Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:20:42
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar eno vprašanje zate. Ker imam namen jutri nekaj kupit za mojega Lumpa pri vas me zanima če morem že stat pred osmo tam, ali lahko pridem malo bolj pozno. No saj vem da ne moreš vedet kolk jih bo kupovalo za , ampak vseeno kaj gre ta roba pri vas hitro. Ker v H vem da se ob 8h prerivajo. Ja,nazadje je šlo po hitrem postopku.Tako,da mislim,da je najboljše,če si takoj zjutraj tam,ker drugače vpšrašanje,če boš dobila.Grejo pa otroške stvrai takoj v promet.Lahko pa pokličeš na infofon-št.imaš na računu,pa ti dajo nastran. Ok. Hvala. Jaz pa nisem kataloga dobila. Kaj pa je za male? Če s ne motim,je spodnje perilo,pa majčke,pa body-ji. Lahko pa pogledaš na internetni strani www.lidl.si! Thx. Spodnjega perila za malčke vidim, da ne bo - ne ustreza zahtevam o kvaliteti.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:21:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka saraya kaj pa v primeru če menze ne bo in bo test pokazal + ? nebi mela več otrok? ma neeeeeee....saj pravim...če se mi je zgodilo, se je res grozno ponesrečilo...saj zato sem pa v paniki mogoče tam čez kakih 5 let še...mogoče...ampak sedaj nikakor, pa še placa nimam Upam, da te tetka samo malo heca. Podpis! thnx ma saj še ni izostala....ta teden nekje bi naj...upam....samo tiste slabosti....pa vse no...upam da mo da se motim
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:22:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar eno vprašanje zate. Ker imam namen jutri nekaj kupit za mojega Lumpa pri vas me zanima če morem že stat pred osmo tam, ali lahko pridem malo bolj pozno. No saj vem da ne moreš vedet kolk jih bo kupovalo za , ampak vseeno kaj gre ta roba pri vas hitro. Ker v H vem da se ob 8h prerivajo. Ja,nazadje je šlo po hitrem postopku.Tako,da mislim,da je najboljše,če si takoj zjutraj tam,ker drugače vpšrašanje,če boš dobila.Grejo pa otroške stvrai takoj v promet.Lahko pa pokličeš na infofon-št.imaš na računu,pa ti dajo nastran. Ok. Hvala. Jaz pa nisem kataloga dobila. Kaj pa je za male? Če s ne motim,je spodnje perilo,pa majčke,pa body-ji. Lahko pa pogledaš na internetni strani www.lidl.si! Thx. Spodnjega perila za malčke vidim, da ne bo - ne ustreza zahtevam o kvaliteti. kaj ni vredu?...sestava?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:25:26
|
|
|
|
arabela*
|
grem jest...se tipkamo potem
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:25:27
|
|
|
|
matcar
|
Marta,tak je pri nas.Če kateri izdelek ne ustreza kriterijem Lidla,jih zavrnejo in jih nimamo v prodaji.prejšnji teden je tudi bil en izdelek tak!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:26:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem jest...se tipkamo potem Dober tek!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:28:18
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar eno vprašanje zate. Ker imam namen jutri nekaj kupit za mojega Lumpa pri vas me zanima če morem že stat pred osmo tam, ali lahko pridem malo bolj pozno. No saj vem da ne moreš vedet kolk jih bo kupovalo za , ampak vseeno kaj gre ta roba pri vas hitro. Ker v H vem da se ob 8h prerivajo. Ja,nazadje je šlo po hitrem postopku.Tako,da mislim,da je najboljše,če si takoj zjutraj tam,ker drugače vpšrašanje,če boš dobila.Grejo pa otroške stvrai takoj v promet.Lahko pa pokličeš na infofon-št.imaš na računu,pa ti dajo nastran. Ok. Hvala. Jaz pa nisem kataloga dobila. Kaj pa je za male? Če s ne motim,je spodnje perilo,pa majčke,pa body-ji. Lahko pa pogledaš na internetni strani www.lidl.si! Thx. Spodnjega perila za malčke vidim, da ne bo - ne ustreza zahtevam o kvaliteti. kaj ni vredu?...sestava? Nimam pojma. Tak piše na spletni strani.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:28:39
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Marta,tak je pri nas.Če kateri izdelek ne ustreza kriterijem Lidla,jih zavrnejo in jih nimamo v prodaji.prejšnji teden je tudi bil en izdelek tak! Fajn to.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:31:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Marta,tak je pri nas.Če kateri izdelek ne ustreza kriterijem Lidla,jih zavrnejo in jih nimamo v prodaji.prejšnji teden je tudi bil en izdelek tak! Fajn to. Ja,glede tega so ful taki.Saj je prav tak po eni strani,da se ne prodaja oporečno blago.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:34:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Marta,tak je pri nas.Če kateri izdelek ne ustreza kriterijem Lidla,jih zavrnejo in jih nimamo v prodaji.prejšnji teden je tudi bil en izdelek tak! Fajn to. Ja,glede tega so ful taki.Saj je prav tak po eni strani,da se ne prodaja oporečno blago. Se strinjam.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:42:28
