|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
28.7.2010 11:12:03   
ljubljana
IZVIRNO SPOROČILO: pikizenc

ljubljana - ti k si že veteranka, dej mi nekaj prosim razloži k še zdej ne štekam. Če ti voda odteče (ali ti pa predrejo ovoje), a se potem lahko okol sprehajaš? Sem mislila, da potem te dajo kr ležat in ne pustijo okol maširat, kar mi sploh ni všeč

Če ti voda odteče preden prideš v porodnišnico, ni priporočljivo hodit do porodnišnice pa po stopnicah, saj bi z uhajanjem plodovnice v porodni kanal lahko zašla tudi popkovnica. Ko prideš v porodnišnico te pošljejo v porodno, te sklistirajo, pobrijejo in do konca spustijo plodovnico kolikor se seveda da, nato lahko hodiš saj se prepričajo, da si otrok ne pritiska na popkovgnico. Je seveda zelo priporočljivo, da ko začutite prve resne popadke ne jeste več, ker mora minit vsaj 2 uri od zadnjega obroka do morebitnega operativnega posega, če bi se kaj zakompliciralo.
Jaz sem šla rodit zjutraj pa mi je rekla naj ne jem zajtrka in sem potem takoj ob prihodu dobila infuzijo, da nebi bila preveč švoh.
Priporočljivo je, da čim več časa prebijete stoje se sprehajate, delate počepe, gibate, da gravitacija naredi svoje. Midva sva se malo hecala pa sva po hodniku celo četvorko plesala, da so se sestra malo narežale.

IZVIRNO SPOROČILO: naša beba
in pa prepoved čokolade zaradi glavobolov . Kaj pa to, da čokolada vsebuje hormon sreče, a na to pa ni pomislil...???

Ja obuser posted image se tudi sproščajo vešuser posted image user posted image user posted image

Jaz bi pa tegale zbrala za seznam, da bo enotno le barva pleničke se bo razlikovala user posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 28.7.2010 11:15:39 >

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
28.7.2010 12:29:56   
nejka000
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

uau Nejka000 user posted image  prva si, ki jo poznam, da je imela tudi 58 cm dojenčka. Za težje sem že slišala, za večje pa še ne user posted image . No tudi pri meni ni bilo hudo, sem glede na velikost in OG (37 cm) presenetljivo pokasirala le 3 notranje šive user posted image .

Pri porodu se spomnim tudi jaz, da ko mi je bilo res najhuje, da sem si samo želela, da bi mi rekli: pejmo na carski rez user posted image , ampak potem ko je bilo vsega konec ga ni lepšega kot roditi naravno. Pri meni je bila kriza ker sem malega "okronala" in potem ni šel več ne naprej, ne nazaj. Me je babica dala celo čepet.

Jaz tud nisem do zaj poznala nobene k bi rodila tako velikega dojenčka pa še težkega.
Jaz sem rodila po hitrem postopku, skor na WC-ju. Mi je dala klistir, so se začeli popadki in ko morš it na WC da spustiš ven klistir, sem jaz mislila da bom že rodila. Popadki sploh ne vem če so me boleli, ne spomnim se ničesar, vem samo da ko sem ležala v porodni pa je bil samo moj zravne, sem se zadrla da bom rodila, pa ni blo nobenga blizu, pa se je moj začel dret pa babice iskat češ da ma glavo že zunaj. Ko je babica prišla sem samo še do konca prtisnila pa je bil naš paglavček na svetu.
Tak da je blo vse skup full na brzino.

porodniška  jaz mam pa en problemček. Kaj pa nardit v primeru da te v času ko bi si mogla uredit porodniško ni v SLO? A lahko že pred tem 60 dnevnim rokom kaj urejam?

Morm pa povedat da sem mela dans kontrolo iz ZZZS za bolniško. So me prišli gledat če sem res doma. Tak da se res ni za hecat s temi komisijskimi bolniškami.

