|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
26.7.2010 9:47:03   
punsha
Ojla,
kako ste kaj mamice user posted image ? Pri nas smo kar vredu. Enej ravno spi, potem pa šibava na eno kavico v Kranj, pa pogledat enega dojenčka. A ima katero že kaj, da bi imela še enega user posted image ? Jaz se kar topim, ko vidim nosečke in male user posted image . Mene kar mika user posted image .

Zadnjič, ko sem pisala o rutini čez dan... sem malo premišljevala. V glavnem jaz ne bom nobenega svojega reda v zvezi s spanjem in hranjenjem uvajat. Ima Enej čisto lep red. Res da ne morem točno rečt, ob 13.00 gre pa spat, ob 15 bo jedel... Ampak saj tudi mi nismo narejeni čisto na ure kot roboti. Pri nas je odvisno kdaj vstane, potem pa tako hodi spat na vsaki 2 uri in to je naš red. Za zvečer je pa vsak dan isto - ura, zaporedje... Res pa kakor komu odgovarja. Enemu paše tako, drugemu drugače.

No, Enej se je zbudil... se tipkamouser posted image

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
26.7.2010 11:31:25   
smuki
punsha.... mene tudiuser posted image ... in celo resno razmišljava, da bi kr...
Edino, jst se zdaj nisem dobila user posted image .

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
26.7.2010 11:36:46   
Lara73
punce ve kar user posted image . mene ne mika več.  Ma so cukrčki, ampak emšo je že nekam star ratal.... pa nimam več tok energije.

Red si naša punca dela sama. Edino zvečer ji ga nekako vsilim in se ga je že navadila.

moja princeska Monika:
rojena 8.2.2010 3950g in 54cm
23.3. 4720 g in 53 cm
18.5. 5600 g in 59,5 cm
23.7. 6540 g in 65 cm
14.9. ?

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
26.7.2010 13:46:18   
punsha
Jaz sem pa jezna sama nase. Mater, pa zakaj poslušam druge, ko pa sama točno vem kako in kaj. Sva bila v Kranju in šla domov, da bo šel po 2 urah spat. Sva bila točna, a kaj ko mi je že v avtu zaspal za 10 min. To je pa najslabše, ker se potem zbudi in kao ni več zaspan. Pa sem ga vseeno podojila in dala v posteljo. Se je matral kake pol ure, že na pol zaspal, pa spet gledal... no pa pride moja mami gor, pa pravi, saj vidiš da ne bo spal, dvigni ga... Pa takoj nisem hotela, saj je bil njegov čas za spanje, nakar ga vseeno dvignem. Prav kmalu mi je bilo presneto žal. Tako sem ga po dobre pol ure dala spet v posteljo, ker je bil seveda zaspan. Pa je sledil jok pol ure in matranje da bi zaspal. Seveda, ko pa je bil tako utrujen, da ni mogel zaspati. Učke tiščal skupaj, se premetaval, no sedaj mu je pa le uspelo zaspat. Takole me pa prav jezi, kako se lahko pustim speljati, ko jaz sama vem kak je in kak mora biti. Sem prav morala napisat...pa upam da sem se naučila kaj user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
26.7.2010 13:56:12   
dskubin
hehe punsha, sej ni tako hudo user posted image Jst mam tatretjega, pa se še vedno včasih tolčem po glavi user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 26.7.2010 13:59:56 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
26.7.2010 14:27:48   
vaney
punsha, pa še prav imaš...meni je tudi prav smotano, ko mi v avtu zaspi 5 minut stran od hiše, potem se pa zbudi, noče zaspat v posteljici in je tečna...sem se pa tudi jaz že naučila, da drugih NE poslušam, ker sem potem samo jaz zmedena.

eno vprašanje; a ve jabolka (breskve, hruške...) prekuhate in potem ohladite ali date toplo jest? Jaz sem Daši pred dnevi jabolko skuhala, spasirala (s koščki se daviuser posted image ) in zmešala zraven breskve. Bilo je še toplo oz. mlačno in ni hotela pojest niti žličke (pa je bila lačna). Potem sem vse skupaj ohladila, dala v hladilnik in ji popoldne dala hladno oz. na sobni temperaturi jest. In je pojedla vseuser posted image Ok, za zelenjavo mi je jasno, da bo jedla toplo, ampak za sadje pa ne vem, najbrž niti ni pametno jest mlačno oz. toplo.

