|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
27.7.2010 8:43:56   
deveta
Dobro jutro!

Eno user posted image za vse kufetkarje. Jaz pa čajčka pijemuser posted image

BIS30: hvala bogu, da si se javla. Sem prav vesela. Sem mislila nate včeraj, pa te ni in ni bilo. Sem pa verjetno rač ugasnila preden si pisala. V glavnem super, da ni videt nič večuser posted image user posted image user posted image

nusi: za popek nimam pojma. Po kopanju pa nisem jaz nikoli neke brige dala popku. Obrisan je bil tolko, kolikor je pač bil ko sem trebušček brisala. Ne vem kaj bi moglo bit.

Nič grem, mala se zbudila, pa je šel miren zajterk po vodiuser posted image

(odgovor članu BIS30)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
27.7.2010 11:05:52   
Aninchy
Br dan!

Danes je spet super vreme za sprehodeuser posted image , mogoče malo prehladno, ampak vseeno boljše kot pa tista neznosna vročina zadnjih tednov... user posted image

BIS30 - user posted image user posted image user posted image user posted image SUUUUPER, da je vse kul, sicer je pa tale teden bolj hladno in tud ne bi blo tak grozno v bolnici bit, kot v tisti savni... Ampak če ti pa ni treba not bit, pa še boljše!! user posted image

nusi - kaj pa vem, js se popku nič kaj ekstra ne posvečam odkar je "suh", rdečice pa tudi nisem opazila (do zdaj - HB). Poskusi poklicat patronažno, ti bo ziher znala svetovat, ali pa bo prišla pogledat, kaj bi lahko blo. Js sem čistila popek s fiziološko, ne z alkoholom, so mi tako svetovali in potem alkohola sploh kupovala nisem, ker ga za nič druga ne rabim...

jolcica - no, lepo da si se mal javila user posted image user posted image

No, če bo vreme zdržalo in ne bo dežja, se danes spet javim šele zvečer, ker bova spet cel dan zunaj! user posted image user posted image user posted image user posted image Pa lep dan želim tu vam in vašim sončkom! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
27.7.2010 11:06:28   
Aninchy
Aja, deveta, hvala za kufe user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
27.7.2010 11:48:48   
jolcica
eto javlam se na položaj user posted image user posted image user posted image user posted image

no skratka mi smo pa lih iz sprehoda prišli, spali tako ob 11ih zvečer zaspal zbudil ob polnoči potem pa jedu zaspal ob pol enih zbudil ob pol šestih no zaspal ob šestih in spal do devetih....pridkan bil zdj pa spet bo treba it papcat...tko da vas zapuščam se pol pop. kj oglasim če mi bo zneslo

bodite lepo

my little angel :)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
27.7.2010 17:44:43   
j.b.
Živjo punce!

Mam malo manj časa za vas, ker se je prekrivanje strehe prestavilo na ta teden, tako da zdej delamo s polno paro. Mami mi pride pomagat, in tako rihtava hrano. Sama bi bolj teško rihtala vse skupaj, ker našga tamauga luna dajeuser posted image

No, u nedeljo smo imeli krst, pa je bil celo mašo buden in tihouser posted image . Nisem mogla verjet, ker drugače je pa tak "živček". Oblečen je pa imel en navaden bodi, ter hlače gor! Čist nč posebnega. Sva si rekla z mojmu, da h krstu neseva otroka in ne cunc, in tako nisva nč kompliciralauser posted image

BIS, super sem vesela zate da je vse ok! Ne rabiš še ene težave, ker imaš že tako verjetno dovolj pestro doma (tamaučk)user posted image

Bubolin, upam da se kmalu kopate! Pa da nebo tamal prej bance prerasu kt se boste kopaluser posted image

Barvar, tut naš rad protestira zvečer včasih ko jeva. Prav mučno je. A pol to pomen da je tolk zmatran? Torej bo verjetno tut pr nas prestavt umivanje in večerno hranjenje za kkšno uro prej. Pa že zdej začnemo okol 8ih, al pa pol devetihuser posted image

Hjooooj, jest mam delavce na streh, pa dež gre za pop..., upam da čimprej pokrijejo vsaj taglavno ... Neb hotla da spim na mokri pojstliuser posted image

Fejst bodite, pa certajte tamaučke!!!

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
27.7.2010 18:08:15   
nusi
bis - hb res, da se je takole izšlo user posted image user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
28.7.2010 9:05:15   
BIS30
Dobro jutro!

Hvala za vašo podporo, očitno so vaše misli pomagale, zato vsem častim user posted image !!!

