|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.7.2010 7:25:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1376
   RE: Mutsy vozički
9.7.2010 9:35:40   
dreamz
Zivepo: Nevem kdaj je šla tvoja prvauser posted image  v športni del, ma moj prvi je šel s 4 meseci, tamali pa pri 3,5 mesecev, ker se niso več hoteli peljat v košari (sta se drla kot nora). Tako, da se mi zdi pozno pri treh mesecih naročevat šp. del, če ga je za čakat tudi tri mesece. Kaj praviš? Ali ni toliko za čakat?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
   [Brisano sporočilo]
10.7.2010 8:06:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dreamz)
  Neposredna povezava do sporočila: 1378
10.7.2010 15:07:13   
dreamz
Zivepo: A super, če iz tujine pride tako hitro user posted image , nisem vedela
Včeraj sem v BC videla nekaj footmuffov različnih materialov in barv, pa mi je prodajalka tudi pokazala katalog s koščki materialov vseh barv iz nove kolekcije... za prvo silo, da dobiš eno idejo je za pogledat. Meni je še pokazala nekaj stvari, ki jih je imela rezervirane v skladišču, da sem bolje videla barve (dežnik, športni del...)

Vsak dan sem bolj navdušena nad vozičkomuser posted image  Danes sem na spodnji košari vozila ogromno torbo s stvarmi za na plažo, ma je komot user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1379
10.7.2010 20:44:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo
otika - zakja noče bit sreha na košari napeta....tist ko je od košare pa do prve letvice.... od letvice pa do konca strehe je prvi del pa noče....

Joj ne vem ... moja je bila kar lepo napeta ... ne sicer tako kot pri športnem delu, če do konca odpreš, samo ni bilo pa nekaj ohlapno. A jo raztegneš toliko, da se zaskoči?

Aja samo toliko, če boš preko neta naročala ... nekaj sem zasledila debato, da se punce tule na RR zadnje čase zelo pritožujejo čes spletno trgovino pingpong ... tako da malo preveri tole zadevo ...

Neposredna povezava do sporočila: 1380
18.7.2010 19:42:15   
dreamz
Kaj ima še katera težavo pri zapiranju-zlaganju vozička??
Meni gre full na trdo oz. morem full forsirat, da ga zaprem. Bom pisala na reklamacije od BC in videla kaj pravijo.
Drugače sem še vedno navdušena, ampak to me je zdej malo zamorilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
21.7.2010 12:57:51   
niwci
Jaz imam tudi ta problem z zapiranjem... Ne vem kaj bom. Bolj ko se trudim slabši je. Enostavno mi ne rata.

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
21.7.2010 13:09:34   
Anonimen
Iz kje pa sta? Če sta kje okoli Domžal doma lahko prideta na inštrukcije user posted image

(odgovor članu niwci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1383
21.7.2010 13:50:11   
lenca1
Jaz sem šla že pred nakupom na inštrukcije v BC Rudnik in mi voziček brez problem uspe zložiti. Sem se pa tudi doma že namatrala, ker sem imela sprednje varovalo dvignjeno navzgor in vozička nikakor nisem mogla zložiti.

Mene je prodajalka opozorila, da spodnja dva črna kaveljčka pod sedežem morata biti vedno pred tisto sprednjo prečko spodaj: torej-ročaj dvignem visoko gor in potem dvignem gor tisti valjček na levi strani ter hkrati potisnem ročaj nazaj dol (kot bi hotel z močnim pritiskom ročaja navzdol zložiti voziček, le da hkrati držiš še tisti valjček na L.strani). Preverita še 1x kaveljčka ter sprednje varovalo, če pa še vedno ne bo šlo, pa nazaj v BC.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
21.7.2010 13:55:40   
lenca1
Če katero zanima, sem včeraj v BC Rudnik videla 2 športna dela Mutsy, znižana za 70% (je pa samo v barvi Cargo Mocha in Cargo Red). Če se ne motim je redna cena 129,99€, s popustom 38,99€.

Neposredna povezava do sporočila: 1385
22.7.2010 10:57:17   
niwci
Mogoče pa res pridemo na inštrukcje, če bomo okoli Domžal hodil... hihihi

Zakaj pa so tisti črni kaveljčki?

Sej mojemu dragemu rata zlžit voziček, mi je pokazal, sva trenirala, samo meni pa ne rata. grrrr

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
22.7.2010 11:04:05   
Anonimen
No ti kar pridi ;)
Tisti črni kaveljčki so pa zaradi zlaganja športnega dela skupaj z ogrodjem (pač, da se tudi športni del zravna) in morajo biti obvezno pred/pod črnima prečkam in ne nad/za prečkama.