In še nekaj, koliko časa pri vas traja hranjenje z žličko za npr. kosilo ali večerjo? Mi imamo 2-3 obroke dnevno GH, odvisno, kje smo in koliko se meni da packat. Včasih ji gre še kar iz ust kot da ne ve, kaj bi delala s hrano in traja tudi pol ure, da poje, včeraj zvečer pa je pojedla mlečno kašico iz 150ml mleka+riževa kašica v 10 minutah, danes pa mesni del ene malo večje bučke+srednje velik krompir isto v 10 minutah. Včasih se pa z enim frutkom hecava pol ure.

V kakšni obliki dajete lubenico? Držite košček ve, da sesajo sok ali pasirate ali...

Danes pa imam vprašanje, kajuser posted image

ps: Danes sem šla po paket dm-ovih plenic (sem dobila bon, ker sem se včlanila), je kar fajn, ko nekaj dobiš, pa ni treba plačatuser posted image a katera uporablja njihove vlažilne robčke? So ok? Meni bo Mullerjevih zmanjkalo, pa se mi ne da zdaj vozit 60km samo zaradi robčkovuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
26.7.2010 14:47:12   
vaney
evo še ene slike naše punceuser posted image

user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
26.7.2010 14:53:28   
dskubin

IZVIRNO SPOROČILO: vaney
eno vprašanje; a ve jabolka (breskve, hruške...) prekuhate in potem ohladite ali date toplo jest? Jaz sem Daši pred dnevi jabolko skuhala, spasirala (s koščki se daviuser posted image ) in zmešala zraven breskve. Bilo je še toplo oz. mlačno in ni hotela pojest niti žličke (pa je bila lačna). Potem sem vse skupaj ohladila, dala v hladilnik in ji popoldne dala hladno oz. na sobni temperaturi jest. In je pojedla vseuser posted image Ok, za zelenjavo mi je jasno, da bo jedla toplo, ampak za sadje pa ne vem, najbrž niti ni pametno jest mlačno oz. toplo.

In še nekaj, koliko časa pri vas traja hranjenje z žličko za npr. kosilo ali večerjo? Mi imamo 2-3 obroke dnevno GH, odvisno, kje smo in koliko se meni da packat. Včasih ji gre še kar iz ust kot da ne ve, kaj bi delala s hrano in traja tudi pol ure, da poje, včeraj zvečer pa je pojedla mlečno kašico iz 150ml mleka+riževa kašica v 10 minutah, danes pa mesni del ene malo večje bučke+srednje velik krompir isto v 10 minutah. Včasih se pa z enim frutkom hecava pol ure.

V kakšni obliki dajete lubenico? Držite košček ve, da sesajo sok ali pasirate ali...

ps: Danes sem šla po paket dm-ovih plenic (sem dobila bon, ker sem se včlanila), je kar fajn, ko nekaj dobiš, pa ni treba plačatuser posted image a katera uporablja njihove vlažilne robčke? So ok? Meni bo Mullerjevih zmanjkalo, pa se mi ne da zdaj vozit 60km samo zaradi robčkovuser posted image

Jaz spasiram, ker mi koščke pljuva in dam sobne temperature. Hranjenje - če mu je včeš okus, gre tik tak, ene 10 minut verjetno, če mu pa ni všeč, pa vztaja z nejedenjem in tiščanjem glave v mojo majico tako dolgo, da joško dobi user posted image . Včasih ni odvisno samo od všečnosti hrane ampak tudi ne sme biti ne prelačen in ne preutrujen - v teh primerih tudi ne more jest, se rajši joška user posted image Lubenico držim v rokah in sesa, jst pa mu kose iz ust pobiram, se je pa tudi že naučil, da jih sam izpljune. Prežvečit še ne zna.