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
28.7.2010 12:50:09   
Soncchhek
hojla nosečke !

Škorpijonček, jaz imam PDP 21.11., torej sem ta teden v 24 tem tednu.....23 dopolnjenih. Nekako takole.....mi je na nuhalni rekel, da mogoče lahko teden prej PDP....na morfologiji je rekla naj kar tako ostane.
Ej, ti kar daj nase te kavbojke...mah četudi jih nosiš samo en mesec, zakaj pa ne. Meni se zdi da se na meni vse hlače ful raztegnejo.... Imam od H&M kaprike....pa kavbojke....sploh pa ker ni pasu.....( kar je bila vedno moja problematična cona), mi pašejo ozki kroji, manjše številke ipd. pa ozke majčke ( ki jih prej nisem ene 2 leti nosila...no nosila sem ozke ne pa res take ful oprijete, kot sedaj)...

Meni se zdi da smo nosečke tako lepeeeeeeee..... a ne da? Sami komplimenti od vsepovsod. Jaz sem tudi začela počasi pridobivat kilograme....in zdaj je že čez +2...še malo pa bo + 3 user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ležalnik, seveda, od začetka...meni je to ful uporabna stvar, kolikor sem spremljala pri nečakih& prijateljcah z otročki.....

Naša beba, kolikor vidim sva doma precej blizu... Jaz sem bila na nuhalni pri dr. Lužniku v SB SG in je bil ok.....mislim da tudi on dela 3d. No, poročaj, kaj si se zmenila.....v katerem tednu geš na 3d+ kako je bilo.
Mi smo se odločili, da ne gremo.

Zanimivo je brat vse te porodne zgodbe, vsak drugače....jaz bom podpisala za epiduralno....potem se pa tam odločim kako in kaj. Saj vsi vemo, ni lahko....lahko te res matra do nezavestiuser posted image , al pa samo ven smukne ( ko bi le user posted image )....

Tale trak za nošenje otroka, je zanimiva stvarca....ampak kolikor sem jaz to na nečakih prakticirala....mi je za take pohode in tako boljše tisti nahrbtnik, ko daš otročka noter.

papirologija....mislim da je zame čas da začnem urejat nekje 21.9..če je pdp 21.11...tako nekako.

Zdrava hrana....jaz sem uvedla revolucijo že lani, ko sem napovedala boj kg...ki so se mi prvič v življenju nesramno nakopičili, glede na to da pa sem sedaj na cuker dieti že ne lep čas....pa itaq jem multi zdravo.user posted image

Ja se strinjam simonmojca, user posted image je včasih res prava umetnost.....bušiji so že kar veliki in ne gre lih kamasutre izvajat več user posted image user posted image user posted image

lep dan punce !!!

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 28.7.2010 12:56:23 >

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
28.7.2010 13:07:16   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Priporočljivo je, da čim več časa prebijete stoje se sprehajate, delate počepe, gibate, da gravitacija naredi svoje. Midva sva se malo hecala pa sva po hodniku celo četvorko plesala, da so se sestra malo narežale.
Jaz bi pa tegale zbrala za seznam, da bo enotno le barva pleničke se bo razlikovala user posted image

user posted image user posted image  super sta se tole spomnila - četvorka pred porodom user posted image  si kar predstavljam kako sta bila sestram simpatična user posted image
se strinjam z izbiro namesto user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nejka000

Jaz sem rodila po hitrem postopku, skor na WC-ju. Mi je dala klistir, so se začeli popadki in ko morš it na WC da spustiš ven klistir, sem jaz mislila da bom že rodila. Popadki sploh ne vem če so me boleli, ne spomnim se ničesar, vem samo da ko sem ležala v porodni pa je bil samo moj zravne, sem se zadrla da bom rodila, pa ni blo nobenga blizu, pa se je moj začel dret pa babice iskat češ da ma glavo že zunaj. Ko je babica prišla sem samo še do konca prtisnila pa je bil naš paglavček na svetu.
Tak da je blo vse skup full na brzino.

