ROmama
|
Bravo Matevž, samo da je uspela operacija Mi smo imeli v nedeljo krst, preživeli, čerpav sem mislila, da bom zvečer umrla, tako sem bila utrujena, tamala dva pa tudi. Tašča, je bila tudi botrca, je tamali dajala jest pecivo, toliko o jajich in beljaku , pa toritco tudi, tukaj sem bila tudi jaz zraven, nisem komplicirala, se spomnim, da jo je tudi Luka poizkusil pri svojem krstu. Bila je ful smešna, Ema, ker je cel obraz potisnila v torto, ne vem niti kako je dihala. Je pa danes zbolela, že dopoldne se mi je zdela malo topla, vročine je imela 37,5. popoldne pa ji je narastla na 38,3. Najprej nisem komplicirala, potem pa sem ji čisto slučajno hotela očistit ušesek, je pa ful začela jokat, smo jo kar popokali k zdravniku, je dobila antibiotik zaradi vnetega ušeska. Oh ja, pa se je začelo- virozice in ostale bolezni. Danes se, razen jabolčka dopoldne, spet samo doji, tudi čajčka noče pit. Kruh - jaz ji drugače kar drobtinice kruhka dajem v usta, če jo moti, ga tako ven pljune, pa tudi skorjo ji dam. Ima sicer v planu enkrat v mojo službo iti, sem mislila jutri, pa ne gre, se dobit z Zibko (sva se zagledali v Žalcu, ko smo se šli slikat za osebno), pa še eno punco iz foruma, ki ima malo večjega fantka in je tu iz naših koncev. Mi pa zbolimo . Se bo že našel čas. Čestike za vse zobke in obrate in kobecanje, pa še za tisto kar sem pozabila Vsem bolančkom pa čimprejšnje okrevanje Če bi se za drug teden zemnile za srečanje, bi se vam pridružila.
|