Danes bo spet en lep dan, jaz pa čakam, da se mali zbudi, pol pa greva v BC športni voziček in footmuf naročit. Tale mutsy ga pa res sirje, baje je za čakat 10 tednov, tako da bo počasi čas (košaro in ogrodje smo vzeli kar v LJ, ko so ravno meli na zalogi)...

Drugače ga pa tudi naš zadnje dni malo biksa, je lačen, pa noče zagrabit, pol se pa joka na polno...pa mu dam na dudo eno kapljico čudežnih kapljic, da mal potegne, pol pa hiter ven, pa joško v ustauser posted image user posted image user posted image ! Zaenkrat uspeva!!! Se je pa moj domislil, zakaj si kar na joško ne kanemuser posted image user posted image , pa smo probal, pa je tudi uspel!!!
To je res čudn, kaj je to, ampak po mojem so res zmatrani, sicer naš prej spi, pa se menda od lakote zbudi, pol se mu pa spet ne ljubi vleč, al kaj??? Ti črmljčki...
Je pa res nepopisno biti v tej novi vlogi, vsak dan z mojim ugotoviva kako novo stvar...ko se spomnem od začetka kaka loleka sva bla...

Uživajte še danes na luftu, naslednje dni bo baje slabo - mi ne gremo v Bohinj, smo prestavli na naslednji vikend (da bi plačevala, pol pa skoz noter bla...)!!!

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
28.7.2010 9:24:20   
sabri
Dobro jutro, kavo sem že spila in mi tako paše zjutraj.
bis30:
isto jaz delam z malo, s tem, da ji kar direkt kapnem kapljico na joško, ker sem začela brez nastavkov in sem jo pač tako začela navajat na direkt. Je pa ista fora, pa vleče pa neha pa joka, pa bi pa ne bi...pa sem mislila,da to zaradi tega, ker je prej bila navajena na nastavke, no pa zdaj vidim da je pri večih isto.
Berem vas kar redno, ampak pisat se mi potem ne da, sem smotka ja. Smo pa prešaltal na plenice 3, ker je vedno mimo plenice šlo, čeprav ima malo čez 5 kg šele. Kaj pa ve, ste še na 2? A jih kaj dajete kravice past? Naša še ni zainteresirana, kar leži na bušiju in ko se naveliča, začne težit, da jo obrnem. Drugače je pa danes še lepo vreme, čeprav za mene malo premrzlo. Lep dan želim vsem.

(odgovor članu BIS30)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
28.7.2010 9:29:52   
deveta
Dobro jutro!

Včeraj je bilo pri nas pestro. Po dveh sanjskih dnevih, ko je bla mala ful pridna in tudi hitro zaspala, je blo včeraj grozauser posted image . od 9 do 12:30 sva jo z možem na vse načine uspavala, pa nič. Ne in ne spat, a učke ni mogla met odprtih, ko je bla tako zaspana. No pol pa je vsaj spala do 6 zjutraj in zsaj upam da potrgne vsaj do desete, da bo mela vsaj tidtih 10 ur, ker sicer bo spet sitna od utrujenosti.
Vidim pa da imamo skoraj vse podobne težave zvečer. Malčki so sitni povsod, tako da se malo tolažim, čeprav ta naša gre v ekstremeuser posted image . Pa vsaj ponoči koker tolko spi HB.
j.b.: upam, da je streha vsaj za silo pokrita in da vam dež danes prizanese, da končate ta najnujnejšeuser posted image user posted image . Se spomnem teh občutkov. Tudi ko smo pri nas delali je blo hudo. Smo v isti hiši kot tašča, samo en štuk više. In ko smo delali smo tudi streho dol vrgli in zgoraj iz mansarde lepo stanovanje naredili (dvignili stranice hiše, narediliokna, pokrili s ploščo tisti del, ki so so ble prej stopnice (da tašča ne more goruser posted image ), ker prej se je dalo v zgornji štuk prit iz spodnjega...). To pa je trajalo nekaj časa in enkrat je vmes tako deževalo, da je mogla tašča, skoraj z dežnikom po hiši hodit, pa čeprav so celo površino s ceradami pokrili, da ne bi puščalo. No v glavnem, da je zdaj OK. In upam da bo tudi vaša hiška čim prej gotovauser posted image

Tudi jaz vam želim lep dan

(odgovor članu BIS30)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
28.7.2010 9:41:50   
deveta
Aja pa še to, včeraj sem jo dala prvič v kengurujčkauser posted image . Smo šle ven tatija pozdravit, so en kanal kopali za odtočne cevi od greznice. Je bil kopač pred hišo in ona je že zelo firbčna in ji je vse lepo gledat. Pa mi je bla težka in sem se odločila, da sprobam kengurujčka, grem v hišo jo prištimam in še preden sem prišla spet dol je že spala. Zgleda da se je blo tako lepo stisnit k mamici, da jo je kar zmanjkalouser posted image . No pa sva šle nazaj v hišo, ni blo kaj.

