lottyka
|
Dobro jutro vsem, Evo naročila za 3D in imam naslednjo sredo ob 13.30. Zgleda da predolgo spim, pa ste že zasedle vse današnje termine . Hvala Ljubljana še enkrat. Delajo pa samo ob sredah 3D, tako da druge dneve ni možno izbirati. Pa bom tud jaz vidla mojo bebiko malo bolj. Upam pa jaz tudi, da se da spol skrit, ker mene res ne zanima. Hvala vsem za nasvete, se mi je zdelo da tako enostavno ni. Ne definitivno ne bom vezana da bi nekaj mogla priti ali ne ampak jaz sem tak tip, da se rada jasno izrazim kaj in kako. Ker vem kako je z rezervacijami in tudi jaz rada vedno vem točno število. Me pa itak razumejo da do zadnjega ne bom vedla. Me je samo zanimalo koliko si kaj mobilen z 1 mesečnim dojenčkom, če je sploh kakšna šansa da mogoče pa pridemo. Ampak vidim, da verjetno ne bo nič iz tega . Sam da pa nisi mobilen do 3 meseca, to se mi pa zdi kar veliko. Joj koliko se moram še naučiti. Jaz sem si vedno prestavljala da pač napokaš bebiko v avto in greš, spi itak v košari, vmes jo podojiš in previješ, pa je to to, pa kot kaže ni ravno tako. Ah bomo že, saj mi bo po porodu v glavo kapnila vsa modrost materinstva . Komaj čakam materinsko šolo, upam da veliko tam povejo. spanje - Jaz sem ratala spet zaspanka, tko kot prve 3 mesece, sam spala bi še. Zdej komaj da zdržim do 22h-23h pa me že zmanjka. Res pa je da grem na noč ene 2-5x na WC, tko da včasih se tud zbudim in mal TV še pogledam. Pol pa zjutraj potegnem . simonmojca ti si kar privošči razvajanje. To včasih prav paše. Jaz sicer hodim že več let vsak mesec na masažo ampak bolj zaradi nuje kot razvajanja (posledice 4 prometnih nesreč, vsi naleti od zadaj), imam pa srečo da moja maserka masira tudi nosečnice, je šla ravno 2 al 3 leta nazaj v tujino na izobraževanje za to in ima kar nekaj nosečk. Zdej mi gre pa za 1 mesec, ravno konec Septembra in začetek Oktobra v Ameriko na dodatno izobraževanje za predporodno, nosečniško in poporodno obdobje. Tko da bom 1 mesec brez. Mi je pa povedala da tam so velikokrat prisotne tudi maserke med porodom, ker lahko pomagajo omiliti bolečine s pravimi prijemi. Ampak pri nas pa je ne morem s sabo vzet ker je lahko samo 1 zraven. Drugače bi jo kar s sabo na porod vzela pa naj vadi kar se je naučila . Pa moram reči da mi kar pomaga. Mene najbolj matrajo sedaj noge, imam na desno strani celo 1 mišico omrtvičeno (mnenje zdravnikov da mi pač bebika pritiska na živec) in pa trtica. Tako da sedaj jo imam celo bolj na pogosto kot prej. Pa se kar veliko bolje počutim po masaži, tako da definitivno mislim, da bi vsaki koristilo malo masaže. Tako da škorpijonček privošči si jo, se splača definitivno. Zdej se pa sam še spomnim kaj bi za kosilo. Me mika kakšen golaž pa testenine zraven. Pomoje bom res kar golaž iz skrinje ven dala.
|