(odgovor članu niwci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1387
22.7.2010 11:16:02   
niwci
Očitno bom res morala na inštrukcije. če obrneš ogrodje, dauser posted image gleda proti tebi, je potem vse skupi v napoto ko ga zložiš, moraš spet športni del dol stavit,... Mah ne vem. narčili smo ga prek neta in sploh ni blo zraven navodil v slovenščini. Zdej si pa pomagi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
22.7.2010 11:22:30   
Anonimen
Če je športni del proti mamici obrnjen se sploh ne da zložit skupaj z ogrodjem. Če pa je športni del pravilno nasajen na ogrodje in gleda naprej pa kavlja nista nič v napoto ... drugače sem pa v tej temi že enkrat pripopala pdf z navodili za uporabo ... malo prelistaj temo ...

(odgovor članu niwci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1389
22.7.2010 11:32:58   
niwci
o hvala. bom našla!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
23.7.2010 10:39:04   
Aniiita
Živjo punce,

mene pa zanima, ali ima še katera težave s kolesi? Mi smo jih zadnje čase parkrat dali gor in dol in sedaj prednji tako opletata, če peljem malo hitrje, da prav groza. SEm pogledala če sta leva in desna prav, pa sta.. Nevem kaj bi bilo lahko narobe.

Če ima katera izkušnja, prosim za informacije. user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
23.7.2010 10:45:52   
Anonimen
Se je že pisalo o tem ... ko greš hitro mogoče preveč navzdol na ročaj pritiskaš ali pa imaš po možnosti še kaj na njem obešeno in potem sprednja kolesa zgubijo stik s podlago in plešejo ...

(odgovor članu Aniiita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1392
23.7.2010 22:27:18   
Aniiita
Se opravičujem, če se ponavljam..nisem redno spremljala.

Hvala torej, bom pozorna na to, ali se naslanjam..vendar vozim vedno enako,opletati pa je začelo sedaj..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
24.7.2010 10:18:08   
niwci
Otika našla sem navodila, hvala. Sam tudi tu jih ni v Slovenščini. No so usaj še slikce ravenuser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
   [Brisano sporočilo]
24.7.2010 16:31:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu niwci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1395
26.7.2010 12:50:07   
Aniiita
o zivepo, zelo pozno, pa vendar- čestitke za punčko! :)

Kako je s košaro,se obnese? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1396
   [Brisano sporočilo]
26.7.2010 19:36:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aniiita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1397
30.7.2010 23:03:59   
23tina
prodam zimsko vrečo barve new white team in nakupovalno košaro.oboje prektično skoraj neuporabljeno.

vse info in slike na vinditina@gmail.com

LIJA 28.8.09
porodna 4090g 53cm
1.mesec 5400g 58cm
2.mesec 6530g 62cm
3.mesec 7950g 67,4cm
4.mesec 9050g 69cm

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
8.8.2010 23:17:36   
Aniiita
23tina-a še prodajaš nakupovalno košaro? Jaz bi jo kupila.

zivepo-super si se znašla to z barvanjem. Ja, se mi zdi, da so te Mutsy košare male manjše kot kakšne druge. Jo boš pa v čisot ležeči položaj dala, pa bo tudi šlo..ene 4 mesece bo pa morda že zdražala še notri.

Servis- je tu kdo, ki je peljal Mutsy-ja na servis preko Baby centra? Namreč ta kolesa niso povezana z mojim naslanjem in so vedno slabša..baje,da gredo ležaji počasi. Ima kdo izkušnjo s popravilom tega? KOliko to približno stane in koliko traja? Hvala ;)

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
11.8.2010 21:53:21   
dva sončka
Še mesec do poroda, pa sem že čisto zmešana s temi vozički. Dejte mi prosim pomagat - ne znam se namreč odločit med Maxi Cosi Rodi in Mutsy Riderjem. Ve, kot uporabnice drugega, ga boste zihr na veliko zagovarjale, pa me res zanimajo konkretne prednosti. Danes sem ju spet primerjala v trgovini in ugotovila, da sta si po teži cca enaka, da je Mutsy precej dražja varianta, sploh ker potrebuješ nujno tudi trdo košaro za novorojenca (na rodija daš lahko tako mehko kar na športni sedež, ki se zvrne v vodoraven položaj), da ima rodi mogoče malo večjo košaro za odlaganje, da rodijeva strehica pri športnem delu ne prekrije dovolj sedeža v zvrnjenem položaju itd... torej - plusi malo pri enem malo pri drugem. kaj je torej pri vas prevagalo za mutsyja? Hvala za pomoč, ker sem res že čisto obupana.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?