|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
23.7.2010 6:00:58   
anju
dobro jutro.

...ja Pokora...user posted image

majabar fino da si zrihtala! kaj pa zdaj to pomeni? za koliko časa imaš vizo?

hm kar nekaj tem ste obrnileuser posted image

na user posted image smo bli super samo vrrroooče, da sem se komaj premikala. da ne rečem da za mulčkom sploh ne morem več laufat. samo še kričim nekje daleč za njimuser posted image vse bolj sem nerodna, imam občutek, da me trebuh prerašča. nosečnost nekako ni moje najljubše stanjeuser posted image

pogovarjale ste se nekaj o porodu oz. strahu pred porodom. mene prvič ni ilo strah, sem si mislila, da je nekaj kar jih da večina skozi in že ne more bit tak bavbav. no, pa kar je bavbav. samo se ni za strašit prej, ker je neizbežen. in takoo lep dogodek, da ga je preprosto vredno doživeti ne glede na bolečino. tako da mene za enkrat še vedno ni strahuser posted image
sem na morju malo brala, nisem dobila v knjižnici od 3x mami priporočene knjige Izziv poroda, sem vzela potem Moj porodni načrt. ne da ga mislim napisat, samo si zamislit mogoče. ampak zelo lepo in preprosto opiše porodne dobe, porodne strokovnjake, smisel bolečine ... nisem še na koncu, a bi kar priporočila.
BLOOM1 kako so pa tvoji porodi šli?

ne pevroč dan. moj bo med papirji, HB klimatiziran, čeprav se mi tole zdaj tu ne zdi nič v primerjavi s temperaturo na Hvaru, sej sem brala, da je blo še hujeuser posted image ampak v tem bi komot pekla palačinke, tam jih nisem mogla.

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
23.7.2010 6:58:42   
tinaaleks
Jutro!

Pokora- upam da je je vse v reduuser posted image

Jaz sem tudi ena tistih, ki bi najraje preskočila nosečnost. Vsaj zdaj na koncu!user posted image

na srečo se bo lepo shladilo v soboto, tako da preživim samo še ta vroč dan. Kaj ne maram vročine!!!! V službi je še v redu, ker je klima, samo dela mi manjka, ker so vsi na dopustih, ampak to se da preživet,... Doma pa je tako vroče-da se mi na koncu ne da delat nič in skupaj z malo zlagava kocke. Najbrž me ima že pol kufr, pča si misli, mama, pejt kaj pospravit!user posted image

PETEK JE!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
23.7.2010 7:58:18   
M&A
Jutro!

Tudi jaz komaj čakam vikend in ohladitev user posted image

3x mami, hvala za nasvete glede porodniške. Zaenkrat ne dvomim, da bom nekako skvačkala skupaj datume s pogodbo in PDP, da bom šla direktno na porodniško. Bom za začetek vzela kar jaz vse (porodniško in nego), da vsaj z zavarovanjem ni frke, potem bova pa z user posted image po potrebi naknadno spreminjala. Ti bom takrat mejlala, prav? user posted image

Pokora, user posted image - da je bil lažni alarm! Glede mojega dela pa ne bi tukaj, bi se preveč razkrila (imam raje malo zasebnosti...) user posted image

BLOOM1, mene že zdaj stiska, ko pomislim, kaj bojo zganjali naši otroci v puberteti user posted image Ma kot da nismo bili mi nič drugačni user posted image Sam zdaj se tudi njim vse dogaja hitreje in še popolnoma zeleni se srečujejo s stvarmi ,ki jim niso dorasli. Me je kar strah.

majabar, super za vizo, čeprav ti ne zavidam dvojnega potovanja. Meni je že dve uri z avtom dosti.

No, zdržite še danes, potem pa DEEEŽ!!!

