|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
27.7.2010 21:48:47   
tpmc
joj sarcy zdrzi če pa ne gre pa da bi le šlo vse tako kot mora. Katrinka ti pa se čimprej javi!!

Jaz pa nisem vzela ležalnika gugalnika.. boljše kajne:)
sem tudi naročila posteljnino v recinkotu, 7 delni komplet- 54eur.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
27.7.2010 21:50:51   
Anonimen
katrinka normalno da te je strah, ko pa gre za tvojega sončka v trebuhu user posted image
eto en velik user posted image od mene... drži se user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4152
27.7.2010 21:50:59   
tejči28
user posted image   Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

28.7. laliela
30.7. tejči28,benika-posvetovalnica
02.8. nadka30,natalija28
03.8.
T.Z.,blanči
04.8. tpmc,mala2001,klemcy,lilchy123 APN
         bambinca
05.8. lenca78,Jinx,LucRezia
06.8. tannya
10.8. katrinka,sanje2,NiNiBo,Gala4
        benika-APN
11.8. almera ,malecka_mateja,tinkatonka
12.8. archie,hanizali
17.8. božička09
18.8. inčy,mala
20.8. eva2010
23.8. katrinka

user posted image     UZ pregledi    user posted image

28.7. laliela
29.7. benika
02.8. nadka30,nenka7
04.8. tpmc
06.8. Jinx,katrinka
10.8. sanje2
12.8. archie

user posted image      CTG      user posted image

03.8. T.Z.
10.8. katrinka
11.8. malecka_mateja,tinkatonka
12.8. archie,hanizali
20.8. malecka_mateja,tinkatonka
23.8. katrinka

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
27.7.2010 21:52:20   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: laliela

katrinka normalno da te je strah, ko pa gre za tvojega sončka v trebuhu user posted image
eto en velik user posted image od mene... drži se user posted image

hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
27.7.2010 21:56:20   
tejči28
katrinka dokler je dete živahno je tak ok.Boga si,ko imaš take probleme.Kolko pa je težko dete do zdaj? Probaj poklicat,da te penaročijo za prej in reči,da je zdravnica sama rekla,da moreš prej prit na kontrolo.Kaj se to pravi.Če ne pa idi v P na kontrolo,tam pa te ziher morejo sprejet. Grozno kak so malomarni.paceki.user posted image

tpmc,za srečanje še ne vemo ure,med 10 in 11 v petek,6.8.Bi bilo super,če bi vsaj za pol urce prišla.

laliela- to pa so nos.lušti,temu pa se ne moreš upret.Meni se tudi včasih kaj ful pozno zlušta in si mislim,ne bom ,ker je prepozno,pol pa vseeno letim čez nekaj časa.user posted image Naj ti tekne.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
27.7.2010 22:02:24   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

katrinka dokler je dete živahno je tak ok.Boga si,ko imaš take probleme.Kolko pa je težko dete do zdaj? Probaj poklicat,da te penaročijo za prej in reči,da je zdravnica sama rekla,da moreš prej prit na kontrolo.Kaj se to pravi.Če ne pa idi v P na kontrolo,tam pa te ziher morejo sprejet. Grozno kak so malomarni.paceki.user posted image

ja mas prav,samo da je zivahno,prejsnji teden je bila teza 1624g,danes 1689g - vidis kok malo,
bom pa jutr res klicala - mi je prijateljica isto svetovala...bomo vidl kaj bodo po telefonu rekl

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
27.7.2010 22:09:15   
Anonimen
kaj jaz pol nosim orangutana al kaj user posted image
moj pobič je že pred slabim mesecem tehtal cca 1800 g user posted image
katrinka, na koncu bo vse kot je treba, boš vidla user posted image

tejči... no vsej nisem edina hehe user posted image men je že itak od prej v navadi, da se je ob desetih zvečer pomfri pekel user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4157
27.7.2010 22:11:10   
katrinka

kaj jaz pol nosim orangutana al kaj user posted image
moj pobič je že pred slabim mesecem tehtal cca 1800 g user posted image
katrinka, na koncu bo vse kot je treba, boš vidla user posted image

sej vem da je to za nekatere cudn a bodi vesela da imate kak gram vec...moje dete je res premalo,zdaj razumete zakaj toliko tezav,jaz bi vse dala da bi sedaj imeli 2 kili...pa nic od tega

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
27.7.2010 22:18:17   
archie
dober tek vsem tistim, ki grejo jest! Jaz sem pa toooolk sita tega frutka (ker sem ga stalno probavala, ce je dovolj sladkorja notri).