Pleničke: jaz ji tudi že nekaj časa dajem trojko. Ko je mela tisti penast kakec in ga ima še zdaj, ji je včasih kat ven zlezlo. Še posebej ponoči ji ve večkat šlo čez. Tako da sem probala s trojko. Najprej so se mi zdele malo velike ma zdaj je OK. Tudi ona ima nekje okoli pet kil po moje. Posvetovalnico pa mamo drugi teden pa bomo vidli, kolko je težka.

Pa že ki spet tolko govorimuser posted image user posted image : še eno vprašanje. Kolko vaši mulčki migajo? naša se skoraj ne vstavi ko je budna. Non stop brca in krili z rokicami, a tudi vaši tolo migajo? Včasih se mi zdi, da kar malo pretiravauser posted image ?

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
28.7.2010 12:52:48   
K_a_t_i
Hej, hej.

Pri nas spet vse po starem - tavelik v vrtcu, tamali doma user posted image . Blažen miiiiiiiiiiiiiiiiir user posted image .

Kdo pravi, da bo vikend slab?! Jst sem gledala in bo 2 dni sonce. Še za petek so menjali dež za oblake. No, mogoče nimam prave napovedi user posted image .

Sej kej velik ni za pokomentirat - plenice so pa takooo različne. Mi imamo zdaj že 1 mesec Huggiske (ja, glih mi k sem toook hvalila Mullerjeve in DMjeve...) - jah, k sem jih enkrat vidla, nisem šla več po druge. So namreč fino tanke (take poletne user posted image ) in kar je najboljš - imajo še na hrbtu elastiko, da ne gre kakec ven. So sicer malo dražje, ampak če naletiš na kakšno akcijo so kr ku (80 plenic na akciji okol 12€, sicer pa so 15-16€). So pa tudi malo večje, tko da imamo še cifro 2 (3-6kg), čeprav ima Gašper že 6,1kg. Pa še vedno stisnem elastične trakce čisto skupaj. Bomo šli na večje, ko porabim še zadnjih 80 plenic (ja, ja - je bla akcija v Leclercu in sem grosisitčno nabavla user posted image ).

Zdele grem pa mal spucat, pa kosilo pojest. Mam mogoče še kako urco mira (no, obetam si jo user posted image ).

Mejte se,
K.

deveta - a tiste ure so nočne?! user posted image user posted image user posted image Tko je blo z našim prvorojencem. Vsak dan, nekje do 4 meseca user posted image . Gašperja pa v najslabšem primeru parkrat podojim (rekord je pomojem bil 2 uri non stop na joški) in je.
ps. Sabri, zdej je že vroče user posted image

no evo... tok o moji 1 uri mira. ČAV

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 28.7.2010 12:57:24 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
28.7.2010 14:44:12   
Aninchy

Hejla!

Naš Martin je včeri zaspal ob 22.30, pa spal vse do 5.30! user posted image
Pol sva se pa najedla, pa eno urco se je smejčkal pol pa zadremal do pol enajstih! Suuuper! Če bo tak nadaljeval... blagor nam user posted image
No, mali zdej spet pančka, ko se bo zbudil se najema, pol pa spet ven! Madoniš, bo še kdo mislil, da nimava doma, ko sva skos zunaj! Problem je samo, da smo v tak malem kraju, da ga celega 3x prehodim, če hočem ornk turo nardit Tak da zdej hodimo še mal "ven" šetat... user posted image

j.b. - user posted image super, da ste ga čist "normalno" oblekli! Jst že mam tud pripravljeno (čeprav imamo šele septembra) eno karirasto srajčko pa kavbojke, da bo lepo "odštekan" user posted image Zdej HB ne komplicirajo več z belimi kompleti in tem sranjem user posted image
Mi sicer nismo neki ful verni, ampak krščeni smo pa vsi (razn atija) in zato bo tud tamal user posted image

plenice
- ufff, kr nism mogla verjet, ko sem slišala, da ste že na trojki?! user posted image Mi smo ta mesec prešaltal na dvojko, pa ma mali že 5 kil... Je pa res, da ni nič okrogel, ampak je samo dooolgi tok user posted image Aja, pa šele dobrih 6 tednov je star...user posted image Aja, pa jst nisem vedla, da večje kot so plenice, dražje so!? LOL to je tak ko da bi XL oblačila bla dražja kot S user posted image No, sej smiselno bi blo, ker se porabi več materiala user posted image , pa še vsi bi hujšali, da ne bi blo treba velik zapravit user posted image - bi bla jst kr prva v vrsti! user posted image user posted image

seznam - Ja, punce, se strinjam s seznamčkom pridobljene teže in višine... Evo, ve dajte mere, jst bom pa potem skupi zmetala... in tiste ki bojo napisale bodo na seznamu, ostale pa pač ne, itak je BV če se ne javljajo... user posted image No, če se strinjate, seveda user posted image