Moja taprvadva oba nista marala Frutkov ipd., sem poskusla nekajkrat ampak sta vedno zavračala, včasih mi res ni blo jasno kako sta vedla, da ni doma skuhano user posted image Nisem pa bila glih vztrajna s tem, sem rajši stran vrgla in si pol za hude čase (beri: če je bilo premalo skuhanega in bi jedli še, če ni bilo časa za kuhanje, ipd.) naredila zaloge v zmrzovalniku user posted image V zmrzovalniku je bila vedno kaka kašica in juhica, v mikrovalovki se pa tud stali tik tak. Tako da tudi ko smo kam šli sem vedno imela s sabo v aventovih lončkih domačo hrano, saj je edino to šlo v promet :))))))) Sej morem priznat, da je kaka stvar, ki sem jo firbec kupla še meni obrnla želodec, ko sem odprla pokrovček user posted image

Sej to, ko svetujem za dajat v zmrzovalnik ni mišljeno, da otroci vsak dan in samo iz zamrzovalnika hrano jejo, na začetku sem to počela zaradi tega, da sem lahko kombinirala več različnih zelenjav, pa da nisem packala vsake posebej za tisti 2 žlici, pol pa bolj za rezervo. Pa naši bojo kmalu itak začeli počasi "našo" hrano jest, pri taprvem sinu je bilo drugače, so svetovali uvajanje že pri 4 mesecih in takrat gre res samo po 2 tamali žlički user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
26.7.2010 15:15:29   
niwci
Mi tudi zelo različno jemo. Enkrat nam gre, drugič ne, pa čez kako urco spet ponovimo,... Počasi že bo.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
26.7.2010 15:37:18   
Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

IZVIRNO SPOROČILO: ne_ja

Zofy, kako smo si mamice različneuser posted image meni je pa nekaj najlepšega, da zapanča na moji zizi, še prekmalu ne bo več...men je že to hudo, ker sedaj spi v svoji postelji. prenošena in prezibana je bila ogromno in še bo in res čedalje manj rabi to, ker ve da bo dobila, ko bo potrebovala. meni ni lepšega, kot svojega otroka uspavati...je pa tvoja Julija ziher fesjt punca, ker imam tudi jaz Julijouser posted image

tudi jaz tako razmišljam. To je moj zadnji otrok in še prehitro zrastejo - preverjeno. Zato se cartamo do nezavesti. Edino kar sem dosegla je, da spi v svoji sobi in svoji postelji. Mož bi jo imel kar pri nama...

Ne-ja, Julija je ziher fejst punca - tvoja mislim. Moja je tudi user posted image . Drugače se pa tudi mi crkljamo, da ne bo pomote. najlepše mi je, ko smo vsi 4-je na zakonski postelji in se po njej valjamo in se crkljamo. To počnemo večkrat na teden. tako, da ko končno enkrat grem na svoje, hočem obvezno posteljo 2mx2m. Upam, da bo dovolj placa zanjouser posted image
ne maram pa, da je otrok name toliko navezan, da ne more sam zaspat. Zato se otepam tega, da bi se navadil zvečer na joški zaspat ali pa po rokah nosit. Jaz ga raje božam po glavi in po hrbtu medtem, ko leži v svoji postelji. Sredi noči oz. sedaj bolj proti jutru (okoli 4h) pa itak pride h nama in spi pri naju do jutra.

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
26.7.2010 16:02:54   
Zofy

punsha, pa še prav imaš...meni je tudi prav smotano, ko mi v avtu zaspi 5 minut stran od hiše, potem se pa zbudi, noče zaspat v posteljici in je tečna...sem se pa tudi jaz že naučila, da drugih NE poslušam, ker sem potem samo jaz zmedena.

Punsha, ja, res radi pametujejo starši oz. taščeuser posted image . AMpak res, je treba samo svoj instinkt poslušat in delat kot sama veš. Ziher veš najboljše. Ker pol si samo zmeden. jaz sem se navadila, da kar preslišim te "dobronamerne" nasvete.