Torej, kako ga naredim. V bistvu ga je zacela delat moja mami kot marmelado. Ampak ona to ful mal sladka (sploh ce je sladko sadje) in takraj ji je vse skupaj ratalo malo preredko in jaz sem to male kozarcke kar pojedla za malico z zlico. Iz tega je prisel potem izraz frutek. user posted image

V visjo posodo dam na dno malo vode. Notri dam na krhlje narezane breskve, kuham, da so mehke (ali pa vsaj na 3/4 mehke), sladkam po obcutku, zmiksam s palicnim po obcutku (so tudi kaksni celi kosi notri in vcasih je bolj, vcasih manj zmiksano), nafilam v kozarcke in to je to.

S tem, da midva z mozem delava 2 vrsti: MS (manj sladko) ter ZS (zelo sladko). On ima svoj ZS kot marmelado, jaz imam svoj MS kot frutek za malico ali vecerjo. Vceraj sem recimo skuhala cca. 10 kg breskev, pa sem dodala manj kot 1/2 kg rjavega sladkorja. Danes sem ga dodala malo vec, ker sem dodala notri slive in marelice. Lani sem v nekaj kozarckov dodala se korenje. Osnova so pa vedno breskve (ker so mi boljse kot marelice).
To je to. Sem pa letos naredila tudi kozarcke za najino punco, ko bo zacela jesti gosto hrano. Tako odprt kozarcek lahko v hladilniku ostane tudi 14 dni (vec ze tezko, ker je notri premalo sladkorja).

tega najvec pojem pozimi ter spomladi, ker mi manjka svezega sadja. Sploh za malico ali vecerjo mi je to suuuuper!!! mmmm....

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
27.7.2010 22:18:50   
Lenca78
katrinka jest bi rajš lažjo mela mene skrbi da bo mala po atiju k je mel 4600g k je vn pršu, naša user posted image pa je en dan pred dopolnjenim 30tim tednom mela že 1800g se kr bojim 5.8. En dan pred dopolnjenim 35tim tednom,kaj mi bo rekla kakšna donda je že mi ni jasno kako bom to jest rodila user posted image
Drgač ma pa mala res neko foro in hoče na vsak način z ritjo skozi trebuh v hrbtenico se z nogam upre pa z vso močjo rit vn user posted image
Katrinka za vaju pa vseen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lenca78 -- 27.7.2010 22:20:40 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
27.7.2010 22:19:14   
archie
Katrinka: zate in za tvojega crmlja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
27.7.2010 22:26:43   
Anonimen
če sem dobro razumela archie, je to kot ene vrste pasiran kompot user posted image
al se motim?

tista kilaža je bla pri meni že pred trojko oz sem glih vstopala v njo... kako pa je zdaj, pa vam javim jutri user posted image
lenca jaz se tolažim takole... imam hvala bogu široke kolke in če je prišlo noter, bo ven tut hehe user posted image
moj je tut mel namreč 4,5 kg ob rojstvu user posted image
iz tega razloga tut edinec, ker je bil zelo zelo hud porod... no jaz se pustim presenetit kako bo user posted image

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 4162
27.7.2010 22:36:28   
archie

če sem dobro razumela archie, je to kot ene vrste pasiran kompot user posted image
al se motim?

izgleda kot kupljen frutek. samo s to razliko, da pri meni je notri samo sadje, voda in ciiiiisto malo rjavega sladkorja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
27.7.2010 22:38:18   
Izabelina
mnjam... tale frutek se sliš zlo dobr... a to pol u navadne kozarce za marmelado daš pa zapreš a kej unga špirita not daš? mogoče bom js tut probala... mmm, mam najraj breskve!!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
27.7.2010 22:44:37   
tejči28
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

ja mas prav,samo da je zivahno,prejsnji teden je bila teza 1624g,danes 1689g - vidis kok malo,
bom pa jutr res klicala - mi je prijateljica isto svetovala...bomo vidl kaj bodo po telefonu rekl

joj katrinka pa je res malo dete.Da bi vsaj na 2000g naraslo.user posted image user posted image user posted image Držim pesti za tebe.

