|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
26.7.2010 15:37:28   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

gospa MaJaLe se je pozabila javituser posted image

Pikapoke pa Leonu,ker je buban.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj pa mu je?

Ma mel naj bi neko virozo ampak ima po obrazu in telesu neke izpuščaje .Natančneje bo sama povedala ,ker sem malo pozabla kako je opisala.Mam občutek ,da se revčku vsake tolko spusti nek hudič .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
26.7.2010 15:41:25   
KOKICA32
A tako!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
26.7.2010 20:40:13   
Najaa

Sedaj sem spet lačna in že komaj čakam, da grem domov na kosilo. user posted image še dve uri!user posted image

Dela imam toliko, da se ven ne vidim..nove stvari kuj prihajajo. Komaj čakam petek, da gremo na morje.

Pa ti?

HVala, dobro. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
27.7.2010 7:30:20   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
27.7.2010 11:01:39   
trezika
Dobro jutro, dober dan! user posted image

Dopusta je konec...kaj naj rečem... glavno, da je Maruša uživala milijon na uro...no, saj je bilo super, ampak sva se z mojim že zmenla, da drugo leto gremo sami trije....pa tast in tašča nonstop z nekimi svojimi forami in pripombami, da sta mi že živce pošteno nakravžlala....  eh, ne bom se jaz s tem na dopustu več ukvarjala....
Torej, Maruša je v vodi razturala.... norela in tunkala do onemoglosti user posted image user posted image user posted image spala podnevi in ponoči lepše kot kdajkoli doma...
Jaz sem mela v sredo neka dva napada mrzlice... zunaj je blo 35 stopinj, v apartmaju klima narejena na 26 stopinj, mene pa je kar naenkrat začelo tako zebst, da sem se tresla, dobla vijolčaste ustnice, v prste me je zanohtalo kot sredi najhujše zime user posted image user posted image user posted image pol pa sn se šla z vročo vodo stuširala, pa 2 l vročega čaja spila, dragi pa me je s 4 kocami pokril in sem v 10 minutah tako zašvicala da adijo.... pa sn bla potem super.... user posted image user posted image user posted image
Aja, na poti domov pa smo se ustavli še v ZOO-ju v LJ.... Maruša je bla čist navdušena... pri vsaki živali bi stala pol ure...no, opice so jo sprva malo prestrašle, ko so tako norele, ampak je blo vse ok....

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
27.7.2010 11:09:27   
KOKICA32
Trezika!!!user posted image user posted image user posted image Smo te že pogrešali!user posted image

Super, da je Maruša uživala. Ne, taka varianta ne bi bila niti zame. S taščo in tastom....no way! Pa sem prej vedno govorila, da ko bom imela otroka bom vsaj taščo (ki bo edina v penziji) zraven jemala na morje, pa sem sedaj ugotovila, da to ni to. Pa je nisem rabla niti zraven vzeti. user posted image Ne, nočem si pokvariti morja. user posted image

A mrzlica? Ufff, to pa ni moglo biti fajn. Še nisem doživela. user posted image

Tudi moj je tako užival v ZOO!!! Se mu tudi ni nikamor mudilo. user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
27.7.2010 11:57:53   
Najaa
trezika, a je to copy/paste a fbja? user posted image user posted image V glavnem, uživali ste in to je važno, nasl. leto pa le pejte sami. Sej se že doma dost gledate. user posted image

KOKICA, spet ližeš sladoled?user posted image
mmmmm, sem v hoferju kupila lučke, čokoladne... njami, sam Tija ne sme preveč sladoleda pojest in pol vedno čakam zvečer, da gre spat... Frajerka pa hodi okol 22h v posteljo, ker v vrtcu spi po 2 uri NAJMANJ!! Ma je ne zbudijo in seveda pol ne more zvečer it ob osmih spat. V glavnem, tak da sva včeri z mojim ob pol enajstih jedla sadno kupo. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
27.7.2010 13:03:47   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

trezika, a je to copy/paste a fbja? user posted image user posted image V glavnem, uživali ste in to je važno, nasl. leto pa le pejte sami. Sej se že doma dost gledate. user posted image

