Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del, Summ... 5.8.2010 22:08:57
|
|
|
|
glugluglu
|
HD, ful dobro, lepa sobica Iz katerega konca pa je ta mizar?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2010 22:12:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2010 22:14:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2010 22:16:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2010 22:17:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del, Summ... 5.8.2010 22:17:19
|
|
|
|
glugluglu
|
almera, saj Tiana jaz posadim na wc, sam tudi še ne zna splezat, javni wc-ji: to je pa itak vse v zraku, jaz se tu še kaj druzga izogibam dotaknit. Kahla od kakanja: to je pa meni tudi smotano Se pravi, ni problema zraven na zvišani postelji spat, samo , da je postelja , potem pa ok.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2010 22:20:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2010 22:21:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2010 22:24:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2010 22:24:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2010 22:29:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2010 22:30:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del, Summ... 5.8.2010 22:38:44
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Ajme, mi2 bova doktorirala iz imen za našega baby no.2. Spet nimava imena za punčko imata vsaj kak ožji izbor? No tkole, mi smo končno položili avans za počitnice (moj se je dolgo pustil pregovarjati ... ) konec meseca gremo na Djerbo, 1 teden, AI. Uživancija na polno - hopefully
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del, Summ... 5.8.2010 22:41:35
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Rebeca - za fanta je že skoraj odločeno Bert ali Ožbej (verjetno bo Bert - da bodo vsi moški v familiji na B - ). Za punčko pa sedaj tudi iščeva močno slovensko ime - meni je ful všeč Zarja (Aurora saj ne boš huda), pa mojmu ni. pri nas, ok pri možu so pa fantje na A Pa nič komentirat fantovskega izbora - nama so ful všeč staroslovanska imena. ... kar je čisto kul
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2010 22:50:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2010 22:51:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2010 23:20:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del, Summ... 6.8.2010 7:50:32
|
|
|
|
nanka
|
Jutro, končno peeeeeeeeeetek
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2010 8:12:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2010 8:14:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del, Summ... 6.8.2010 8:22:49
|
|
|
|
tims
|
Dobro jutro. Jest sem pa že od pol sedmih v službi. Imamo ful dela, pa sva šla s sodelovcem prej, da bova lahko šla tud prej domov. Imena: joj, men se je kr trgal, k je bilo treba izbrat. To je ful ena odgovornot, ko pomisliš, da ga zaznamuješ za celo življenje. IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: Almera Rebeca - za fanta je že skoraj odločeno Bert ali Ožbej (verjetno bo Bert - da bodo vsi moški v familiji na B - ). Za punčko pa sedaj tudi iščeva močno slovensko ime - meni je ful všeč Zarja (Aurora saj ne boš huda), pa mojmu ni. Pa nič komentirat fantovskega izbora - nama so ful všeč staroslovanska imena. Ma, isti problem sva imela pri Boru - sploh nisva imela dokočno odločenega imela za punčko - je babica rekla, očitno boste morali naslednjič imeti izbrano ime za punčko, če boste hoteli punčko Brina, Ajda Pomembno je, da je vama ime všeč Naša Nina bi bila Brina al pa Zoja, če bi bilo po moje . HD ful lepa sobica. Mi je barva ful všeč, da ni vse vedno v tisti sv. roza. Almera dobrodošla nazaj . Bravo za suho pleničko . Kako se kaj počutiš? Sem se na morju ful nate spomnila, k je bila taka vročina. Kako si jo prenašala? A v tej nosečnosti boš tud na dekompresijo hodila? No, in ko smo že pri lulanju in kakanju na javnih WCjih. Naš Tim je v dveh tednih v kempu kakal samo 2x, pa še to ponoč v Ninino kahlco. Je reku, da tam ne bo kakal, ker je umazano. Zastojn je bilo pregovarjanje, da bom pomila pokrov in položila papir in ne vem kaj še vse. Ni šans. Ponoč ga je pa potem tok pognal in me je prosil za kahlico. Bogi mali. Tud v šoli do zdaj ni šel niti enkrat kakat. Pravi, da bo on samo doma kakal, ker je vedno čisto Komi čakam, da se drug teden vidmo. A pa gremo tud kaj na večerjo prej al sam na pijačo? Joj, nč, grem delat.
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del, Summ... 6.8.2010 8:24:18
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Almera Samo naslov popravljam Pa še ena od treh učenih mušketirjev Bučkoti mali. Tle se vid da Staš samo slikce gleda, Bor glasno bere, Lara je pa v mislih že na gugalnici samo knjigo še v roki drži Luškani so ful . Pa doma sem si tud prejšnje tvoje slkce pogledala. Res so cukrčki
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2010 8:42:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del, Summ... 6.8.2010 8:51:10
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis majuska;super za Djerbo, to bi jaz tud šla ful rada, pa se naš rajš 20 ur z avtom pelje kot pa 2 uri z letalom. Tud pr nas je isto . Prav da ne zaupa kr enmu, da ga fura tam po zraku Majuska, super za dopust .
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del, Summ... 6.8.2010 8:52:43
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Aja pa tečko rdečko sem dobila včeri, aaaaaaaaaaaaaaaa kaj me matra spet. bom res mogla o kakšnih tabletkah razmislit al kaj čem nardit. Men so sam KT pomagal. Nobena druga zadeva ni zalegla. Upam, da kmalu mine.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......