Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.8.2010 7:55:41
|
|
|
|
nikolet
|
jutro spali super, sam oroc so bili pokonc prehitro za nedeljo, drugače smo spali do 7h zdej smo pa mal pospravili po hiši čez kakšno uro pa gremo k mojim domov na kosilo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.8.2010 8:14:21
|
|
|
|
Dudica1
|
jutro želim vam lepo sončno nedeljo!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.8.2010 9:58:29
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jutro želim vam lepo sončno nedeljo!!! tudi z moje strani en lep sončen pozdravček... sem uradno zdej 1 teden na dopustu juhu, party time...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.8.2010 10:18:38
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! maja, mi nč ne jemljemo, samo dajemo lahko jima pa kupimo stanovanje nekje pa ne bosta ne pri enih ne pri drugih, bomo mele končno mir mi smo že odspali drugo spanje mogoče gremo potem do zooja blue, uživej!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.8.2010 10:27:01
|
|
|
|
Blueeyes
|
Dolenja vas pri cerknici-Farbarjev kozolec 29.8.2010 - KatMat banda - Flaska in banda - Dudica family - Petrazg family - Maja 1488 family - Ledenka family (tudi možek,ki bo delu družbo ostalim možekom) - Leela family - K.tja family (10% možnosti, da pridemo ... zaradi morja) - Lake family - Tanja family - Blueeyes family - Šivilja 1/2 family - christiana und family - zoja10 und family - tubby family
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.8.2010 10:29:12
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Jutro! maja, mi nč ne jemljemo, samo dajemo lahko jima pa kupimo stanovanje nekje pa ne bosta ne pri enih ne pri drugih, bomo mele končno mir mi smo že odspali drugo spanje mogoče gremo potem do zooja blue, uživej! Sicer imamo mi klet fraj...sam se bojim, da bi ju bilo slišat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.8.2010 10:29:25
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 blue, uživej! sej ne gremo nikamor... nas čaka delo okrog bajte... tko da bo pestro.. za vikend gremo pa v Kranjsko Goro.. upam da nam bo vreme služilo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.8.2010 10:31:59
|
|
|
|
maja1488
|
Kašno številko nogic iamjo zmajske punčke?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.8.2010 10:39:29
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Kašno številko nogic iamjo zmajske punčke? naši so 21 glih komi prov.. tko da zdej kupujem 22
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.8.2010 10:44:57
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Kašno številko nogic iamjo zmajske punčke? naši so 21 glih komi prov.. tko da zdej kupujem 22 enako
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.8.2010 17:17:10
|
|
|
|
christiana21
|
16:), potrebovala bi čevlje, pa ne dalajo tolk malih. Komi sm ji našla ene ful micene 18.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.8.2010 17:44:50
|
|
|
|
nikolet
|
mi imamo 19 :) do jeseni bo verjetno 20 jz pa dopust še čakam bomo šli šele 30. 8 .....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.8.2010 20:13:48
|
|
|
|
majana79
|
mi dopust nič več sploh bili v zooju, gužva ful a se je Kati kateri kaj javila??? meni je samo včeraj poslala sms da sta na infekcijski s T.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.8.2010 20:14:30
|
|
|
|
šivilja
|
Št. noge - trenutno smo pri 17 Nas bo tale luna dotolkla - že zdaj so otroci čist pod vplivom, sploh ne upam pomislik kaj bo ko bo luna dejansko polna Sem pa danes izsilila frej popoldan in po dolgem času spet malo šivala. Je pasalo, ampak sanjam pa o svojem kotičku, kjer bi bile samo moje stvari in ne bi bilo treba vsega vedno pospravljat. Nekaj so premika v tej smeri (zelo dolgoročno), bomo ta teden več vedeli. Držte pesti. Jaz grem pa na koncert, jupiiiiiiiiiiiiii. Tavečje otroke naj bi pazila moja sestra, H. pa naj bi spala z dedijem. DO tja sta še dva meseca, tako da upam, da bomo do takrat natrenirali.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.8.2010 20:17:03
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 mi dopust nič več sploh bili v zooju, gužva ful a se je Kati kateri kaj javila??? meni je samo včeraj poslala sms da sta na infekcijski s T. O spet ena revica na infekcijski. Počasi bo stalna postelja za zmajčke. ZOO - v nedeljo je znosem samo od 9-11 oz. 12, ker grejo ob 11 vsi gledat hranjenje morskega leva, potem se je pa že težko premikat. Edino če greš na sprehod tam gor mimo volkov, tam je pa manj ljudi. Smo šli prejšnji vikend pa je bilo presenetljivo prijetno ( iz strani mojih otrok)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.8.2010 20:36:20
