|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
28.7.2010 19:45:15   
benika
Ja, na FB imaš eno, ki jih prodaja. Čaki, grem poiskat link

http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/wwwcopatkicom/310951158089?ref=ts

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
28.7.2010 19:46:23   
mala2001
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

Eno vprašanje izven konteksta: ali zna kera štrikat te male zoknčke iz volne ali morda pozna koga, ki to zna???

http://www.otroska-oblacila.net/

Gospa je tako prijazna da pošlje en par copatkov v darilo....

Neposredna povezava do sporočila: 4252
28.7.2010 19:55:30   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

evo js sm iz pregleda, načeloma je use vredu, razn tega, da je moja posteljica preveč zrela... ni pa to nč hudo narobe menda...

sm pa tut ravnokar naročila e-paket in praujo, da ga dobim v 8 delovnih dneh user posted image user posted image  se kr veselim... ker to pomen, da bomo mel omaro za user posted image  oblekice in to je napredek!!!

morm pa zarad te zrele postelce več počivat je rekla... na levem boku morm ležat... tko, da kr grem user posted image

še neki: za seznam, nasledn pregled mam 20.8. ni pa nč rekla a bo to tut ctg al ne, tko, da najbrš ne... umes morm pa še na zavod za transfuzijo kri dat...

Dober vecer!

No, pa sva bili danes obe pri 'najini' dohtarci. Kdaj pa si bila ti tam? Jaz sem imela uro ob 10:45, pa so bile 3 pred mano, potem pa ravno, ko bi morala bit na vrsti, je sla Dr ven po malico. (Vem, ker je prisla nazaj z vreckico od pekarne). No, potem je pa seveda se v miru pomalicala v svoji kancelariji.

Sem jo pa danes tudi jaz malo bolj zaslisala, saj tudi meni nikoli ne pove nobenih mer. Tako da danes vem vsaj tezo, no, drugega pa tudi ne. Hm, se pa res ze sprasujem, kako se s tem pregledovanjem oz merjenjem MV, saj ga meni se prav nikoli ni. In ceprav naj bi bili menda sedaj pregledi kaj bolj pogosto, imam naslednjega sele 25.8. Ja no, ji pac moram zaupat, da ze ve, kaj dela.

Drugace pa imam sedaj koncno OK hemoglobin. Danes 137, do sedaj je bil vedno do 120, pa je rekla, naj se kar naprej do konca jem tabletke. Ja jih pa bom, saj mi ni menda nic hudega zaradi njih.

Sem jo pa danes vprasala, kako je s tem nasim spolom tegale brckota. Sem ji rekla, da se mi zdi, da je zadnjic nekaj omenila, da pa nisem 100%, ampak da sedaj bi pa res rada vedela, ker smo se ze cisto 'zinstalirali' na tisti spol. Hja, res se nismo motili in sedaj vemo, ceprav se bomo za cel sirni svet se naprej delali da ne.

Res drzim pesti in posiljam 'pozitivne valovcke' vsem, ki imate kakrsnekoli tezave. Se posebej tistim, ki se jim je zacelo ze cisto prezgodaj muditi. Jaz imam torej se vec kot 2 meseca in sploh ne sprejemam kaksnih drugih idej.

In zdaj se vreme 'dela zame', tako da sem se bolj 'cvetoca' user posted image

Pozdrav,

T.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
28.7.2010 20:34:47   
tejči28
user posted image   Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

30.7. tejči28,benika-posvetovalnica
02.8. nadka30,natalija28
03.8.
T.Z.,blanči
04.8. tpmc,mala2001,klemcy,lilchy123 APN
         bambinca
05.8. lenca78,Jinx,LucRezia
06.8. tannya
10.8. katrinka,sanje2,NiNiBo,Gala4
        benika-APN,maca29,SOncIca
        LoveLove
11.8. almera ,malecka_mateja,tinkatonka
12.8. archie,hanizali
17.8. božička09
18.8. inčy,mala
20.8. eva2010,izabelina
23.8. katrinka
25.8. teodora75

user posted image     UZ pregledi    user posted image

29.7. benika
02.8. nadka30,nenka7
04.8. tpmc
06.8. Jinx,katrinka
10.8. sanje2
12.8. archie

user posted image      CTG      user posted image

03.8. T.Z.
10.8. katrinka
11.8. malecka_mateja,tinkatonka
12.8. archie,hanizali
20.8. malecka_mateja,tinkatonka
23.8. katrinka

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
28.7.2010 20:36:47   
tejči28
Jaz sem pa kar zmantrana danes,moj user posted image ima dopust in pol hodimo kar dosti naokoli in mi nič ne paše,pa še doma imam več dela,ker skozi kaj hoče.user posted image Pa še za user posted image vneto perem,likam  in pripravljam stvari.Pa saj bo boljše.Moj lubi pa se tudi včasih obnaša kot da je on noseč in je tečen,da ga komaj prenašam.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
28.7.2010 20:39:38   
Natalija28
benika in mala2001 - hvala vama.user posted image user posted image user posted image