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem se zdaj grozdja napokala!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:43:35
|
|
|
|
matcar
|
Kaj pa to,ko sem pozabla,da je bil Saš v ponedeljek 16 mesecev star?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:44:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem se zdaj grozdja napokala! Jaz pa naktarin. So takkkkkkkkkk dobreeeeeeeee.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:46:15
|
|
|
|
sami0804
|
Fajn. Celi teden ste štrajkale,zaj pa grem samo froca spat dat,pa naklofate tri strani... Suši za začetnike,avtorica Marian Keyes, še ena knjiga na seznamu za knjižnico . Sem ugotovila,da je celi kup knjig,ki so zdaj ful iskane,jaz pa jih še sploh nisem prebrala ,pa se mi zdi,da non-stop nekaj berem...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:49:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Fajn. Celi teden ste štrajkale,zaj pa grem samo froca spat dat,pa naklofate tri strani... Suši za začetnike,avtorica Marian Keyes, še ena knjiga na seznamu za knjižnico . Sem ugotovila,da je celi kup knjig,ki so zdaj ful iskane,jaz pa jih še sploh nisem prebrala ,pa se mi zdi,da non-stop nekaj berem... Ja,to je avtorica! Preberi jo,ne bo ti žal!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:50:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem se zdaj grozdja napokala! Jaz pa naktarin. So takkkkkkkkkk dobreeeeeeeee. Jih imam,ampak me nekak ne pritegnejo!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:50:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to,ko sem pozabla,da je bil Saš v ponedeljek 16 mesecev star? Ti-ti mama Sem direkt za v penzijon že!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:51:06
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Fajn. Celi teden ste štrajkale,zaj pa grem samo froca spat dat,pa naklofate tri strani... Suši za začetnike,avtorica Marian Keyes, še ena knjiga na seznamu za knjižnico . Sem ugotovila,da je celi kup knjig,ki so zdaj ful iskane,jaz pa jih še sploh nisem prebrala ,pa se mi zdi,da non-stop nekaj berem... Sem pa slišala (prebrat še nisem uspela, ker v naši knjižnici ni, v Mb pa ves čas izposojena), da je fajn knjiga od naše RR-jevke Umpe Lumpe Popolna gospodična (Anita Zupanc).
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:51:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem se zdaj grozdja napokala! Jaz pa naktarin. So takkkkkkkkkk dobreeeeeeeee. Jaz pa nič od tega,pa se tudi ne hvaliiiim Ko si se pa z lubenico basala pa si se.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:51:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem se zdaj grozdja napokala! Jaz pa naktarin. So takkkkkkkkkk dobreeeeeeeee. Jaz pa nič od tega,pa se tudi ne hvaliiiim Mam pa še lubenico.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:52:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to,ko sem pozabla,da je bil Saš v ponedeljek 16 mesecev star? Ti-ti mama Sem direkt za v penzijon že! Pa nena seri. Pri tvojem tempu še dobro da ne pozabiš da maš 3 in moža.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:52:38
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Fajn. Celi teden ste štrajkale,zaj pa grem samo froca spat dat,pa naklofate tri strani... Suši za začetnike,avtorica Marian Keyes, še ena knjiga na seznamu za knjižnico . Sem ugotovila,da je celi kup knjig,ki so zdaj ful iskane,jaz pa jih še sploh nisem prebrala ,pa se mi zdi,da non-stop nekaj berem... Ja,to je avtorica! Preberi jo,ne bo ti žal! Vzeto na znanje,šefica
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:53:53
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Fajn. Celi teden ste štrajkale,zaj pa grem samo froca spat dat,pa naklofate tri strani... Suši za začetnike,avtorica Marian Keyes, še ena knjiga na seznamu za knjižnico . Sem ugotovila,da je celi kup knjig,ki so zdaj ful iskane,jaz pa jih še sploh nisem prebrala ,pa se mi zdi,da non-stop nekaj berem... Sem pa slišala (prebrat še nisem uspela, ker v naši knjižnici ni, v Mb pa ves čas izposojena), da je fajn knjiga od naše RR-jevke Umpe Lumpe Popolna gospodična (Anita Zupanc). Lahko pa si rezerviraš,pa te obvestijo,ko je na razpolago.
|
Koliko na leto zapravite za zobozdravniske storitve ?gagagaKoliko na leto zapravite za zobozdravniske storitve ?10 € do 20 € (
9%)
30 € do 50 € (
7%)
50 € do 100 € (
15%)
100 € do 150 € (
10%)
več (
18%)
nič, vse naredim na koncesijo (
41%)
Število vseh glasov: 88Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!