caroline1
|
To je še za včeraj J Ojej. Stvari za s sabo. Jaz moram kar pripravit! Ker sem zadnjič ostala v bolnici in poslala dragega domov po toaletno, ki jo je blo treba nafilat, spodnje hlače in knjigo. Prinesel je potovalko za 1 mesec, s trenirko, zokni...zunaj 30 in več, v toaletno pa je pozabil dat tuš gel ...sej se je potrudil... Najki- črne cote najbrž pereš na 30 brez predpranja...probaj na 40 s predpranjem! MissD- verjamem da boš imela ogromno dela...sej jaz ne vem kako bom z enim! Je pa res, kar se meni zdi, da so ljudje, ki imajo dvojčke, posebej izbrani!!! Porod v vodi- jaz sem malo brala te zadeve (preveč časa)...ampak je dejansko res, da se samo sproščaš v vodi...se pravi gre samo za predihavanje popadkov...porod se konča na postelji, kot normalno! Rabiš res cel kup papirjev. Povrh vsega pa, če ena malenkost ne štima (pritisk, plodovnica, kakšna kri , blablabla..) ne smeš v vodo. Kar skrajšano pomeni, da se lahko sproščaš v vodi, če je s teboj in otročkom vse 100% v redu, kar je zelo redkokdaj. In se mi zdi, da je ta opcija alternativnega poroda bolj kot ne reklama! Nejkec- ne skrbet...meni so zadnjič namerili otročka za tri tedne prevelikega! A si predstavljaš kaj me čaka, če se rodi, še nekaj dni čez rok??? V tolažbo naj ti povem besede G: Otroci se normalno ob roku rojevajo težki od 2.5 do 4.5 kg! Torej se razlika mora nekje ustvarjati... Porodniška- vse tiste, ki ste na bolniški...zadnjič mi je naša "tajnica" rekla, da se bolniška ne šteje v osnovo za izračun porodniške, in da mora vse moje bolniške preračunat v redne plače kot če bi delala in ta znesek gre v osnovo!!! A mislte, da delodajalci različno plačujejo prispevke? Ali zakaj je temu tako? Mislim, meni je to blazno všeč...ampak prvič slišim! Tiamo- včasih je res težko...tišči in boli...upam, da ko pride ven, da bo utrujen in bo lepo pridno spančkal/a 3xmami- moj G je rekel, da naj počakam še 2-3 tedne, potem pa ni več hude sile [color=#000000 size=3]
|