uau, podpišem TAKOJ za tak porod v drugo user posted image user posted image
Nejka, kaj ti pa sedaj kaj rečejo na pregledu? vidim, da tokrat pričakujete punčko, je tudi ona kaj večja? meni je groza, ker naj bi bil tudi ta, ki ga sedaj pričakujem velik pa pravijo, da je drugi ponavadi še večji kot prvi  user posted image  In kakšen je bil potem Žan kot otrok, med večjimi ali je bil le pri porodu med večjimi? Moj Tit je še danes med večjimi, konstrukcijsko prav izstopa od sovrstnikov. 

Soncchhek....jaaaaaa, se strinjam, meni smo me nosečke ful lepe, že od nekdaj me to fascionira user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
28.7.2010 13:32:36   
nejka000
dinki Žan je še vedno za glavo al pa še več večji od vrstnikov. Drugače pa se ne razlikuje od drugih.
Smo pa imeli res probleme pol po porodu z njim. V prvem letu je bil suh kot glista, ker je imel refluks in je vse ubruhal kar je pojedel, dojila nisem dolgo ker je zavračal kakršnokoli mleko, tudi moje. Bil je full suh. Pol v drugem letu je začel jest normalno in je zaj velik, buckast fant. Ima 36 kg.
Ja tokrat bi naj bila punčka, ampak mi je še na vsakem UZ rekla da je bl manjša proti Žanu. Za Žana mi je vedno govorila kako je velik, ta pa je sedaj po mnenju G med manjšimi.
Malo je očitno podedovano, ker Žanov ati je velik skor 2 metra, tokrat pa je ati naše punčke manjši ko jaz, jaz pa sem tud 175cm.

Jaz res upam da bom rodila tako na izi kot v prvo.

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
28.7.2010 14:01:39   
škorpijonček_
IZVIRNO SPOROČILO: Soncchhek

hojla nosečke !

Škorpijonček, jaz imam PDP 21.11., torej sem ta teden v 24 tem tednu.....23 dopolnjenih. Nekako takole.....mi je na nuhalni rekel, da mogoče lahko teden prej PDP....na morfologiji je rekla naj kar tako ostane.

zdaj sem pa že čist zmedena...iz RR so mi poslali, da sem noseča 24 tednov...se pravi da smo v 25 tednu??

Sonchek jst bom kr tebe spremljala, da mi kaj ne uide user posted image , glede papirjev in vsega. Kdaj pa se lahko za paket zaprosi oz. denar in kdaj dejansko dobiš to?
Pa da ne pozabite it še na občino ali UE, se tudi dobi nekaj za rojstvo otroka.

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
28.7.2010 15:51:48   
aleunam
Simonmojca in Škorpijonček, sta me nasmejali z posti na prejšnji strani. user posted image  Od njokov do user posted image . Kar se tiče zdrave prehrane, je boljše meso, kot njoki. Ampak kaj je dejansko BOLJŠE, pa itak vemo. user posted image  (No, kakor kdaj.)

Nejka, jaz bom upaka, da rodim kot ti v prvo. Najbrž še user posted image  dlje časa piješ, kot si rodila. user posted image

Škorpijonček, RR je čuden pri izračunih. Predlagam, da si narediš ticker, daš v svoj profil in lepo spremljaš. Kdaj si imela prvi dan zadnje user posted image ?

Vidim, da se kar strinjate, da zamenjamo user posted image  z belo nevtralno pleničko. Lahko pa še spreminjamo do novembra. Glede KG pa sem upala, da jih ne boste želele prikazati. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4032
28.7.2010 15:57:22   
aleksa83
Pozdravljene!!!

