|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
5.8.2010 11:01:51   
nenka7
porodnega načrta jaz nimam namena na veliko pisat, bom pa mojemu povedala kaj si želim in imela na listu to tudi napisan, po moje bodo ene 3 točke, to je pa to, da vejo, kaj bi jaz rada, ostalo se pa prepuščam izkušenim rokam babice...

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
5.8.2010 11:07:26   
sanje2
hay!

men bo pa glavo razneslo, kislina me peče zaj pa so me še oči začele pečt ko sem vas brala, ste bile kar pridne v teh parih urah.

mala 2001: ti pa imaš kar veliko dete, imaš že določen CR.

popadki: men so se začeli z šravfanjem, sem mogla kar enih 3-5 it na blato predno sem pogledala na uro oz. ugotovila da so popadki. bili so že na 5 min,.. seveda sem šla še prej mamo vprašat če je toto, nato se šla stuširat potem pa mojega user posted image  zbudit, a on je na žalost nazaj zaspal, tako da sem mogla vse ponovit.

prisotnost očeta: sploh nisem vedela da moraš potrdilo plačat, kak so brezvezni da še s tem kasirajo namesto bi porodnici čimbolj pomagali... moj user posted image  ne bo šel polek, ker ne prenese bolnic oz. injekcij, krvi, postelj, vozičkov, itd. bom pa nesla potrdilo od prve polek, če bi si slučajno premislil, pa saj sploh v MB ne komplicirajo, sem slišala da so že marsikateri moški brez MŠ bili polek na porodu, če pa je res pa ne vem,... mene so samo vprašali če bo,...

nekatere pa imate res smolo z ultrazvoki, ginekologi,... jaz moram potrkat na les, ker je moja G res super zdravnica, in res vsi jo hvalijo,... se zavzame za pacientko, za nerojenega otroka, je pazliva na vse podrobnosti in še kliče okrog druge zdravnike za posvet,... npr. pri mojem splavu, ko mi je not ostalo tkivo je klicala druge zdravnike za nasvet, če ima prav, in tudi ko sem bila v bolnici se je pozanimala za mene in je že vse vedela ko sem prišla na pregled,... res super zdravnica,....in jaz sem ji zelo hvaležna,....
je pa žalostno da so nekateri zdravniki taki brezobzirneži.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
5.8.2010 11:09:10   
bambinca
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

počas počas, kam se ti mudi? A že globoko dihaš?

o ja, večeri so namenjeni že kar globokemu dihanju, pa ne od user posted image haha

he he, potem pa bo nekej, ja!! držim pestke že mal naprej, da bo vse kul!! mi je pa jasno, da pri enoletniku ti ne zmanjka tekanja in podobnega, potem pa dihanje na programu user posted image

čeprav ne smem zdaj njega krivit; po mnenju G bo v primeru, da bomo malo prej šli, kriva moja alergija z astmo oz posledice tega: bruhanje,kašlanje,...

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
5.8.2010 11:38:42   
bambinca
svetilnik jutri: a ni tudi mery 150... iz K.? če nas kaj bereš, pridi jutri!

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
5.8.2010 11:52:31   
Inčy
Klemcy ... hvala za informacije ... mi imamo yorkija (yokshirski terrier) in je tudi prava špilika, nič agresiven ali kaj podobnega, samo upam, da ne postane od ljubosumja. Pri meni še ve, kdo je glavni, pri mojem pa se več ne ve in se mi včasih že zdi kot da je obseden z njim user posted image Bomo to zadevo s pleničko izvajali in upam, da bo vse ok. Si me malo potolažla, ko si napisala, da jih kar nekaj poznaš, pa ni bilo težav ... ker eni tak komplicirajo, da jooooj user posted image user posted image user posted image Sem prav jezna, ko mi pametujejo, da pes in dojenček ne gresta skupaj .... grrrrrrrrrr, neeee, psa se zavrže, ko dobiš dojenčka - IDIOTI!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes pa sem res na handle user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
5.8.2010 11:52:53   
mala
Bila v Lidlu, kupila bodye (3 v kompletu - 5eur)  in en pajacek za spanjeuser posted image  . 
Ni bilo neke pretirane gužve, ker nismo nek center Ljubljane, tako da sem v miru vse izbrala, pa še za našo princesko en komplet - majčka, gatke in hlače za 5eur (motiv pa mikimiška)user posted image .
V Hoferju pa ni bilo nič pametenga, mogoče sem zamešala kakšno akcijouser posted image .

