|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
11.8.2010 7:44:20   
Zvezdica
poganjalec (un kot kolo, ki ima le 2 kolesi), ki je dovolj majhen za naše palčke? Mi imamo enega, ampak je še konkretno prevelik. Princesa pa skoz leze na kolesa in se mi zdi, da bi jo kar na tak poganjalec posadili...

krtexx tudi jast iščem nekaj takega. Da ni prevelik, ker on hoče vse kar ima ta velik, tko da bi to rabili. Če kaj najdem poročam.

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
11.8.2010 7:46:55   
Zvezdica
ijem kavico in robantim čez mojga...pa še vstal ni user posted image user posted image . Zvečer grem zraven Daše spat in zaspim, zjutraj pridem v kuhno in je ko bi bomba not padla user posted image

user posted image Nina pustimu dihat :) Zdaj ko se zbudi naj vse poštima, pa boproblem rešen.

Ena user posted image za vse.

Plohca, kuku.

i belive i can fly....

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
11.8.2010 7:48:36   
sonček33
Jutro

poganjalca tudi mi iščemo, sva včeraj v AU gledala, pa nimajo

ploha, bejž, šc šc šc

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
11.8.2010 7:57:23   
Jancci
Jutro!

Pa kako posvetovalnico imate vsi in ker cepljenje?? Mi nimamo nič v planu. user posted image user posted image user posted image

Ploha dej mi prosim tvojo št. mobi na ZS pošlji. user posted image

Sem čist raztresena... user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
11.8.2010 8:06:31   
Zvezdica
Pa kako posvetovalnico imate vsi in ker cepljenje?? Mi nimamo nič v planu. user posted image user posted image user posted image

Ploha dej mi prosim tvojo št. mobi na ZS pošlji. user posted image

Sem čist raztresena... user posted image

Jancci, pri 18 mesecih imaš še enkrat cepljenje. In to je to, kar se cepljenja tiče do šole. user posted image
pri nas nardijo še preglewd, otroka stehtajo, pomerijo, povprašajo kar znain to je to.

kaj te muči, da si raztresena?

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
11.8.2010 8:14:05   
Jancci

Jancci, pri 18 mesecih imaš še enkrat cepljenje. In to je to, kar se cepljenja tiče do šole

A pa moram sama poklicat za datum al naju oni pokličejo?

Ej ne vem kaj mi je.. ne vem kje se me glava drži. Kar nekjalutam, pa občutek imam da mam ful za narest, pa nič ne naredim, pa kr neki.... neko čudno jutro. user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
11.8.2010 8:23:48   
*x*y*z*
Jannci user posted image za posvetovalnico pokličejo oni oz. pišejo pri nas, ma tudi mi bomo imeli šele septemra, ker so zdej cel mesec na dopustu

Voziček - Bebe confort High trek rula nad vsemi.... lupinica, košara, k sem jo tudi rabla za spanje, pa športni del ima ful dobro narejen sedež, ma ni da ni...

< Sporočilo je popravil *x*y*z* -- 11.8.2010 8:24:13 >

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
11.8.2010 8:41:33   
krtekxx
Pa kako posvetovalnico imate vsi in ker cepljenje?? Mi nimamo nič v planu.

V Kr ti pošljejo dopisnico. Vendar šele po dopustih - zdaj enkrat pričakuj. Mi smo jo cepili, ker je pri 1 letu nismo. Potem so jo pa še stehtali in zmerili hkrati. Sem pa jaz poklicala.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
11.8.2010 8:43:52   
Zvezdica
A pa moram sama poklicat za datum al naju oni pokličejo?

Ej ne vem kaj mi je.. ne vem kje se me glava drži. Kar nekjalutam, pa občutek imam da mam ful za narest, pa nič ne naredim, pa kr neki.... neko čudno jutro. user posted image

Pri nas kr pkl sami.

Jutro je res neko zmedeno. mene je tako zebloponoči,prav treslo me je.

Kar v izzy si vzami, a si doma?  Ker če si nastopla na bolniško se zgodi neki čudnega, poznam jauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
11.8.2010 9:16:49   
Ploha
kuku user posted image

grem v šoping, da bom loh kuhala...no z meto greva...

popoldne imava frej, medced gre krompir prodajat, midve pa da nava spet same doma, greva mal naokoli, verjetno se bova kar k moji mami najavle...

jancci:
ZS!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
   [Brisano sporočilo]
11.8.2010 9:22:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1186
11.8.2010 9:44:42   
Ploha
niia: ja v ponedeljek me čaka masaker...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
11.8.2010 10:11:39   
Jancci
Punce hvala!! user posted image

a si doma?