Samo, da vas malo pozdravimuser posted image

Že grem naprej ajo, danes sem tako zmantrana, da ne nmorem  nič,...user posted image

pozdravčekuser posted image

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
28.7.2010 16:05:04   
zori82
aleunam user posted image za 3d pregled in čestitke za user posted image zdj je 100% a ne. A to ti še kej druzga povejo, recimo mere otroka pa težo al sam kaže kje je kaj in to je touser posted image

js tud upam da bo naša bebica drug teden sodelovala in bo pravilno obrnjena, komi čakamuser posted image .

dans sm bla v H&M in kupla prve hlače za našo pupo (podložene žametne na naramnice 10€...se nisem mogla upretuser posted image )

železo zanima me če katera ve ali lahko poleg tablet Retafer zraven še pijem šumeče tablete za železo al so tablete čisto dovoljuser posted image No HB mi po tabletah ni slabouser posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
28.7.2010 16:10:40   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: zori82
aleunam user posted image za 3d pregled in čestitke za user posted image zdj je 100% a ne. A to ti še kej druzga povejo, recimo mere otroka pa težo al sam kaže kje je kaj in to je touser posted image

js tud upam da bo naša bebica drug teden sodelovala in bo pravilno obrnjena, komi čakamuser posted image .

Ja, je 2x pogledala, na začetku in še potem enkrat na koncu. Je rekla, da še nobenemu ni vstran padel. Aja, pa mojemu pravi: "Ati, lepo ste to "uštimali"." user posted image user posted image user posted image  Otroka, namreč. user posted image  Meni ni merila, sem tudi to pričakovala, določeni G pa tudi to počnejo. Ta se je ubadala s tem, da smo dobili lepe slikice in posnetke. To namreč najprej v 2D označi kateri del telesa želi v 3D in ga potem pokaže. Ful lepo se vidi oblika. user posted image  Saj prilepim kakšno. user posted image

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
28.7.2010 16:15:48   
aleunam
A tudi ostale ne vidite user posted image z belo pleničko ali samo meni ne pokaže? Ne morem prilepiti na seznam, če ga ne gre skopirati...

Neposredna povezava do sporočila: 4036
28.7.2010 16:18:05   
obcinarka
ooooooo tud jaz čakam morfo... ma a res hm ma zdej že kaj jesensko zimske kolekcije?? ker v celju sam še kratki rokavi, nekaj bodijev, nč konkretnega..user posted image user posted image

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
28.7.2010 16:23:26   
simonmojca
hmmmm user posted image  tudi jaz jih ne vidim, grem še enkrat na tisto stran od http://www.easyfreesmileys.com/

NE GRE - internetna stran ima motnje, lahko da zaradi tega nagaja

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 28.7.2010 16:24:30 >

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
28.7.2010 16:32:50   
Soncchhek
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

IZVIRNO SPOROČILO: Soncchhek

hojla nosečke !

zdaj sem pa že čist zmedena...iz RR so mi poslali, da sem noseča 24 tednov...se pravi da smo v 25 tednu??

Sonchek jst bom kr tebe spremljala, da mi kaj ne uide user posted image , glede papirjev in vsega. Kdaj pa se lahko za paket zaprosi oz. denar in kdaj dejansko dobiš to?

ja prvi dan zadnje M imam 14.2.....tako pride po izračunih....je pa res najboljše, da si uštimaš tale ticker, pa ti je cel čas jasno pri čem si.

joj ne mene še spraševat pa spremljat  za papirologijo kdaj in kako, še nisem naštudirala....vem da nekaj je 30 dni prej nekaj 60 dni prej....pa nekako odlagam misel na vse tole do septembra....takrat si bom pogledala kaj in kako...nimam še pojma user posted image .
tudi kako je z zavarovanjem otroka ....očetovstvom ipd.....

Neposredna povezava do sporočila: 4039
28.7.2010 16:52:29   
ljubljana
Tale trak za nošenje otroka, je zanimiva stvarca....ampak kolikor sem jaz to na nečakih prakticirala....mi je za take pohode in tako boljše tisti nahrbtnik, ko daš otročka noter.

