Bauky
|
Živjo, že 1 teden skušam doklicati patronjažno... pa je očitno na morju... hja bomo pa še mal počakali...in se vmes sami hranili... pa sej ni tak "kunšt" , če le hoče jesti in da pridno odpira usta.. včasih sploh ne bi rabili slinčka IZVIRNO SPOROČILO: vaney punsha, pa še prav imaš...meni je tudi prav smotano, ko mi v avtu zaspi 5 minut stran od hiše, potem se pa zbudi, noče zaspat v posteljici in je tečna...sem se pa tudi jaz že naučila, da drugih NE poslušam, ker sem potem samo jaz zmedena. eno vprašanje; a ve jabolka (breskve, hruške...) prekuhate in potem ohladite ali date toplo jest? Jaz sem Daši pred dnevi jabolko skuhala, spasirala (s koščki se davi ) in zmešala zraven breskve. Bilo je še toplo oz. mlačno in ni hotela pojest niti žličke (pa je bila lačna). Potem sem vse skupaj ohladila, dala v hladilnik in ji popoldne dala hladno oz. na sobni temperaturi jest. In je pojedla vse Ok, za zelenjavo mi je jasno, da bo jedla toplo, ampak za sadje pa ne vem, najbrž niti ni pametno jest mlačno oz. toplo. In še nekaj, koliko časa pri vas traja hranjenje z žličko za npr. kosilo ali večerjo? Mi imamo 2-3 obroke dnevno GH, odvisno, kje smo in koliko se meni da packat. Včasih ji gre še kar iz ust kot da ne ve, kaj bi delala s hrano in traja tudi pol ure, da poje, včeraj zvečer pa je pojedla mlečno kašico iz 150ml mleka+riževa kašica v 10 minutah, danes pa mesni del ene malo večje bučke+srednje velik krompir isto v 10 minutah. Včasih se pa z enim frutkom hecava pol ure. V kakšni obliki dajete lubenico? Držite košček ve, da sesajo sok ali pasirate ali... Danes pa imam vprašanje, kaj ps: Danes sem šla po paket dm-ovih plenic (sem dobila bon, ker sem se včlanila), je kar fajn, ko nekaj dobiš, pa ni treba plačat a katera uporablja njihove vlažilne robčke? So ok? Meni bo Mullerjevih zmanjkalo, pa se mi ne da zdaj vozit 60km samo zaradi robčkov plenice - dm... jaz sem jih že zdavnaj porabila, ker so št. 3, mi pa imamo že skoraj 2 tedna št.4 in prav fajn. Je pa res hecn in fajn , da kar nekaj zastonj dobiš , sploh pa plenice ---- še kje tako, pa bomo preživeli , a ne Robčki-dm.... jaz jih tudi uporabljam, tiste bele, mislim da so sensitive in so mi fajni, ker niso tko vlažni, kot npr. pamper, ki pa so za moje pojme kar malo premokri in sem morala potem še zmeraj popivnati ali pa mal počakati , preden sem ga namazala s kremo, pa še pampersrobčki mi imajo premočan vonj, ki mi nekaj ne paše.... isto je ta vonj tudi v pampers plenicah . Drugač pa upprabljam še mullerjeve, roza, so mi tudi dobre. GH- prosim povejte mi tiste, ki imate že več obrokov..... ali to pomeni, da imajo npr. za kosilo samo GH, brez mleka povrhu in potem, tudi malice ali večerje, samo npr. sadne, brez mleka?? Ker mi2 zdaj uvajava ene 10 dni in sva samo na kosilu... poje cca 60 - 80 ml GH, potem pa še cca 150ml AM mleka povrhu. Kdaj ste začele uvajat 2 obrok in 3 obrok.??
|