|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
5.8.2010 10:11:18   
Anonimen
jutro!

sem zgodnja ne user posted image ponoči mi user posted image ne da spati, pol pa mam jutranjo spanje bol user posted image

materisnka knjiga: jaz jo res malo kdaj nimam s sabo... če grem malo dlje, sploh pa sama, pa na ptujsko stran, jo mam zagotovo s sabo... v rogaško slatino ko grem na hiterco, pa ne vedno... mam srečo, da mam veliko torbico user posted image

psi: mi že bomo meli problem s psico... hudo hudo lubosumna, ko tašča kaj carta in si v trenutku hoče tistega posvojit in podredit, ter tašči preprečit, da bi še naprej cartala... če pa mam jaz v naročju in dam ostro komando pa ok... je pač mamina carta in težko razume, da ni sam ona user posted image
jo bomo pa že počasi navadli... kasneje pa bo itak našpukala, ker ji bo mali nonstop rep cukal... na to stvar pa jo že jaz navaj, da jo vlačim za ušesa in rep user posted image

ctg: jaz sem enega že dala skozi pred dvema mesecema oz. skoraj tremi, zaradi srčka... res ni udobno ležat pri miru, ušesa sem itak na koncu že mela slon, pa koncentrirat sem se mogla na brce, ker mi je dala ono za stiskat, da je beležlo kdaj čutim... mi bolj ko ne, tut ni verjela sprve, da že čutim user posted image

srečanje mb: kje pa ste se ve porazguble? mislim, da je jutri naš dan ali? jaz še zaenkrat načeloma pridem user posted image razen če res kaj hudega vmes pride... danes mam pregled namreč in upam, da ne dobim kake prepovedi potovanja user posted image

nič, grem koristi še kaj naredit, preden šibam k ginekologinji...
pridne bit user posted image

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 4726
5.8.2010 10:13:12   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: archie

pod katero vrstico pa je napisan ta podatek v MK?

str. 12-13

Poglej pod "posteljica"

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
5.8.2010 10:14:26   
nenka7
materinsko jaz skor skos nosim za sabo, razen če grem na krajši sprehod samo s flašo vode v rokah, potem je nimam s sabo...

ja, mislim, da zato moraš šteti gibe, ker če ne čutiš več otroka, potem je to znak, da je čas za v P. vsaj tako sem jaz to dojela... čeprav naš fantič me še vedno brca ko nor, tako da jaz še ne rabim tabelce, morda naslednji mesec...

archie, ti imaš samo tako pridno pupiko, ti povem... upam, da bo tudi potem tako pridna, da boš komaj vedela, da imaš dojenčka doma, ko se bomo me pritoževale, kako nič ne spimo user posted image  user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
5.8.2010 10:15:58   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: tpmc

Tiste ki ste zvedele težo in velikost otročka, lahko prosim preverite kakšna so odstopanja na tej strani

http://www.hutchon.net/Fetalwt.htm

vpisat morete samo bdp in ac! Sem prebrala malo pa so podatki dokaj točni. A lahko katera prosim preveri? user posted image

pri meni je G ocenila 2132g, ta program pa oceni na 2192g, tako da zelo podobni rezultati.
Kje pa je kakšna tabela kok naj bi otroci tehtali pri določenih tednih?

Sem si pa ravno stlačila vse izvide in napotnice, ki sem jih imela prej v kuverti, v MŠ in bo zdaj kr "hodila" z mano v torbici. Nikol ne veš, ampak torba za P bo pa ostala še nekaj časa doma,sploh zato, ker jo niti dokončno  pripravila še nisem user posted image , pa ker pred 15.8. itak ne grem rodit!

eva...a je možel uredil potrdilo?

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 5.8.2010 10:22:53 >

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
5.8.2010 10:22:54   
Jinx
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

pardon hotla sem napisat, ali imaš spredaj ali zadaj posteljico? To ti piše v materinski knjižici, tam kjer ti je vpisal podatke iz UZ.  Jaz jo imam spredaj, kar naj bi pomenilo da naj bi manj čutila, ampak moj user posted image je pravi razbojnik user posted image in ga nič ne moti.

Enako user posted image user posted image user posted image

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
5.8.2010 10:33:02   
bambinca
Tejči kje si ti? Sej veš, da greva skupajuser posted image user posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
5.8.2010 10:36:07   
bambinca
superuser posted image user posted image user posted image user posted image a ste bili na cakanju - kateri,kje si pa dubla,mi zal se vedno cakamo - dvomim da bo kejuser posted image

Katrinka smo dobili v Medv., ampak še ne vem v kateri enoti...upam, da tam, kamor si ti hodila na obiskeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
5.8.2010 10:36:43   
nenka7
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

Tejči kje si ti? Sej veš, da greva skupajuser posted image user posted image

A IMAŠ NAMEN ŽE IT!?!?!?

