Roži_
|
Maadooona, pa kaj je to tukaj, Tanja zresni se Samo ti meni uživaj, da boš lažje rodila Drugače punce moje, danes sem bila na posvetu, sem zadovoljna, ampak zeeelo daleč sej če pomislim zakaj hodim gor je vredu, ampak vseeno Nič bo treba stisnit zobe Vse je ok, je pregledala vse moje izvide, danes sem dala še kri za prolaktin, moj pa bo dal seme ko dobim pošto, takrat me bo tudi ginekološko pregledala, nam je naredila uslugo, da se ne vozimo gor pa dol Pol pa naprej.... Čudno mi je bilo samo to, ker je rekla, da bom pošto dobila ćez 3 mesce, če pa ne, jo moram jaz klicat in jih spomnit To pa je res malo čudno, kaj pravite ve na to? Sej mi odgovarja, ker sva se zmenila, da bi šla konc leta v postopek, ampak vseeno Vglavnem, so vse prijazne , edino boga neka študentka mi je vzela kri, pa sem ji mogla podajat epruvetke, ker se je tako naštimala, da ni mogla do njih pol pa me je še s krvjo po mojih belih hlačah Boga, se mi je kr zasmilila, se mi je non stop opravičevala, pa sem ji rekla, da je vse OK da se zgodi No to je to zaenkrat , sedaj čakamo pošto Lep pozdrav vsem, grem v horizontalo