Ja samo s to razliko da pri nahrbtniku nosiš še ene  10 kg več kolikor je pač težak nahrbtnik

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

Ja to je pa čisto odvisno od občine do občine. MOL da samo tistim, ki se na CSD-ju prejemniki socialne pomoči.

IZVIRNO SPOROČILO: zori82
železo zanima me če katera ve ali lahko poleg tablet Retafer zraven še pijem šumeče tablete za železo al so tablete čisto dovolj No HB mi po tabletah ni slabo

Umetnih stvari ne jej več kot ti predpišejo, lahko pa piješ sok rdeče pese, floradix sirup (je čisto naraven, narejen iz sokov), špinačo, suhe marelice...

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
28.7.2010 16:58:19   
ljubljana
user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, NASLEDNJI PREGLED(NP), PREBIVALIŠČE, SPOL 

user posted image   

29.10.10
- majabar, 28, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana/Kolumbija user posted image user posted image

XX.11.10
- orto2 user posted image   user posted image
- poona, 2user posted image , 1user posted image user posted image   user posted image
- kapesanta, 35, 3user posted image , 1user posted image , NP 5.8.10, Trbovlje user posted image user posted image

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , 3D UZ 27.7.10, NP 30.7.10 user posted image user posted image
- strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

2.11.10
 - blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image user posted image   user posted image
- phelps, 30, 1user posted image , 0user posted image , NP 17.8.10, Dolenjskauser posted image user posted image
- lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 13.8.10, Domžale user posted image user posted image
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image  , Štajerskauser posted image user posted image
- anmp2601, 30, 2user posted image , 1user posted image , Domžale user posted image user posted image
- MissLady, 2user posted image , 1user posted image user posted image   user posted image

3.11.10
- Mifene user posted image   user posted image
- zori82, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 26.7.10, 3D UZ 2.8.10, Ljubljana, user posted image user posted image
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , 3D UZ 3.8.10, NP 20.8.10, Štajerska user posted image user posted image

4.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , NP 28.7.10 user posted image user posted image
- acegirl, 25, 1user posted image  , 0user posted image  , Zasavje user posted image user posted image
- bejo2010, 30, 2user posted image , 1user posted image , NP 26.7.10, Pomurje user posted image  user posted image

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 17.8.10, Ljubljana user posted image user posted image    
- bela01, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 29.7.10, Maribor user posted image user posted image
- mami28, 30, 2user posted image , 1user posted image , Kozjansko user posted image user posted image
- dinki, 2user posted image , 1user posted image , okolica Ljubljane, NP 30.7.10 user posted image user posted image

6.11.10
- 4mybaby, 33, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image user posted image
- ek76, 33, 2user posted image , 1user posted image , Posavjeuser posted image user posted image
- maa2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , Mariboruser posted image user posted image

7.11.10
- minky, 3user posted image , 2user posted image , Gorenjskauser posted image   user posted image
- coach, 1user posted image , 0user posted image , NP 12.8.10, Ljubljana user posted image   user posted image  
- nejka000, 26, 2user posted image , 1user posted image , NP 2.8.10, Sl. Konjice/Radenci user posted image user posted image

8.11.10
  - emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 2.8.10, Ljubljana user posted image user posted image
- sonce79, 31, 1user posted image , 0user posted image , Štajerska user posted image   user posted image
- Pollon, 28, 1user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image   user posted image

9.11.10
- brinceljka, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 18.7.10, okolica Litije, user posted image user posted image

10.11.10
- teycika, 25, 1user posted image  , 0user posted image  , user posted image user posted image

11.11.10
- Anonimnauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image user posted image   user posted image
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor user posted image   user posted image
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 12.8.10, Zasavje,user posted image user posted image
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , Štajerska user posted image user posted image