BIS - hvala za kafe user posted image

kapljice - moj mali je fuuul rad pil čaj, zdej mi ga je začel pa kr zavračat, pa pojma nimam, zakajuser posted image Mogoče, ker ni tok vroče? Ne vem no... v glavnem, ker zdej dobiva velik več dodatka kot mojga mleka, torej more dobit tud dovolj tekočine, sem se odločla, da mu dam not v čaj par kapljic za krčke in je bil čist navdušen!! user posted image

pasenje kravic - uff, naš to prakticira že od rojstva! Dobesedno! Že prvi dan ga je dala ena sestra al babca al zdravnica al pač ne vem kaj (ko jih je tolk, da itak ne morš vseh vedetuser posted image ) na trebušček, ker je plodovnico bljuval, pa se je mali frajer kr oprl na roke in se dvignil čisto pravokotno! Sem bla tok šokirana, da sm ga kr dol porinla user posted image user posted image Pa je pol rekla zdravnica, da nč hudga, da je fajn če to dela... No in že od takrat se najraje nosi pokončno in dviguje in obrača glavo vsepovsod user posted image

Zdej pa res morm it... sm rabla eno uro, da sm post skup spravla user posted image

Fajn se mejte in ubogajte svoje otroke! user posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 28.7.2010 14:45:56 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
28.7.2010 15:10:53   
bubolin
Ojlaaaa.
Pozdravljene. Evo midva sva bila pa zdej 2 dni pri babici na obisku - sva se šla mal crkljat user posted image
Smo šli mal v šoping pa mal na kakšno kavico pa na kakšen obisk. Fuuul je blo fajn in mali je bil res priden user posted image Zdej počas se pa odpravljava domov, pa sem rekla da moram najprej še mal na RR user posted image (tuki mi net vsaj normalno dela)

Ponoči je bil fuuul priden - je zaspal ob 21.45 in spal do 5.00 potem sva se na hitrico nahranla (15 min) in spal vse do 8.30 user posted image

Pleničke pa mi uporabljamo vse user posted image imamo Pamperskem, Dm-ove in Lumpi, vse dvojko - potem pa mal menjamo en dan ene, drug dan druge user posted image so vse ok user posted image

Nooo tako, sedaj pa babi še kosilo skuha do konca potem pa šibava domov user posted image

Pa paa

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
28.7.2010 19:48:10   
nusi
pleničke - moltex, pa ponoči bom mogla neki druzga uvest, ker ne zadržijo, tele huggies tut mene mikajo, da bi jih probala

pasenje kravic - ne kej dost, sploh mu ni neki všeč, mal vztraja in potem se jezi, je pa res, da se spet na 1 uro doji in ma skos poln želodček user posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
28.7.2010 21:07:40   
deveta
Dober večer!

maša mala se v sobi v temi igra, spet noče spatuser posted image . Ma vsaj ne joče, Za enkrat.

Pasenje kravic: naša tudi to prakticira bolj malo, nekaj časa gre pol pa sitnari. Danes pa je na glavo padla. Se je tako visoko dvignila, pol pa roko premaknila bolj noter in jo je prevagalo na stran in je padla dol in na hrbet jo je obrnilo. Ma sem se ustrašla. Pa še zdraven sem bla, pa se je to zgodilo. Drudače pa se na hrbtu zamoti tudi do 45 min če igračke nad njo migljajo.

Nič moram it, se že oglaša
Aja Aninchy, super, jutri napišem mere iz prve posvetovalniceuser posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
28.7.2010 22:10:02   
biba88
punce živjo!
po dolgem času se javljam user posted image
me pa neki zanima jest sem začela tamali dajat čajček ker je skos hotla bit na joški...no od takrat je mal manjuser posted image
kok vaši malčki spijejo čaja na dan? a je kakšna omejitev? dajem unga od hipp komarčkovega...naša spije pom dve flaški na danuser posted image to je po 240ml čaja na danuser posted image a je to preveč? zdele mi je zeksala več kot 90ml v šusuuser posted image a ji anj začnem dodajatuser posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
29.7.2010 8:26:34   
j.b.
živjo punce!