KOKICA, spet ližeš sladoled?user posted image
mmmmm, sem v hoferju kupila lučke, čokoladne... njami, sam Tija ne sme preveč sladoleda pojest in pol vedno čakam zvečer, da gre spat... Frajerka pa hodi okol 22h v posteljo, ker v vrtcu spi po 2 uri NAJMANJ!! Ma je ne zbudijo in seveda pol ne more zvečer it ob osmih spat. V glavnem, tak da sva včeri z mojim ob pol enajstih jedla sadno kupo. user posted image

naj se znajde!user posted image

ja, kaj me vidiš, da ližem!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
27.7.2010 13:05:46   
KOKICA32
Najaa- sedaj sem še jaz kupila Valentinu ono steklenčko s slamico!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
27.7.2010 13:27:44   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

itak user posted image user posted image še to mi je komaj uspelo skup spravit user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
27.7.2010 13:28:39   
trezika

mi jo tudi imamo... sem jih zadnjič enkrat pri Persidi videlauser posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
27.7.2010 13:37:11   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

mi jo tudi imamo... sem jih zadnjič enkrat pri Persidi videlauser posted image user posted image

pa se obnese?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
27.7.2010 13:53:35   
trezika

pa se obnese?

zaenkrat ne najbolj... ker je še na prejšnjega navajena in potem raje iz tistega pije...itak pa najraje iz kozarca pije ko koga vidi zravenuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
27.7.2010 14:04:29   
KOKICA32

pa se obnese?

zaenkrat ne najbolj... ker je še na prejšnjega navajena in potem raje iz tistega pije...itak pa najraje iz kozarca pije ko koga vidi zravenuser posted image

a tako...no, mislim,da bo mojemu všeč, ker zelo rad pije po slamici...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
27.7.2010 15:43:34   
PERSIDA

Mi,pa ne rabimo več nič ,ker kar s pirovske flaše pijemouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
27.7.2010 19:45:42   
Najaa

Kako mu kaj gre?
Nika je ne mara preveč, ker je treba ful potegnit, ni tak na izi kot navadna slamica. Pa sej bo že poštekala.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
27.7.2010 21:05:03   
trezika

Mi,pa ne rabimo več nič ,ker kar s pirovske flaše pijemouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo bavca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
28.7.2010 9:46:42   
tasa_m
user posted image kaj zdaj to???
Na drugi strani vas najdem. Pa saj to nismo mi...kje so stare marčevke?? user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
28.7.2010 9:48:30   
tasa_m

mi pa je nimamo in je nebomo imeli user posted image user posted image user posted image
PIjemo kar z navadno slamico ali pa z kozarčka, ker se lahko tak fajn polije zraven in se malo ohladi v tej vročini user posted image user posted image Če pa ima flašo na slamico, pa se ne more polit in pol to ni zanimivo user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
28.7.2010 9:48:49   
tasa_m
Kokica v petek šibamo na morjeeeee user posted image  user posted image  user posted image (vikend varianta)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
28.7.2010 10:12:49   
PERSIDA
Kdo se meni ,pa ravno ti si nas dala na ignoruser posted image .Konc tedna vas čakam na čveku drugač bom pa vsak stavek posebej objavljalauser posted image .
Pa super za morje.Če bo ,pa kdo preglasen od familije ,pa ga kar malo dalj časa pod vodo pustiuser posted image ,hecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja kaj naj vam povem srečna sem ko je tak fajn vreme ,da moram ravno zjamrat zraven.Mi smo si,pa dali par žaluzij naret,da nam sonce nebo noter žgalo in glej ga zlomka trenutno jih ne rabimouser posted image .Da bavca vsak dan sprobavata njihovo zdržljivost ne rabim pravit.Saj eno sta že skor fentalauser posted image .Tak,da še naprej špilam policajauser posted image  po koči.Moram ,pa pohvalit en dan sem uspela zraven posodo pomit ,včeraj ,pa zlikat.Že bi človek mogo it po šampanjc ,ja to so dosežki pri nasuser posted image .Čeprav sta močno protestirala ,pa gundrala zraven ko ena starčka v glavnem jima je ratalo zdržat.
Mislim,da je že čas ,da se ne vrti vse okol njune ritiuser posted image .Jah malo prepozno ne user posted image ,kaj čem ,če sem taka dušicauser posted image .
In včeraj zvečer ko je ratalo vse tiho sem se spravla za šivalni stroj po sto letih.Neko popravilo sem delala.Ne boste verjele celo pasalo je stroj malo videt.Kdo bi si misliluser posted image .
Sem kar not padla v pisanje samo moram odklop naret ,pa v piskre nekaj zmetat ,da njuno veličanstvo ko vstane ima kaj za pod zob datuser posted image .Danes bodo bučke ,pire ,pa kakšna letanca ,da ne bosta čez eno uro že spet lačnauser posted image .Če pride kera naj pove,da malo več skupaj spocamuser posted image .
Pri nas dogaja še več ko bo čas napišem več.............................