12.11.10
- flik, 2user posted image , 1user posted image user posted image   user posted image
- ikin, 3user posted image , 2user posted image  user posted image user posted image
- anna20, 2user posted image , 1user posted image , Kranj, user posted image   user posted image
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 19.8.10, Ljubljanauser posted image user posted image
- ječi12, 2 user posted image , 1user posted image , NP 19.8.10, Ljubljana user posted image   user posted image
- Eruvande, 1user posted image , 0user posted image , NP 29.7.10, user posted image user posted image

13.11.10
 - novemberska, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 26.7.10, Ljubljana user posted image user posted image
- bucka13, 33, 2user posted image , 1user posted image , NP 5.8.10, Štajerska-Koroška user posted image   user posted image

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , okolica Ljubljane user posted image   user posted image

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , user posted image user posted image
- Norvežanka
- sunday, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 30.7.10 user posted image user posted image
- simonmojca, 24, 1user posted image , 0user posted image , NP 6.8.10, okolica Ljubljane user posted image   user posted image
- ljubljana, 31, 4user posted image , 3 user posted image , NP 2.8.10, Ljubljana user posted image user posted image

17.11.10
- anansie, 2user posted image , 1user posted image user posted image   user posted image
- kr ena, 2user posted image  , 1 user posted image user posted image   user posted image
- majchi, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image

18.11.10
- november2010, 26, 2user posted image , 1user posted image , NP 23.8.10, okolica Ljubljaneuser posted image user posted image
- mateja81, 3user posted image , 1user posted image , Podčetrtek user posted image   user posted image
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , NP 30.8.10 Notranjskauser posted image user posted image

19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , Celje user posted image   user posted image
- aleksa83, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 18.8.10, Ptuj user posted image   user posted image

21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 13.8.10, Gorenjskauser posted image   user posted image
- soncchhek, user posted image   user posted image
- ajne1, 3user posted image  , 2 user posted image  , user posted image   user posted image
- orlica, 2user posted image , 1user posted image , Okolica LJ, user posted image user posted image
- naša beba, 30, 1user posted image , 0user posted image , NP 27.7.10, Koroška user posted image   user posted image

22.11.10
- škorpijonček, 2user posted image , 0user posted image  ,  NP 9.8.10, Celje user posted image user posted image
- pajac, 3user posted image , 1user posted image , NP 17.8.10 user posted image user posted image
- hator, 4user posted image , 1user posted image  user posted image   user posted image

23.11.10
- zalos, 26, 1user posted image , 0user posted image , Okolica Celjauser posted image user posted image
- Urša08, 3user posted image , 2user posted image , NP 9.8.10, user posted image user posted image
- Mamab, 2user posted image , 1user posted image
- nov2010, 1user posted image  , 0user posted image  , NP 27.7.10, Gorenjska user posted image   user posted image

26.11.10
- annanas, 23, 1user posted image , 0user posted image user posted image   user posted image
- netyka, 23, 1user posted image , 0user posted image , Maribor user posted image user posted image

28.11.10
- Ribica Nemo, 30, 2user posted image , 0user posted image , Ljubljana, user posted image user posted image

29.11.10
- pesjanarka, 33, 1user posted image , 0user posted image , Okolica Ljubljane, user posted image   user posted image

30.11.10
- D0aisy, 1user posted image , 0user posted image , NP 4.8.10, Maribor user posted image   user posted image
- aluap, 29, 1user posted image , 0user posted image , 2.8.10  user posted image user posted image user posted image user posted image

NOVEMBERK user posted image   NAS JE: 77
PRIČAKUJEMO - OTROK:     -user posted image : 15     -user posted image : 15    -user posted image : 48

Z nami so bile:
- big mamma, sarar, ribica 81 user posted image user posted image user posted image
  - abv1, roža03, portorož user posted image user posted image user posted image
- alna, čirimbara, karmen7 user posted image  user posted image  user posted image  
- risa, pildek user posted image  user posted image  user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO IN Z DRUGO BARVO, DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA.

