nenka7
|
katrinka, si že poklicala, si kej uredila? ja, meni je jasno, da te je strah in ti kar fajn pojamrej tukaj, čeprav ti me ne moremo kaj dosti pomagati, ampak smo s tabo!!! nova tema - če boste nas "ta zadnje" septemberke čakale, potem se boste še načakale, glede na to, da se nekaterim otročkom kar mudi na svet, midve z archie sva si oktober izbrale za dan D se pa strinjam, meni je bolj všeč, če ostanemo na tej temi, ampak če se vam bo zdelo, da vas je preveč aktivnih že za novo, pa se nova odpre... baldahinček midva imava, ker je bil v kompletu in menda je kul, da slučajno luna ne posije na otročka, tako da midva bova imela, ampak seveda tudi prala to, ker se strinjam, da se nabira prah na njem... sva šla pa včeraj po jogi, pa še eno brisačko smo kupili. se mi zdi da praktično vse že imam, pa ko začnem razmišljati kaj se mi še zdi, da nimam, pa še kar nekaj stvari manjka, predvsem kozmetika in podobno, to se sploh še nisem spravila kupovat... masiranje presredka - jaz mislim, da škoditi ne more, tudi če potem nič ne pomaga... klinc, jaz bom pač vse sprobala, potem bomo pa vidli... sem pa včeraj 2 uri klicarila za naročiti se za MŠ v LJ in jezna ko itak se nihče ne javi!! tako da grem danes lepo tja in se direkt vpišem... sej piše, da so vpisi zadnji teden v mesecu za naslednji mesec, tako da upam, da bo šlo skozi!! ma sej, kaj sem optimist, da misilm, da se mi bo kdo javil, ja.... punce, ali ima katera podatek kako je s porodnišnico na Jesenicah v primerjavi s Kranjem? jaz v LJ res nebi rodila, samo če res ne bo časa, da se zapeljemo v KR, sicer sem kar malo o Jesenicah razmišljala... kaj pa vem... no, če ima slučajno kaka kakšen podatek, sicer ignorirajte...
|