Učim se štrikanja, pa sem mela veliko željo sama kake copatke splest, ampak v nobeni knjigi, ki jo imam ni navodil za platenje takih copatk, tak da najbolje, da jih kar naročim.user posted image

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
28.7.2010 20:50:45   
tejči28
natalija,ko boš znala osnove štrikanja,boš tudi zokne znala naredit.Tak da za drugega otroka boš že vse lahko zaštrikala.user posted image Tudi rokavičke.Jaz znam zaštrikat samo šal.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4257
28.7.2010 21:38:26   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

natalija,ko boš znala osnove štrikanja,boš tudi zokne znala naredit.Tak da za drugega otroka boš že vse lahko zaštrikala.user posted image Tudi rokavičke.Jaz znam zaštrikat samo šal.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
28.7.2010 21:50:19   
Anonimen
klepetulje!!! jutri bom cel dan porabla da vas dokonca preberem user posted image

neki sem zasledila...
Lenca: lise in srbenje so verjetno od alergije... a je po celem telesu? če je, sumim da si mogoč na pralni prah al pa na kak mehčalec alergična... poštudiraj kaj imaš, česar pred petim i tedni nisi imela isto... drugače pa kak ti druge pravijo... pojdi k osebnemu, ker za te stvari pa je on bolj domač, ne ginekolog... no že da ve kaj je ok in kaj ne, vendar je osebni bolj domač na tem področju... če ponoči ne boš zdržala pa nazaj na urgenco, nič za to če si že enkrat bila... nekaj morjo delat

nič letim v posteljo ker me utrujenost ubija, tak da se jutri naprej debatiramo...

nočka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4259
28.7.2010 22:00:43   
lillchy123

benika in mala2001 - hvala vama.user posted image user posted image user posted image

Učim se štrikanja, pa sem mela veliko željo sama kake copatke splest, ampak v nobeni knjigi, ki jo imam ni navodil za platenje takih copatk, tak da najbolje, da jih kar naročim.user posted image

moja prijateljica je pred oh in ah leti rodila punčko in jaz sem jo presenetla- sem se naučila štrikat in ji naštrrikala copatkeuser posted image mislim, da sem navodila našla v eni mamicini knjigiuser posted image jo jutri pokličem in vprašam.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4260
28.7.2010 22:41:24   
tejči28
Punce kaj bi to bilo? Jaz imam že celo popoldne občutek v trebuhu kot pred M? Vse me nekak tišči in boli? Pa nič mi ne paše.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
28.7.2010 22:55:50   
benika

Punce kaj bi to bilo? Jaz imam že celo popoldne občutek v trebuhu kot pred M? Vse me nekak tišči in boli? Pa nič mi ne paše.

Nosečniške tegobe zadnjega meseca. Sranje je to. Pri meni je podobno. Noge me skorajda ne ubogajo več, prsti na roki mi postajajo mravljinčasti. vrti se mi...

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
28.7.2010 23:03:04   
Klemcy
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Nosečniške tegobe zadnjega meseca. Sranje je to. Pri meni je podobno. Noge me skorajda ne ubogajo več, prsti na roki mi postajajo mravljinčasti. vrti se mi...

Tut jaz imam kar dostikrat krče kot pred M, ampak očitno je to normalno user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
28.7.2010 23:06:47   
tpmc

ohhh vem kako je... samo je pa tudi res to (popravite me če se samo meni tako zdi) da v času ko bi morala priti M je ta občutek bolj močen. s sestro sva ponavadi dobile isto časno in zdaj ko me je kdaj kaj mučlo (celo nosečnost) sem samo vprašala sestro če jo je dobila in je pritrdila. Ni zdaj moteč občutek ampak je tisti teden zmeraj bil nekako v počutju tudi drugačen..

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
28.7.2010 23:10:26   
Izabelina
punce jutr od osmih do desetih zjutri pa le pomislte kej name... ko bom drvela po ljubljanskih cestah in upam, da končno prepričala komisijo da znam vozit!!!

user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
28.7.2010 23:11:06   
tejči28
Hvala vam za hitre odgovore.user posted image Ste me pomirile! Sem se že vstrašla,da je to začetek poroda.Ker je še prehitro.user posted image

izabelina- kaj imaš izpitno uro? Bomo držale pesti za tebe.user posted image user posted image user posted image za srečo.

