|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
4.8.2010 19:54:22   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

to je ta lokal ob cesti al kaj, pa kaj je že zraven...pekarna? štacuna s čevlji?

ne, tisti je en drug, faros. svetilnik je direkt nad mercatorjem, na drugi strani, gleda k blokom in spodnji cesti. je pa v isti stavbi, ja, kjer je pekarna itd.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
4.8.2010 19:54:49   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

to je ta lokal ob cesti al kaj, pa kaj je že zraven...pekarna? štacuna s čevlji?

Po moje je to tisti zadaj. Tam ko prideš od Mercatorja gor po stopnicah je tud en lokalček.

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
4.8.2010 20:07:26   
tinkatonka
NiNiBo in merjenje temp. v ritki....0,5 odštejem po navodilu pediatra.

vročina in toplomer...ja jaz že po poljubčku na čelo točno vem kdaj ima vročino, pa po obnašanju seveda. Pol pa samo izmerim koliko jo je, da vem al ukrepat al ne. Do vročine 38,5 jaz ne dajem sirupa ali svečk, razen če je to zvečer preden gre spat, da je noč zanj lažja.

lillchy....joj boga punca, to ni pa nič prijetno. Upam, da bo hitro okrevala.

Jaz pa komaj čakam, da mine današnji dan. Popoldne je bil totalen polom....naprej me je A. fajn razjezil, zraven še mož. No ampak ta moja jeza je vsaj produktivna, sem veliko postorila po hiši. Zdaj pa malega sam spat spravim, ker je danes živ user posted image , pol grem pa sam na kavč pa noge gor, pa bušija zmasirat.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
4.8.2010 21:10:23   
bambinca
ok, dojela kje je touser posted image

Tinkatonka vsaka reč je za nekaj dobra a neuser posted image user posted image user posted image - so pa tudi pri nas negativne vibracijeuser posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
4.8.2010 22:17:24   
tannya
Dober večer,

za mano je spet pester dan...Z Ajdo sva bili cel popoldanv živalskem vrtu in sva obe uživali.user posted image user posted image Ker imava letno karto, bova zdaj pogosto tam. Če še katero mika, se lahko zmenimo.

Termometri: mi smo tudi dobili ušesnega za darilo, že pred 5 letimi. Ga tudi ne zamenjam, ker je res praktičen. Sploh za nočno merjenje oziroma takrat, ko otrok spi. Mislim, da je tudi točen. Jaz tudi zbijam vročino od 38,5 naprej, kar pomeni v ušesu od 39 naprej.

Potrdilo za očete pri porodu: jaz ne vem kaj je z mano, ampak še vedno ne štekam. A je treba prej iti plačat, da je lahko partner pri porodu? Jaz sem mislila to narediti, ko grem domov (tudi prvič sem v PO tako naredila). PA v končni fazi, kaj če rodim kje drugje? Dajte me malo razsvetlituser posted image .

Lilchy123: madonca, tebi pa res ni dolgčasuser posted image . Drži se in upam, da je mala dobro prenesla operacijo.

Benika: Men je zadnje dni pri enaki prehrani ful naratel cukr, ga imam v povprečju 9!!! Danes po prvi dozi inzulina tudi 9. Se mi že kar meša od tega, res. A se je tebi tudi tako višal?

Lepo bodite, Tanja

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
5.8.2010 6:43:17   
mala2001
Jutro!

Joj čveke čvekaste! Še dobro da ne morem spat in sem vas lahko prebrala.... ko me ni kar 4 strani načvekate!