Ne, delam. Pa še tle je cela zmeda z inšpektorico in njenimi zahtevami, ker tale naša zakonodaja je čist mim. Jo piše nekdo ki še v življenju ni bil v bolnici. Čist nerealno.... user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
11.8.2010 11:46:40   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Me zanima, če katera ima kak poganjalec (un kot kolo, ki ima le 2 kolesi), ki je dovolj majhen za naše palčke? Mi imamo enega, ampak je še konkretno prevelik. Princesa pa skoz leze na kolesa in se mi zdi, da bi jo kar na tak poganjalec posadili...

Mene je teh reci mal groza, ker to ful siba pa nima zlajf in sem ze videla mulcka, k se je po klancu spustil direkt proti prometni cesti v sekundi, k oci ni gledal. Oci je se komi registriral in zalaufal za njim, da ga je ustavil... Pa je imel mulcek ksne 3 leta ali vec in se ni znal obvladat zadeve... Pa tudi s poganjalcki se recimo triletniki gonijo po cestah in direkt proti kriziscu, ustavjo sele na robniku. Men se zdijo te stvari ful nevarne, ker nimas niti nadzora nad njimi pa ful letijo. Mislim za nase mulcke. Razen ce bos vaso samo po zascitenih parkiriscih in dvoriscih pustila, stran od ceste. Drugace pa ima Jan v vrtcu en trikolesnik z napihljivimi gumami in mu nogice lepo pridejo do tal, pa unga ful rad poganja po dvoriscu, je bolj stabilen in pocasnejsi od dvokolesnih pa se vodilno palico ima, s taksnim bi jo komot vodila cez prometna obmocja pa pol pustila gonit po varnem.

Jancci js imam tolk stvari v glavi, da niti ne vem kje bi se lotila, ker jih ne morem niti v glavi v red spravit, pol pa kar resignirano izklopim mozgane in zdim, dokler ne naberem energijo za to user posted image . Danes sem vzela tabletko zeleza s sokom, pa sem kovinski zamasek dala na plastenko, plasticnega pa na steklenicko z zelezom... Sploh nisem pogruntala do pol ure kasneje...

Sicer pa se je Jan vceraj zacel zbujat ob polnoci in potem je tulil do treh, sem bila tako zmatrana, da sem okoli treh zaspala kljub hudemu joku, oci ga je potem uspel pomiriti. Sva pomislila na petice in mazala s calgelom, ma ni dolgo drzalo... Pa se cez 38 temperature je dobil in tudi zjutraj je imel cez 38. Z Janom se potem nisva zbudila do 9ih zjutraj, cist sva bla v komi, sam je bil dobre volje in slinil se je, tko da bojo kar petice krive... Sam je bil pa v vrtcu glih 1 dan, pa spet na negi...

High trek je meni tudi ful lusn, pa kolikor se spomnim ima ful visoko nastavljeno sedisce in kosaro, da je blizu mamici in sploh ni tako dolg in ogromen kot nekateri.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
11.8.2010 11:58:14   
krtekxx
Najki, ma to je stvar vsakega posebej. Mi smo precej kolesarska familja in z našima 5 in 6.5 letnikom po krajevnih ne preveč prometnih cestah prav precej kolesarimo. Je pa potrebno na začetku precej "prometne" vzgoje in potrpežljivosti. Poganjalec za začetek čisto na ravnem, po možnosti kar v dnevni sobi na parketu. 

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
11.8.2010 12:39:35   
kiara24
izmučena, od dela..... no šele danes mi je ratalo vložiti peso in pazi to grem zjutraj v trgovino nabavim in pridem domov stopim v kuhinjo.... in se spomnim, da sploh nisem kupila tistih stvari k sem jih šla iskat,user posted image spet v avto in še enkrat v trgovino.user posted image

Pese mi je prišlo za 5 velikih kozarcev, bo pa še enkrat toliko, ne vem ppa kako to da letos ni stročjiga fižola imam vloženo samo 5 kozarcev nič več, meni je pa to tako dobro za jest pozimi, ven iz kozarca da in ima solato narejeno.

Klara spi, jaz pa bom počasi kosilo začela kuhati....