No, streha je za silo pokrita, manjkajo samo še slemenjaki in zaključki okol klofut in dimnikovuser posted image . Tak de tahuje smo srečno zvoziliuser posted image . Zdej pa delavci hitijo da dokončajo kar se da čimveč pred današnjimi napovedanimi nevihtami.

Spet imamo pasje mladičke. Tokrat čistokrvne bernske planšarje, na razpolago bodo čez en mesec. Če kera pozna koga, ki bi rad imel takšnega psa ... here I am!!!

Biba, hmmm pojma nimam. Sem pa mnenja, da če bo mali normalno pridobival na teži da je to čist ok. Če je žejen je pač žejen ane?

Pasenje kravic, to pa se našmu zdi zabavno počet že od rojstva. Tut zdej ga imam cel dan na trebuščku (drugače noče spat sploh), in preden zaspi takooooo visoko dvigne glavo, in jo tut tako drži ful dolgo cajta. In tako opazuje kje je mamiuser posted image . Naš mali je ful močan.

No, tolk o mojmu mirnemu fruštku. Tamal je lačen in hoče že dopoldansko malicouser posted image

Pleničke, smo še na dvojki, drugače smo pa ful zadovoljni s Hoferjevmi.

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
29.7.2010 9:34:58   
barvar
Dobro jutro, dober dan user posted image .
Mini spi (kaj pa drugega), jaz pa se prepričujem, da bi šla malo pospravit pa mi ni. Me bolj sonček na balkonu mika.
Bom na hitro povedala naše mere, da ne pozabim:
6.5.2010 3140g in 51 cm
7.6.2010 4270g in 54,9cm
12.7.2010 5360g in 58cm

Aja, naš pa še ne pase kravic. Glavico sicer dvigne in jo obrne na drugo stran, na rokice pa se ne upre, jih ima bolj ali manj vedno ob telesu. Pa saj še ima čas. Ko ga pa pokonci držim pa že ful lepo glavico drži, tako da ne vem.
Pa še eno vprašanje. Ima katera kengurujčka? Jaz imam sposojenega od Maxi cosi in bi naj bil od rojstva naprej, pa me je malo strah, da bi ga not nosla. Še ni glavica toliko stabilna. Sicer ima oporo ampak vseeno. Kakšne izkušnje?

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
29.7.2010 10:09:13   
K_a_t_i
Če kateri prav pride:

Rotarix:
2 odmerka - enovalentno cepivo
1. odmerek - od 6.tedna dalje
razmik - najmanj 4 tedne
zaključiti pred 16. tednom oz. najkasneje pred dopolnjenim 24. tednom
- ob izpljuvanju ali izbruhanju se ne nadomešča odmerka

Rota Teq - petvalentno cepivo (3. odmerki)
1. odmerek pri 6. tednih oz. najkasneje pri 12!
razmik najmanj 4 tedne
zaključiti do 20- 22 tednom starosti oz. najkasneje pred dopolnjenim 26. tednom
Ob izpljuvanju ali izbruhanju se odmrek nadomesti

To so tisti osnovni podatki iz Povzetka glavnih značilnosti zdravil.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
29.7.2010 10:28:22   
deveta
dobro jutro!

Ne boste verjele, danes sem spala do 9:45 in mala še spi. Jaz pa v te pol ure pripravla čaj zase, čaj za ta malo (čeprav brez veze, ker še vedno noče pit, na silo spije do 20 ml dnevno) in zajterk zame in ven iz skrinje zmetala kar bo za kosilo. pa še jutranji ritual po kopalnici. Kolko lahko človek stori če ni časa.user posted image

Zdaj jem gres tukaj za računalnikom in berem in pišem.
Včeraj je bilo podobno kot prejšnjo nočuser posted image ( ja K_a_t_i tisto so ble nočne ure), ampak mala še zdaj spi. Ji verjetno dež paše. to naše spanje pa bo trebe res uredit. Nekaj časa je bla tako pridna, zdaj pa ima svoje muhe. Ma če bo to edini problem ne bo hudegauser posted image user posted image . Je pač ponočnjak kot njen tati in pol rada zjutraj dolgo spiuser posted image user posted image user posted image . To je že v trebuhu delala. Do polnoči me je tako brcala, pol zjutraj pa sem tako čakala prve brce, da vidim če je še živauser posted image user posted image user posted image

