|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,12.del
28.7.2010 12:41:52   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Botrca mama mia kaka deklina user posted image

user posted image hvala na komplimentu

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
28.7.2010 12:44:33   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Rok vse naj, naj za tvoj 1. rojstni dan.

user posted image

Podpis user posted image user posted image user posted image

še en podpis!

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
28.7.2010 12:45:53   
botrca
Jaz sem se tudi veselila današnje kavice ko mali otrok...ful mi je bilo fajn in še enkrat smo potrdile da smo Mariborčanke nepremagljive v čvekanju. Ne zmanjka nam tem nikakor user posted image  user posted image  user posted image .

Zdaj pa grem nekaj skuhat, pa pakirat. Se tipkamo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
28.7.2010 12:50:35   
Sacherca

user posted image

Tudi moj podpis.

Evo zdaj sem se se jaz najedla. Greva z malim spat,moj pa ze pridno sraufa v garazi...Glede na to,da je ob sestih zjutraj prisel domov,nic se spal,se malega  imel preko,da sem jaz v miru kofetkala - pohvalnouser posted image Rada  imam moja dva dedca user posted image

Hvala vsem za coffee time danes,super vas je bilo spet videti in pocvekati.user posted image
Marta lepo te je bilo spoznati,tebe in tvojo malo kopijo user posted image Pravi cuker je.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
28.7.2010 14:21:39   
matcar

user posted image

Podpis!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
28.7.2010 14:47:02   
arabela*
dan....kosilo skuhano...ena brzinska čumbauser posted image ...M je ves čas domov šla peški...zdaj malo spi...jaz pa sem še bila pridna...šla morje plačat, pa osebne dvignit....user posted image ..zdaj pa si zaslužim malo počitkauser posted image ......

lepo vas je bilo videt....marta tebe sploh po dolgem času....fajn zgledaš...se vidi,da te nič ne jezijouser posted image

botrca...ti pa maksimalno uživaj na dopustuuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
28.7.2010 15:22:17   
ly117
Saj sem vedla da mi bo šlo nekaj na robe. Jaz že vse za kosilo pripravljam pol pa ugotovin pol ure prej preden bi morala dat  meso v pečico da sem ga pozabla dat iz zmrzovalnika. user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
28.7.2010 15:29:33   
sami0804
Marta lepo te je bilo spoznati,tebe in tvojo malo kopijo user posted image Pravi cuker je.

Podpis user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
28.7.2010 15:31:47   
arabela*

prej preden bi morala dat  meso v pečico da sem ga pozabla dat iz zmrzovalnika. user posted image user posted image user posted image

imaš mikrovele...tam ga lahko odtajašuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
28.7.2010 15:34:36   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

bom, hvala user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
28.7.2010 15:35:37   
botrca

Saj sem vedla da mi bo šlo nekaj na robe. Jaz že vse za kosilo pripravljam pol pa ugotovin pol ure prej preden bi morala dat  meso v pečico da sem ga pozabla dat iz zmrzovalnika. user posted image user posted image user posted image

bilobil forte user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
28.7.2010 15:36:13   
sami0804

Mi smo tudi imeli brzinsko kuhanje,smo šli še spotoma v trgovino in prikolovratili domov ob pol dveh,pol ure pred atekomuser posted image .
Kosilo gotovo v pol ure: prežganka z jajcem,kuhane prekajene klobase,rizi-bizi in solata paradižnik+paprika+čebula+smetana.Za sladico pa...saj veste kaj user posted image .

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
28.7.2010 15:37:14   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

bilobil forte user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
28.7.2010 15:37:31   
botrca
Tak, kosilo skuhano in pospravljeno v želodček...user posted image ...stvari vse spakirane, otrok že iz vrtca...sem expresna, pa vse sama naredila...moj me pa prej kliče pa pravi, ki hodim, da je treba pakirat...bla, bla, bla...a vse naredila en teden prej...in to sama...mislim moški user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
28.7.2010 15:40:04   
botrca

Mi smo tudi imeli brzinsko kuhanje,smo šli še spotoma v trgovino in prikolovratili domov ob pol dveh,pol ure pred atekomuser posted image .
Kosilo gotovo v pol ure: prežganka z jajcem,kuhane prekajene klobase,rizi-bizi in solata paradižnik+paprika+čebula+smetana.Za sladico pa...saj veste kaj user posted image .

hmmm user posted image ...LUBENICA user posted image !!!

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
28.7.2010 15:47:51   
botrca
Grem počasi otroka nahranit, pol pa pičimo k frizerki da ga postriže in očedi user posted image . Pa računalničar nama pride rač. porihtat od virusa...pol pa je tak že večer.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
28.7.2010 15:56:07   
arabela*

bom, hvala user posted image

aja...pa mejl mi napiši,da ti slike pošljem...ko bom to rihtala))

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
28.7.2010 15:58:03   
arabela*

Grem počasi otroka nahranit, pol pa pičimo k frizerki da ga postriže in očedi user posted image . Pa računalničar nama pride rač. porihtat od virusa...pol pa je tak že večer.

pa kaj priuser posted image  imaš ti s temi virusi skozi?
nabavi si dober antivirusni program in ne odpiraj hejkerskih poštuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
28.7.2010 16:14:24   
katy83
ojla bejbe.

Sem že doma. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
28.7.2010 16:18:56   
katy83

Podpis user posted image

podpis tudi od meneuser posted image
Pa Marta, upam, da se nam večkrat pridružita. user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
28.7.2010 18:26:45   
marta82
Punce lepo vas je bilo videt po dolgem času in spoznat "ta nove".user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
28.7.2010 19:01:00   
marta82
Punce prosim preberite na podforumu posvojiteve temo "pomoč beli.kavi" in podpišite peticijo.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
28.7.2010 19:45:24   
botrca

aja...pa mejl mi napiši,da ti slike pošljem...ko bom to rihtala))

imaš zs user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
28.7.2010 19:48:54   
botrca

pa kaj priuser posted image  imaš ti s temi virusi skozi?
nabavi si dober antivirusni program in ne odpiraj hejkerskih poštuser posted image

dobiva drugega, pol pa bom vidla če bo boljši...user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 28.7.2010 19:49:29 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
28.7.2010 19:50:09   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Sem že doma. user posted image

že? si pa hitra user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?