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
23.7.2010 8:55:02   
3x mami
jutro!

oh, anju, dobrodosla nazaj! fino, da ste uzivali!

midva sva imela vceraj najin dan. cisto miren dan v dvoje, doma, brez otrok. uh, klepet, gledanje starih slik, spet cas, ko si ga vzames drug za drugega. sem kar pogresala tole in danes sem spet vsa v rozicah...

sem pa ugotovila, da mi hoja skodi. pa ne nekaj kilometrov, ampak dovolj pot do sosednje ulice in nazaj (100m). vse me zacne zategovat, tiscat dol. ponoci sem sanjala, da so me dali v dom za ostarele user posted image zelo zoprno, ampak pase mi biti samo doma (gori n dol po stanovanju), pa bolj komot sedet na kavcu. eh, mali se je vceraj cisto razbrcal, da je se mozek uzival. ga je enkrat hecal, da ga je bozal, mal bolj mocno masiral trebuh tam, kjer je on imel ?glavo-?ritko, pa ga je mali brcnil nazaj. sta imela svojih 5min skupne telovadbe, da smo vsi uzivali. no, imamo izbrano ime. moz se je navdusil nad njim, jaz imam par pripomb, ampak verjetno bo ostalo kar pri tem. bo pa skrivnost do poroda.
sem ga pa vceraj v hecu zacela klicat "triglav". ko sem udobno sedela na kavcu, se je veckrat tako pretegnil, da je trebuh postal prav spicas_t - ko en hrib. pojma nimam, kaj je takrat porinil ven, sam je bilo prav hecno.

M&A, naknadno spreminjanje zna bit zoprno. sva v drugo to delala, pa naju je opozorila, da na splosno csd-ji niso naklonjeni temu. vprasaj na svojem. drugece pa, ko oddajas papirje je dovolj, da izpolnis del za porodnisko, tisti za nego in varstvo pa posljes naknadno, sredi porodniske. imas pa prav obrazec, kako si lahko delis z mozem: http://www.mddsz.gov.si/fileadmin/mddsz.gov.si/pageuploads/dokumenti__pdf/obr_s2_pril_dogovor_dopust08.pdf - tako da vidis, kaksne so vse variante.

majabar, super za vizo! pocasi pocasi, pa se bo vse postavilo v red!

bolniska. nekaj je bilo govora o predcasni prekinitvi. po moje je to nekaj brez posebnosti. itak ce si doma ze toliko mesecev, ti je jasno, zakaj. in tudi tiste dni na koncu, ko jih zamenjas za dopust (da dobis malo vec denarja oz da ti ne propade brezveze), tocno ves, kako se moras ravnati. bi pa opozorila na nekaj tiste, ki so 3 mesece ali vec neprekinjeno na polni bolniski. dajte pogledat v vaso kolektivno pogodbo al pa vprasat v kadrovsko, ce vam pripada nekaj solidarnostna pomoc. nekateri jo imajo in takrat dobis mislim da eno placo ali pa celo vec. skratka, splaca se vprasat, ker ti pripada, sam v sluzbah radi ''pozabijo'' nanjo...

< Sporočilo je popravil 3x mami -- 23.7.2010 8:56:39 >

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
23.7.2010 9:53:33   
pixieM
Helou!

Takole, jaz sem danes dobila pikico v rito user posted image . Hecam se, saj ni bilo tako hudo, ampak je pa kar malo boleče zdaj po uri in pol. In zopet sem ugotovila kako velike oči ima strah! Sem komaj spala, ker sem mislila, da bom fasala najmanj injekcijo za konje user posted image . Ampak sem pa negativna na oba testa (Commbs&toksoplazma), juhu!

pokora - user posted image user posted image user posted image upam, da je vse skupaj samo manjša težavica in nič resnega!!!

majabar - user posted image super, da si porihtala papirje. Upam, da še ostalo hitro urediš, da ne bo kakšnih nepotrebnih komplikacij.

trebuh - morem naložit slikico in vem, da boste rekle, da sploh ni velik trebuh, ampak meni je že strašno napoti. Se kar zaletavam v stvari user posted image . Si mislim, ja saj sem ''šlang'', pa ni tako user posted image . Si sploh ne znam predstavjat kako bo, ko bo res zrastel. Naša user posted image pa je zopet hiperaktivna in nori po trebuhu. Naslednji teden imam predgled, me že kar zanima kako je zrastel otročič.

