letos ......no o najinih familijah pa itak no comment
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 11.8.2010 14:30:41
|
|
|
|
sjmm
|
urša...recepti...k mam glih 5 minut 1. LAHK NARDIŠ UNO JOGURTOVO PECIVO...VSE SKUPAJ ZLIJEŠ V BOL NIZEK PEKAČ...D PRIDE K PITA NIZKO...SLIVE RAZPOLOVIŠ, DODAŠ SLADKOR, VANILI IN CIMET...RAZPOREDIŠ PO VRHU TESTA...LAHK KR MAL NOT POTISNEŠ..IN VOILA 2.LAHKO NAREDIŠ RIŽEV ALI ZDROBOV K JE BOL NA BRZINO NARASTEK...PO VRHU ENAKO RAZPOREDIŠ SLIVE 3. PITA....KRHKO TESTO.....250G MASLA ALI MARGARINE, 250 G SLADKORJA + VANILI, 2 CELA JAJČKA + EN RUMENJAK, 500G MOKE + PECILNI...ZGNETEŠ V GLADKO KEPO...PUSTIŠ D POČIVA ENE POL URCE NA HLADNEM..RAZDELIŠ TESTO NA 2/3 IN 1/3....VEČJI KOS RAZPOREDIŠ PO PEKI PAPIRJU V NIZEK PEKAČ, SLIVE ENAKO KOT V ZGORNJIH PRIMERIH, ČE PA IMAŠ VOLJO PA JIH LAHK MAL POTENSTAŠ NA MALO MASLA...K DA DELAŠ ČEŽANO....POL PA HOP NA TESTO , IZ PREOSTALE TRETJINE PA ZVALJAŠ Z ROKAMI TAKE KAČICE IN NAREDIŠ MREŽO NA VRHU......PEČEŠ DO ZLATORJAVE BARVE NEKJE NA 170. NO, TOKLE IZ MOJGA REPERTUARJA
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.