Včeraj bila na pregledu. Dete super, lepo napreduje teža 2.350g, velikost ne vem, glavica že 33 cm, tako da pri meni pride v poštev še samo CR (S. je imel v 39t4d obseg 35 cm).
Sem pa staknila vnetje urinarnega trakta in dobila antibiotike. user posted image

Naslednji pregled: 25.8. (pregled+labaratorij+ctg)

CTG-ji: sej, če se počutite dobro, čutite otročke in ne čutite popadkov res ni potrebe da se "mučite" 20 min na tisti neudobni pojsli. Ctg.ja bote mele še med porodom poln kufer. Js ga organsko ne prenesem. Ko ga slišim mi gre na kozlanje, ker sem bila nanj priklopljena in ga poslušala pri prvem porodu tako dolgo, da so vmes še rolo papirja moral zamenjat. Ga mam pri naslednjem pregledu in se ga neč ne veselim. Fuj in fej! Sicer pa, če se vam ne zdi kav v redu, greste v P in vam ctg naredijo.

Toplomerji: Imamo enga velikega za v uho in je zanič, zdaj smo kupili enega manjšega za v uho in na čelo, meri tudi temp. prostora in je najboljši (smo ga imeli že ko je S. bil user posted image , sam se je zgubil, ko smo se selili).

Teža: Zdej al ve neč ne jete, al ste na dijeti al pa take user posted image sreče, da se vas neč ne prime. Js sem s kilami že na +14! Me nič ne kregajo pri G, ker lepo enakomerno narašča.... Sem pa v prvi user posted image takega cajta bila že na +19kg, na koncu na +23 (sem šla z 90 kg rodit!!!, sem nizka samo 160cm), no 6 tednov po porodu sem imela že -14, v 7 mesecih kolikor sem dojila je vsh 23 kg skopnelo...user posted image

UZ: Včeraj slišala obupno resnično zgodbo, js bi nekoga tožila za milijone da mi tako nardijo. V 20. tednu user posted image naredijo UZ. Na user posted image glavici najdejo neko senco, v glavnem ne povejo nič dobrega. Z možem letita v Lj po drugo mnenje. Ji nardijo UZ, vse super!, Gresta še k enemu G, Uz pregled - vse ok. Se vrneta v svojo ambulanto z vsemi izvidi in jima reče sestra, da se opravičujejo za nevšečnosti, da je bil uz tudi tu ok, senca je bila, ker je čistilka slabo obrisala prah z monitorja... Mislim halo?!

IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78

No men ni ratal kej dost ležat smo bli pa pridni in je res veliko pospraljeno user posted image .
Sm pa ugotovila da očitno ne znam popadkov predihavat ker se mi pol ful vrti, kje ga sračkam?
Jutr pa pregled in UZ komi čakam da spet spol prevermo hehehe pa da pojamram glede danes.
No pa še malanje me jutr čaka pa postlca pride pol pa mam dost, aja še vse morem preprat pa prelikat user posted image nikol konca madona, bi blo najboljš da grem rodit, k pa pridem dam pa bi blo vse spedenan hihihi

Uživejte še naprej user posted image

Pregloboko dihaš! Jst sem tud pri prvem porodu in sem celo bruhala na porodni postelji. Poskusi bolj plitvo dihat.

Mislim da sem vse obdelala. Zdej grem pa še zadnje cotike, ki sem jih včerja kupila zlikat. Do konca tedna bom imela vse gotovo in grem lahk v rim user posted image .... Ne še, tam po 8.9. bom pa res šla.

Čavči!

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
5.8.2010 7:43:01   
mala
Tannya - plačilo za očete, gre lahko oče tudi kasneje plačat, ko si ti v porodnišnici, ni nujno, da je plačan, ko prideta rodit. Ne komplicirajouser posted image .

Moj možek je recimo pozabil prinesti hlačke in tetra majčko za malegauser posted image , ko smo šli domov iz porodnišnice in sva potem vprašala, če gre lahko v porodnišničnih hlačkah in majčki domov in so nama brez problema dovolili. Seveda samo na posojo, jih je čez par dni nazaj nesel.
No še zmeraj nevem, kako je lahko polovico oblekic pozabil, če je bilo pa vse lepo naštimano na kupčkuuser posted image
Moškiuser posted image ....

Danes letim v Lidla in v Hoferja imajo nekaj za dojenčke...no upam, da se mi ne bo treba glih metat za oblekcami in ne bo hude gužveuser posted image ..