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
5.8.2010 10:40:26   
tpmc

pri meni je "problem" ta, da je sedaj ne cutim nic bolj kot v 20t. Zato mi bo prav nemogoce nasteti 10 gibov na dan. Je pa taka ze celo nosecnost, ne samo sedaj proti koncu.

midve pa imava isti "problem" :)

Kje pa je kakšna tabela kok naj bi otroci tehtali pri določenih tednih?

jaz v googla napišem: velikost ploda po tednih pa ti kr prvo vrže ven link na ringaraji.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
5.8.2010 10:41:10   
archie

pod katero vrstico pa je napisan ta podatek v MK?

str. 12-13

Poglej pod "posteljica"

ce prav razberem te zdravstvene hieroglife, potem mi pise "zadaj". Bom pa vprasala cez 1 teden na pregledu.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

Neposredna povezava do sporočila: 4735
5.8.2010 10:44:04   
tpmc
http://www.ringaraja.net/clanek/tabela-rasti-ploda-po-tednih_138.html

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
5.8.2010 10:46:28   
tpmc
archie ker imava isti "problem" sem še jaz odprla materinsko.. piše pa: spredaj do f nador.g 2-3

kdo bi to razumel..

maš pa ti zadaj, jaz pa spredaj pa obe čutiva nežno, redko..hmm

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
5.8.2010 10:48:56   
archie
meni pise pri vseh 3 uzjih "zadaj" (ce to pise). nic drugega. me prav zanima, kako nezna punca bo to v resnici. Ker ce bo po mozu, potem bo res ena lenčina in nezna punca. Ce bo pa po meni, bo pa ena fantovska, sportna, divja punca user posted image

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
5.8.2010 10:51:26   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: tpmc

pri meni je "problem" ta, da je sedaj ne cutim nic bolj kot v 20t. Zato mi bo prav nemogoce nasteti 10 gibov na dan. Je pa taka ze celo nosecnost, ne samo sedaj proti koncu.

midve pa imava isti "problem" :)

pomembne so kakšne drastične spremembe. ker eni ginekologi niti ne dajo listka za vpisovat, potem imajo različni G različna navodila za opazovanja gibov itd. in če se otroček npr. giblje non stop, pa potem kar naenkrat "samo" 15x v enem dnevu, je dobro it na pregled in se gre bolj za očitne spremembe v gibanju, ne toliko za točno onih 10 gibov. tko nekak je meni rekla v prvi nosečnosti.

drugače je bil pa moj en tak miren otroček. ga je tašča baje samo ene dvakrat v celi nosečnosti začutila in če ne bi imela pregledov, sploh vedela ne bi, da je vse ok. mi je v prve razlagala. ker moji so bolj po meni in so aktivni user posted image  pa tut kasneje je bil res mirno dete.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
5.8.2010 10:52:08   
tinkatonka
tannya....gospa s slingi mi je javila, da je imela namen organizirati delavnico konec avgusta in me bo obvestila, jaz pa tebe. 

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
5.8.2010 10:52:50   
Klemcy
IZVIRNO SPOROČILO: Inčy

Ajaaa ... Klemcy ... že imata kakšne priprave, kako bosta svojega lumpija (kužka) predstavila oziroma spoprijateljila s svojo hčerkico? Mene je malo trah, kako bo našo naš razvajenec sprejel user posted image

Kakšnega kužka pa ima imaste? Ker jaz imam namreč Shih-tzuja in ta pes je kot mačka. Dojenčico bom mogla prav skrivat pred njim, da je ne bo cele polizal, ima rad vse ljudi in neverjetno prijazen in cartkan.user posted image Imamo pa pri bajti še 2 veliki psici Francoski ovčarki,ki sta bolj zunaj, kot notri, ampak se pa morta navadit tujcev, tako da bo moj vsak dan prinesel iz P kako polulano pleničko in jima dal za povohat, da se bosta navadli vonja. Ampak tut mislim, da ne bi smelo bit problema. Pri tašči in tastu, eno nadstropje nižje pa imajo Ameriškega staforda, ki se ga še jaz na cajte malo bojim, tak da mu dojenčice ne bom glih tiščala pod nos, dokler se malo ne navadi na njene zvoke in vonjave in ugotovi, da je to naš novi družinski član, glih tak kot se je nekoč moral privadit mene.
No to s pleničko, je itak normalno, mislim, da vsi tako spoznajo kužke z dojenčki, pa potem lepo počasi, da je čimveč v prostoru skupaj z vami, pa se bo navadil. Mi vsakodnevno delamo v našem salonu s psmi in stranke pravijo, da ni blo nikoli problema, ko so dobli dojenčka.