j.b.: joj, jaz bi ga tako imela, ker smo trenutno brez psa. Prijatelji pa ga imajo in so zelo zadovoljni. Vendar smo se odločili, da zdaj počakamo nekaj let, da Veronika malo zraste, pol pa bomo vsi skupaj uživali v novem družinskem članuuser posted image . Upam, da bo to bernc. Sem imela pred leti prinašalca (so nam ga vkradliuser posted image , ko je bil star 4 leta), samo mojemu možu se zdi premajhen in preveč prijateljski, on rabi nekaj bolj ostrega pravi. Jaz pa sem se nemškemu ovčarju uprla (kar tako iz principa (so imeli zdaj že dva in so bli zadovoljni)). Kakšnih malo bolj ostrih psov pa nočem, ker je preveč dela z vzgojo (pa hvala bogu, tudi tašča je tega mnenja (živimo v isti hiši)). Pol pa se je tako navdušu nad berencem, ko smo bli lani s prijatelji, ki ga imajo, skupaj na dopustu. Upam, da ga bo držalo.

Tako, svoj gres sem pojedla in grem malo pocartat našo pikicouser posted image , zdaj se bo pa mislim že zdudila.

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
29.7.2010 10:32:37   
deveta
Joj sem pozabljivkauser posted image

Rojstvo: 25.5.2010, 3180g in 50 cm
             23.6.2010  4230g in 52 cm

Naslednja posvetovalnica pa drugi teden (zaradi dopustov malo kasneje) Komaj čakamuser posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
29.7.2010 11:58:50   
Anonimen
Hey punce, po doooooooolgem času se javljamuser posted image user posted image

Mi smo že z morja, gremo še 1x konec avgusta, začetek septembra, pa mogoče še kak vikend vmes. Imeli smo se super fajn, mali si je na morju KONČNO!!! ustvaril ritem (madona, skoraj 3 mesece je trajalo, da mu je poratalo), tako, da je zdaj res ful priden, jaz pa seveda nadvse srečnauser posted image user posted image

Sploh ne vem kaj naj vam napišem. Trenutno so aktualne rokice - si jih tako baše v usta, da mi ni jasno kako si lahko porine not skoraj celo dlan.

Končno smo poštimali kožico na lulčku - gre čisto doluser posted image user posted image

Kmalu nas čaka tretja posvetovalnica in prva pikicauser posted image

Dojim še vedno polno, prsi mi pa kar puščajo, tako, da še vedno uporabljam blazinice. Črpam si nič.

Dudo je sprejel komaj prejšnji teden. Vmes je že nekaj dudlal, ampak nikoli ne vem kaj veliko, zdaj se pa kar zamoti- Tudi zvečer, ko se podojiva, ga dam v posteljico (obvezno spi na trebuščku - drugače noče), dudo v usta in zaspi. Danes pa nikakor ni hotel v svojo posteljico, tako, da je spal pri meni.

Čaj še vedno pijeva (Hipp komarček) cca. 2-3 dcl na dan.

D3 še vedno ne dajem. Sem spet poskusila na morju, pa se je spet zvijal in drl. Zdaj imam počasi že slabo vestuser posted image user posted image user posted image

Krči nas občasno še vedno obiščejouser posted image Koroške kapljice so pa res zakon.

Hvala bogu se je začel bolj normalno vozičkat in se ne dere že po petih minutah vožnje. Sleepy Wrap je pa še vedno zakon. Ko ne pomaga nič drugega, vsaj touser posted image Pa na morju sva šla tako vsak večer na sprehod in je zaspal notri, pa sem ga samo preložila v posteljo potem.

Obljubim, res sveto obljubim, da se bom sedaj bolj redno javljala.

Lep danuser posted image

(odgovor članu deveta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1147
29.7.2010 12:17:30   
petruscha
OJla!

Moja škrata oba spita!!

Zbujanje ponoči: sedaj smo nekje na 3-4 ure, se pravi 2-3-krat na noč. Ni tako priden kot Leon, ki je pri teh mesecih spal od 11-12 ur v kosu brez dojenja.

Plenice: že en mesec na 3 Pampersk. Drugače kupujem vse stvari v DM in ker kupim še plenice za tavečjega in pa še vse kar potrebujem za nego, od robčkov, vlažilnih robčkov, kremic, ščetk,...se mi tega vedno nabere veliko, tako, da vedno uveljavljam 15% popust na celoten nakup.

Teža in velikost: točne podatke bom še napisala, smo pa na 63 cm in 7000g. Nosimo pa 68 številko cotik. Ravno danes sem bila v nabavi in sem mu kupila nekaj novih cotik  v NKD- lepe, kvalitetne in cenovno ugodne user posted image user posted image .

Čaj: nekako mu ne gre in ne gre, čeprav moje načrpano mleko pa pije iz flaške, tako da ni problem v flaški ampak v okusu. Samo sladke kamilice mu gredo, te mu dam , če je zaprt 1, 5 dneva, tako da se potem fino pokaka user posted image user posted image .