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
5.8.2010 8:09:13   
nenka7
IZVIRNO SPOROČILO: tannya

Potrdilo za očete pri porodu: jaz ne vem kaj je z mano, ampak še vedno ne štekam. A je treba prej iti plačat, da je lahko partner pri porodu? Jaz sem mislila to narediti, ko grem domov (tudi prvič sem v PO tako naredila). PA v končni fazi, kaj če rodim kje drugje? Dajte me malo razsvetlituser posted image .

jaz tudi ne štekam! če gremo drugam rodit, plačamo tam, kamor gremo rodit, kolikor pač tam zaračunajo. a dobi oče kako potrdilo, da je hodil tud, če ne plača v LJ porodnišnici? nama ni čisto jasno...

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
5.8.2010 8:12:07   
nenka7
mala, jaz mu imam namen res naštimat vse v vrečko, nič kupčkov, samo zagrabi vrečko v kateri bo VSE za dojenčka, da potem ne bo kaj vmes izgubil... pa čeprav mu čisto zaupam, da bi tudi vse sam zrihtal, če bi bila nuja, ampak takrat, ko gre zares, nikoli ne veš...

toplomer, po mojem bom jaz kar za kako darilo naročila, da mi ga kupijo - njegovi ali moji, za v ušesek. meni gre pri navadnem samo to na živce, da toliko časa traja, da pokaže pravo vrednost, samo zato bo zamenjala... sicer se pa strinjam, da ni nobene potrebe po novem!!

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
5.8.2010 8:13:31   
eva2010
user posted image Dobro jutro user posted image !

Sem moja dva že odpravila v vrtec in službo. Joj, res ne vem kako se bosta zrihtala, ko bom jaz v P. Vedno si kakšno cunjo narobe oblečeta user posted image user posted image , dobr, da zdej jst vidim in jih opozorim, pol jih bojo pa v vrtcu verjeten mal čudn gledal user posted image user posted image . Pa frizura; to je cela znastvena fantastika za mojga, Eva ma srednje dolge lase in še čopka ji ne zna spet user posted image user posted image .

Ko odloži moj dragi Evo v vrtcu gre direktno v babiško šolo in plačat potrdilo, da bo še to zrihtan.user posted image user posted image
V bistvu mi zdej sam še user posted image modrci manjkajo, to bomo pa probal v soboto zrihtat, da si pol oddahnem user posted image user posted image .

CTG - tut jst nisem preveč nad CTGji navdušena, sem mela 1. same slabe novice. Na prvem CTGju, ki so mi ga naredili izredno, so mi povedali, da je patološki in so me kar v P poslali, tam so me pa na oddelek poslali, ker je bil spet slab in sem bla cel dan priklopljena nanj, do večera, ko sem morala v porodno, tako, da se ga tut jst ne veselim. Imam pa ga komaj 20.08.

Uživajte, sem vesela, ker imam vsak dan manj do tistega mejnika 18.08. in včeraj nisem mela intenzivnih popadkov, upam, da tako ostane še dva tednauser posted image

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
5.8.2010 8:25:39   
benika
Benika: Men je zadnje dni pri enaki prehrani ful naratel cukr, ga imam v povprečju 9!!! Danes po prvi dozi inzulina tudi 9. Se mi že kar meša od tega, res. A se je tebi tudi tako višal?

Ne, pri meni se je takoj lepo uravnal. A ješ še vedno po dieti? Kakšne odmerke inzulina so ti določili?

Pri inzulinu pazi takole: daj si inzulin 1 uro pred obrokom, da začne ornk delovati! Če je sladkor še vedno previsok, si naslednjič zvišaj inzulin za 2 enoti.