Hotela sem vas opomniti, da so v BC spet znižani tisti vozički Cam. Iz 700 na 500, je pa cel komplet (športni del, lupinica, košara, torba, dežna prevleka). Še link http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=197638 . Če je kateri mogoče všeč, se mi zdi fer opomnit (ker jaz sem tako pozabljiva, da ni za nikamor!).

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
23.7.2010 10:24:20   
caroline1
Dobro jutro.

user posted image  Pokora drži se...

Anju- tudi pri nas ni bilo za zdržat in ni se dalo pečt palačink user posted image

3x mami- jaz sem malo brala s to pomočjo...ni je treba dat, pa še to po 6 mesecih neprekinjene bolniške. Z izplačilom dopusta je pa tako, da je možno samo v primeru, če se delovno razmerje prekine in zaradi delodajalčevih razlogov nisi mogel izkoristiti dopusta. Jaz imam v kol. pog. zapisano da smem po svoji volji koristiti samo 2 dni dopusta, vse ostalo je preračunano v kol. dopust, ki se dogaja zdaj. In mislim, da izpolnjujem oba pogoja, da mi ga izplača. Namreč ga v prvi polovici leta, ko sem še lahko delala, nisem smela koristiti. Verjetno je vsaka zase svoja zgodba. Sej nima veze. Če si tako dolgo na bolniški, niti ni neke bistvene razlike med izplačilom bolniške in dopusta.

Majabar- sam, da bo user posted image

Mene so dali prejšnji teden testirat na hepatitis b... in tudi vse ostale punce, ki so bile tisti dan tam, ne glede na velikost trebuha user posted image . a so vas tudi dali???? A kera ve kolk stane tale bris pa test za streptokok b???

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
23.7.2010 10:29:23   
pixieM
caroline1 - pri mojem G je 30€ za klamidijo in streptokok, če si mislila to. Drugače pa mislim, da so cene tam okrog 50€?!

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
23.7.2010 10:39:33   
mamamajča
Hej punce!

Jaz sem KONČNO spet dobila internet doma, pol leta smo čakali user posted image
Tak da bom malo več aktivna tudi tukaj...

Upam, da ste vse v redu, da vaši sončki pridno rastejo,,,, samo še slabe tri mesece pa smo tam :)

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
23.7.2010 10:47:08   
tinaaleks
Dan!

jaz s pregleda! Končno vemo kaj imamo! Fantka user posted image !!user posted image

Drugače vse ok! Težek je okrog 1700g, z glavico že dol (zato me tako sramna kost boli).
Samo kri imam malo slabšo. Zaenkrat so mi dali sirup za železo, pa bomo videli drugi mesec kako bo.

V prvi nosečnosti sem bila železo ok, samo po porodu so me dali takoj na tablete, tako da vem kako gre to user posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
23.7.2010 11:04:33   
sasadejan
tinaaleks - čestitam za fantka user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3835
23.7.2010 11:06:10   
3x mami
tinaaleksuser posted image user posted image
jaz komaj cakam na pregled, se dober teden in pol.

izplacila. ja, verjetno je res vsaka zgodba zase. sam fajn vedet, kaj lahko vprasas oz kaj bi sploh lahko dobil. se mi zdi, da v sluzbah zelo radi pozabljajo na te stvari, pa se moras sam potem lovit...