archie,super recept,bom sprobala,ko dobim sadje,sploh ni slaba ideja ti domači fruteki za naše bebike,ko bod začeli jest.mam jaz tudi rajši domačo kot kupljeno.

laliela ne omenjaj pomfrija,ker bi ga lahko pojedla na tone zdaj,pa se nekak brzdam in zadržujem,da ga ne jem.user posted image No,če sem v mestu in grem prevečkrat okoli mcdonaldsa morem not zavit.user posted image

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 27.7.2010 22:45:59 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
27.7.2010 22:54:23   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

mnjam... tale frutek se sliš zlo dobr... a to pol u navadne kozarce za marmelado daš pa zapreš a kej unga špirita not daš? mogoče bom js tut probala... mmm, mam najraj breskve!!

kaksen spirit?
mi to damo v navadne kozarce od kupljene zelenjave, majonez, namazov... (razlicne velikosti). Malo pred koncem kuhanja, damo kozarce in pokrovcke v pecico segret na 90 stopinj, notri nafilamo frutek (iz pecice jemljem kozarcek po kozarcek, da se cimbolj vroc nafila in zapre), zapremo s pokrovckom, obrnemo na pokrovcek in postavimo na brisaco na pultu ter za kaksen dan pokrijemo z drugo brisaco, da se pocasi ohladi. In to je to.
Ker je sestavina samo sadje, malo cukra ter voda ne zdrzi dolgo odprt v hladilniku. Zato se pa to pakira v manjse kozarcke, da se hitreje poje.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
27.7.2010 22:57:22   
Anonimen
jaz sem tut tak hudo nora na breskve, da imam letos v planu vložit vsaj 50 glažev user posted image
pa bo pomoje še kr menda premalo user posted image

tale frutek bom jaz tut enkrat za pokušino naredla, da vidim kaj mi rata user posted image

tejči! pomfri je zakon! zakaj se ga pa izogibaš? user posted image
joj v m cdonaldsu pa nisem bla že celo večnost, pa niti pogrešam ne... imam še nekaj boljšega... domač mlad krompir in to kar za vogalom hehe user posted image

nič punce... nabajsala sem se kot bolha, zdaj pa zobe umivat pa pančkat... jutri mam pregled in nebi rada izgledala kot zombi hehe user posted image
fajn pančkite... nočka user posted image

(odgovor članu tejči28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4167
27.7.2010 23:01:55   
Izabelina
aha, hvala za razlago, upam, da bom uspela kej od tega skuhat...

jutr mam pregled... spomnem se, da je blo govora o številu ultrazvokov, js sm mela do zdej pri vsakem pregledu tut ultrazvok, sam če mene uprašate bi rajš mela navadne preglede, zato ker ne vem popolnoma nič... pač pogleda dete in to je to... nimam pojma kolk je veliko... nobenih meritev srčka, pa plodovnice pa materničnega vratu pa ne vem kaj še... za vsako stvar jo morm posebi uprašat... še zdej mi ne gre iz glave njeno zadnje uprašanje, ko je gledala dete pa me uprašala, če sm kadilka... js lepo rečem, da ne in to je blo to... zakaj me je to uprašala? otroci kadil so običajno mal mannjši, a je to vidla? pojma nimam... jutr bom use uprašala...

zdej pa počivat... jutr mam vožnjo, u četrtk pa glavno... na bruhanje mi gre ob teh mislih... user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
28.7.2010 7:29:54   
tinkatonka
Dobro jutro!