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
5.8.2010 8:30:28   
Inčy
Jah ... nadka ... očitno se res ni za razburjat, kaj čmo ... to je pač naše zdravstvo ... samo me je malo strah, ker ne vem, kaj se dogaja z našo pupo v trebuščku user posted image

... Klemcy!!! Jooooj, katastrofa ja ... Kiril Georgiev - to je idiot od idiotov, da človek ne more drugač rečt ... moja kolegica je pred kratkim rodila in ravno od je takoj po porodu priletel noter in rekel, da on nima časa, da je treba to takoj  zašit - bolj mu je govorila, da še ona vedno ve čuti, ko jo šiva, bolj on njej, da to pač boli ... tralalala ... injekcija pa ji je prijela, ko je že odšel iz sobe ... grrrrrrrrrr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To pa še ni vse ... čez nekaj dni, pa ji je v kopalnici še padlo ven nekaj kosov, tak da ni bila niti malo sčiščena ... in spet gre nazaj in spet naleti na njega!!! On pa galamo, da je to treba takoj odpravit - ko pa mu je rekla, da jo je on šival, pa je samo prebledel!!! Tak da, če sama naletim na njega, ga kar odslovim, pa mi je malo mar za vse!!!! Kreten od kretenov!!!! Baje tudi okoli govori, da on včasih porodnici sploh ne da injekcije, da pa malo pa mora občutit bolečine ... je reko zobozdravniku, da mu naj da injekcijo, ker on ni porodnica ... HALO?! Katatrsofa!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Edino dr. Bosiljeva je fajn ja ... upam, da natelim na njo user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
5.8.2010 8:37:33   
Inčy
Ajaaa ... Klemcy ... že imata kakšne priprave, kako bosta svojega lumpija (kužka) predstavila oziroma spoprijateljila s svojo hčerkico? Mene je malo trah, kako bo našo naš razvajenec sprejel user posted image

EX Inčika

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
5.8.2010 8:40:38   
tinkatonka
Dobro jutro!

Danes sva z A. komaj ujela zajtrk v vrtcu, saj sva dolgo spala, pa spet se je začelo "nočem v vrtec". user posted image Krasen začetek dneva user posted image .

tannya
....ja plačaš lahko tudi po porodu, ampak kolikor vem v Lj mamica ne dobi prej odpustnice iz P, dokler ni plačano. A potrdilo pa še imaš? No jaz sem tiste sorte, ki imam rada vse to poštimano že prej. Včeraj je moj moral tudi prebrat tist list zraven z navodili, podpisat izjavo, kopijo računa sem kar zraven pripela, zdaj si je pa to spravil na tako mesto, da bo točno vedel kje vzet v tisti "paniki".

CTG....jaz tud ne bi hodila vsak teden na ta CTG, sploh ker nanj čakam po dobro uro, potem pa še cca 20-30 min na tisti neudobni postelji, ko tko ležiš, da še kaj prebrat ne moreš vmes. Dokler čutim otročička zelo pogosto in dobro, seveda če bi bila zadeva obratna, bi bila pa še kako vesela kakšnega CTG-ja, tako da se niti ne pritožujem nad tedenskim obiski G in CTG-ji. Naslednji teden, ko imam pregled mi bodo pa vzeli še bris za Streptokok B.

popadki....meni so se pri Aneju začeli v križu in se mi širili čez trebuh. Vem pa, da ene ženske občutijo popadke tudi v jajčnikih kot eno pekočo bolečino user posted image . Tiste, ki ste že rodile, a ste imele ve tudi take izkušnje? Namreč pri meni se zdaj že par dni, vsake toliko časa pojavi ta pekoča bolečina, ki me kr mal stisne. Ne rabm sicer predihavat, niti niso to popadki za rodit, ampak a lahko to bolečino sploh definiram kot popadek?

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 5.8.2010 8:51:12 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
5.8.2010 8:42:27   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

IZVIRNO SPOROČILO: tannya

jaz tudi ne štekam! če gremo drugam rodit, plačamo tam, kamor gremo rodit, kolikor pač tam zaračunajo. a dobi oče kako potrdilo, da je hodil tud, če ne plača v LJ porodnišnici? nama ni čisto jasno...

