|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,12.del
11.8.2010 23:19:20   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Ja ampak običajno so tako prijave in odjave. Mi gremo vseeno zjutraj (če je lepo vreme na plažo, če ne pa sprehod po mostu), zadnji dan pa tudi prtljago v avto in na pložo.

ja saj tak nekako imamo v planuuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
11.8.2010 23:20:26   
arabela*

Ja ampak običajno so tako prijave in odjave. Mi gremo vseeno zjutraj (če je lepo vreme na plažo, če ne pa sprehod po mostu), zadnji dan pa tudi prtljago v avto in na pložo.

user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
11.8.2010 23:21:20   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Jaz pa "Ženska,ki se je zaletela v vrata"user posted image

hecaš malo?

Niti malo...bedast naslov,žalostna zgodba,pa sploh več ne vem,kdo se mi v knjigi smili,verjetno še najbolj otroci...

res čudn naslov

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
11.8.2010 23:22:08   
sami0804

napača...user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
11.8.2010 23:24:23   
katy83

hihihi, sem se že spraševala zakaj se šetajo po mostuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
11.8.2010 23:24:25   
arabela*

ja ampak sprva še gruntam..kje pri hudiču se po mostu šetajo...no pol mi kapneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
11.8.2010 23:25:45   
katy83

hecaš malo?

Niti malo...bedast naslov,žalostna zgodba,pa sploh več ne vem,kdo se mi v knjigi smili,verjetno še najbolj otroci...

res čudn naslov

ja, ti naslovi
Jaz sem brala eno: Pred spanjem si stokrat skrtačim laseuser posted image user posted image user posted image , ampak knjiga pa the best, erotičnauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
11.8.2010 23:26:05   
sami0804

ja piše, da imajo posteljice...misliš, da jim je za verjetuser posted image

jaz jim verjamem...pred petimi leti so jih imeliuser posted image
Je pa res,da so bolj stajicam podobne kot posteljicam...

a prenosne so?

Kam bi jo pa odneslauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...joj  crkujem

No,pa da odgovorim...podobne so stajicam,onim starim,imajo pa jogi tak da neuporabne niso...je pa možno,da so v teh letih nabavili kake novejšeuser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
11.8.2010 23:26:26   
katy83

ja ampak sprva še gruntam..kje pri hudiču se po mostu šetajo...no pol mi kapneuser posted image user posted image user posted image

jaz sem na Krk pomislila, tam je dolgi mostuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
11.8.2010 23:27:28   
arabela*
nič babike...grem se še namazat.pa brat......pa spat....sem malo utrujena...pa boli me vse od od fitnesa...user posted image

nočkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
11.8.2010 23:28:02   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Jaz sem brala eno: Pred spanjem si stokrat skrtačim laseuser posted image user posted image user posted image , ampak knjiga pa the best, erotičnauser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
11.8.2010 23:28:15   
sami0804

hecaš malo?

res čudn naslov

ja, ti naslovi

jaz sem prvo mislila,da je kaka komedija ali kaj,po naslovu,samo že slika pokaže vse..

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
11.8.2010 23:29:21   
katy83

nič babike...grem se še namazat.pa brat......pa spat....sem malo utrujena...pa boli me vse od od fitnesa...user posted image

nočkauser posted image user posted image user posted image

lahko noč

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
11.8.2010 23:29:28   
arabela*

jaz sem na Krk pomislila, tam je dolgi mostuser posted image user posted image user posted image

ne morem da ne biuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
11.8.2010 23:30:16   
katy83
no te pa grem jaz tudi, še kakih 5 strani knjige prebrat, pol pa spat

lahko noč, babike

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
11.8.2010 23:31:27   
sami0804

Se bom jaz tudi spokala počasi,je bil dolg dan,za noč pa še tudi ne vem,kaka bo,včerajšnja je bila user posted image .

Lahko noč vam želim...user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
12.8.2010 7:15:57   
ly117
Jutro!

Mi že gor eno uro. Jaz pa bi še spala.
Je pa naš ata že doma do septembra. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
12.8.2010 7:16:40   
ly117

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj ve to resno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
12.8.2010 7:31:20   
rina22
Dobro jutro user posted image

T je tudi vstala pred pol ure, zdaj je pa nazaj zaspalauser posted image Jaz pa grem hitro cote obesit, ker v njeni prisotnosti je to misija nemogočeuser posted image user posted image Pol majo sosedi spodaj tolko ščipalk za perilo, da jih meni zmanjkauser posted image user posted image

Sem študirala, da glede na to, da ste se menle za kavico ob 16h, mi bo res malo pozno user posted image Ker moj pride domov ob 17h, pol pa še mora nekam it, tak da rabi avto user posted image Bom pa v mestu tam okrog 11h, 12h, mogoče še pozneje. Tam do 16h sem se odločla glede na okoliščine, da bom doma. Bo mogoče katera takrat za kavico?user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
12.8.2010 7:37:41   
ly117
Rina pri obašanju perila je pri nas tudi tako. Sam jaz se zdaj znajdem, če sem sama. Ga dam v stolček za jest ki je namontiran na mizi in pol L gleda naravnost na balkon kak jaz vesim perilo. Seveda če je lepo vreme. Če je pa grdo pa itak obesim notri. Sam potem ni take panike z klupami.

Za kavico pa smo jo itak prestavili na drugi teden ko bo še lahko Rubin prišla.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
12.8.2010 8:14:16   
matcar
Jutro!
Spala za en drek,me je Maks šetal 3x po sok,pa 3x sem ga mogla previt,ker mu je plenica skoraj spustila.Tak,da bi še spala kako urco,če bi lahko! Zaj pa že nagaja spet,pa avte gleda.Jaz pa sem še menzo dobla,tak da se sprašujem,če se misploh splača hodit kam za 2 dni,ker se kopat tak ne morem.Mater,jaz pa tudi nimam sreče,da bi šla kam malo!user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
12.8.2010 8:19:06   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jutro!
Spala za en drek,me je Maks šetal 3x po sok,pa 3x sem ga mogla previt,ker mu je plenica skoraj spustila.Tak,da bi še spala kako urco,če bi lahko! Zaj pa že nagaja spet,pa avte gleda.Jaz pa sem še menzo dobla,tak da se sprašujem,če se misploh splača hodit kam za 2 dni,ker se kopat tak ne morem.Mater,jaz pa tudi nimam sreče,da bi šla kam malo!user posted image user posted image user posted image

Matcar user posted image user posted image user posted image user posted image .
Kaj pa tamponi?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
12.8.2010 8:40:41   
koala
Jutro!

Meni paše da kavo prestavimo na naslednji teden.

matcar dobrodošla v klubu "menza" bljak mene tudi muči. Samo kopaš pa se res lahko, pač tampon ponucaš.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
12.8.2010 8:53:35   
rina22
popenila bom user posted image sem že vse napisala, pol pa mi ne pošlje user posted image

ly, Luka je res pridenuser posted image user posted image user posted image Jaz sem to parkrat sprobala, pa sem mislila, da bo mala dobla živčnega pa še da bo stol razturilauser posted image Res je taki vragec na hipe, da adijo. Full je živahna, res.. Pol pa jaz razmišljam še o enemuser posted image user posted image user posted image

Za kavico pa nisem vedla, ker nisem brala za nazaj, ker je preveč user posted image user posted image Sem samo vprašala, če bi katera mela kaj prej kaj časa user posted image

matcar user posted image user posted image user posted image user posted image Seveda se splača it, kot ti je že ly svetovala, uporabi tampone, pa še glavno je, da se spočiješ user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
12.8.2010 9:00:51   
arabela*
jutrouser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?