Drugače dam jaz večinoma kuhano sadje kar mrzlo, ker običajno se itak ohladi dokler ga ponudim. Npr. danes sem pripravila malico in dala v torbo in šla ven. jedel je pol v enem parku šele čez 2 uri. Baje pa tudi zelenjavo lahko dajaš mrzlo oz. je to naša navada, da jemo samo toplo. Prijateljica je rekla, da so ji v Srbiji ponudili pire in mrzlo špinačo. Jo je skora kap, tam pa je to nekaj običajnega (vsaj v tej družini). In ona se pol ni sekirala in je na sprehode tudi zelenjavne kašice s sabo jemala in mrzle dajala in je tamala vse jedla. Mogoče pa ravno ni bila v feelingu, ko si ji še tople ponujalauser posted image .
Za lubenico pa tudi mene zanima kako dajate, ker je jaz še nisem dala.

Hranjenje pa pri nas traja cca 10min. Se pa zna to spremenit. Pri Juliji je v enem obdobju trajalo po 40 min. Sem zraven igračke za mizo nosila, pa jo animiralaq ipd. In umirala sem od dolgčasa za mizouser posted image . Bit 3-4x na dan po 45min za mizo ni lih žuruser posted image . Mislim, da pri Mateu ne bom več tega delaal. Če za hrano ne bo zainteresiran, ga ne bom silila in animirala, bo že pojedel, ko bo lačen.

Dm-ove robčke Sensitive uporabljam že ves čas. No, sedaj jih imam samo za ven, ker doma imam to-to krpice, ki jih pri Juliji še nisem odkrila. V glavnem robčki so čisto ok, pa brez vonja so. In nismo uimeli po njih nikoli težav s kakšno rdečo ritko.

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
26.7.2010 16:37:11   
Bauky

Živjo, user posted image

že 1 teden skušam doklicati patronjažno... pa je očitno na morju... hja bomo pa še mal počakali...in se vmes sami hranili... pa sej ni tak "kunšt" , če le hoče jesti in da pridno odpira usta.. včasih sploh ne bi rabili slinčkauser posted image

plenice - dm... jaz sem jih že zdavnaj porabila, ker so št. 3, mi pa imamo že skoraj 2 tedna št.4 in prav fajn. Je pa res hecn in fajn , da kar nekaj zastonj dobiš user posted image , sploh pa plenice ---- še kje tako, pa bomo preživeli , a neuser posted image user posted image

Robčki-dm.... jaz jih tudi uporabljam, tiste bele, mislim da so sensitive in so mi fajni, ker niso tko vlažni, kot npr. pamper, ki pa so za moje pojme kar malo premokri in sem morala potem še zmeraj popivnati ali pa mal počakati , preden sem ga namazala s kremo, pa še pampersrobčki mi imajo premočan vonj, ki mi nekaj ne paše.... isto je ta vonj tudi v pampers plenicah . Drugač pa upprabljam še mullerjeve, roza, so mi tudi dobre.

GH- prosim povejte mi tiste, ki imate že več obrokov..... ali to pomeni, da imajo npr. za kosilo samo GH, brez mleka povrhu in potem, tudi malice ali večerje, samo npr. sadne, brez mleka??
Ker mi2 zdaj uvajava ene 10 dni in sva samo na kosilu... poje cca 60 - 80 ml GH, potem pa še cca 150ml AM mleka povrhu.
Kdaj ste začele uvajat 2 obrok in 3 obrok.??

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
26.7.2010 17:11:55   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Jaz sem pa jezna sama nase. Mater, pa zakaj poslušam druge, ko pa sama točno vem kako in kaj. Sva bila v Kranju in šla domov, da bo šel po 2 urah spat. Sva bila točna, a kaj ko mi je že v avtu zaspal za 10 min. To je pa najslabše, ker se potem zbudi in kao ni več zaspan. Pa sem ga vseeno podojila in dala v posteljo. Se je matral kake pol ure, že na pol zaspal, pa spet gledal... no pa pride moja mami gor, pa pravi, saj vidiš da ne bo spal, dvigni ga... Pa takoj nisem hotela, saj je bil njegov čas za spanje, nakar ga vseeno dvignem. Prav kmalu mi je bilo presneto žal. Tako sem ga po dobre pol ure dala spet v posteljo, ker je bil seveda zaspan. Pa je sledil jok pol ure in matranje da bi zaspal. Seveda, ko pa je bil tako utrujen, da ni mogel zaspati. Učke tiščal skupaj, se premetaval, no sedaj mu je pa le uspelo zaspat. Takole me pa prav jezi, kako se lahko pustim speljati, ko jaz sama vem kak je in kak mora biti. Sem prav morala napisat...pa upam da sem se naučila kaj user posted image