Ja pa sept smo tam nič ne je zjutraj,user posted image je pa ful pila že danes, upam, da bo vsaj kosilo jedla.

Farfala- ja sama bom vodila za enkrat, če pa ne bo šlo se bom pa  obrnila na rač.servise.

Sonček- mi imamo romerja Kinga in smo ful zadovoljni.

Nina- ja sam ga bom vodila. Pomagam pri kolegici v kozmetičnem salonu, in pordajam kozmetiko.

Ploha- pa zakaj vam je ta amnio tolk smotana, mene ni nič bolelu in nič mi ni bilo čudno.....user posted image

Jancci- malo pej še spat, pa bo kamlu bolje.... ne ženi si k srcu če je ful za narest, delo počaka....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
11.8.2010 13:05:45   
kiara24
yelci- ku ku

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
11.8.2010 13:35:00   
yelci
KU-KUuser posted image
Včeraj prišli z dopusta, smo mal razočaraniuser posted image . najprej bi mogli it na Malto, Matej sicer službeno, midva s Kikijejm pa uživat. No odpovedal so nam let, zarad nevihte avion ni mogu pristat, druzga leta enostavno ni blo, ker so opovedal vse lete. Ob 23-ih iz Benetk smo šli domov, doma sva poskušala najti kak drug let, pa so ble karte po 1000€, tko, da smo ostal brez Malte.Tisti teden je bil vreme kr slab, za par dni smo šli na Roglo, prejšni ponedeljek pa v Bohinj za 9 dni, joj in spet je bil slab vreme, voda mrzla, tko, da smo bl okol hodil, kot pa se sončil.Smo šli na Vogar, Uskovnico, dolina Voje, se najedli kislega mleka, jote. Sm bla pa priča padca enga jadralca, ne vem, če ste kej slišale, da se je en padalec ponesreču, so ga s helikopterjem odpeljali, je bil tok bogi, je tok joku, ga je mogl kr fajn bolet.
Sm zdele 1 uro brala, pa skor vse pozabla
Ploha, upam, da boš še ta tedn mela štručko v roki
Našga tud tako zobki matrajo, pa še jutri mamo cepljenje, to bo kr hudo, že zdele vem
Super slikice Sonček, mimi, vrtnica in pa seveda lepi trebuščki user posted image
Sonček, a si zadnjič dobila mojo dolgo pričakovano pošto?

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
11.8.2010 13:43:45   
*x*y*z*
Avtosedež mi imamo Kiddya od 9-36 in je zakon

Ploha vem da si ti neki kao hujšala oz. pazla zdej na kg in ker vem da imava bolj ali ne podobno prehrano lkaj si naredila oz. kaj si jedla da se nisi redila, ker zdej mi kar neki skačejo teli kg in nočem se zredit kot v prvo za 20kg na že 10plusa!!!!

Aja, pa Sonček a si rešla pole ti tisto s Calgelom, verjetno nisi videla mojega posta da ga imam malo še doma, pa lahko bi tu pri nas povprašala če ga imajo če ga še rabiš

< Sporočilo je popravil *x*y*z* -- 11.8.2010 13:46:06 >

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
11.8.2010 14:52:54   
Najki
yelci res ste imeli smolo. tudi mi smo prisli na zafrknjeno vreme na Cres.Sam je vseeno pasalo ne bit doma. Pa ste dobili povrnjene karte za Malto? Ma sej ga ne bojo hotli cepit, ce ima kej vrocine od zobk po moje.

**** da nimas kej s scitnico probleme? frendica se je v prvih dveh mesecih zredila za 20kg, ker je imela te probleme. drgac pa, ce se izogibas sladkarijam in ce jes redne obroke, bos sla kar dol. To je pri meni fora, sem obakrat shujsala po moje samo zato, ker sem vkljucila vec obrokov, ki jih normalno nimam. recimo zajtrk user posted image . splosno je znano, da z vec obroki shujsas, ceprav isto pojes cez dan. sicer je meni hrana nujno zlo in se ji dosti ne posvecam izven nosecnosti.

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
11.8.2010 15:21:45   
kiara24
yelci- lepo da si se oglasila, imeli ste pa smolo, upam, da ste dobili vsaj stroške povrnjene...

zxy- ja ščitnica je ful problem, je pa res da je boljš imeti več obrokov po mal, kot pa samo 2 ali 3 pa se takrat nabutata k norcuser posted image

Ploha- ti pa leo zapravljaj in pa uživajta z Meto

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
11.8.2010 15:57:26   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

user posted image Nina pustimu dihat :) Zdaj ko se zbudi naj vse poštima, pa boproblem rešen.