Plača ko si ti v porodni ali pa tudi po porodu. Nikar ne plačujta prej. Itak pa ima oče pot6rdilo o obiskovanju MŠ in to potrdilo velja v vseh P (kjer to še zahtevajo). Moj gre v ponedeljek na tečaj za očete, prisotnost pa grem plačat v torek, ko bom že ravno tam. Itak bom rodila v LJ, tko da ni panike.

CTG-ji: se strinjam z malo. Ne vem, zakaj bi rade na vsak način imele ta CTG, sej to ni nič takega. Če je otroček aktiven in brca, potem se nimate kej za sekirat. V nasprotnem primeru imate vso pravico it v P in zahtevat CTG (če slabo čutite otročka oz. se vam zdi, da nekaj ni OK). Jaz sem imela v 1. in 2. nosečnosti 2 CTG-ja. Enega na PDP, drugega nekaj dni po PDP, pa seveda v porodni sobi.

Isto mnenje imam glede UZ (verjamem, da se prvorodke ne boste strinjale z manouser posted image ). Načeloma nosečnici pripadata 2 UZ in noben G vam jih ni dolžan narediti več kot to. Dejansko je tako, da G zelo neradi delajo UZ v tako pozni nosečnosti, saj se vse skupaj precej slabše vidi in tudi meritve znajo bit zelo nenatančne. Jaz priznam, da bi raje imela le 2 UZ, kot pa da ležim vsak teden na mizi in čakam, kaj mi bodo povedali. Tako da tudi če nimate do poroda nobenega UZ več, ne boste zato nič prikrajšane (razen mogoče za kakšno skrb). Resno punce, ne sekirajte se.

Oblačila za dojenčka za v P: jaz sem mojemu vse skupaj položila v lupinico (oblačila za malo, dekico in pleničko), tako da samo zagrabi lupinico in pride po naju.

Aja, še to:  včeraj sem našla DM knjižico bonov in če katera potrebuje bon za pleničke 2-5 kg (pamperske) ji ga z veseljem odstopim (cenejše so 3,50€).

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
5.8.2010 8:50:06   
tannya
Jutroooo,

evo sem spravila otroka v službo in v vrtec...user posted image user posted image user posted image Celo jutro sem poslušala, mami kje je to, kaj je s tem, zakaj....in imam že polno glavo. Tudi meni ni jasno kaj bosta počela, ko bom jaz v P.

Mala: hvala za info. Pa javi, če imajo kaj uporabnega v Hoferju in Lidlu, da se še jaz sprehodim do tja.

Benika: Meni so rekli, da vbrizgam inzulin 10-15 pred obrokomuser posted image . Sicer pa se še vedno strogo držim diete. Dobila pa sem 4 enote pred vsakim glavnim obrokom. Verjetno ga bom dobila tudi čez noč, ker imam zadnji teden redno na tešče čez 5.3 meritev. Res pa je, da sem ga včeraj prvič vzela, bomo videli kako bo danes po zajtrku. Kontrolo pa imam v sredo. Se mi zdi, da sem več na Polikliniki kot domauser posted image .

Zdaj grem pa čistit in prat. Mislim, da mi je crknu likalnikuser posted image ...pa bo eno delo manjuser posted image .

Se beremo, TAnja

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
5.8.2010 8:55:55   
nenka7
benika, se podpišem pod tvoj post. raje 2 UZ kot da je karkoli narobej z user posted image  ctg pa itak ne vem kako zgleda, niti ne vem zakaj se delajo, ampak meni je prav vseeno, dokler bejbija čutim kot je treba (beri: zbrca me vsak dan do onemoglosti - moje seveda user posted image  ) ne rabim nobenih meritev... aja, pa dobra ideja: v lupinico vse naštimam, pa bo sigurno vse prišlo v porodnišnico user posted image