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
5.8.2010 10:53:39   
tinkatonka

meni pise pri vseh 3 uzjih "zadaj" (ce to pise). nic drugega. me prav zanima, kako nezna punca bo to v resnici. Ker ce bo po mozu, potem bo res ena lenčina in nezna punca. Ce bo pa po meni, bo pa ena fantovska, sportna, divja punca user posted image

pri meni je bil Anej tud miren v user posted image ...zdaj pa je.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naj povem lepše: je že v prvem mesecu življenja nadoknadil vse za nazaj.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
5.8.2010 10:54:01   
bambinca
A IMAŠ NAMEN ŽE IT!?!?!?

nenka dogaja se mi precej obetavno, jauser posted image user posted image user posted image ...
...potem pa še prištej lovljenje ta malega, ki še ne hodi, kilažo ima pa kar konkretno, pa to, da je komaj eno leto od prejšnje akcije...pa sej sem že 36 tednov in ni več panikeuser posted image , če bo pa še malo počakala, bom pa sploh veselauser posted image

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
5.8.2010 10:54:44   
tinkatonka

A IMAŠ NAMEN ŽE IT!?!?!?

nenka dogaja se mi precej obetavno, jauser posted image user posted image user posted image ...
...potem pa še prištej lovljenje ta malega, ki še ne hodi, kilažo ima pa kar konkretno, pa to, da je komaj eno leto od prejšnje akcije...

počas počas, kam se ti mudi? A že globoko dihaš?

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
5.8.2010 10:54:57   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

drugače je bil pa moj en tak miren otroček. ga je tašča baje samo ene dvakrat v celi nosečnosti začutila in če ne bi imela pregledov, sploh vedela ne bi, da je vse ok. mi je v prve razlagala.

ja, ja, taka je moja punca! user posted image cutim jo zelo podobno kot takrat, ko spijes gazirano pijaco in se pretakajo mehurcki po zelodcu. Ce mi ne bi G poslusal srcka, sploh ne bi vedela, da jo imam. se dobro da imam slike od UZja doma user posted image in da busi pocaaaaasi raste, da res verjamem, da se porod bliza.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
5.8.2010 10:56:04   
Jinx

tannya....gospa s slingi mi je javila, da je imela namen organizirati delavnico konec avgusta in me bo obvestila, jaz pa tebe. 

Daj prosim sporoči še meni user posted image

I Am One Of God's Mistakes

Neposredna povezava do sporočila: 4746
5.8.2010 10:56:45   
bambinca

o ja, večeri so namenjeni že kar globokemu dihanju, pa ne od user posted image haha

Neposredna povezava do sporočila: 4747
5.8.2010 10:56:49   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: Jinx

Daj prosim sporoči še meni user posted image

Itak...bom kar tukaj na RR objavila, oK?

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
5.8.2010 10:58:21   
tpmc

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

drugače je bil pa moj en tak miren otroček. ga je tašča baje samo ene dvakrat v celi nosečnosti začutila in če ne bi imela pregledov, sploh vedela ne bi, da je vse ok. mi je v prve razlagala.

ja, ja, taka je moja punca! user posted image cutim jo zelo podobno kot takrat, ko spijes gazirano pijaco in se pretakajo mehurcki po zelodcu. Ce mi ne bi G poslusal srcka, sploh ne bi vedela, da jo imam. se dobro da imam slike od UZja doma user posted image in da busi pocaaaaasi raste, da res verjamem, da se porod bliza.

kot da bi poslušala sebe! Pri meni je isto!!

Jaz pa imam že drugi dan hudo drisko,.. user posted image pa tako res drugačen vonj ima. Pardon ker to sedaj razlagam. Kolegica ki je v maju rodila je rekla da je imela par dni prej hudo drisko potem pa se ji je odluščil še čep, takrat je pa potem vedela da je to to in da bo šla kmalu, kar tudi je. Joj upam da je samo neka prebavna motnja..

porodni načrt - a ga bo katera napisala?

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
5.8.2010 11:00:14   
nenka7

o ja, večeri so namenjeni že kar globokemu dihanju, pa ne od user posted image haha

he he, potem pa bo nekej, ja!! držim pestke že mal naprej, da bo vse kul!! mi je pa jasno, da pri enoletniku ti ne zmanjka tekanja in podobnega, potem pa dihanje na programu user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?