Materinska knižica - je pri meni kar v torbici, ker sem bolj potujoča in jo imam raje kar pri sebiuser posted image  za vsak slučaj.

Popadki - men so se začeli v križu, otrdel je cel trebuh in bili so točni na 10  minut, tako sem vedela da so tapraviuser posted image .

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
5.8.2010 12:01:31   
Inčy
Ajaaaa ... pri nas pa je sejem danes ... sem šla malo pogledat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Omike, dedeki ... cja, tako prerivanje kot da kaj zastonj delijo ... sem vsela povštre in hitro odpeketala user posted image

EX Inčika

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
5.8.2010 12:01:39   
sanje2
za kužke: sem slišala da moraš pokakano pleničko mu prinest povohat no mož ali fant, ker ti boš tak v bolnici. moja kolegica je to naredila in je vse ok, ne vem pa če je to kuža take sorte al pa res pomaga, probat ni greh,...

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
5.8.2010 12:23:27   
Klemcy
IZVIRNO SPOROČILO: mala

Bila v Lidlu, kupila bodye (3 v kompletu - 5eur)  in en pajacek za spanjeuser posted image  . 
Ni bilo neke pretirane gužve, ker nismo nek center Ljubljane, tako da sem v miru vse izbrala, pa še za našo princesko en komplet - majčka, gatke in hlače za 5eur (motiv pa mikimiška)user posted image .
V Hoferju pa ni bilo nič pametenga, mogoče sem zamešala kakšno akcijouser posted image .

Sam ti bodiji v Lidlu so od št. 62 naprej, kajne? Tak piše v prospektu. Pa niso na stransko zapiranje, ampak za čez glavo?? No zaradi teh 2 razlogov, jaz danes nisem šla v Lidla,ker rabim bodije št. 56, pa tut take, ki se oblačijo čez glavo, se raje izogibam za prvi mesec, da ne bom pupe mantratirala z oblačenjem user posted image
Kake pa imaste ve izkušnje s temi bodiji? Kaj pa majčke z zavezovanjem so fajn al lezejo iz plenice non stop?

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
5.8.2010 12:29:51   
mala2001

IZVIRNO SPOROČILO: sanje2

mala 2001: ti pa imaš kar veliko dete, imaš že določen CR.

CR mam določen, ker  1. nisem mogla rodit naravno zaradi nesorazmerja v velikosti glavice in medenične kosti in zastoja v odpiranju MV, oz. zatekline na MV. Zato mi bodo tokrat tudi naredili CR, ker pupa ne bi mogla z glavico skozi, pa že sedaj je dokaj velika (sploh glavica, ki je tukaj ključna)-prehiteva v rasti za kak teden.

Se bova pa z G dogovorile za termin CR tam nekje po koncu 39. tedna, torej po 8.9. Upam samo da me ne bo kaj prehitelo....

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
5.8.2010 12:30:00   
Inčy
Majčke z zavezovanjem ... to so meni vse mamice odsvetovale, ker so baje katastrofa ... jaz jih sicer nekaj imam, ker sem jih dobila, drugače pa si jih kupovala ne bom. Najboljše kar lahko oblečeš dojenčku je bodi - ima lepo križ pokrit in vse ... spodaj pa žabice - najbolj preprosto in zanj udobno user posted image Jaz imam tega največ ... sicer pa itak, da sem kupla ene fensi hlačke za iz porodnišnice user posted image

EX Inčika

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
5.8.2010 12:34:38   
Inčy

za kužke: sem slišala da moraš pokakano pleničko mu prinest povohat no mož ali fant, ker ti boš tak v bolnici. moja kolegica je to naredila in je vse ok, ne vem pa če je to kuža take sorte al pa res pomaga, probat ni greh,...

Ja, ja ... hvala za nasvet - to tak imamo namen ... samo jaz pokakane glih ne bi nosla domov ... upam, da bo polulana dovolj al pa vsaj plenička s katero spi, da ima vonj po dojenčku.