no, jaz bom isto naredila, plačali bomo, kar bo potrebno ob odhodu iz porodnišnice, sploh če on vseeno dobi potrdilo, da je obiskoval tečaj in da tukaj ne bo problema in dilem ali je obiskoval MŠ ali ne...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
5.8.2010 8:57:06   
benika
Benika: Meni so rekli, da vbrizgam inzulin 10-15 pred obrokomuser posted image . Sicer pa se še vedno strogo držim diete. Dobila pa sem 4 enote pred vsakim glavnim obrokom. Verjetno ga bom dobila tudi čez noč, ker imam zadnji teden redno na tešče čez 5.3 meritev. Res pa je, da sem ga včeraj prvič vzela, bomo videli kako bo danes po zajtrku. Kontrolo pa imam v sredo. Se mi zdi, da sem več na Polikliniki kot domauser posted image .

Ja, tudi meni je bilo tako rečeno. Pa je bil vedno previsok sladkor. Potem pa mi je edukatorka svetovala, naj si vbrizgam inzulin 1h pred obrokom. Poizkusi še tako, boš videla, če bo kej drugače.  In ja, nočni I ti najbrž ne uide. Meni je Tomažičeva že dejala, naj nič ne šparam na I. Proti koncu nosečnosti se bo sladkor višal in potrebe bodo večje. Tako da imaš ti čisto proste roke glede dviga enot I.

Ti bi tud lahko jutri prišla v Kamnik na kafe, kaj praviš? Pa seveda dobrodošla še katera LJ (sej do K ni tako dalečuser posted image ).

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
5.8.2010 9:03:40   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

mala, jaz mu imam namen res naštimat vse v vrečko, nič kupčkov, samo zagrabi vrečko v kateri bo VSE za dojenčka, da potem ne bo kaj vmes izgubil... pa čeprav mu čisto zaupam, da bi tudi vse sam zrihtal, če bi bila nuja, ampak takrat, ko gre zares, nikoli ne veš...

toplomer, po mojem bom jaz kar za kako darilo naročila, da mi ga kupijo - njegovi ali moji, za v ušesek. meni gre pri navadnem samo to na živce, da toliko časa traja, da pokaže pravo vrednost, samo zato bo zamenjala... sicer se pa strinjam, da ni nobene potrebe po novem!!

zato mam jst digitalnega, ki pokaže v parih sekundah user posted image do ušesnega mam pa čisti odpor- že pri zdravniku se nam je naredil, da je bila eno stopinjo razlike, ko mu je merila z ušesnim in navadnim, doma mi je vedno drugač pokazal... v ritko je najbolj ziher. pa naš otrok se ponoči, ko mu merim temperaturo sploh ne zbudi...

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
5.8.2010 9:04:50   
archie
jutro (dan user posted image ) hehe

komaj sem vstala, pa bi sla ze spat nazaj user posted image . spila sem kapucin, sedaj pa cakam, da mi prime user posted image . saj bom kmalu na porodniski, pa bom lahko malo dlje spala. juhuhu

ena je sprasevala glede psa in novorojencka: midva ne bova nic prevec komplicirala. ze sedaj sta psici zraven vsakic, ko kaj delava v otroski sobi (ko recimo sestavljava pohistvo). I P bo moz prinesel plenicke, da jih bosta psici povohali se preden pridem jaz domov z otrokom. In ko bom jaz prisla domov, se bodo spoznali zunaj, potem bomo sli pa skupaj notri. Sem se pa ze sedaj odlocila, da ju prevec stran od otroka ne bom odrivala. Naj ga povohata, spoznata... in ko bo mala pri meni, naj bosta zraven tudi psici.

