mala2001
|
Jutro! Joj čveke čvekaste! Še dobro da ne morem spat in sem vas lahko prebrala.... ko me ni kar 4 strani načvekate! Včeraj bila na pregledu. Dete super, lepo napreduje teža 2.350g, velikost ne vem, glavica že 33 cm, tako da pri meni pride v poštev še samo CR (S. je imel v 39t4d obseg 35 cm). Sem pa staknila vnetje urinarnega trakta in dobila antibiotike. Naslednji pregled: 25.8. (pregled+labaratorij+ctg) CTG-ji: sej, če se počutite dobro, čutite otročke in ne čutite popadkov res ni potrebe da se "mučite" 20 min na tisti neudobni pojsli. Ctg.ja bote mele še med porodom poln kufer. Js ga organsko ne prenesem. Ko ga slišim mi gre na kozlanje, ker sem bila nanj priklopljena in ga poslušala pri prvem porodu tako dolgo, da so vmes še rolo papirja moral zamenjat. Ga mam pri naslednjem pregledu in se ga neč ne veselim. Fuj in fej! Sicer pa, če se vam ne zdi kav v redu, greste v P in vam ctg naredijo. Toplomerji: Imamo enga velikega za v uho in je zanič, zdaj smo kupili enega manjšega za v uho in na čelo, meri tudi temp. prostora in je najboljši (smo ga imeli že ko je S. bil , sam se je zgubil, ko smo se selili). Teža: Zdej al ve neč ne jete, al ste na dijeti al pa take sreče, da se vas neč ne prime. Js sem s kilami že na +14! Me nič ne kregajo pri G, ker lepo enakomerno narašča.... Sem pa v prvi takega cajta bila že na +19kg, na koncu na +23 (sem šla z 90 kg rodit!!!, sem nizka samo 160cm), no 6 tednov po porodu sem imela že -14, v 7 mesecih kolikor sem dojila je vsh 23 kg skopnelo... UZ: Včeraj slišala obupno resnično zgodbo, js bi nekoga tožila za milijone da mi tako nardijo. V 20. tednu naredijo UZ. Na glavici najdejo neko senco, v glavnem ne povejo nič dobrega. Z možem letita v Lj po drugo mnenje. Ji nardijo UZ, vse super!, Gresta še k enemu G, Uz pregled - vse ok. Se vrneta v svojo ambulanto z vsemi izvidi in jima reče sestra, da se opravičujejo za nevšečnosti, da je bil uz tudi tu ok, senca je bila, ker je čistilka slabo obrisala prah z monitorja... Mislim halo?! IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78 No men ni ratal kej dost ležat smo bli pa pridni in je res veliko pospraljeno . Sm pa ugotovila da očitno ne znam popadkov predihavat ker se mi pol ful vrti, kje ga sračkam? Jutr pa pregled in UZ komi čakam da spet spol prevermo hehehe pa da pojamram glede danes. No pa še malanje me jutr čaka pa postlca pride pol pa mam dost, aja še vse morem preprat pa prelikat nikol konca madona, bi blo najboljš da grem rodit, k pa pridem dam pa bi blo vse spedenan hihihi Uživejte še naprej Pregloboko dihaš! Jst sem tud pri prvem porodu in sem celo bruhala na porodni postelji. Poskusi bolj plitvo dihat. Mislim da sem vse obdelala. Zdej grem pa še zadnje cotike, ki sem jih včerja kupila zlikat. Do konca tedna bom imela vse gotovo in grem lahk v rim .... Ne še, tam po 8.9. bom pa res šla. Čavči!
|