teodora75
|
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina evo js sm iz pregleda, načeloma je use vredu, razn tega, da je moja posteljica preveč zrela... ni pa to nč hudo narobe menda... sm pa tut ravnokar naročila e-paket in praujo, da ga dobim v 8 delovnih dneh se kr veselim... ker to pomen, da bomo mel omaro za oblekice in to je napredek!!! morm pa zarad te zrele postelce več počivat je rekla... na levem boku morm ležat... tko, da kr grem še neki: za seznam, nasledn pregled mam 20.8. ni pa nč rekla a bo to tut ctg al ne, tko, da najbrš ne... umes morm pa še na zavod za transfuzijo kri dat... Dober vecer! No, pa sva bili danes obe pri 'najini' dohtarci. Kdaj pa si bila ti tam? Jaz sem imela uro ob 10:45, pa so bile 3 pred mano, potem pa ravno, ko bi morala bit na vrsti, je sla Dr ven po malico. (Vem, ker je prisla nazaj z vreckico od pekarne). No, potem je pa seveda se v miru pomalicala v svoji kancelariji. Sem jo pa danes tudi jaz malo bolj zaslisala, saj tudi meni nikoli ne pove nobenih mer. Tako da danes vem vsaj tezo, no, drugega pa tudi ne. Hm, se pa res ze sprasujem, kako se s tem pregledovanjem oz merjenjem MV, saj ga meni se prav nikoli ni. In ceprav naj bi bili menda sedaj pregledi kaj bolj pogosto, imam naslednjega sele 25.8. Ja no, ji pac moram zaupat, da ze ve, kaj dela. Drugace pa imam sedaj koncno OK hemoglobin. Danes 137, do sedaj je bil vedno do 120, pa je rekla, naj se kar naprej do konca jem tabletke. Ja jih pa bom, saj mi ni menda nic hudega zaradi njih. Sem jo pa danes vprasala, kako je s tem nasim spolom tegale brckota. Sem ji rekla, da se mi zdi, da je zadnjic nekaj omenila, da pa nisem 100%, ampak da sedaj bi pa res rada vedela, ker smo se ze cisto 'zinstalirali' na tisti spol. Hja, res se nismo motili in sedaj vemo, ceprav se bomo za cel sirni svet se naprej delali da ne. Res drzim pesti in posiljam 'pozitivne valovcke' vsem, ki imate kakrsnekoli tezave. Se posebej tistim, ki se jim je zacelo ze cisto prezgodaj muditi. Jaz imam torej se vec kot 2 meseca in sploh ne sprejemam kaksnih drugih idej. In zdaj se vreme 'dela zame', tako da sem se bolj 'cvetoca' Pozdrav, T.
|