Eden se že prebuja...

Pa pa in uživajte v dnevu user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
29.7.2010 12:25:15   
Meemee
Dan user posted image
Skoz vas berem, ampak sploh ne najdem časa za kaj pokomentirat.

Najprej, da ne pozabim - za seznam:
27. 05. 2010 - 2900 g in 49 cm
29. 06. 2010 - 3770 g in 54,5 cm
27. 07. 2010 - 4730 g in 56 cm

Pasenje kravic - ja, podobno, kot pri Aninchy. Tudi naša bi najraje bila skoz v pokončnem položaju, ko pa je na trebuhu, pa se že nekaj časa dviguje tudi z rokami. Ko pa je na hrbtu, se pa tudi že hoče dvignit, pa zaenkrat samo glavico dvigne. Če pa se me prime z okicami, bi se pa kar hotela dvigovat.

KT - Jaz sem imela 12. 07. pregled pri G in mi je predpisal KT (Cerazette). Jih ima še katera? Meni je hecno, ker sem po 1 tednu jemanja en dan krvavela. In potem se je isto ponovilo ta teden, po točno 14ih dneh. Ne vem, a je to ok?

Pitje - čaja sploh ne (res pa, da Hippovega nisem probala), vodo pa samo po žlički in še to ne več, kot 3-5 žločk na dan. Ima pa zato bolj pogosto "joška party" user posted image

Ponoči spi tam nekje od 21:30, pa do 01:30, pa potem do 03:30 ali pa 04:30, pa spet zjutraj do ene 6ih ali 7ih. Čez dan pa kakor kdaj. Včasih precej, včasih pa čisto nič user posted image

AD3 - Imamo predpisane 2x po 2 kapljici. Sicer sem prebrala, da naj bi samo dojeni otroci dobili 7 kapljic user posted image

Kakec - zaradi mojih antibiotikov ima občasno drisko, drugače pa vse od temno zelenega, pa svetlo zelenega, temno ali pa svetlo rjavega, pa rumenega user posted image Celo paleto torej user posted image

Plenice - Pampers Premium 2. Sicer se mi zdijo že male, ampak imam še 72 plenic, pa jih bom porabila. Pa tudi samo 2x je malo ven prišlo, tako da ne bom še menjala. Imam pa že 2 paketa 3ke. Pampers 1 pa sploh nismo imeli. Sem dobila 2 vzorčka, ša je šlo vse čez, tako da jih tudi kupovala nisem.

Kengurujčka nimam, imam pa sposojen sling. Samo 1x sem ga uporabila, zdaj pa nekako sploh ne znam več user posted image Pa bi mi še kako prav prišel user posted image

Na igralni podlogi, ki ima lok z igračkami, se zabava ene 10 minut, več ne.

Letim, pa obljubim, da kmalu še kaj pokomentiram user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
29.7.2010 12:27:29   
Aninchy

