|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.8.2010 9:26:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1851
   [Brisano sporočilo]
2.8.2010 9:33:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1852
   RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del
2.8.2010 9:36:09   
Majuska
Jutro,

meni že dogaja na polno. Oddelala sem že jutranji pok dela, kofetkala v dobri družbi, zdaj že veselo delam ... (kao veselo) user posted image

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1853
2.8.2010 9:36:27   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Jutro, back to work, prav paše priznamuser posted image , da sem čudna pa itak vesteuser posted image user posted image

populis, nehi me citirat user posted image user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1854
2.8.2010 9:36:37   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Še en vic:

Gospod v recepciji hotela s komolcem po nesreči dregne prsato gospo direkt v prsi in se ji takole opraviči:

" Gospa, če je vaše srce tako mehko, kot vaše prsi, mi boste oprostili..."

Gospa odgovori:

"Če imate tako trdega, kot je vaš komolec, je številka moje sobe 320"

hehe... odličen user posted image

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
   [Brisano sporočilo]
2.8.2010 9:47:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1856
   [Brisano sporočilo]
2.8.2010 9:49:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1857
2.8.2010 9:56:30   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Jutro, back to work, prav paše priznamuser posted image , da sem čudna pa itak vesteuser posted image user posted image

populis, nehi me citirat user posted image user posted image

hehehe user posted image user posted image take smo kaj čmo user posted image

ja ja, kr "šlepaj" se ... user posted image

me veseli, da je Lara bolje user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1858
   [Brisano sporočilo]
2.8.2010 9:59:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1859
2.8.2010 10:06:51   
Majuska

majuska ja tud mene veseli, da je bolje ker ta neješčost me je že rahlo ob pamet spravila.

Nič se ne šlepamuser posted image

user posted image user posted image user posted image

sej men je tut grozno gledat, ko mali noče jest ... včeraj je pri kosilu komaj kaj spravil vase, tako da smo obrok imeli med risankami, je vsaj kaj pojedel user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1860
2.8.2010 10:12:25   
3jeMi
jutro!

ne se zezat... nimam mačka... sem kar nekaj sitna... ka pa vem ka mi je... kr neki... sem že zjutraj fotru rekla, da bi šla sama nekam za en vikend... SAMA!!!!!!... pa mi pravi: Ni problema, pa pejt!... am, ga res ni?... ok, Lovro ni problem, bi šel na počitnice, samo ta velik otrok bi pa surlo zvlekel do Pakistana in nazaj user posted image ... no, pa saj itak vem kaj mi je... me je moj raz***** včeraj, ko smo prišli domov, pokne kufre na tla in takoj za računalnik... ej, saj je vedno isto, pa sploh ne vem zakaj me to vedno iz tira vrže... no, ja, bom tudi jaz enkrat to probala, pa da vidimo fris... saj vedno sam pokapira zakaj sem slabe volje, ker potem pa vse začne pospravljat... samo, dej stari ti to prej, ne potem user posted image ... ah, pa še v službi je treba bit... user posted image

majuska... rana ura zlata ura, ti pravim... user posted image ... mi tudi auf še pred 6. uro... je šel v soboto ob 21h spat, pa misliš, da je kaj kasneje vstal... 5.50: Očiju!!! Manica moja moja... user posted image
populis... user posted image , da je Lara OK... mogoče se je samo malo "prekurila"... naš je bil tak ene dva tedna nazaj, ko je bilo kot en malo sončarice... ker ko sem mu dala hladen obkladek na glavo, je kar zavzdihnil od sreče... mi je bilo takoj jasno kaj je... jedel je pa skoraj nič, pit pa tudi ni hotel veliko user posted image

tims... heloooooooooouuuuuuuu!!!

govor... našemu se je pa zadnji teden kar odprlo... zdaj ima pred spanjem največ za povedat, pa ko vstane mi vse pove kaj sem mu obljubila pred spanjem... in ponavlja tudi... oh in koliko... pa tudi v spanju kakšno reče user posted image ... v soboto popoldan se zbudi in reče (sicer se je matral, ampak se je videlo, da se full trudi): Manica ma ni nič! (Mamica ima sladoled!) user posted image user posted image user posted image ... pred spanjem se vedno kaj zmeniva... recimo: Lovro gre zdaj aja aja, da bo potem lahko šel čofa čofa (na bazen) in na sladoled!... in mali kar okol pade user posted image ... samo, ko se zbudi me pa vedno znova opomni kaj sem mu obljubila user posted image