Upam, da ste vse še v "enem kosu" in da nobena ne prehiteva po desni, da ste mirno spale in da vam user posted image pridno brcajo v trebuščku.

katrinka....no takega poročila iz tvojega pregleda si pa res nisem želela prebrat. user posted image Verjamem, da ti je hudo, sploh ko te psihirajo s temi grami, vendar če se tvojemu bejbiju ne godi več dobro v trebuščku in ne more več napredovat je res bolje, da pride malo prej ven! To da je dete živahno je pa zelo dober znak, tak da naj te kr fajn "nabrca" in te tolaži, da bo z njim vse OK. Ti se pa kr naroči na pregled prej in ne čakaj na petek, sploh če si dobila taka navodila od svoje G. Pomembno je, da te spremljajo, da bodo tudi pravočasno ukrepali če bo treba in vsak dan pri tem je pomemben. Upam, da boš uspešno uredila. user posted image user posted image

breskve....mi imamo tudi domač breskov kompot in Aneju sem vedno pasirala te breskve za malico, zraven pa dodajala banano, korenček ipd. Zapakirala v šalčko in nosila s seboj kamorkoli sva šla, da je imel svežo malico.

baldehin.
..ga nimam. Luštno izgleda, a je le še en lovilec prahu + dodaten strošek, tak da ga nisem kupovala in ga tudi ne bom.

posteljnina.
...imam 3 komplete še od Aneja (obroba, prevleka za kovtr, jogi rjuha, prevleka za blazino) 

Danes je pa tak zaspan dan. Upam,da uspem nahecat Aneja za en sprehod, ko je tako prijetno sveže. Drugače pa on še spi, a se mi zdi, da bodo majhne nogice vsak čas pricapljale k meni. user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 28.7.2010 7:39:35 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
28.7.2010 7:31:48   
katrinka
mas prav tinka - bom pocakala do osmih pol pa poklicala,sporocim k se kaj zmenimuser posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
28.7.2010 8:07:53   
mala
Varuška - imam čisto navadno od Tomya, sicer imajo zdaj novejše oblike - ampak kupiš neko srednjo varijanto, mogoče tako, ki ima kakšno blokado, da ne more kdo prisluškovati...ker sva midva včasih lovila sosedovega dojenčkauser posted image

Baldahin - luštno izgleda ampak jest ga nisem nikoli kupila, se mi zdi da je bolj za okras

Punce zdej pa nehajte s temi popadki, da ne bomo zamenjali naslova teme - avgustovčkiuser posted image , ker bodo vsi avgusta prišli..

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
28.7.2010 8:13:26   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

Punce moje od 20.7 imamo prvo uradno našo septembersko punčko.Zalcy je rodila, punčka je bila težka 2020g in velika 43 cm, zaenkrat je ok, pridobiti mora na teži.Danes jo baje pripeljejo nazaj v porodnišnico SG.

Iskrene čestitke zalcy za punčko, vse bo okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iskrene čestitke, veliko cartanja in lupčkanja in da bosta kmalu v varnem zavetju doma.

me je pa kr pri srčku stisnilo zdajle. sem se včeraj tko čudno očutila, dete mi ful dol tišči in sem že hotla mojmu rečt, da mam občutek, da bova zdržali sam do nekje sred avgusta. pa sva se pol mal pogovarjala okrog tele moje user posted image in user posted image ( ker se nama že kar mal rola od luštov), pa je reku, da mu je ful stresna tale user posted image , ker ga skoz skrbi za pupo. pa sem bla pol rajši tiho glede avgusta...

pa jst sploh še nobenih papirjev od G nisem dobila!!!user posted image

mala 2001- uf, te tko razumem. men tud moj skoz govori, bom jst, ampak 1. to pol še fuuuuuuul traja in 2. ni narejen tko, kokr bi jst user posted image user posted image user posted image

sarcy- user posted image user posted image user posted image user posted image

ok punce, en večer me ni na rr, pa tkole. pa sej bom od šoka še popadke dobila!!!

hanizali- jst sem prakticirala v hudem vetru zaščitno folijo za dež. je pol otroček čist zavarovan v vozeku in mu nič ne piha user posted image

el-varuške- jst mam brevi. brez dodatnih funkcij, domet 300 m, je lovil iz 3.nadstropja v gostilno user posted image , tko da zakon. men so tiste fore, da je gor še merilec vlage in temperature in kaj vem kaj še.. čist mimo.. sem jo pa jaz dobila za darilo od tete.user posted image

masiranje presredka- ena babca mi je prišepnila, da zadeva ne vpliva na raztrganje oz rezanje.. pa ve o čem govori, ker je babca in je rodila 3 otroke