Glede placevanja moza pri porodu: midva bova to naredila vse po porodu.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
5.8.2010 9:14:33   
nadka30
jutro sem se malo po lidlu šetala in tam je taka gužva kot da bo vsega zmanjkalo, pa saj so ludje malo brrrrrrrrrrrr, sem gledala en komplet body pa mi jih je neka oma hotela iztrgat iz roke pa sem ji rekla da naj malo počaka da si še nisem ogledala in niti se še odločila ali ga bom vzela ali ne.Pa saj to ni več resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ome so še hujš kot pa nsoečnice prerivajo se sem in tja tako da me je potem minilo in sem všla, bodye sem vzela pa sabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

V hofer pa sploh nisem šlauser posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
5.8.2010 9:16:52   
Inčy
... archie ... ja, ja, glede kužka imava midva enake načrte, samo ne vem, zakaj naj bi se spoznali zunaj? To še nisem slišala ... drugač pa jaz tudi ne mislim komplicirat - prej jo bo spoznal, prešnofal in vse potrebno, prej se bo sprijaznil z njo in upam, da tudi sprejel user posted image

Oblačila za dojenčka za v P: Jooooj, spet ste me spomnile - še vedno nimam nič oprano, kaj šele pripravljeno za P ... bo pa treba počasi ... za sebe še tudi moram torbo spakirat ... auč ...  kaj boste dale vse noter, razen osebne higiene? user posted image

Nadka ... lepo si me nasmejala user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Inčy -- 5.8.2010 9:17:55 >

EX Inčika

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
5.8.2010 9:22:15   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: Inčy

... archie ... ja, ja, glede kužka imava midva enake načrte, samo ne vem, zakaj naj bi se spoznali zunaj? To še nisem slišala ... drugač pa jaz tudi ne mislim komplicirat - prej jo bo spoznal, prešnofal in vse potrebno, prej se bo sprijaznil z njo in upam, da tudi sprejel user posted image

zato ker imava midva 2 veliki psici in je zunaj vec prostora za spoznavanje in mahanje z repom in objemanje. Verjetno bosta tudi ze mene veseli, ker me 3 dni ne bo. Samo zato. user posted image

joj, Hofer. Nekoc sem bila 5 min cez 8 v trgovini (odprejo ob 8h) in je bila taka guzvaaaaa za popiz****. Ljudje so se pa tako guzval, kot da se jim gre za zivljenje. In ja, obleke so si skoraj trgali iz rokuser posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
5.8.2010 9:24:59   
tannya

Ja, tudi meni je bilo tako rečeno. Pa je bil vedno previsok sladkor. Potem pa mi je edukatorka svetovala, naj si vbrizgam inzulin 1h pred obrokom. Poizkusi še tako, boš videla, če bo kej drugače.  In ja, nočni I ti najbrž ne uide. Meni je Tomažičeva že dejala, naj nič ne šparam na I. Proti koncu nosečnosti se bo sladkor višal in potrebe bodo večje. Tako da imaš ti čisto proste roke glede dviga enot I.

Ti bi tud lahko jutri prišla v Kamnik na kafe, kaj praviš? Pa seveda dobrodošla še katera LJ (sej do K ni tako daleč ).

Benika, z veseljem bi prišla, pa imam jutri pregled pri G in mi nekaj ur čakanja ne uideuser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
5.8.2010 9:28:14   
nenka7
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

jutro sem se malo po lidlu šetala in tam je taka gužva kot da bo vsega zmanjkalo, pa saj so ludje malo brrrrrrrrrrrr, sem gledala en komplet body pa mi jih je neka oma hotela iztrgat iz roke pa sem ji rekla da naj malo počaka da si še nisem ogledala in niti se še odločila ali ga bom vzela ali ne.Pa saj to ni več resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ome so še hujš kot pa nsoečnice prerivajo se sem in tja tako da me je potem minilo in sem všla, bodye sem vzela pa sabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

V hofer pa sploh nisem šlauser posted image

jaz niti ne probam!! naj imajo vse skupaj, se ne splača, ker to ni zame... drugač pa jest potem kar sestrični naročim, če je kaj pametnega, pa nabavi v prekmurju, tam vedno dobiš še vse... se RES pozna, da nimajo denarja in vse ostane, kar v KR ali še slabše v LJ zmanjka po 5 min!! take gužve pa že itak niso za nas nosečke, jaz se jim na veliko izogibam in se jih bojim... boječka, sej vem, ampak že v normalnem stanju bi mi bilo grozno, kaj šele sedaj...

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?