Je vstal, se oblekel in šel na šiht...uradno je pa na dopustu...tako da sem mogla kar sama pospravit user posted image

jancci pri nas moremo poklicat in nam da datum za posvetovalnico...sem pa klicala že junija in mi je dala datum za konec avgusta, ker imajo ful gužvo. Če nisi nič dobila kakega vabila, potem pokliči. Ker je pri letu in pol cepljenje.
Kaj pa pocutje je ze kaj boljše?

ploha daj no pejt že rodit da zvemo kaj bo...tiste ki še ne vemo user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
11.8.2010 16:22:24   
Najki
Js ne vem al pri nas povabijo al mors klicat, sam zdej nase P ni in bi mimogrede lahko pozabili na nas, tako da sem jih jaz spomnila. Pa se ostale pokrivajo njene paciente in je zaguzvano, tako da bo sele konec septembra. Najbols da kar poklices.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
11.8.2010 17:05:46   
Ploha
kiara: nimamo vsi isti prag bolečine za isto stvar, pa odvisno kdo te pregleda (urh mi je naredu tak masker, da sem bila čist zaprepadena, pa še prašov me je kako bom sploh rodila?? --> porod-- mala malca, rejlič je pa tko lepo naredu, da nism mogla vrjet), pa tud verjetno, če si bi bla kej odprta, bi šlo lažje al kaj jaz vem, ene boli, druge ne, ene boli inekcija, druge ne...sem pa povedala, da grem še 5x raje rodit kot pa na amnio...meni je to pač en zelo invaziven poseg...in tudi ko so mi tabletke za mehčanje vstavlala...gregorač, ki me je že poznal, da sem bol "sitna" je naredu lepo...urh mi je pa skor maternični vrat utrgu...tko da men tale urh sploh ne potegne, tako kot ga vse hvalijo...ker sem ga opozorila, da sem bolj občutljiva, pa je kar tišal in tišal...rejlič je pa reku, da bo probu čim bolj nežno in je res...

pa glede na to, da ene zakrvavijo pri tem pregledu, da kar nekaj ženskam tale amnia sproži porod, pol že ni tko nedolžna al nežna...

evo sva z meto odspale po kosilu...zdej sm še mal pomila...pa meto sem kr vn dala k so vsi zunej, je tako sitna in jokava...noče mi jest...mah sploh ne vem kaj nej ji še dam...bo res prava manekenkica...pa zadnjič je imela vročino 1 dan...do 39,2 max...drug dan kot da ni nič user posted image vse bolj se mi zdi, da čuti, da se nekaj dogaja, tak filing mam...ker skos enga dojenčka nosi v zibko spat dajat, pa tko kr useka me iz ljubga miru, pa dere se tko na glas, kao govori, kot da sva vsaka na svojmu hribu user posted image

pol mam pa spet za pečt...s(m)o vse piškote pojedl, torto itak...zdej pa jovo na novo...to bo očitno zvečer na vrsto pršlo...

muh imamo tolk, da je za pop*****, to me pa tolk nervira, pa prav nasilne so...

grem...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
11.8.2010 19:40:51   
mimi30
ancci pri nas moremo poklicat in nam da datum za posvetovalnico..

jancci, pri nas je tudi tako....ravno danes sva bili in je bila cepljena, stehtana, zmerjena višina, pregledana in dobili sva zdravniško potrdilo za vrtec, samo še blato morem nest v lab

pri nas je glede hrane čist kontra, men se zdi da sam je in jeuser posted image ....ona bi vse pojedla, tolk kot se je prej dojila, non-stop po ma, tak zdaj je....non-stop se sliši am am...evo, vidm zdaj da je šišnala Matijo, naša ima 12,6kg (oblečena, obuta), velika 88cm

rubica, uživajteuser posted image

vrtnica, lušna pupikauser posted image

A ma špela že spodaj trojke zunaj?

ja, manjka še samo ena zgornja trojka, ki bo tud zdaj zdaj in pa petke

hvala vsem za komentarje

jutri gremo na prevzem stanovanjauser posted image in ogled vidnih napak

jem lubenico in uživamuser posted image , otroci počas odhajajo spat

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?