sanje2
|
hay! men bo pa glavo razneslo, kislina me peče zaj pa so me še oči začele pečt ko sem vas brala, ste bile kar pridne v teh parih urah. mala 2001: ti pa imaš kar veliko dete, imaš že določen CR. popadki: men so se začeli z šravfanjem, sem mogla kar enih 3-5 it na blato predno sem pogledala na uro oz. ugotovila da so popadki. bili so že na 5 min,.. seveda sem šla še prej mamo vprašat če je toto, nato se šla stuširat potem pa mojega zbudit, a on je na žalost nazaj zaspal, tako da sem mogla vse ponovit. prisotnost očeta: sploh nisem vedela da moraš potrdilo plačat, kak so brezvezni da še s tem kasirajo namesto bi porodnici čimbolj pomagali... moj ne bo šel polek, ker ne prenese bolnic oz. injekcij, krvi, postelj, vozičkov, itd. bom pa nesla potrdilo od prve polek, če bi si slučajno premislil, pa saj sploh v MB ne komplicirajo, sem slišala da so že marsikateri moški brez MŠ bili polek na porodu, če pa je res pa ne vem,... mene so samo vprašali če bo,... nekatere pa imate res smolo z ultrazvoki, ginekologi,... jaz moram potrkat na les, ker je moja G res super zdravnica, in res vsi jo hvalijo,... se zavzame za pacientko, za nerojenega otroka, je pazliva na vse podrobnosti in še kliče okrog druge zdravnike za posvet,... npr. pri mojem splavu, ko mi je not ostalo tkivo je klicala druge zdravnike za nasvet, če ima prav, in tudi ko sem bila v bolnici se je pozanimala za mene in je že vse vedela ko sem prišla na pregled,... res super zdravnica,....in jaz sem ji zelo hvaležna,.... je pa žalostno da so nekateri zdravniki taki brezobzirneži.
|