Neposredna povezava do sporočila: 3836
23.7.2010 11:12:24   
sasadejan
Jaz tudi komaj čakam pregled 06.08. (še 2 tedna), da vidim našega fanta. Pa še na 4D greva z mojim.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
23.7.2010 12:08:06   
caroline1
Kak fajn, da veste kaj boste dobili...midva pa sva na pregledu spet doživela presenečenje...in sicer naš fante, je ratal punčka...skor da bolj kot fantek user posted image ....sem se kar nasmejala.zgleda da bomo zvedeli, ko bo pogledal na svet...ja PDP sO mi prestavili na 10.10.2010... samo še ujet ga bo treba.

Imam pa eno vprašanje...do poroda je še dolga in časa na pretek. Vsaj tako se meni zdi...ker sem pa bila v pondeljek sprejeta v bolnico, in ko so mojemu zaprli vrata pred nosom, mu rekli naj počaka, da če bo treba ga pa pokličejo v porodno sobo...me je zagrabila panika. Prva misel: JAZ NIMAM ŠE NIČ OPRANO!!! Tudi moj se je ustrašil in pravi, da naj kar pripravim. In ker smo v fazi, da se to lahko zgodi kadarkoli, ni nujno da se seveda in nobena si tega ne želi. Ampak vseeno: kdaj je smiselno prat in likat? A naj kar pripravim in zaprem v plastične vrečke? Ker se mi res ne da zdaj vsega prat pa še septembra enkrat!!! Al pa bo treba tako narest! Sej ne vem! KAka ideja izkušnje,...???!!!

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
23.7.2010 12:29:26   
3x mami
caroline1, a stvari imas ze pri sebi al jih se dobis - nakupis? jaz sem pocasi se zacela dajat na kup. posteljnino imam ze oprano in v omari, cakam, da se vrnejo cunjice (cez par tednov) - takrat operem in dam v omaro. ne bom septembra se enkrat oprala, se mi zdi brezveze. zdaj pa prav lepo susi vse skupaj. tudi vozicek bom zdaj preplaknila, prevleke oprala, da bo pripravljeno. sam plenice bom kupila zadnji hip oz bom poslala mojega, da jih nabavi, ko bo porod mimo.
zakaj pa pravis, da bi lahko bilo kadarkoli? imas ze kak znak?

Neposredna povezava do sporočila: 3839
23.7.2010 12:44:37   
caroline1
3x mami- imam že vse pri sebi...ogromno robe user posted image  bi lahko bli trije. Tudi jaz razmišljam, da bom kar oprala vse in fajn zapakirala pa je...bom bolj mirno spala. K sreči je še vse na svojem mestu. Otroček živahen, maternični vrat zaprt. Baje pa se lahko zgodi, da napad ledvičnih kamnov sproži krčenje maternice...Glede na to, da imam v obeh ledvicah kamenja za kamnolom...pa ne veš. Zdaj je bilo od aprila ok, v pondelk pa spet hujši napad. G mi je rekla, da naj se pripravim, da bodo verjetno napadi vse bolj pogosti, sploh na izvide...in da tudi lahko pride do kakega vnetja, ki tudi lahko vpliva na prezgodnji porod...V vsej situaciji je ogromno enih če-jev. Čist možno je, da donosim brez česarkoli. Kar bi bilo najlepše. Ampak dvom pa je skoz. Sva hotela iti na dopust za par dni in si enostavno ne upam. Res, ker udari kot strela iz jasnega...

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
23.7.2010 12:51:54   
3x mami
uh, zoprna rec. user posted image , da bi bilo cimmanj napadov.

ce imas ze vse tam, pa si doma, bi jaz lepo vsak dan po malem kaj dala na mesto. ker bi delala takrat, ko bi bila pri volji, bi mene veselilo in mirilo. tako lusno je obesat tele oblekice in jih likat, zraven pa si skusat predstavljat, da bo kmalu eno malo bitjece res to obleklo. pa postavljat vse ostalo... prvic sem se zibelko pripravila kak teden prej - jo lepo postavila na mesto, oblekla rjuhice in vse, kar je treba, potem pa z eno veliko rjuho vse skupaj pokrila, da ni lovila prahu.
ce imas take napade, si mogoce pocasi pripravi tudi torbo za porodnisnico. vsaj nekaj minimalnega, da lahko v paniki zagrabis. gumasti copati, blazinice za dojenje, mogoce nastavki za dojenje, kaka tablica za pod zob, zobna scetka, glavnik. pa das v kot in naj caka ciiiimdlje.

