|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
25.7.2010 12:59:05   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sem pa v eni težki dilemi... naslednji teden imamo en piknik, v bistvu cel vikend.... zdaj pa je vožnje kar po moje eno uro in pol in potem v bistvu mi vse smrdi , kar je za pojest, doma se vležem ko mi paše, glede spanja bo tudi problem , ker so planirani šotori, zdaj nekaj ful jamrala pa tudi ne bi rada. Po drugi strani so pa to ljudje ,ki jih vidim enkrat na leto in mi kar veliko pomenijo...sem predlagala mojemu , da gremo zvečer domov, to pa njemu ne paše , ker ne sme potem nič spit, jaz sem pa tudi bolj kurja za vožnjo, sploh na take dolge ture...ma ne vem kaj naj naredim... kaj bi ve naredile?
user posted image

Zakaj pa nočeš nazaj peljat? Jaz bi šla za en dan, ampak nazaj bi peljala, zato da lahko moj kaj spije. Tako mi prakticiramo take variante, pa je fajn. Spala pa jaz v šotoru ne bi. Že na splošno ne, zdaj še pa toliko manj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 451
25.7.2010 20:19:32   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

Poli_H

Slabo mi pa ni čisto nič, čemur se čudim oz. upam da to ni slab pokazatelj, kr v 1. mi tudi ni bilo slabo, pa je pol bil SS.

Ne, ne, ne. To nič ne pomeni. Meni prvič ni bilo nič slabo, pa imam zdaj 19m fantka domauser posted image  
Tak da to nič ne pomeni. Srečna bodi, da ti ni!user posted image

Se strinjam! Jst tudi v prvo skoraj nisem vedela, da sem noseča... no, razen trebuha. user posted image Držim pesti, da bo tudi tokrat tako.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 452
25.7.2010 21:00:34   
maja1985
Pozdravljene!

Pa sva tudi mi2 prišla z morja. Sva taborila in je bilo super, edino vožnja me je pa fejst zmatrala. SLabosti se še vedno pojavljajo, bruham še vedno, tudi utrujenost je še prisotna. Napihnjena sem ko en balon, zdaj me je pa začelo še pod levo dojko bolet ... ne vem, a sem se zaležala v šotoru al so mi pa dojke tok fejst zrastle user posted image

Na seznamu mi lahko popravite PDP ... iz 4.3. na 9.3., user posted image se je tudi že slišal, naslednji pregled pa imam 10.8.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 453
26.7.2010 6:25:16   
jaznoseca
pozdravljene punce!

lepo vas je malo prebrati za nazajuser posted image .

Sem rekla, da se vam samo malo javim....  spet sem bila na polnempenzionu v bolniciuser posted image . Ne vem kako bo z mano to nosečnost.... Vsak dan izcedki in vmes sveže krvavitveuser posted image . Pri pregledu so odkrili hematome, ki se zgleda kar pojavljajo in seveda predstavljajo tud možnost, da s seboj odnesejo našo težko pričakovano pikico. No, drugače je s plodkom vse ok, lepo rase - smo veliki že cel 1cmuser posted image , srček lepo bije in tud migamo že.

Danes imam prvi pregled pri svojem g. - javim kaj bo odkril. Drugače imam spet 14 dni bolniške in v službo skoraj ne upam javit user posted image .

sanja res si pridna s študijemuser posted image . Meni magistirska stoji že preveč časa. Žal se moj dragi šele uči kako z otrokom preživeti samuser posted image , tako da je bil mali 24 ur pri meni in je na tak način neizvedljivo kaj nardit - še spanje je utopija, ker ga naš mali ne potrebuje preveč.

anonimna lepo, da si me pogrešalauser posted image . Upam, da je s teboj vse ok.

ella ooo, me veseli, da mi je ena malo bližje po letihuser posted image .

discoamela kje si punca?

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 454
26.7.2010 8:24:48   
naja17
Jutrooo.... Tole bo najdaljši ponedeljek ever po moje.... Ob 14h sem naročena, ampak do 16.30-17h sploh it ne morem, upam, da me vzame takrat, zdej G še ne dobim....

jaznoseca - user posted image

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 455
26.7.2010 8:34:01   
5ra8
jutrooo....

pa se je spet nov teden začel...

jaz že odštevam...še jutri delat potem pa dopuuusssssssst....pa morjeeeeeeeeee user posted image

komaj čakam....voda, morski zrak....ahh user posted image

drugače me pa prsa bolijo, težka so za pop****, velika tud, kar je mojmu še posebi ušeč user posted image user posted image user posted image  moški user posted image user posted image

Kako ste ostale kaj?