|
|
|
|
Tanja_
|
Dober večer! Kaj pa je blo s Tijo?Nič ne sledim. Mi smo se spet cel vikend potepali. Včeraj smo šli najprej v nabavo, potem na Šmarno, potem pa nečaka pogledat. Danes smo bili pa na Kofcah-super je bilo. Lepo vreme, nič gužve in krasen razgled z vrha. Zdej pa moj H rihta za spat, potem se moram pa še jaz-lase si moram oprat, pa se mi tolk ne da.Ne vem, kdaj bom pa kej pospravila po stanovanju.... šivilja držim pesti.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.8.2010 20:37:55
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: majana79 mi dopust nič več sploh bili v zooju, gužva ful a se je Kati kateri kaj javila??? meni je samo včeraj poslala sms da sta na infekcijski s T. O spet ena revica na infekcijski. Počasi bo stalna postelja za zmajčke. ZOO - v nedeljo je znosem samo od 9-11 oz. 12, ker grejo ob 11 vsi gledat hranjenje morskega leva, potem se je pa že težko premikat. Edino če greš na sprehod tam gor mimo volkov, tam je pa manj ljudi. Smo šli prejšnji vikend pa je bilo presenetljivo prijetno ( iz strani mojih otrok) a clo taka gužva je, da se ne da premikat? ker meni se je zdelo že tole kr, pa smo normalno hodili okrog moji normativi so očitno drugačni držim pesti za tisto dolgoročno zadevo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.8.2010 21:37:15
|
|
|
|
Leela
|
upam, da je T. že doma . Mi smo dopoldne spal, popoldne smo šli pa na grad snežnik. Je prav luštno tam. Smo kupili vstopnico za ogled in je možen samo z vodičem. So bili v naši skupini še eni otroci, malo starejši od L. So se na začetku pogovarjali in se je en tip začel dret naj bodo tiho. Mi smo samo pozjali. Potem pa je en drug gospod, star ene 50 let, ki sploh ni imel otrok, se začel nazaj dret, da pa saj so otroci. kako naj otroke prisiliš, da so tiho. Pa je spet psiho začel nekaj težit in mu je gospod nazaj rekel, da se vidi da nima svojih otrok. Sta psiho in njegova žena čist zamorila. L. je rekel da mu je dolgčas in da je tam polno šare . Na koncu smo šli v klet, kjer je bila shramba in sem mu rekla, da je ječa in je bil čist zadovoljen. Potem smo šli še na sladoled v cerknco in domov. jutri pa delat, again.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.8.2010 21:59:39
|
|
|
|
šivilja
|
otrok noče spat razen pri meni v naročju ali pa naliman čisto ob mene. Pol pa tlele strašim, pa je en dolgčas, pa sploh ne vem kaj bi počela. Drugje pa tolk za delat, jaz pa tle gnijem- Pa počasi je radler pritekel skozi, pa si ne upam niti premaknit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.8.2010 7:12:06
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Pa smo spet v rudniku, kot bi rekla ivana
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.8.2010 7:48:47
|
|
|
|
KatMat
|
evo smo doma....z bakterijsko okuzbo in izvidi taksnimi kot ob sprejemu....ne vem kako so lahko tijo odpustil....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.8.2010 7:51:00
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat evo smo doma....z bakterijsko okuzbo in izvidi taksnimi kot ob sprejemu....ne vem kako so lahko tijo odpustil.... a je dobila vsaj AB??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.8.2010 8:18:00
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat evo smo doma....z bakterijsko okuzbo in izvidi taksnimi kot ob sprejemu....ne vem kako so lahko tijo odpustil.... a je dobila vsaj AB?? ja...ospen jemljemo....vsaj to,pa da je brez vrocine.... v sob. sem ji dajala kisove obkladke,krompir v štunfe,ohlajanje v kopeli,calpol...nc pomagal....smo sli zvecer na metelkovo,kri obup,voda cist ok.....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.8.2010 8:47:19
|
|
|
|
majana79
|
kdaj je pa začela z antibiotiki? k men so rekli da nekje po 24 urah primejo sej bo boljše, boš vidla... če bi se ti zdelo da pa ni, pa pejta kr takoj nazaj k svoji, da ji da kri pregledat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.8.2010 8:48:36
|
|
|
|
nikolet
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat evo smo doma....z bakterijsko okuzbo in izvidi taksnimi kot ob sprejemu....ne vem kako so lahko tijo odpustil.... a je dobila vsaj AB?? ja...ospen jemljemo....vsaj to,pa da je brez vrocine.... v sob. sem ji dajala kisove obkladke,krompir v štunfe,ohlajanje v kopeli,calpol...nc pomagal....smo sli zvecer na metelkovo,kri obup,voda cist ok..... sam da se izboljšuje?! jutro jz sem pa danes frej KPU... sm bla prejle v trgovini in zdaj vem zakaj, ker je področni pršu, jz sem pa hotela z njim govort .... grem delat filane paprike...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?