Neposredna povezava do sporočila: 3841
23.7.2010 12:55:34   
Tiamo
Živjo punce kako,

kako prenašate vročino?

Mi smo doma na dopustu, še dobro, da imamo klimo. Nismo šli nikamor na dopust, ker mi je partnerja pičila ena žuža in smo bili na infekcijski.

V ponedeljek grem delat, če bom zdržala oz. prenešala to vročino, drugače grem na bolniško.

Drugače se počutim uredu, brca me tok, da me prav boli, mal imam probleme spodaj s fčloro, moram po canasten.

lepo se imeje, se tipkamo...

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
23.7.2010 13:01:39   
filisa
Joj,  ta vročinauser posted image . Upam, da se jutri res malo ohladi!

Caroline - upam, da zdržiš čim dlje v user posted image  in s čim manj napadi in bolečinami user posted image ! Jaz bi že tud kar najraje začela umivat oblekce in vse ostalo, samo jih še nimam kam dat user posted image . Če ne prej, v začetku avgusta, bova sigurno nabavla pohištvo za otroško sobo.

Kateri oz. kakšen jogi vložek za dojenčka priporočate?

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
23.7.2010 13:07:19   
caroline1
Hvala...upam, da jih res ne bo!!! Sicer pravijo, da je bolečina tamtam v primerjavi s porodom oz ena najhujših.  Tak da treniram user posted image .
Sej je vedno tako, da se najdejo ljudje, ki bi ti pomagali. Pa četudi ne bi imela nič prištimano, ampak vseeno raje sama zrihtam vse. Boljši občutek! Sem danes že prelagala vse cotke...odbrala tiste ta mičkene 46-50, da jih dam na poseben kupček...potem pa 52-68, pa še mal za naprej!!! joj res je lepo...jaz se kar s trebuščkom zraven pogovarjam in si kar predstavljam punčko v rozastih cotkah, fantka v kakem posrečenem modrem pajacku...sem čist čustvena zraven!!! Pa copatki, kapice, ufff...komaj čakam!!! user posted image  Verjamem, da smo vse približno isto usekane!!! Jaz sem zadnjič že zibelko razpakirala in sestavila...da ne boš mislila, da zdržim čakat pa gledat vse to user posted image .

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
23.7.2010 14:58:30   
nejkec
joj, jest vas komi še spremljam, se mi v tej vročini še brat ne dauser posted image .

Sem se malo umirila, kar se streptokoka tiče. Verjeten je res fajn, da to že zdaj vem, kakor pa da ne bi vedla pa bi bilo potem kaj narobe.

Midva sva včeraj nabavila posteljico. to je bil prvi nakup za user posted image . Sem ponosna nase, da sm tolk časa zdržala, sam zdj bi pa takoj še vse ostalo nabavilauser posted image

filisa, tud jst razmišljam o jogiju. In nimam pojma, kaj je najbolj za otročka. Eni pravijo lateks s kokosom, eni da je koks šprican in strupen. Lateks tud nekateri hvalijo drugi spet odsvetujejouser posted image

tinaaleks, a tok je že težek tvoj fantič user posted image Kdaj imaš pa rok? Jst vsem razlagam, da je zdj že celo kilo težek pa jih verjeten zavajam user posted image .

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
23.7.2010 18:40:12   
mamamajča
no punce, vidim da že nekatere poznate spol svojih malčkov- tudi mi pričakujemo fantka, se je tak fino razkazoval na UZuser posted image
Doma pa mamo že enega, tak da bo kar pestro :)

Koliko se kaj pripravljate?