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 28.7.2010 17:12:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 4041
28.7.2010 17:00:47   
ljubljana
Če ga samo skopiraš ne bo ratalo, ga moraš z linkom not vstavit. Je prav zabavno ker se vsak v svojo stran obrača in zgleda kot bi imel stoterčkeuser posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 28.7.2010 17:04:47 >

Neposredna povezava do sporočila: 4042
28.7.2010 18:31:42   
emma83
Kako so luštni teli dojenčki.

Danes sem bila v Kiku, ker imajo ful znižane cotke za dojenčke, ven sem šla praznih rok, ker ne vem kaj in koliko česa rabim, velikosti mi tudi niso še čisto jasne, vem da prvi mesec pač rabiš 52 oz. 54, za naprej pa user posted image . user posted image user posted image user posted image Pa sem se raje obrnila in šla, nisem hotela brezveznih stvari kupovati. Rabim nekakšen seznam z vsemi potrebnimi podatki, vem da rabimo bodije, žabice, hlačke, pajacke ampak je toliko tega v trgovini, da kar gledaš in ne veš kaj bi. OK, dost jamranja.

Jaz sem na levem stegnu fasala strije, tko tri ena zraven druge, ful grdo izgleda ampak bo že izginilo, vse za naše user posted image .

A kaj razmišljate koliko otrok bi imele? Jaz sem vedno govorila, da bi imela 4, dva parčka ampak ne vem, če bom sposobna 4 nosečnosti dati čez. Bom najprej s prvim sfolgala pa potem naprej razmišljala koliko bi jih imela.

Neposredna povezava do sporočila: 4043
28.7.2010 18:51:11   
majabar
Pozdravcek vsem!

V ponedeljek sva kupila vozicek, rabljen, a dobro horanjen Peg Perego 3 v 1, za cca 240EUR. Zelo sva vesela! Moj pravi, da jedovolj velik, da se jaz vanj vsedem. Nama je pa vsec, ker se zlozi na zelo majhno velikost in je prakticen za potovanja.
emma, jaz sem vedno govorila, da bi imela 3, a ne vem. Moj ima ze 2 hcerki. Sicer pravi, da lahko,da naju bo spet prijelo, tudi jaz tako razmisljam. Bomo videli, kako bo slo s tem, potem pa naprej.
V ponedeljek sem dobila osebno izkaznico,zdaj cakam do 3.8. na zavarovanje. Vceraj so me klicali, da preverijo podatke, vprasali, kako gre nosecnost... Upam, da se izide in da bodo papirji koncno kompletni.
Do kdaj se pa dela 3D? Jaz bi sla mogoce cez kaksna 2 tedna, a bom ze v 30. tednu. Je prepozno?

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
28.7.2010 19:36:53   
ljubljana
majabar super za voziček.

Jaz grem čez četrto nosečnost pa je vsaka drugačna, meni se zdi predvsem pomembno, da pričneš dovolj zgodaj da nisi čez 40 pri tazadnjem. Jaz že tako ali tako pravim da po 35 zaprem obrt in potem samo še vzgajam in nič več rojevam.

Pa rada bi, da bom pri 50 fraj (otroci polnoletni) in bova potem lahko z mojim še kam šla brez slabe vesti.

Oblekice rabiš velike glede na velikost otročka ob rojstvu, jaz sem kakšen mesec nucala 56 potem pa prešaltala na 62. Sicer pa sploh ni panike če je zadeva malo vrečja. Jaz 52 oz 54 sigurno ne bom kupila. Če bi se pa slučajno izkazalo, da bom rodila toliko pred rokom, da bom rabila manjše številke bom pa svojga v okaidi ali pa v c&a poslala kjer vem, da imajo zelo majhne številke.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
28.7.2010 19:44:25   
ljubljana
http://www.bolha.com/peg-perego-vozicki/peg-perego-p3-tri-fix-modularni-sistem-oglas1272297673

Če morda katero zanima sem našla na bolhi.

