Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 22:50:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sem nazaj. Moj gleda neko nadaljevanko, meni pa ni še za spat it. Meni tudi ne,samo se selim...na kavč,knjigo brat... Kaj pa "bjutislip",bomo jutri ja cele pomečkane na kavi,pa če bom kavo čakala tak dolgo kot v petek... Aha, si še z nami oz z mano.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 22:51:04
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sami nočko. Nočko tudi od mene, sami
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 22:51:15
|
|
|
|
Sacherca
|
Botrca mama mia kaka deklina marta82 tudi jaz se veselim,da te spoznam jutri Elektriko smo preplacali vsi odjemalci....eni za euric dva tri eni za malo vec...odvisno od porabe....Tocno tako,zato,ker je slo za kartelni dogovor Tristo kosmatih medvedov tole uporabim,ko sem hudo jezna,da ne izrecem kake druge kletvice...in danes mali zunaj,ko nekaj ni smel izjavi tristo kosmatih medvedov Vlogo nastanfala,jutri zjutraj prvo na posto...pol v knjiznico po rezervirane knjige..pol bo pa ze kafeee Se ze veselim,da vas jutri vidim in da pocvekamo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 22:51:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 eh, te pa grem. lahko noč še 1x. Zakaj se pa ti sama sebi ali že na pol spiš? sama sebi, ker se ne morem odločit al bi čvekala al ne Aha. Pojdi spat ker bom jaz tu šla čez par minut.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 22:52:47
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Botrca mama mia kaka deklina marta82 tudi jaz se veselim,da te spoznam jutri Elektriko smo preplacali vsi odjemalci....eni za euric dva tri eni za malo vec...odvisno od porabe....Tocno tako,zato,ker je slo za kartelni dogovor Tristo kosmatih medvedov tole uporabim,ko sem hudo jezna,da ne izrecem kake druge kletvice...in danes mali zunaj,ko nekaj ni smel izjavi tristo kosmatih medvedov Vlogo nastanfala,jutri zjutraj prvo na posto...pol v knjiznico po rezervirane knjige..pol bo pa ze kafeee Se ze veselim,da vas jutri vidim in da pocvekamo tudi jaz sem spet cela vesela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 22:53:24
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 eh, te pa grem. lahko noč še 1x. Zakaj se pa ti sama sebi ali že na pol spiš? sama sebi, ker se ne morem odločit al bi čvekala al ne Aha. Pojdi spat ker bom jaz tu šla čez par minut. no, ok. te pa lahko noč. se vidimo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 22:53:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Botrca mama mia kaka deklina marta82 tudi jaz se veselim,da te spoznam jutri Elektriko smo preplacali vsi odjemalci....eni za euric dva tri eni za malo vec...odvisno od porabe....Tocno tako,zato,ker je slo za kartelni dogovor Tristo kosmatih medvedov tole uporabim,ko sem hudo jezna,da ne izrecem kake druge kletvice...in danes mali zunaj,ko nekaj ni smel izjavi tristo kosmatih medvedov Vlogo nastanfala,jutri zjutraj prvo na posto...pol v knjiznico po rezervirane knjige..pol bo pa ze kafeee Se ze veselim,da vas jutri vidim in da pocvekamo tudi jaz sem spet cela vesela Se vidi. Se samo , še celo sama sebi.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 22:54:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 eh, te pa grem. lahko noč še 1x. Zakaj se pa ti sama sebi ali že na pol spiš? sama sebi, ker se ne morem odločit al bi čvekala al ne Aha. Pojdi spat ker bom jaz tu šla čez par minut. no, ok. te pa lahko noč. se vidimo. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 22:59:27
|
|
|
|
Sacherca
|
Jaz tudi. Nočka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 23:00:43
|
|
|
|
arabela*
|
še kuj čvekate
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 23:03:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya še kuj čvekate še kuj nisi šla spat? Jaz pa zdaj grem Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 23:04:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya še kuj čvekate še kuj nisi šla spat? Jaz pa zdaj grem Nočko. ma čakam da se moj preljubi gospod iz kopalnice zdeva
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 28.7.2010 7:03:55
|
|
|
|
Sacherca
|
Dobro jutro Ni se mi vceraj zvecer dalo skuhat,zato sem zdaj prej pokonci,da skup vrzem za kuhat...Potem pa lepo na easy Se vidjamo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 28.7.2010 8:01:42
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Evo,mali spal do pol 7-h! Jaz tudi komaj čakam danes! smo ko mali froci! Nič,se grema porihtat,pol pa pičima na kofeeeeeee!!!!!! Babike,se vidjamo!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 28.7.2010 8:06:27
|
|
|
|
elevitka
|
Katy... danes me nebo... naš otrok si je včeraj gleženj zvil... smo bli na urgenci in bom mela vsaj en mesec pestro (zdaj ko je začel hodit, bi samo hodil, a ne moreš mu dopovedat da ne sme ... niti po vseh 4 ne more it ker ga boli in samo joka) ponoči smo bli na svečkah spet. Kdaj ste se zmenle sploh? jaz bom do kakih 10 doma pol pa grem z tamalim k mami (edino če se kdaj usput prisvetim nekam da zamenjama)
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 28.7.2010 8:08:53
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Midva sma se že tudi vstala. Luka se že igra jaz pa na hitro vžem v sebe se oblečem in letima po opravkih. Ma danes moj RD in mu grem nekaj malega kupit.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 28.7.2010 8:10:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Katy... danes me nebo... naš otrok si je včeraj gleženj zvil... smo bli na urgenci in bom mela vsaj en mesec pestro (zdaj ko je začel hodit, bi samo hodil, a ne moreš mu dopovedat da ne sme ... niti po vseh 4 ne more it ker ga boli in samo joka) ponoči smo bli na svečkah spet. E bogi T.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 28.7.2010 8:12:14
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Katy... danes me nebo... naš otrok si je včeraj gleženj zvil... smo bli na urgenci in bom mela vsaj en mesec pestro (zdaj ko je začel hodit, bi samo hodil, a ne moreš mu dopovedat da ne sme ... niti po vseh 4 ne more it ker ga boli in samo joka) ponoči smo bli na svečkah spet. Ojej,bošček mali Tai veliko ti pošiljam.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 28.7.2010 8:17:23
|
|
|
|
ly117
|
Rok vse naj, naj za tvoj 1. rojstni dan.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 28.7.2010 8:24:40
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Katy... danes me nebo... naš otrok si je včeraj gleženj zvil... smo bli na urgenci in bom mela vsaj en mesec pestro (zdaj ko je začel hodit, bi samo hodil, a ne moreš mu dopovedat da ne sme ... niti po vseh 4 ne more it ker ga boli in samo joka) ponoči smo bli na svečkah spet. Kdaj ste se zmenle sploh? jaz bom do kakih 10 doma pol pa grem z tamalim k mami (edino če se kdaj usput prisvetim nekam da zamenjama) joj ti boscek mali da bi cimhitreje minil mesec in da bo hitro brez bolecin
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 28.7.2010 8:41:27
|
|
|
|
ly117
|
Letim . Se vidimo.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?