Ja, to je najhuje, ane? Men je včer tud zaspala v vozičku, je bil tud ravno čas in sem vedla, da bo fajn zaspala, evo brez problema. Sva z enim kolegom šla na blejske dneve. No, potem sva se usedla in jedla vafle, zraven pa so vozili neke gostinske vozičke, ki so ful ropotali ... in to jo je zbudilo. No, isto je spala samo ene 10 minut, pol je bil pa tak problem nazaj zaspat spet ... ful je bla tečna, non stop jokala, zaspat ni mogla .. joj, sem bla prav jezna, da so jo zbudili ... je rabila skor 1 uro, da je zaspala nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
26.7.2010 17:14:05   
Jada82

evo še ene slike naše punceuser posted image

user posted image

O, prav luštna je tale vaša bejba user posted image user posted image user posted image user posted image Super!!!! Imate pa isti igralni center k mi user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
26.7.2010 17:26:58   
Jada82
MI smo bili pa danes v Avstriji v Ikei. Uf, sem utrujena, sem zdaj popila eno taveliko šalico kave, da se k sebi spravim user posted image . Pa sem že boljše, no user posted image user posted image user posted image Kupili smo pa Antilop stolček pa pripadajočo blazinico in mizico. Super je. Sem že dala Izabelo v stolček in prav fajn sedi, pa še všeč ji je. Tista blazinica okoli je glih tolk, da že zdaj lahko stabilno sedi. Super user posted image user posted image Je pa slabih 12 €, blazinica 5 € pa mizica 5 €. Se splača res, ful mi je fajn. Se pa tud tako hitro sestavi, kar na klik, ne zasede veliko prostora, tako da ga bomo najbrž tud kar na morje vzeli.

GH - midve sva še vedno probali le korenček in bučko .. tako-tako user posted image Jutri bova imeli pire za kosilo, danes, ko se zbudi pa še malo banane. Zvečer pa že nekaj časa jeva mlečne kašice, te ima pa rada in jih tudi hitro poje user posted image

Danes je bila v Avstriji zelo dobre volje, je kar vriskala, čebljala, super res. Edino potem, ko je postala zaspana, je ratala tečna. No, pa je v avtu zaspala, tako da user posted image .
Punsha, sem pa tud jest ugotovila, da mora na vsake 2 uri spat, da je fajn z njo. Sam vedno ne uspe. Ok, če sva doma, jo dam v posteljico in zaspančka, če sva z vozkom, tam zaspančka, če pa se tko kaj posebnega dogaja, pa ne more zaspat in potem tečnari in je vedno huje. Na rokah se noče več uspavat. Tako da takrat pa ne vem, kako naj jo zazibam v spanec .....

Aja, sem ji pa v DM-u kupila tudi tist kozarček za učenje pitja - DM Babylove, samo je od Nuby-ja. Je tak, da ne kaplja, če se narobe obrne. Tako da, sistem je pogruntala, še naučit se mora pit sama .... mi je tud patronažna priporočala, naj ji to že kupim, ker hočejo taki mali že sami kej sprobat ... ajd, pa da vidmo, kdaj bo znala user posted image Neki takega je http://www.nuby.com/en/nuby/cups-spouts/9661

Evo, grem mal ležat al kaj ... čist sem uničena .. je bla spet tud mal bolj naporna noč (luna! user posted image ).
Fajn bodte in pozdravček z Bleda user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
26.7.2010 19:49:23   
vaney
Bauky, Daša poje cel obrok GH in nič mleka zatem. Npr. ob 7h 240ml mleka, ob 10h okrog 100ml sadne kašice, okrog 12h 240ml mleka ali okrog 150ml "kosila"-zelenjave, okrog 15h-16h, mleko in okrog 19h mlečno kašico iz 150ml mleka+kašica.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
26.7.2010 20:21:49   
punsha
Hja, se mi zdi, da je tole malo drugače, če user posted image pije mleko po flaški, ali pa če se doji. No ali pa je pri nas drugače navajen user posted image . Enej ima kar nekaj obrokov več. Že od samega začetka čez dan je na 2 uri (pri meni). No pa tudi tole uvajanje GH nam gre bolj počasi, še vedno je najbolje pri meni. Cel obrok poje le zvečer - 150ml vode + kašica (sicer če želi mu dam še za pocartati pri meni), sadja in zelenjave pa ne poje kaj dosti. Tako se dojiva ponavadi 1 uro po obroku. Enkrat bo tudi on začel bolje jesti. Kot smo že večkrat rekle - celo življenje že ne bo na joški, se bo že navadil tudi drugo hrano jesti user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
26.7.2010 21:46:38   
julieb
Mi imamo po novem tri obroke GH.

