Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 23:19:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ja ampak običajno so tako prijave in odjave. Mi gremo vseeno zjutraj (če je lepo vreme na plažo, če ne pa sprehod po mostu), zadnji dan pa tudi prtljago v avto in na pložo. ja saj tak nekako imamo v planu
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 23:20:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ja ampak običajno so tako prijave in odjave. Mi gremo vseeno zjutraj (če je lepo vreme na plažo, če ne pa sprehod po mostu), zadnji dan pa tudi prtljago v avto in na pložo.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 23:21:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jaz pa "Ženska,ki se je zaletela v vrata" hecaš malo? Niti malo...bedast naslov,žalostna zgodba,pa sploh več ne vem,kdo se mi v knjigi smili,verjetno še najbolj otroci... res čudn naslov
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 23:24:23
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ja ampak običajno so tako prijave in odjave. Mi gremo vseeno zjutraj (če je lepo vreme na plažo, če ne pa sprehod po mostu), zadnji dan pa tudi prtljago v avto in na pložo. hihihi, sem se že spraševala zakaj se šetajo po mostu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 23:24:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ja ampak običajno so tako prijave in odjave. Mi gremo vseeno zjutraj (če je lepo vreme na plažo, če ne pa sprehod po mostu), zadnji dan pa tudi prtljago v avto in na pložo. napača... ja ampak sprva še gruntam..kje pri hudiču se po mostu šetajo...no pol mi kapne
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 23:25:45
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jaz pa "Ženska,ki se je zaletela v vrata" hecaš malo? Niti malo...bedast naslov,žalostna zgodba,pa sploh več ne vem,kdo se mi v knjigi smili,verjetno še najbolj otroci... res čudn naslov ja, ti naslovi Jaz sem brala eno: Pred spanjem si stokrat skrtačim lase , ampak knjiga pa the best, erotična
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 23:26:05
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja piše, da imajo posteljice...misliš, da jim je za verjet jaz jim verjamem...pred petimi leti so jih imeli Je pa res,da so bolj stajicam podobne kot posteljicam... a prenosne so? Kam bi jo pa odnesla ...joj crkujem No,pa da odgovorim...podobne so stajicam,onim starim,imajo pa jogi tak da neuporabne niso...je pa možno,da so v teh letih nabavili kake novejše
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 23:26:26
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ja ampak običajno so tako prijave in odjave. Mi gremo vseeno zjutraj (če je lepo vreme na plažo, če ne pa sprehod po mostu), zadnji dan pa tudi prtljago v avto in na pložo. napača... ja ampak sprva še gruntam..kje pri hudiču se po mostu šetajo...no pol mi kapne jaz sem na Krk pomislila, tam je dolgi most
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 23:27:28
|
|
|
|
arabela*
|
nič babike...grem se še namazat.pa brat......pa spat....sem malo utrujena...pa boli me vse od od fitnesa... nočka
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 23:28:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Jaz sem brala eno: Pred spanjem si stokrat skrtačim lase , ampak knjiga pa the best, erotična
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 23:28:15
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jaz pa "Ženska,ki se je zaletela v vrata" hecaš malo? Niti malo...bedast naslov,žalostna zgodba,pa sploh več ne vem,kdo se mi v knjigi smili,verjetno še najbolj otroci... res čudn naslov ja, ti naslovi Jaz sem brala eno: Pred spanjem si stokrat skrtačim lase , ampak knjiga pa the best, erotična jaz sem prvo mislila,da je kaka komedija ali kaj,po naslovu,samo že slika pokaže vse..
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 23:29:21
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nič babike...grem se še namazat.pa brat......pa spat....sem malo utrujena...pa boli me vse od od fitnesa... nočka lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 23:29:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz sem na Krk pomislila, tam je dolgi most ne morem da ne bi
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 23:30:16
|
|
|
|
katy83
|
no te pa grem jaz tudi, še kakih 5 strani knjige prebrat, pol pa spat lahko noč, babike
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 7:15:57
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Mi že gor eno uro. Jaz pa bi še spala. Je pa naš ata že doma do septembra.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 7:16:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ja ampak običajno so tako prijave in odjave. Mi gremo vseeno zjutraj (če je lepo vreme na plažo, če ne pa sprehod po mostu), zadnji dan pa tudi prtljago v avto in na pložo. napača... ja ampak sprva še gruntam..kje pri hudiču se po mostu šetajo...no pol mi kapne jaz sem na Krk pomislila, tam je dolgi most Kaj ve to resno.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 7:31:20
|
|
|
|
rina22
|
Dobro jutro T je tudi vstala pred pol ure, zdaj je pa nazaj zaspala Jaz pa grem hitro cote obesit, ker v njeni prisotnosti je to misija nemogoče Pol majo sosedi spodaj tolko ščipalk za perilo, da jih meni zmanjka Sem študirala, da glede na to, da ste se menle za kavico ob 16h, mi bo res malo pozno Ker moj pride domov ob 17h, pol pa še mora nekam it, tak da rabi avto Bom pa v mestu tam okrog 11h, 12h, mogoče še pozneje. Tam do 16h sem se odločla glede na okoliščine, da bom doma. Bo mogoče katera takrat za kavico?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 7:37:41
|
|
|
|
ly117
|
Rina pri obašanju perila je pri nas tudi tako. Sam jaz se zdaj znajdem, če sem sama. Ga dam v stolček za jest ki je namontiran na mizi in pol L gleda naravnost na balkon kak jaz vesim perilo. Seveda če je lepo vreme. Če je pa grdo pa itak obesim notri. Sam potem ni take panike z klupami. Za kavico pa smo jo itak prestavili na drugi teden ko bo še lahko Rubin prišla.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 8:14:16
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Spala za en drek,me je Maks šetal 3x po sok,pa 3x sem ga mogla previt,ker mu je plenica skoraj spustila.Tak,da bi še spala kako urco,če bi lahko! Zaj pa že nagaja spet,pa avte gleda.Jaz pa sem še menzo dobla,tak da se sprašujem,če se misploh splača hodit kam za 2 dni,ker se kopat tak ne morem.Mater,jaz pa tudi nimam sreče,da bi šla kam malo!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 8:19:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Spala za en drek,me je Maks šetal 3x po sok,pa 3x sem ga mogla previt,ker mu je plenica skoraj spustila.Tak,da bi še spala kako urco,če bi lahko! Zaj pa že nagaja spet,pa avte gleda.Jaz pa sem še menzo dobla,tak da se sprašujem,če se misploh splača hodit kam za 2 dni,ker se kopat tak ne morem.Mater,jaz pa tudi nimam sreče,da bi šla kam malo! Matcar . Kaj pa tamponi?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 8:40:41
|
|
|
|
koala
|
Jutro! Meni paše da kavo prestavimo na naslednji teden. matcar dobrodošla v klubu "menza" bljak mene tudi muči. Samo kopaš pa se res lahko, pač tampon ponucaš.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 8:53:35
|
|
|
|
rina22
|
popenila bom sem že vse napisala, pol pa mi ne pošlje ly, Luka je res priden Jaz sem to parkrat sprobala, pa sem mislila, da bo mala dobla živčnega pa še da bo stol razturila Res je taki vragec na hipe, da adijo. Full je živahna, res.. Pol pa jaz razmišljam še o enem Za kavico pa nisem vedla, ker nisem brala za nazaj, ker je preveč Sem samo vprašala, če bi katera mela kaj prej kaj časa matcar Seveda se splača it, kot ti je že ly svetovala, uporabi tampone, pa še glavno je, da se spočiješ
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 12.8.2010 9:00:51
|
|
|
|
arabela*
|
jutro
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?