|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
28.7.2010 10:25:14   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Najaa- sedaj sem še jaz kupila Valentinu ono steklenčko s slamico!
Leon to že dolgo prakticira pa mu kar gre...on je pil iz slamice že pri 11h mescih tako da zdej obvlada že v nulouser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
28.7.2010 14:01:18   
Najaa
Dan... ne vem, kaj naj sploh napišem. Smo na štajerski in smo se imele super dopoldan. Vzunaj, igrišče, park, kava, sok... ful lepo, no.
Pa pište kej res, da ne bomo spet na drugi strani.user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
28.7.2010 15:19:32   
*MaJaLe*
Mater je lepo čvekat z vamiuser posted image user posted image

PS: kje ste?!!?! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *MaJaLe* -- 28.7.2010 15:20:11 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
28.7.2010 16:12:54   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

Mater je lepo čvekat z vamiuser posted image user posted image

PS: kje ste?!!?! user posted image user posted image user posted image

Animiram po hiši in okol njeuser posted image .Pa zlikat mi je ponovno uspelo zraven dva stroja.Vsaj boga babi nebo rabla moje lenobe podpiratuser posted image .

Sedaj,pa imam malo časa za sebe in grem legnituser posted image .Razen ,če bova kako debato dol vsekaleuser posted image .

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
28.7.2010 16:16:31   
PERSIDA
kokica in MaJaLe greta domov ,tasa dela ,Najaa pospravlja,trezika se igra,persida počiva jah nebo debateuser posted image  

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
28.7.2010 16:37:45   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

kokica in MaJaLe greta domov ,tasa dela ,Najaa pospravlja,trezika se igra,persida počiva jah nebo debateuser posted image  
MaJaLe še delaauser posted image  danes je doooolga sreda (10 ur), ma glede na to, da se mi danes ne da, bom šla kar prej domovuser posted image  (počakam še da bo konec uradnih ur in fol šiiic domovuser posted image )

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
28.7.2010 21:32:24   
PERSIDA
user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
29.7.2010 7:42:39   
KOKICA32

sem bila cel dan doma user posted image user posted image user posted image , ker sem si vzela bolniško-spremstvo. Z Valentinom sva napreč imela pregled za vrtec. Sedaj pa z veseljem sporočam, da je moj otrok sposoben za vpis v vrtec!user posted image user posted image user posted image

Nove mere: višina 81cm
                   teža   10800g
.

Pa cepljen je bil (ono pri 18 mesecih)!user posted image user posted image user posted image Ker ni nič jokal je dobil štampiljko na rokico in še eno "tetovažo" za domov. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
29.7.2010 7:43:06   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image kaj zdaj to???
Na drugi strani vas najdem. Pa saj to nismo mi...kje so stare marčevke?? user posted image user posted image

Glej jo, glej! Kdo se oglaša?user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pa ravno tebe sedaj kaki teden ni bilo na spregled!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
29.7.2010 7:43:08   
KOKICA32
Tasa SUPER ZA MORJE!user posted image user posted image user posted image user posted image Nisem mogla verjeto, ko sem prebrala tvoj mail!user posted image user posted image user posted image

Mi pa na 14- dnevno!user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 29.7.2010 7:44:14 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
29.7.2010 7:43:09   
KOKICA32

Leon to že dolgo prakticira pa mu kar gre...on je pil iz slamice že pri 11h mescih tako da zdej obvlada že v nulouser posted image

Ne more skapirati, da tega lončka ne rabi na glavo postaviti, kot oni magični lonček, da kaj priteče, potem pa se seveda jezi, ker nič ven ne priteče. user posted image Namreč skoz uporablja aventov magični lonček in je avtomatsko tega novega na glavo obrnil in poskušal piti. user posted image Bogi, saj bo skapiral.
Je pa res treba bolj potegniti, Najaa!user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
29.7.2010 7:45:06   
KOKICA32
Aja,

DOBRO JUTRO!user posted image

Tako se mi je mudilo komentirati vse kar ste napisale, da sem vam pozabila dobro jutro zaželeti. Kako?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
29.7.2010 10:13:10   
*MaJaLe*

sem bila cel dan doma user posted image user posted image user posted image , ker sem si vzela bolniško-spremstvo. Z Valentinom sva napreč imela pregled za vrtec. Sedaj pa z veseljem sporočam, da je moj otrok sposoben za vpis v vrtec!user posted image user posted image user posted image

teža   10800g
.