DATUM PORODA, NICK, IME user posted image in mere

user posted image 08.4.2010,    rogljiček         NIEKE LUNA
user posted image 10.4.2010,    Vitaebella       user posted image
user posted image 19.4.2010,    Mariana          EVA
user posted image 20.4.2010,    drim                ŽIGA (2600 g, 45 cm)
user posted image 22.4.2010,    Štajerka26     EVA in LIA
user posted image 22.4.2010,    A.biba              DAVID
user posted image 23.4.2010,    isabeaux          NAJA
user posted image 25.4.2010,    julka8              MIHA (2940 g, 48 cm)
user posted image 26.4.2010,    bribiki              ŽIVA
user posted image 27.4.2010,    jančika87        ŽANA
(2770 g, 50 cm)
user posted image 28.4.2010,    @mber             LARA
user posted image 01.5.2010,    Snovalka         ANEJ
user posted image 01.5.2010,    MARTINA25    LUKA
(3210 g, 49 cm)
user posted image 01.5.2010,    nincy29           NIK (3240 g, 54 cm)
user posted image 02.5.2010,    milena2222    OŽBEJ
user posted image 03.5.2010,    Zoyaeva          ZOJA
user posted image 03.5.2010,    Larisa2002     ŽAN LUKA (3280 g, 52,5 cm)
user posted image 03.5.2010,    yaya                KLARA
user posted image 05.5.2010,    strelkica          NAJ
(4400 g, 56 cm)
user posted image 05.5.2010,    Aprilčica10      BENJAMIN
(3800 g, 52 cm)
user posted image 05.5.2010,    Nynna              ZOJA (3130 g, 50 cm)
user posted image 06.5.2010,    barvar              MAJ (3140 g, 51 cm)
user posted image 06.5.2010,    divans1            LUKA (3050 g, 52 cm)
user posted image 06.5.2010,    lemavrica         ŽIGA (2940 g, 50 cm)
user posted image 07.5.2010,    alfa13              MAJ
(3260 g, 49 cm)
user posted image 07.5.2010,    farina               REBEKA (3290 g, 51 cm)
user posted image 07.5.2010,    San                   VORANC
(3370 g, 51 cm)
user posted image 09.5.2010,    Biba007           LOVRO (2950 g, 50 cm)
user posted image 10.5.2010,    fiška33            VESNA (3770 g, 53 cm)
user posted image 10.5.2010,    klupko              ANEJ
user posted image 10.5.2010,    M_aja               ALEA
(3260 g, 50 cm)
user posted image 11.5.2010,    M_o_i               ELIAS (2070 g, 45 cm)
user posted image 11.5.2010,    Lunanai8          LENART
user posted image 11.5.2010,    petruscha         ALEKS
(3620 g, 52 cm)
user posted image 12.5.2010,    Sabri                 ELLA (3430 g, 51 cm)
user posted image 13.5.2010,    Sky3                 user posted image (3780g, 52 cm)
user posted image 16.5.2010,    Angel_Tian       LINA (3050 g, 47 cm)
user posted image 17.5.2010,    *ANA*              MAJ (3780 g, 56 cm)
user posted image 17.5.2010,    Erijas                user posted image
user posted image 17.5.2010,    Meymey            TOMI (2850 g, 49 cm)
user posted image 20.5.2010,    nusi                   ŽIGA
user posted image 20.5.2010,    bela vrtnica      BENJAMIN
(4140 g, 53 cm)
user posted image 20.5.2010,    cebeluga          EMA KRISTINA (3600 g, 52 cm)
user posted image 21.5.2010,    j.b.                    MATIC
user posted image 21.5.2010,    Seila                 NAYA
(3030 g, 50 cm)
user posted image 22.5.2010,    K_a_t_i            GAŠPER
(3675 g, 52 cm)
user posted image 23.5.2010,    Melia                MARK (3180 g, 50 cm)
user posted image 25.5.2010,    Teja K               KAROLINA
(2870 g, 48 cm)

user posted image 25.5.2010,    deveta              VERONIKA (3180 g, 50 cm)
user posted image 26.5.2010,    _katja_            JAKA (3930 g, 53 cm)
user posted image 27.5.2010,    biba88              IRIS (2710 g, 48 cm)
user posted image 27.5.2010,    Zup2                 HANA (3900 g, 53 cm)
user posted image 27.5.2010,    Meemee           LIJA IZABELA (2900 g, 49 cm)
user posted image 27.5.2010,    nanny.girl        TIAN (3490 g, 54 cm)
user posted image 27.5.2010,    charlyka          JULIJA
user posted image 27.5.2010,    rea27               MARK IAN
(3120 g, 50 cm)
user posted image 28.5.2010,    emibu               MAJ
(3550 g, 54 cm)
user posted image 28.5.2010,    Gromska           DAN (3990 g, 52 cm)
user posted image 28.5.2010,    Sapin                AJDA (4040 g, 53 cm)
user posted image 29.5.2010,    Mubi                  NEJC (3320 g, 53 cm)
user posted image 29.5.2010,    innes4              TIM (3170 g, 50 cm)
user posted image 29.5.2010,    TOP10              JAKA (2640 g, 49 cm)
user posted image 31.5.2010,    Bubica14          LOVRO
user posted image 01.6.2010,    Caia                  SVIT
user posted image 02.6.2010,    kema                 MATEJ
(3890 g, 54 cm)
user posted image 03.6.2010,    bubolin              MARK
(3270 g, 51 cm)
user posted image 03.6.2010,    Pingvinkica       RENE (3400 g, 52 cm)
user posted image 04.6.2010,    zivepo               TEA (4500 g, 55 cm)
user posted image 07.6.2010,    BIS30                ALJAŽ (3295 g, 51 cm)
user posted image 09.6.2010,    jolcica                TJAŽ (3390 g, 53 cm)
user posted image 11.6.2010,    Aninchy              MARTIN (3870 g, 52 cm)

user posted image user posted image user posted image   ČESTITAMO! user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 72
user posted image  = 26
user posted image  = 43
user posted image  = 3

Nimam še podatkov od ozzi - če jih hočeš dat, seveda user posted image

To naj bi bili vsi majčki 2010! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 29.7.2010 12:37:37 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.