grem kak papirček obrnt user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1861
   [Brisano sporočilo]
2.8.2010 10:13:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1862
2.8.2010 10:28:22   
3jeMi
populis... mi tudi včasih tako jemo... se mi ne da več pregovarjat... čeprav, ko se je zajtrk in kosilo kar lepo sedi za mizo, večerja pa kukr je... mi je pa najbolj grozno glede hrane, ko kam gremo... aaaaaaaaaa... ta vikend je spet bolj tako po čez jedel, ker ni imel časa... pridemo domov, mi je pa skoz za ritjo stal in ama ama... aaaaaaaa... za večerjo dva krožnika gresa, prej pa cel dan na hojladri... aaaaaaaaaaaa... tako, da imam zdaj kamorkoli gremo kar žemlco s sabo, pa vsaj to malo pogloda, pa kar soke mu dajem, da vsaj malo kalorij dobi user posted image ... no, pa sladoled seveda, to pa ja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1863
2.8.2010 10:45:10   
tims
Tud naša zadnje čase zelo malo jeuser posted image . Sem mislila, da je to samo obdobje na morju, pa smo zdele že cel teden doma, pa še vedno je znatno manjše količine, kot jih pa je pred morjem. Pa se sploh ne obremenjujem. Sem ugotovila, da če je lačna, bo jedla, če pa ni, pa se lahko glih na trepalnice vržem. Pol ji pa kar mal sadja na kakšne krhle narežem, pa kakšn grisin, žemlco... , pa kr mal pikne.

Populis, ja, mogoče se je Lara res mal pregrela. Boš vidla, kako bo potem popoldne in zvečer. Držim pesti, da je bilo to to.

Se pa spomnim, da mi je enkrat pri Timu P rekel, da če ima tako vročino, da naj mu dam najprej kozarc hladne vode za spit, ker je možno, da se je pregrel. Pravi, da v velikih primerih temp. pade. Vse lepo in prav, sam takrat ko je imel naš vročino, ni šans, da ga prepričam, da popije cel kozarc vodeuser posted image .

3jeMi, user posted image . Sam so teli možakarji mal čudni, no. Pr nas je tko, da mu gre na živce ko pospravlam, ampak ni mu pa všeč, če je razmetan. Pol pa bod pametenuser posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
   [Brisano sporočilo]
2.8.2010 10:45:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1865
   [Brisano sporočilo]
2.8.2010 10:51:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1866
2.8.2010 10:56:45   
3jeMi

3jeMi, user posted image . Sam so teli možakarji mal čudni, no. Pr nas je tko, da mu gre na živce ko pospravlam, ampak ni mu pa všeč, če je razmetan. Pol pa bod pametenuser posted image

ja, madona tims... pa so res vsi glih... moj je tudi prav tečen, ko začnem pospravljat, ampak čisto ima pa rad... namesto, da bi sesalc vzel pa posesal, surlo vleče... po moje je siten zato, ker ima slabo vest user posted image user posted image user posted image ... ah, res, kot praviš, potem pa bod pametn user posted image ... kukr smo babe pametne, smo še premal zgleda user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
2.8.2010 11:00:49   
3jeMi
user posted image  hrana... ma, mame skoz mislim na ta futr, otroc pa jedo kolikor rabijo... jaz si dostikrat rečem, da bi tudi jaz tako kot mali, da pojem kolikor rabim, ne pa kolikor vidim... user posted image

haha populis... boni so pa zakon... naš je pogruntal, da ima teta frizerka babone... ampak začelo se je pa tako, da je pri vratih našel metlo in začel "pometat" in teta frizerka reče: Priden Lovro, tamle si vzemi bonbon... in zdaj... vsakič gremo iz vrtca direkt k teti, malo pometemo in nato vzamemo 2 babona... potem pa domov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
   [Brisano sporočilo]
2.8.2010 11:08:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1869
2.8.2010 11:18:41   
tims
Še en vic:

Mož pride iz službe domov in na mizi zagleda listek, ki mu ga je pustila žena.

"Dragi mož,

sem šla k sosedi. Pridem tik-tak."

Mož čaka in čaka in čaka...

Po treh urah, vzame listek in na drugo stran napiše:

"Draga žena,

sem šel v gostilno. Pridem cik-cak."

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
   [Brisano sporočilo]
2.8.2010 11:21:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1871
2.8.2010 11:22:25   
tims

hehe vzdevek vzdevek user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  A vidiš, za tole pa ma moj cajtuser posted image . Si me pa nasmejala, k sem se spomnila na Vzdevekuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1872
2.8.2010 11:22:52   
tims

Še en vic:

Mož pride iz službe domov in na mizi zagleda listek, ki mu ga je pustila žena.

"Dragi mož,

sem šla k sosedi. Pridem tik-tak."

Mož čaka in čaka in čaka...

Po treh urah, vzame listek in na drugo stran napiše:

"Draga žena,

sem šel v gostilno. Pridem cik-cak."

Tud dober, pa kje jih pobiraš timsica user posted image user posted image user posted image

Z glaveuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1873
2.8.2010 11:26:19   
tims
Lovro je pa res facauser posted image . Pa predvsem pametnuser posted image . 3jeMi, evo, nam je Lovro pokazal, kako se da moške podkupit, da kej naredijo. Se splača probat na naših možekihuser posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
   [Brisano sporočilo]
2.8.2010 11:28:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......