Kje ste  Pikachu, BeeBee, žabica_, Daissy, kako ste opravile na pregledih? user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 456
26.7.2010 8:55:58   
lananai
Dobro jutro! Jst sploh še nisem poklicala moje G. Itak me ne more še vzet, ker je še prezgodaj in ne bo videt srčka. Bo pa treba poklicat za datum počasi...

jaznoseca, vse bo OK. user posted image user posted image user posted image

naja17, sej bo kmalu popoldan! Ampak si predstavljam tvojo neučakanost. user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 457
26.7.2010 9:03:06   
Anonimen
jaz imam danes ob 14.00 že drugi pregled... upam da je vse ok.... glede na to kako mi je slabo, pa tudi prsi so se spremenile , mislim da bi se skoraj moglo bit vse na mestu.... samo strah me je pa vseeno.
V glavnem držite pesti, prosim!
user posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 458
26.7.2010 9:05:31   
5ra8
Anonimna user posted image  držimo pestke in pošiljam kup user posted image user posted image user posted image  za srečo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 459
26.7.2010 9:59:26   
pikachu
Pozdravljene!

No da se malo javim, na pregledu sma se z gin. samo pogovarjala, Uz mi ni delal ker je od zadnjega minilo komaj tri dni pa se tako nebi nič novega vidlo je rekel. Je pa mi podalšal bolniško in me naročil na pregled 4.8. ob 7.10 in takrat  me bo tudi naročil za NS. Drugače sem vredu samo križ me fejst boli, pa utrujena sem tudi 100na urouser posted image .

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 460
26.7.2010 10:19:35   
slama
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sem pa v eni težki dilemi... naslednji teden imamo en piknik, v bistvu cel vikend.... zdaj pa je vožnje kar po moje eno uro in pol in potem v bistvu mi vse smrdi , kar je za pojest, doma se vležem ko mi paše, glede spanja bo tudi problem , ker so planirani šotori, zdaj nekaj ful jamrala pa tudi ne bi rada. Po drugi strani so pa to ljudje ,ki jih vidim enkrat na leto in mi kar veliko pomenijo...sem predlagala mojemu , da gremo zvečer domov, to pa njemu ne paše , ker ne sme potem nič spit, jaz sem pa tudi bolj kurja za vožnjo, sploh na take dolge ture...ma ne vem kaj naj naredim... kaj bi ve naredile?
user posted image

Zakaj pa nočeš nazaj peljat? Jaz bi šla za en dan, ampak nazaj bi peljala, zato da lahko moj kaj spije. Tako mi prakticiramo take variante, pa je fajn. Spala pa jaz v šotoru ne bi. Že na splošno ne, zdaj še pa toliko manj.

Tudi jaz mislim, da bi mogla iti. Malo razvedrila in preusmeritev misli. Sicer pa zaupaj svojemu ženskemu čutu user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 461
26.7.2010 10:23:25   
maja1985
sanja tudi jaz sem študenta ... me čaka zdaj učenje za diplomski izpit potem pa še diploma ... mož je rekel, da bi rad, da do poroda diplomiram ... bomo videli :)

Je katera iz Celja in je za kakšno kavico?

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 462
26.7.2010 10:32:39   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: maja1985

sanja tudi jaz sem študenta ... me čaka zdaj učenje za diplomski izpit potem pa še diploma ... mož je rekel, da bi rad, da do poroda diplomiram ... bomo videli :)
Upam, da ti uspe in tudi mislim, da ti bo, če bo le normalna nosečnost, da te ne bo preveč matralo.
Je pa še možnost, da koristiš absolventa in tako eno leto prejemaš štipendijo + OD zase, ki ju, če boš zaključila študij ne boš. Ca. 300€/mesec več se pa kar konkretno pozna.

Je katera iz Celja in je za kakšno kavico?
Jaz sem iz Celja (Žalca), samo z mojim otrokom ne morem na kavo, ker bi mogla met ono "coffee to go"user posted image . Smo se pa z decemberkami 08 srečevale na pijači (kave ne pijemuser posted image ) po telovadbi za nosečke v Celju, kamor imam jaz namen hodit in če boš hodila tudi ti, se bomo lahko vsak teden dobile.