Moja sestra je ravno spravljala iz hiše stvari od svojega enoletika, pa sem jaz kar odpeljala, tak da mam previjalno, ki je v bistvu zaenkrat samo predalnik, že postavljeno, pa kindebet tudi......
Smo meli prostor pa smo kar odpeljali...

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
23.7.2010 18:44:30   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: Tiamo

Živjo punce kako,

kako prenašate vročino?

Sploh nikakor.
Meni se kar meša, ta mali me pa preganja, kar skozi bi bil zunaj.
Smo v bloku in ko hoče it ven, moram jasno z njim....
Plazim se, iskreno. Zredila sem se zaenkrat samo za 5kg, tak da jih mam zdaj 58, trebuha tud nimam nič, me pa križ tak matra, da komaj hodim. In če sem iskrena, do vrtca mam 300m in se mi včasih zjutraj zdi, da bom obstala na pol potiuser posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
23.7.2010 21:48:26   
majabar
anju, za eno leto sem dobila vizo. Zdaj sva malo bolj mirna. Se osebna izkaznica in zavarovanje.
pixieM, nalozi slikico:).
Zjutraj sem bila v laboratoriju, dala kri in naredila test za sladkorno, popoldne dobim rezultate. Za urin grem pa v torek.

Neposredna povezava do sporočila: 3848
23.7.2010 22:26:14   
anju
super majabar eno leto je dolga doba. res se zdaj lahko malo oddahneš.

IZVIRNO SPOROČILO: caroline1

Anju- tudi pri nas ni bilo za zdržat in ni se dalo pečt palačink

ja, ampak jajca sem mogla nazaj domov prpelat ne, mulček jih ma rad, jih je vajen vsaj 1x tedensko.
caroline dobra si, veš!user posted image user posted image user posted image

pri Pokori je nekaj... tudi njejuser posted image user posted image user posted image

mene je tudi načela vročina. si sploh nisem mislila, da lahko hodim tako počasi. a takoj ko se malo ohladim imam novo energijo. lažje je biti nosečka pozimi.
komaj čakam da iz moje žoge rata naš dojenček. ampak nočem roditi prezgodaj, itak, saj veste kako mislim...
trebuh raste, vse težje se je priklonit. in ko se najem kosila pokuka beli popek na plano, tisti ki ga sonček na Hvaru še ni mogel videt. ja tako hitro raste:)

lep konec tedna oktobrke

< Sporočilo je popravil anju -- 23.7.2010 22:27:05 >

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
23.7.2010 23:37:28   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: anju

BLOOM1 kako so pa tvoji porodi šli?

Ja,kako user posted image ,prvi je bil kot prvi user posted image ,jasno:2 tedna čez rok,sprožen porod,trajalo pa vse skupi od 10.00 pa do 18.05. (fantek je bil),nič šivana,bilo je zanimivo,novo,skratka O.K.
2 pa je že bil bolj naporen user posted image ,isto je bil sprožen ker je odtekla voda,ampak 2 tedna pred rokom,pa nič odprta. Trajal pa je od 22.00 pa do 2.03(fantek),pa nič šivana.
3 pa je bil normalen porod,dobila sem svoje popadke,2 dni pred rokom,in rodila 4 500g težko punčko,spet nič šivana,trajal pa je eno uro .
4 pa je bil KATASTROFA,tisti dan pa nepozabim nikoli,majko milo....Mala je mejla samo 2900g,ampak je šla ven z čelom naprej.Porod je bil res naporen,trajal pa6 ur. In spet nisem bila šivana user posted image .Aja,pa je bilo 2 dni pred rokom.
5 pa je bil prva liga,bila sem zmenjena da pridem ob 6 zjutraj rodit,odprta 5 cm,nič popadkov in ob 9.40 smo bili fertik (klistir,formalnosti....) 2 tedna pred rokom,mala pa je imela 3.500g. 

Evo,tko je bilo.

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......