Lionelov dan izgleda zdaj takole:
zjutraj 160 ali 200 ml mleka (odvisno kdaj vstane),
okoli 11 do 12. ure kašica (zelenjava+meso),
okoli 15. ure sadna kašica,
med 17. in 18 uro pa še riževa ali prosena kašica v mleku ali sadju,
zadnji obrok poje med 20.30 in 21. uro (odvisno kdaj se stuširamo) 240ml Hippove nočne flaške http://www.hipp.de/index.php?id=377.

Zaenkrat zelo pridno je, ko ga dam v stolček že kar jamra od navdušenja.

Danes smo zamenjali zibko za veliko posteljo, ima zdaj posteljco stisnjeno k moji strani postelje, kjer nima ograjice, je kar od navdušenja sam zaspal, verjetno je mislil, da spi pri meni v taveliki postelji user posted image .

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
27.7.2010 8:28:31   
punsha
No pri nas že spimo prvi krog user posted image . Tale luna nam presneto nagaja. Sedaj se nekaj časa že zbuja 1x na noč, danes pa je jedel 3x. No ob pol 7 že 4x, takrat pa sva tudi vstala. Mislim da je res luna, ali pa se ga bo kaj prijelo. Nekaj pokašljuje, upam da ne bo kaj več.
Jaz grem pa kar kašico pripravit, sedaj imam čas...

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
27.7.2010 8:54:33   
Jada82
Jutro jutro! Mi smo danes malo bolje spali. No, sva bili sami, moj je itak imel nočno. Okoli polnoči se je zbudila, sem samo na hitro dala čaj in je nazaj zaspala, pol pa ob ene pol 4h sva jedli. Zbudila se je potem 10 do 7h in kar nekaj jokcala - brezveze ... sem jo pogledala, sploh ni bila objokana, ampak kar tko, tečna. Sem jo kar pustila in je prav kmalu nazaj zaspala user posted image user posted image user posted image No, vstali pa sva ob 8h.

Joj, blagor vam, da vam tolk pojejo. Men največ mleka poje ponoči - 160 ml. Zdej, za zajtrk mi ga je pojedla 65 ml!!!! user posted image user posted image No, res da sem zamešala notri še riževe kosmiče, da bi blo bolj kalorično ... oh ta naš otrok, tako slabo se redi, potem je pa še tako živa, da skoz brca, skače itd., da še tisto malo, kar poje, skuri ... Sem računala, da se je v 20 dneh zredila slabih 200 g! user posted image user posted image user posted image user posted image To je pa res premalo .... a ni?
Včer sva probali banano - je ni prav z veseljem, jaz pa sem bila prepričana, da ji bo všeč. Zanimivo. Danes bova spet malo banane, za kosilo pa krompirjev pire, narejen z AM user posted image Bomo videli.

Drugače je pa začela na veliko čebljat, zdej pa res, prav uno, tapravo. In ji je ful fajn, je kar ponosna user posted image user posted image user posted image Trenutno je najbolj aktualno da da da, gu gu ... heheheh user posted image user posted image Pa še mal vriskanja zraven user posted image Ma prav navihana je! Zdej je še v čebričku začela tako noro čofotat, da je čist cela kopalnica mokra ... user posted image

Edino, obrne pa se mi še vedno ne na trebuh. Sem ugotovila, da tako nazaj glavo daje, pomoje se zaradi tega na more user posted image Res, preveč se krivi, konec avgusta mamo spet RA, pa moram prav opozoriti. Ni mi fajn, no. Čeprav delava tiste vaje, pa se mi ne zdi nič bolje user posted image