EX Inčika

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
   [Brisano sporočilo]
5.8.2010 13:09:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 4763
5.8.2010 13:46:16   
bambinca
jutri bom mogoče kako minutko zamudila, ker grem še v Domžale pa ta mala k mojim peljat ( no, moji so čez cesto v blokihuser posted image user posted image user posted image )

Archie sej veš, da smo se že v Tivoliju pogovarjale o gibih in tudi pri meni je še vedno isto - milo in nežno in prav nič podobno prvima razgrajačema, ki sta bila kot 8. potnikuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
5.8.2010 13:46:16   
eva2010
Punce user posted image  dobila sem odgovor iz trgovine Alisa http://trgovina.alisa.si user posted image

Če še katero zanima. Proizvodnjo imajo do 17.08.2010 zaprto. Do takrat prodajajo le artikle iz zaloge. Sicer delajo tudi po naročilu. Poslali so mi točen seznam artiklov v moji številki, ki jih imajo na zalogi. Povedali so mi, da naj si izberem kaj želim pomeriti in mi bojo poslali na dom, potem pa jim tisto kar ne želim kupiti vrnem, tisto kar zadržim pa plačam. Res prijazno od njih, sem res vesela user posted image user posted image user posted image
Seveda sem jim že odgovorila katere artikle želim pomeriti in upam, da mi jih poštar čimprej prinese. Sicer je pa tako, da na internetu nimajo vsega kar imajo sicer v prodaji. Bravo trgovina Alisa za tako obravnavo strank.user posted image

Lepo se imejte

Neposredna povezava do sporočila: 4765
5.8.2010 13:48:06   
mala
Klemcy - ja za začetek tile body-i res niso, bojo pa dobri tam nekje od 2meseca naprejuser posted image . Pa glede na to, da na začetku ne bom hodila po trgovinah si delam še malo zaloge št. 62.
Majčke na preklop sem uporabljala en mesec, potem naprej pa body-e na preklop in navadne...

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

Neposredna povezava do sporočila: 4766
5.8.2010 13:50:14   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: Inčy

Ja, ja ... hvala za nasvet - to tak imamo namen ... samo jaz pokakane glih ne bi nosla domov ... upam, da bo polulana dovolj al pa vsaj plenička s katero spi, da ima vonj po dojenčku.

Mi imamo doma dva psa, maltežanko in labradorko in nismo komplicirali z nobenimi pokakanimi in polulanimi pleničkami. Ne vem tudi, zakaj bi. Ko sva prišla domov iz P, sem na hodniku položila lupinico na tla, psa sta fantka ovohala in to je bilo to. Brez kompliciranja.

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
5.8.2010 13:51:50   
kajča
ojoj čveke, od včeraj zjutraj vas nisem brala, pa ste napisale 4 straniuser posted image user posted image

midva sva včeraj dala otroke čez noč v varstvo k tašči, midva sva šla pa na žur, ker je moja prijateljica v torek rodila. Brez problema sem zdržala do dveh, ampak danes pa od vode mačkauser posted image user posted image .

Drugača pa ta moja prijateljica je res carica, G jo je poslala kar rodit, brez popadkov in da bi ji voda odtekla na dan PDP. V P so jo malo čudno gledali, če ona misli kar takole rodit, potem so ji predrli mehur in je v pol ure rodila, v pol ure, kaj je lepšega user posted image user posted image user posted image . Res je carica.

Na srečanje pridem.

Glede materinske knjižice, jaz jo nosim skoraj povsod.

Neposredna povezava do sporočila: 4768
5.8.2010 13:52:21   
mala2001
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

mala2001, A ti pa kar CR? Moja sta oba imela obseg glavice 36cm, oba rodila samo z umetnimi popadki, MV se je odpiral počasi da ni res, ampak na koncu pa obakrat brez šivov user posted image S kilami sem pa tam kot ti, +14 in sem se tudi spraševala, če ostale tolk pazite ali jaz čist premalo user posted image Pa čestitke za tvojih -23 v 7. mesecih.  Meni ni šlo toliko dol, prvič ja, po drugi user posted image pa mi je ostalo +10, pa sem dojila 1 leto. Se bom morala pošteno vzet v roke, če hočem prit na normalno težo po porodu.