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 28.7.2010 23:12:23 >

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
29.7.2010 7:59:40   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

moja prijateljica je pred oh in ah leti rodila punčko in jaz sem jo presenetla- sem se naučila štrikat in ji naštrrikala copatkeuser posted image mislim, da sem navodila našla v eni mamicini knjigiuser posted image jo jutri pokličem in vprašam.

lillchy123 - res bi ti bila hvaležna, če mi boš uspela zrihtat kako informacijo.user posted image  Ne razumem zakaj so knjige, ki jih mam doma tak bedne. Nekatere so tak stare, da ko pogledaš kake ideje majo za modele za štrikat, ti je kar slabo.user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
29.7.2010 8:04:26   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: archie

Katrinka: a si prebrala tole:
http://med.over.net/forum5/read.php?117,6282070

Ne gre sicer za isti primer kot pri tebi, ampak preberi si tisto o tezi nedonosencka in o razvitosti user posted image . malo vzpodbude ne skoduje!!

sem prebrala, sploh me je ganilo ko je tista mamica dveh nedonosencov pisala

nadka - a si sla potem po barvo za tekstiluser posted image jaz sem danes se plenice na oranzn pobarvala - super so izpadleuser posted image

Kako boste potem prale te pobarvane plenice? Na kuhanju? Skupaj z drugimi belimi cunjami?

plenice na kuhanju,majcke ki sem jih pobarvala pa na 30, ja ene parkrat loceno da vidim ce bo kaj voda obarvana pol pa nic vec k se tok prepere...

IZVIRNO SPOROČILO: mala2001

Eno vprašanje izven konteksta: ali zna kera štrikat te male zoknčke iz volne ali morda pozna koga, ki to zna???

http://www.otroska-oblacila.net/

Gospa je tako prijazna da pošlje en par copatkov v darilo....

meni jih je nekaj stara mama naredila,mam pa ene dvoje ogledane...pa volno bom kupla pa dala mami k se loh se sprot zmisljujem kake naj bodo pa me mama celo prenasa...heheuser posted image

lenca
- uuuu super,mene je mami probala naucit pa nisve dalec prisleuser posted image

punce jutr od osmih do desetih zjutri pa le pomislte kej name... ko bom drvela po ljubljanskih cestah in upam, da končno prepričala komisijo da znam vozit!!!

drzim pesti...sporociuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
29.7.2010 8:06:08   
benika
plenice na kuhanju,majcke ki sem jih pobarvala pa na 30, ja ene parkrat loceno da vidim ce bo kaj voda obarvana pol pa nic vec k se tok prepere...

No sej to me je zanimalo. Ker sem včeraj ogledovala to barvo v Müllerju in gor piše, da je barva srednje obstojna in da se barva spira.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
29.7.2010 8:30:26   
archie

user posted image

srecno!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
29.7.2010 8:31:20   
tinkatonka
Izabelina...evo mislim nate, medtem ko ti voziš. Upam, da ti gre dobro od nog in rok. user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
29.7.2010 8:36:40   
tinkatonka
copatki štrikani...sem jih dobila za darilo pri Aneju od mamičine sodelavke (te so iz garna) in nekaj volnenih imam, ki jih je naštrikala moja teta. user posted image

Včeraj končno dobila dohodnino nazaj, da si lahko zdaj sfinanciramo prenovo kopalnice. Upam, da pokličejo danes iz Merkurja da je tuš kad prišla, potem pa še mojstra poklicat, da bo ja prišel jutri naredit. Tak da upam, da bo čez vikend vse urejeno, da se bomo lahko tuširali že doma in ne bo treba riti in nog v kakšnem škafu umivat. Pa jutri imava z Anejem spet okulista, me prav zanima kakšen bo zdaj rezultat. Upam, da bo boljše. Potem pa je pa že konec Anejevih počitnic, saj gre v ponedeljek spet v vrtec po enomesečnem premoru.

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
   [Brisano sporočilo]
29.7.2010 8:45:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4273
   [Brisano sporočilo]
29.7.2010 8:47:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4274
29.7.2010 8:47:54   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Spol - edino zakaj bi rada vedela je, ker bom živčnega fasala, če mi še v kateri trgovini rečejo, da imajo za novorojenčke samo roza ali pa modre kompletkeuser posted image user posted image user posted image  Ampak se ne dam, moram pa počakati na konec avgusta, ko dobijo jesensko robo, zdaj imajo itak same kratke rokave

Jaz sem v Baby centru našla tudi rumeni in zeleni kompletek. Tako da tm imajo vsaj malo več barv na izbiro. Pa pomojem je v Mothercare podobno, samo so pa cene višje kot npr v HM-u al pa v Kik-u. Sicer pa jaz nisem kupila unga kompletka prav iz P, ampak sem skombinirala barvno body na preklop, hlačke do pasu, bombažen pajacek z dolgimi rokavi, kapica. Potem bomo pa vidli kako bo vroče/mrzlo in kaj bo oblekel. Lahko da bo šlo user posted image dete domov samo v hlačkah do pasu in bodyu, lahko bo imel vse oblečeno in še dekco čez, kaj pa vem kakšno bo vreme.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 29.7.2010 8:49:47 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?