Aja še to: včer sem v Ikei kupila še take male lutke za na prst - 10 jih je, mladoporočenca, dedek Mraz, duhec, dojenček, med. sestra itd. Ful so se mi zdele fajn, ko bo večja, ji bom lahko na ta način pravljice pravila ali pa se sproti zmišljevala ... super, res, sem jih kar vzela, ker mi je bla ful dobra ideja. Bodo zdaj kakšno leto počakale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
27.7.2010 10:01:14   
punsha
jada sem videla tiste lutke, in potem ko smo šli domov sem bila ziher, da sem jih kupila...no ampak očitno jih nisem, samo mislila semuser posted image . So tud meni všeč. Pa prav nič ti ni treba čakat, da bo starejša. Daš jih na prste, ali samo eno, pa se z malo igraš prstne igre. V tem ful uživajo. Tak da jih nič ne pospravljajuser posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
27.7.2010 11:56:12   
punsha
Eno vprašanje. Sicer čisto mim tema user posted image . A katera ve za kake vredu apartmaje v Poreču? cena sploh niproblem, samo rada bi, da je vredu. Ma iščem pa nič ne najdem. no ko bi vsaj vedela kak je

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
27.7.2010 14:09:55   
Lara73
jaz vsakemu razlagm, kako noče ustk odpirat za hrano in ne mara flaše, potem pa ji da user posted image sladoled po žlički in glej ga zlomka: ustka so se odprla user posted image user posted image . Pa sta kar ene trikrat po malo dala not. Je cmokala in odpirala ustka, da je bilo veselje. Pa nič ven ni pljunila! Vraga, korenje in krompir imata očitno kosti... Včeraj sem ji za večerjo naredila rižkota in je res jedla user posted image user posted image . No končno.

moja princeska Monika:
23.3. 4720 g in 53 cm
18.5. 5600 g in 59,5 cm
23.7. 6540 g in 65 cm
14.9. ?

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
27.7.2010 14:11:12   
Lara73
jada:  naša se v dveh mesecih ni niti za 1000 g, pa je ok. No, ni pa tako suhcena kot tvoja.

moja princeska Monika:
23.3. 4720 g in 53 cm
18.5. 5600 g in 59,5 cm
23.7. 6540 g in 65 cm
14.9. ?

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
27.7.2010 14:12:38   
ne_ja

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

IZVIRNO SPOROČILO: ne_ja

Zofy, kako smo si mamice različneuser posted image meni je pa nekaj najlepšega, da zapanča na moji zizi, še prekmalu ne bo več...men je že to hudo, ker sedaj spi v svoji postelji. prenošena in prezibana je bila ogromno in še bo in res čedalje manj rabi to, ker ve da bo dobila, ko bo potrebovala. meni ni lepšega, kot svojega otroka uspavati...je pa tvoja Julija ziher fesjt punca, ker imam tudi jaz Julijouser posted image

tudi jaz tako razmišljam. To je moj zadnji otrok in še prehitro zrastejo - preverjeno. Zato se cartamo do nezavesti. Edino kar sem dosegla je, da spi v svoji sobi in svoji postelji. Mož bi jo imel kar pri nama...

Hihihii potlej je mož tisti, ki bi princesko kar pri sebi imeluser posted image Če bi bilo po moževo, ne vem če bi spala pri nama, samo jaz ne bi mogla spati, ko je bila še čisto majhna, če ne bi bila pri meni, če je ne bi čutila...Ja prehitro rastejo naši škratki. Tudi midva sva že v akciji...jaz bi še kar enega februarčka, če bi lahko izbirala. Za naslednje leto sva že prepoznauser posted image

Sva pa na isti dan rodile najine princeskeuser posted image

Midve pa še ne uvajava Gh, bom začela avgusta. Mi je kar malo hudo, ko ne bo več samo na moji zizi, kaj čmo, taka sem. Dojila jo bom pa jaz ziher do leta ali leta in pol, bom videla kako bo z njo. Poslušala bom njene potrebe(ne želje).

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?