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 463
26.7.2010 10:34:06   
slama
Hoj,
uu kako ste bile pridne.

sanja: res si pridna. Jaz sem z izpiti končala, zdaj pa še končna naloga. user posted image

poli_h: Prva nosečnost je bila tudi pri meni neopazna. Kot sem že rekla, dojke so zrasle za dve številki, da sem pogruntala, da se res nekaj dogaja. In seveda je bil mož nad nenadno rastjo naudušen. Tudi zdaj je enako. user posted image  
maja1985: stavim na drugo možnost - rast dojk user posted image

jaznoseča: srečno na pregledu in user posted image . Glede službe se pa ne sekiraj, važno, da bo s pikico vse ok.
naja17, anonimna user posted image : srečno na pregledu. koš user posted image

5ra8: pa še večja bodo user posted image

lananai: jaz mam prvi pregled šele v 9 tednu. Sem klicala prejšni teden in je rekla, da me prej tudi ne bi mogla naročit, ker majo vse polno user posted image

Mene danes spet na polno črviči, pa slabo mi je ... user posted image  Sem lačna, ko pa bi kaj pojedla me pa kar mine user posted image  

Še 2 tedna delam, potem si bom pa tut jaz malo dopusta vzela.
Poletje bomo preživeli doma, septembra pa odšli na krajši oddih.

Zdaj pa naprej delat.
Lepo se mejte in uživajte,

čau čau 

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 464
26.7.2010 10:43:19   
maja1985
_sanja_ saj zdej imam absolventa, samo ga bom tak podaljšala, ker mi pripada eno leto, ker sem rodila v času študija, samo štipendijo pa dvomim, da mi bodo še eno leto dajali ...
Kdaj pa bo ta telovadba? Bi hodila, ker bi mi pasalo se malo razmigat ...

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 465
26.7.2010 10:46:11   
_sanja_*
Slama... Če so izpiti mimo, bo tudi naloga šla.user posted image

Se strinjam glede dojkuser posted image  Kako zrastejo šele po porodu ob navalu mlekauser posted image
Drugače sem pa jaz tudi navdušena nad tem znakomuser posted image  Moj pa seveda tudiuser posted image  Samo če bi me še malo manj bolele, bi bilo še boljšeuser posted image

Vse, ki imate preglede... Srečno! Držim pesti. user posted image user posted image user posted image

A veste, da že obstajajo aprilčice? Fajn, ane? user posted image

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 466
26.7.2010 10:48:18   
Anonimen
Pa še enkrat vprašam , tu iz relacije SG - Velenje pa ni katere?
user posted image

(odgovor članu maja1985)
  Neposredna povezava do sporočila: 467
26.7.2010 10:52:39   
_sanja_*

_sanja_ saj zdej imam absolventa, samo ga bom tak podaljšala, ker mi pripada eno leto, ker sem rodila v času študija, samo štipendijo pa dvomim, da mi bodo še eno leto dajali ...

Mislim, da ti zaradi materinstva pripada štipendija tudi v tem primeru. Preveri, najbolje na CSD Šiška, ne mene za besedo jemat, ker sem že malo pozabila. Predvsem pa preračunaj, če ne bosta zdaj, ko sta poročena presegla cenzusa, kar verjetno bosta.

Kdaj pa bo ta telovadba? Bi hodila, ker bi mi pasalo se malo razmigat ...

Takrat je bila vsak torek ob 17h v ZD Celje. Ne vem, pa če je še zdaj, je treba tja poklicat. Ni se pa treba nič naročit, samo prideš. Malo se razgibaš, malo "joga-sprostivena" varianta,  pa tudi dihalne vaje souser posted image

Je pa fajn, meni je blo ful všeč, hodila sem žal samo od 18.-22. tedna, ker sem potem zakrvavela in obležala, tak da nisem smela večuser posted image  Upam, da bom zdaj lahko hodila do konca; nekatere punce so bile že čez rok, pa še vedno tamuser posted image

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 468
26.7.2010 10:52:42   
maja1985
Anonimna jst sem pogosto v Velenju, ker imam starše tam ... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 469
26.7.2010 11:02:42   
maja1985
_sanja_ mi boš sporočila glede telovadbe?

Cenzusa pa pomoje ne bova presegla, ker sva še oba študenta ... tak da upam, da se bo še dalo za eno leto dobit štipendijo ...

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 470
26.7.2010 11:04:27   
5ra8
maja1985, si ti na seznamu pod anonimno? ker sm ona je po 4.3.

