3jeMi
|
ojla! sem bolj na off zadnja dva dni... bi rekla prisotna, prisebnost pod vprašejem, volja pa v malori... ka pa vem... netki... čestitam... lušne fotke ... rebeca, sem oni dan malo gledala fotke tvojih dveh na FB... tam male štručke tule velika mala človečka... samo kavč je isti ... ej, Iraya ima pa očke madoniš... tisti trio adio (Lara, Bor in Staš) ... lumpi mali... se mi je zdela okolica full znana ... važno, da ste uživali ... neboglasnica, sem gledala napoved za drug teden... ugani kaj... sami sončki in 30 stopinj... HD... lepa soba, za znort lepa!!!!!!!! majuska... bravo za dopust... ej, kako pa kaj priprave na RD našega Aleksandra? kaj boste počeli? a je kdo rekel kahla, WC?... ne slišmo dobr!!!!!!... našga ne zanima spljoh... zdaj se vahta pri moji mami in ji sicer reče kakou, ampak zakaj... ker ona ga da na WC in križanke v roke in rešujeta križanke... bolj žur, kot pa kakanje... ... menda je pa tak požerušček... otroška soba... naš jo ima od Malega princa... modro-marelične barve... na steni one nalepke od Medvedka Puja, ki so bile zanimive samo, ker se jih je dalo lepo dol potegnit, in pa one svetleče zvezdice, planeti... ima pa že polimane omare in nekaj na steni... ponavadi, če kupimo kakšen balon (s helijem), ko se sprazni, ga lepo nalepimo na steno ali omaro, ali mu pa sprintam trenutno aktualnega junaka... recimo, nesquikov zajček, pa Mala kraljična in seveda obvezno Ribič Pepe... in menjavava, ko ga mine... tako je pravzaprav soba polepljena res po njegovem okusu... almera... naš je tudi prejšnji vikend v Moravskih nekam udaril (nisem videla kam, sem pa slišala)... pa mi je pokazal samo na prstke, da ga bolijo... potem pa nič... pa je malo začel šepat, pa zdaj tudi še kar šepa... sem ga pretipala, pa nič ne zajavka... tudi zjutraj kar nekaj časa rabi, da zavergla in zaštarta... se je pa kar precej potegnil zadnje časa, zato sumim, da ga noge bolijo zaradi tega... a niso punce že govorile o tem? miting... bom videla... imam takrat sicer v planu malega pustit pri mami, da prespi, ker bi rada vmiru spakirala za dopust in če se mi bo ljubilo zvečer kam, bi bilo zelo fajn...
|