katrinka- user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
28.7.2010 8:42:44   
katrinka
ok, poklicala sem v p zaradi termina pa mi je rekla da je vse ok, da je petek uredu termin,da ce bi bilo prej se ne vidi tok razlike in ni smisla,tok da sm malo pomirjena, brce seveda morajo biti,drugace pa takoj v p,
sem pa se pogovarjala z eno naso julijko, ona je imela identicno enak primer - njena puncka je bila malo tezja - 200g od mojega otrocka v teh tednih pa so njej delal uz na 14 dni da je bila razlika, so ji tud sprozili,
tako da bom bolj mirna pocakala do petka potem bomo pa videli, ce bodo rekli opazovanje cez vikend v pon takoj sprozimo se strinjam, drugace pa cez vikend ne bom tam - prevec sem navezana na suzano - ja,jaz na njo k ona mene nikol ne pogresa,cist uziva pri tetah,stricih,babici,vcer k je bla cel dan z ocijem je bil to raj zanjo...

v teh dneh bom pa vse pripravila za novega clana pa bo

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
28.7.2010 8:47:34   
nenka7
katrinka, si že poklicala, si kej uredila? ja, meni je jasno, da te je strah in ti kar fajn pojamrej tukaj, čeprav ti me ne moremo kaj dosti pomagati, ampak smo s tabo!!! user posted image user posted image

nova tema - če boste nas "ta zadnje" septemberke čakale, potem se boste še načakale, glede na to, da se nekaterim otročkom kar mudi na svet, midve z archie sva si oktober izbrale za dan D user posted image  user posted image  user posted image  se pa strinjam, meni je bolj všeč, če ostanemo na tej temi, ampak če se vam bo zdelo, da vas je preveč aktivnih že za novo, pa se nova odpre...

baldahinček midva imava, ker je bil v kompletu in menda je kul, da slučajno luna ne posije na otročka, tako da midva bova imela, ampak seveda tudi prala to, ker se strinjam, da se nabira prah na njem...

sva šla pa včeraj po jogi, pa še eno brisačko smo kupili. se mi zdi da praktično vse že imam, pa ko začnem razmišljati kaj se mi še zdi, da nimam, pa še kar nekaj stvari manjka, predvsem kozmetika in podobno, to se sploh še nisem spravila kupovat...

masiranje presredka - jaz mislim, da škoditi ne more, tudi če potem nič ne pomaga... klinc, jaz bom pač vse sprobala, potem bomo pa vidli...

sem pa včeraj 2 uri klicarila za naročiti se za MŠ v LJ in jezna ko user posted image  itak se nihče ne javi!! tako da grem danes lepo tja in se direkt vpišem... sej piše, da so vpisi zadnji teden v mesecu za naslednji mesec, tako da upam, da bo šlo skozi!! ma sej, kaj sem optimist, da misilm, da se mi bo kdo javil, ja....

punce, ali ima katera podatek kako je s porodnišnico na Jesenicah v primerjavi s Kranjem? jaz v LJ res nebi rodila, samo če res ne bo časa, da se zapeljemo v KR, sicer sem kar malo o Jesenicah razmišljala... kaj pa vem... no, če ima slučajno kaka kakšen podatek, sicer ignorirajte...

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
28.7.2010 8:53:31   
tejči28
katrinka zdaj smo tudi me pomirjene.user posted image Če so rekli,da je petek ok,pol je verjetno res tak,da se bo vidla razlika na teži. Ti pa verjamem,da te skrbi za Suzano oz.bo tebi bolj hudo kot njej,ker je meni že zdaj hudo,ko se spomnim bit brez Dominika 3 dni.Ker on pa je navezan na mene,če me dolgo ni,kar kliče mami mami in me išče.Pa bodo že preživeli. Aha,tak da bodo sprošli porod,če ne bo vse kot mora bit.To je tudi vredu,da ne bo negativno vplivalo na user posted image .Pol pa se bo takoj poredil,ker bo dobil kalorično hrano.Boš videla,da bo vse vredu.

lillchy, si videla a ne,kaki šoki se tu dogajajo pri nas? user posted image Te ni nekaj dni in je tolko novih novic.

Jaz sem danes začela polnih 35t,tak da lahko rečem še en teden,dva,pa sem na konju. Dominika sem rodila v 38t 3/7.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?