Neposredna povezava do sporočila: 4046
28.7.2010 19:59:56   
škorpijonček_
Hojla,

tud jst nisem nabavla nč pod 56...razen en kompletek ko bo šel iz bolnice in je cifra 52-56, so imeli v BC 50% ceneje, pa ravn za ta trenutek primeren...so bli še copatki in kapica zraven, pa jopica, body, hlačke,..
Drugače jih imam pa po par ostalih cifer, pretiravat pa itak ne mislim, če bebice rastejo kot gobe po dežju user posted image

Majabar...čestitke za voziček, to še mene čaka...pa kar odlašam user posted image .

Zdaj pa čakam, da pride moj s filmom in se poknem na pojstlo, film pogledam in zaspim do jutra, ko je treba spet na šiht...pa sej bo tud to enkrat minilo...še prehitro user posted image .

Enkrat ste že razložile kako se ticker nardi, a me lohka mal spomnite kje približno bi to našla...hja...sej vem, da sem smotana...sam tolk strani nazaj brskatuser posted image .

Lep večer še naprej, pa čimveč spanja vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 4047
28.7.2010 20:16:29   
ljubljana
Ker se baje v porodnišnici špara z vložki in če morda katero zanima, malo zgodaj ampak uporabno  - vložki za po porodu: Jaz sem si v sanolaborju nabavila vatirance 15x25, ki jih prepogneš na pol. So identični kot tisti, ki jih dobiš v porodni sobi, samo da sterilnih ne rabiš kupovat. So mnogo boljši kot pa tisti vložki ki jih imajo v porodnišnici in so me vse v sobi spraševale kje sem jih dobila, tako da jaz niti enega porodnišničnega vložka v vsem času nisem ponucala. Najhujša varjanta za po porodu je pa always ker so totalno plastični in se ti spodaj vse uname. Hlačke za enkratno uporabo, za kasneje za doma, pa prodajajo v Mullerju.

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 28.7.2010 20:17:49 >

Neposredna povezava do sporočila: 4048
28.7.2010 20:24:26   
majabar
ljubljana, jaz sem si zelela 3, a vedno govorila, da bo prvi cez dve leti iIn tako ze vsaj 5 let. No, ta je prisel nepricakovano, a se nama zdi cisto prav. Drugace bi cakala, da se navadim na zivljenje tu, dobim sluzbo, ne vem se kaj vse in leta bi minevala. Tako bom 1. rodila pri 28ih in bo se dovolj casa za se kaksnega:).

Neposredna povezava do sporočila: 4049
28.7.2010 20:25:19   
škorpijonček_
Ljubljana jst sem tud slišala, da se dajo neke hlačke dobit v Sanolaborju. Mrežaste al kako? Pa da always je res sranje in je bolje tiste Vir 80 uporabljat.
Da povem še jst neki glede always, ko full pravijo da so škodljivi in nevarni...mogoče je pa res nekaj na tem. Pred morjem sem imela full izcedke in je bilo na meji med bakterijam in glivicam, pa mi je ginekologinja dala neke svečke ko tudi preprečujejo nastanek glivic. To sem lepo en teden jemala, potem tudi šla na morje (saj lahko, da mi je morje to uredilo), pa od takrat naprej nehala z dnevnimi vložki always in začela s carefree cotton, ker jst brez dnevnih vložkov sploh ne morem biti. No in sedaj je že drugi mesec, ko nimam izcedkov in nobenih problemov. Tko da, always je res neka čudna kemija in jih ne uporabljam več.
Sploh jst sem imela dve leti nazaj poseg LLetz, MV pa imam ok...se mi zdi, da mi je rekla na morfologiji 2,5 cm. Samo upam, da bo ok do konca vse, da se lahko gibam, sprehajam in da mi ne bo treba obležati do PDP.

Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?