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
28.7.2010 10:20:54   
*MaJaLe*

user posted image

user posted image

user posted image

Na veselici se ni nič dogajalo zato sva raje pobegnila na igralauser posted image .
JOOOJ...ne morem verjet, da sta že taka korenjaka...
ko se spomnem na tiste slikice v inkubatorju s cevkami, in ko ju pogledam zdej...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
28.7.2010 10:21:35   
*MaJaLe*

evo me, evo meuser posted image
pa hvala za pikepoke..očitno je pomagalo, ker danes že veselo maršira po vrtcuuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
28.7.2010 10:24:06   
*MaJaLe*

user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj pa mu je?

Ma mel naj bi neko virozo ampak ima po obrazu in telesu neke izpuščaje .Natančneje bo sama povedala ,ker sem malo pozabla kako je opisala.Mam občutek ,da se revčku vsake tolko spusti nek hudič .
ma ja dej...skozi nekajuser posted image  zdej je imel neko bakterijo na obrazu in je imel hrastice po celi faci..je mel prav vdrto notri v nosuser posted image  ma ok..smo dobili kremico in hodi počasi stran...samo res...vedno kaj pobere.
Hvala za pikepoke in za skrb!!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
28.7.2010 10:24:34   
*MaJaLe*

Kdo se meni ,pa ravno ti si nas dala na ignoruser posted image .Konc tedna vas čakam na čveku drugač bom pa vsak stavek posebej objavljalauser posted image .
Pa super za morje.Če bo ,pa kdo preglasen od familije ,pa ga kar malo dalj časa pod vodo pustiuser posted image ,hecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja kaj naj vam povem srečna sem ko je tak fajn vreme ,da moram ravno zjamrat zraven.Mi smo si,pa dali par žaluzij naret,da nam sonce nebo noter žgalo in glej ga zlomka trenutno jih ne rabimouser posted image .Da bavca vsak dan sprobavata njihovo zdržljivost ne rabim pravit.Saj eno sta že skor fentalauser posted image .Tak,da še naprej špilam policajauser posted image  po koči.Moram ,pa pohvalit en dan sem uspela zraven posodo pomit ,včeraj ,pa zlikat.Že bi človek mogo it po šampanjc ,ja to so dosežki pri nasuser posted image .Čeprav sta močno protestirala ,pa gundrala zraven ko ena starčka v glavnem jima je ratalo zdržat.
Mislim,da je že čas ,da se ne vrti vse okol njune ritiuser posted image .Jah malo prepozno ne user posted image ,kaj čem ,če sem taka dušicauser posted image .
In včeraj zvečer ko je ratalo vse tiho sem se spravla za šivalni stroj po sto letih.Neko popravilo sem delala.Ne boste verjele celo pasalo je stroj malo videt.Kdo bi si misliluser posted image .
Sem kar not padla v pisanje samo moram odklop naret ,pa v piskre nekaj zmetat ,da njuno veličanstvo ko vstane ima kaj za pod zob datuser posted image .Danes bodo bučke ,pire ,pa kakšna letanca ,da ne bosta čez eno uro že spet lačnauser posted image .Če pride kera naj pove,da malo več skupaj spocamuser posted image .
Pri nas dogaja še več ko bo čas napišem več.............................
hahaha...NJUNO VELIČANSTVOuser posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?