Pa cepljen je bil (ono pri 18 mesecih)!user posted image user posted image user posted image Ker ni nič jokal je dobil štampiljko na rokico in še eno "tetovažo" za domov. user posted image user posted image user posted image

Jeeej...maš tudi ti enega korenjakauser posted image
še dobro, da si me spownla na to potrdilo, ker js sm čisto pozabla!! in mam še dobra 2 tedna da to rešim...hva bogu, da mam vasuser posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
29.7.2010 10:14:46   
*MaJaLe*

Aja,

Tako se mi je mudilo komentirati vse kar ste napisale, da sem vam pozabila dobro jutro zaželeti. Kako?

uhh...slabo. VČeraj nism zadela sedmice tako da sm danes depresivnauser posted image user posted image
ti?

Aja...pa DOBRO JUTRO! user posted image

< Sporočilo je popravil *MaJaLe* -- 29.7.2010 10:16:06 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
29.7.2010 10:15:35   
*MaJaLe*

Ne more skapirati, da tega lončka ne rabi na glavo postaviti, kot oni magični lonček, da kaj priteče, potem pa se seveda jezi, ker nič ven ne priteče. user posted image Namreč skoz uporablja aventov magični lonček in je avtomatsko tega novega na glavo obrnil in poskušal piti. user posted image Bogi, saj bo skapiral.

ja valda. Sej so boščki...dandanes je tolko tega, da res ne veš več kako jim dopovedat kako se s kakšno stvarjo delauser posted image
so pa luškani, ko se učijo/jezijouser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
29.7.2010 11:40:16   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image
to je hudič a ne?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
29.7.2010 11:40:28   
KOKICA32

teža   10800g
.

Jeeej...maš tudi ti enega korenjakauser posted image
še dobro, da si me spownla na to potrdilo, ker js sm čisto pozabla!! in mam še dobra 2 tedna da to rešim...hva bogu, da mam vasuser posted image user posted image

no, super, me veseli!user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
29.7.2010 11:41:05   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image user posted image
to je hudič a ne?

glej jo glej!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
29.7.2010 11:41:41   
KOKICA32

Aja,

uhh...slabo. VČeraj nism zadela sedmice tako da sm danes depresivnauser posted image user posted image
ti?

Aja...pa DOBRO JUTRO! user posted image

jaz tudi ne, ker nisem niti špilala user posted image pa drugič

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
29.7.2010 11:42:12   
tasa_m
kokica a vi greste pa zdaj na tavelik dopust?? Fajn user posted image  user posted image
majale a vi ste bli na fuzbalu v SA ?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
29.7.2010 11:43:02   
KOKICA32

kokica a vi greste pa zdaj na tavelik dopust?? Fajn user posted image  user posted image

JAAAAA!!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
29.7.2010 11:43:37   
KOKICA32

Kaj to prav vidim? Kaj je to mišljena Afrika?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
29.7.2010 12:03:22   
KOKICA32
Eh, pa kje ste noooo?

Grem na malco!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
29.7.2010 13:57:05   
Najaa
Evo me, zgubljena marčevka... ah kaj čem, če nobena ne klepeta, pol pa še jaz včasih kar spustim našo temo... ma vas pogrešam, čveke drage. user posted image

KOKICA super za korenjaka Valentina. user posted image
Nika je tudi že dobila štampiljko in jo je pol cel dan gledala in kazala. user posted image  Da ne govorim o Tiji. Ona pridna ali nepridna, sploh ne gre ven dokler ne dobi štampiljke. user posted image
Lepo se mejte na dopustu. Mi pa šibamo spet v nedeljo za dva dneva malo na morje. Bolje išta nego ništa. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
29.7.2010 14:08:52   
*MaJaLe*

kaj je SA? misliš na JAR al na Severno Afriko?!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Otroke prezgodaj ločimo od mam
Več časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?