Ne mislit, da grem na CR, ker se mi zdi tako lažje...., ker sem pač preozka v medenici, da ne morem spravit otroka nekih normalnih mer skozi, mi drugega ne preostane.... mi tud CR ne diši, ker sem tudi s tem mela komplikacij in komaj živa ostala.... močne krvavitve zaradi umetnih popadkov, transfuzija krvi, vnetje in 10 dni antibiotikov v žilo, slabokrvnost.... v glavnem vsega.... 1. porod raje nosečnicam ne razlagam v celoti, ker jih ne želim strašit.... v glavnem začelo se je ob pol dveh zjutri, ko mi je voda odtekla in končalo ob 4. popoldne z urgentnim CR. Otroka pa sem 1. videla komaj naslednji dan opoldne, ko sem prišla toliko k sebi, da so me iz šok sobe lahko premestili, pa še potem skoraj tri dni nisem smela vstat iz postelje.

Neposredna povezava do sporočila: 4769
5.8.2010 13:56:56   
eva2010
Aja tinkatonka, sem ti hotla povedat, da je moj dobil potrdilo za prisotnost pri porodu. Ampak ni šlo brez zapletov, za katere je talentiran user posted image user posted image user posted image
Najprej je prišel v babiško šolo, pravi, da tam zgleda kot tiste koče za oddajo čolnov. Tam se je spotaknil v en pokrov na tleh in istočasno se zaletel v okvir od vrat, ki ga je skoraj s sabo odnesele ker je tako nizekuser posted image user posted image user posted image  No pol dobi pri sestri Tanji potrdilo in se odpravi v Leonišče in valda zgreši vhod in pride skozi enga druzga user posted image  v en zaprt oddelek, kjer so ga ful grdo nadrl kaj da tam dela in da ne bi smel bit tam user posted image user posted image , no pol pa luta po tistem oddelku, in išče informatorko, h kateri so ga poslal, pa končno naleti na eno bolj prijazno gospodično, ki ga pospremi skozi klet v Leonišče do informatorke user posted image user posted image  Mislim eni so prav talentirani za take stvari in vedno je kaj tazga. Pa tolk natančna navodila je meluser posted image

(odgovor članu eva2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
5.8.2010 14:03:12   
bambinca
mala2001 ja to pa res ni lepa izkušnjauser posted image tokrat  so ti vsaj prihranjene tiste ure, ko si se matrala pred CR

(odgovor članu eva2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
5.8.2010 14:40:16   
sanje2
mala2001: pol ti pa res ni bilo fajn, pol pa je tako boljše da se naprej za CR dobovoriš, me pa čudi da komaj po 39 tednu, ni to mal pozno, ne vem jaz se tak ne spoznam na to.

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
5.8.2010 14:50:37   
malecka_mateja
dan!

na hitromariborčanke mene jutri nebo ker sem ponoči skoraj na urgenci pristala, sem še komaj dihala in zjutraj mi je dr. potrdil začetek pljučnice tako da sem na antibiotikih če pa jutri nebo bolje moram v bolnico.user posted image user posted image user posted image upam da bo.
res mi je žal za srečanje ampak žal lepo se imejte pa se še kaj dobimo.

grem ležat itak nisem za nikamor.
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
5.8.2010 14:50:47   
tannya

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

tannya....gospa s slingi mi je javila, da je imela namen organizirati delavnico konec avgusta in me bo obvestila, jaz pa tebe. 

Superuser posted image user posted image user posted image . Hvala, zlata si.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
5.8.2010 14:51:23   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

dan!

na hitromariborčanke mene jutri nebo ker sem ponoči skoraj na urgenci pristala, sem še komaj dihala in zjutraj mi je dr. potrdil začetek pljučnice tako da sem na antibiotikih če pa jutri nebo bolje moram v bolnico.user posted image user posted image user posted image upam da bo.
res mi je žal za srečanje ampak žal lepo se imejte pa se še kaj dobimo.

grem ležat itak nisem za nikamor.
papa

ojej user posted image pozdravi se cimprej!!!!!!

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?