3x mami
|
hvala uh, tinaaleks, meni pa 12. lih ne pase. ima takrat tasca rd. no, mogoce po torti bi ze lahko sli jaz pa imam rd 15., tako da ravno na isti dan ne bi. najrajsi po 15. al pa v drugem tednu, ker ima moj ze zrihtan dopust in bi blo vse lazje. pranje. jaz bom prala in dala v omaro vse takoj, ko pride s posoje. zdaj imam cas to delat, lepo susi, potem pa vprasanje. tudi za vecje, sem ze vse pripravila za naslednjo velikost. zakaj bi sploh kako zimsko stvar jeseni pajcala, ko se ne bi hotelo posusit, ce mi zdaj to lepo naredi v par urah? imam pa sreco, da nas prijatelji in sorodniki (vsi z vecjimi otroci) zalagajo z oblekami, da skoraj nic ne rabim dokupit. ok, nisem ravno zbircna, ampak imata toliko tega, in sploh tako ohranjeno, da se jima nic ne pozna. zdaj, ko sta skoraj enake velikosti (se malo, pa ga bo mala sisala), je prav fajn, da imam obojega dovolj. sicer je za moje okuse ona prevec punckasto oblecena, ampak tako uziva v tem. sem zacela jima dajat zjutraj na izbiro par hlac in majic, ki se mi zdijo primerne, pa vzameta, kar hoceta. in se jima zdi prav fino. uh, nas pa noce roza - to je za punce, pravi. mu pa zelo pase rdeca, mali pa svetlo modra. tetra plenice. pri prvem smo kupili aljazeve (takrat ni bilo tolko zbire, al pa je nisem vidla...), pa so zelo v redu. lepo drzijo obliko, zarobljene. se vedno kot na zacetku so. pixieM, zakaj bi pa cakala dan pred porodnisko? po moje ne bodo lih veseli na csd... kdaj pa se ti zacne porodniska, in kdaj se ti izplacuje placa? jaz bom oddala vse danes. Pokora, kar cuvaj se! anju, ne, zelo verjetno ne bom jemala sirupa. bom bolj na hrano pazila. v drugo sem imela, v tem tednu, se malo nizje zelezo, pa se mi je do poroda celo zvisalo. za magnezij pa res moram pit, se pozna pri zategovanju. mi je pa rekel, da to, ko mi parkrat na dan trebuh otrdi kot kamen in cez cas popusti, da je v redu. ce bo kaj bolj rednega, pa pac na ctg pogledat. aja, je katera ze dobila napotnico za resilca? sem vceraj pozabila vprasat, pa se mi je zdelo, da je ze cas? mamajaca, mislim, da je odvisno od porodnisnice? v PO sta bila ze od zacetka v pajacu oz majici in zabicah, pa sem dobila lahko se rokavicke, zaradi nohtkov.
|