Da popravim user posted image

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 471
26.7.2010 11:08:56   
_sanja_*

_sanja_ mi boš sporočila glede telovadbe?

Tole sem našla na spletni strani:

Šola za starše - materinska šola: od torka do četrtka med 9.30 - 13.30 ure.
* Zgodnja nosečnost: 1x mesečno, ponedeljek ob 15.00 uri.
* Telovadba za zdrave nosečnice: vsak ponedeljek ob 17.00 uri.
* Predavanje za bodoče očete: 1x mesečno, ponedeljek ob 18.00 uri.
* Naročanje osebno ali po telefonu:
od 8.00 - 9.00 ure, od torka do petka, na telefon:03 543 44 37

Cenzusa pa pomoje ne bova presegla, ker sva še oba študenta ... tak da upam, da se bo še dalo za eno leto dobit štipendijo ...

Aja, sem misla, da je tvoj redno zaposlen. Potem pa fajn; se ti splača razmislit o tej možnosti, ker je to kar nekaj denarja vsak mesec več. Mogoče poiskat kako luknjo v zakonu, sicer pa mislim, da bi zaradi materinstva to moglo it čez.

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 472
26.7.2010 11:14:47   
maja1985
Ja, jaz sem anonimna pod 4.3. sam mi je zdej prestavla rok na 9.3. pa srček se je slišal, naslednji pregled pa imam 10.8.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 473
26.7.2010 11:28:25   
maja1985
_sanja_ super, hvala za informacije!

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 474
26.7.2010 11:28:34   
5ra8

1.3.11
inia, 3user posted image , 2user posted image , 15.7., 18.8., štajerska user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , np, 25.8., obala user posted image
pikachu, 1user posted image , 0user posted image04.8. ns, kraj

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , 23.7., ns,  Mb

3.3.11
anonimna user posted image , 5user posted image , 2user posted image , 27.7., ns sg user posted image

4.3.11
5.3.11
cekinka, 1user posted image , 0user posted image , PREGLED, NS, kraj
discoamela , 2user posted image , 1user posted image , 19.8., NS, PRIMORSKA user posted image
_sanja_*, 2user posted image , 1user posted image , 11.8, 1.9., CE user posted image

6.3.11
amnetist, 3user posted image , 1user posted image , 15.7., ns, KRAJ

7.3.11
emilija2008, 2user posted image , 1user posted image , 2.8., ns, kraj
netopirček, user posted image , user posted image , pregled, ns, kraj

8.3.11
poli_H, 2user posted image , 0user posted image , 5.8., ns, MB

9.3.11
maja1985, 3user posted image , 1user posted image , 10.08. ns, štajerska user posted image

10.3.11
žabica_, 2user posted image , 1user posted image , 22.7., NS, dolenjska
naja17, 1user posted image , 0user posted image , 26.7., ns, gorenjska
lina10, 2user posted image , 1user posted image , 26.7. ns, kraj

11.3.11
jaznoseca, 3user posted image , 1user posted image , 26.7., ns, Mb
5ra8, 2. user posted image , user posted image , 11.8., 30.8., Nm user posted image

12.3.11
13.3.11
daissy, 3user posted image , 2user posted image , 21.7., ns, ljubljana
mashi, 2user posted image , 1user posted image pregled, ns, kraj
14.3.11
Lun1ca, 1user posted image , 0user posted image , 13.8., ns, Mb
Vanček*, user posted image , user posted image , pregled, ns, kraj

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image , pregled, ns, kraj
2.2., 2user posted image , 1user posted image , 28.7., ns, kraj
Eva07, 2user posted image , 1user posted image , 3.8. ns,  okolica LJ

16.3.11
17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , pregled, ns, kraj
_tina, 2user posted image , 1user posted image , 19.8., ns, okolica LJ
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , 19.8., NS, Krško

18.3.11
19.3.11
20.3.11
21.3.11
slama , 2user posted image , 1user posted image , 13.8., ns, okolica LJ 
_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  NP, 2.9, LJ
22.3.11
23.3.11
24.3.11
25.3.11
26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1user posted image , NP, NS, kraj
27.3.11
28.3.11
29.3.11
30.3.11
31.3.11
lananai, 2 user posted image , 1user posted image , NP, NS, kraj

x. 3.11
sisi*
smetkamarjetka

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

< Sporočilo je popravil 5ra8 -- 26.7.2010 11:29:55 >

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?