|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI
16.7.2010 7:04:33   
betricija
in športnica, jaz bi šla tudi v Prago, če bi bilo treba, kaj pa je to MB - LJ. jaz sem tudi hodila na punkcije v PO. itak prideš v LJ v manj kot 1 uri tako da ne razmišljaj o tem. si pa vzameš bolniško za tisti dan in greš potem še malo šoping ali pa na ogled Ljubljane in se da razbremeniti dan.
srečno v novem postopku, vsem vam držim pesti. zelo zelo držim pesti.

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 101
16.7.2010 8:15:26   
HANYBANY
Živjo dekleta!
betricija čestitke! user posted image user posted image

Eno vprašanje: ali Utrogestan zavira M? Ker namreč, jaz imam že tretji dan sam izcedke pa še to sam ko se obrišem, sem rekla da ga bom jemala pač dokler se ne ulije ampak se ne? Kaj naj ga neham jemat?user posted image

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 102
16.7.2010 9:12:48   
Anonimen
betricija, hvala in iskrene čestitke za nosečnost!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Res je tko - sam upat je treba in ne obupat! Sam na momente je to mal težko... user posted image

hanybany
, pri meni je utrogestan zaviral M. Sem jo dobila šele 14 dan, nekje 8 in 10 dan sem mela pa samo malo izcedka. Kateri dan si danes? Če si nekje 10 dan ali več pojdi na krvni test in če je negativen, lahko prenehaš z jemanjem.

Neposredna povezava do sporočila: 103
16.7.2010 9:18:37   
Roži_
Kolikor vem zavira samo Prometrium, prvič slišim za Utrogestan user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 104
16.7.2010 9:24:48   
Anonimen
roži, ja, js sm tud tko slišala, ampak sem šla takrat brat na net, ko je meni zamujala in je bilo isto rečeno, da LAHKO zavira tudi utrogestan. 

(odgovor članu Roži_)
  Neposredna povezava do sporočila: 105
16.7.2010 11:54:12   
betricija
oboje lahko zavira M. to naj bi bilo popolnoma isto zdravilo, le da je Utrogestan avstrijski, Prometrium pa italjanski. kolikor se jaz spomnim, večina punc pravi, da so se jim začeli izcedki, potem ko so prenehali z jemanjem pa je prišla prava krvavitev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 106
16.7.2010 11:59:55   
betricija
SSuzi vem, da je na momente težko. meni je bilo tudi. sploh po dveh netrasverjih. se mi je svet čisto sesul. se mi zdi, da je meni dopust res pomagal, je pa tako, da tisti trenutek, ko ti dajo pikici notri, težko biti potem 2 tedna pomirjen. meni se je zgodilo, da me je po enem tednu začelo ful zvijat, potem pa točno 8 dan krvav izcede. sem bila že čisto fertik. mojega ni bilo doma in ker smo babe firbčne, sem popoldne naredila test in pokazala se je črtica. in potem vsak dan s popoldanskim urinom črtica. ko je moj prišel zvečer domov, malce okajen sem bila jezna in ko je jedel, sem mu pozitivni test pokazala pred učmi in je nehal jesti, s tisto hrano,ki jo je imel v ustih se je skoraj zadavil, potem pa je začel jokat. sedaj je on moja jokica.
in želim ti, vsem želim, da ne obupat in da vam že kmalu uspe zanositi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 107
16.7.2010 12:50:36   
Anonimen
betricijauser posted image user posted image user posted image Hvala. 

Neposredna povezava do sporočila: 108
16.7.2010 14:23:31   
TittyK
Suzi, sej veš da smo vse na isti barki in vemo kako se počutiš in isto upamo, da bi le 1x ratalo porka duš. Jaz vsaki dan pomislim tudi nate, pa sej si borka. Ti si mi vedno vlivala dobro voljo skozi cel postopek, pa ja se ti bo to poplačalouser posted image . Dej mi povej, a ti si že začela jemati aspirin. Mene levi jajčnik nekam sumljivo fejst boli, upam da nisem fasala še kakega vnetja. A boš jutri klicala še kaj gor al si se odločila da ne.

Drži se,

Titty

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 109
16.7.2010 14:39:21   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: betricija

Utrogestan avstrijski, Prometrium pa italjanski

a nista v bistvu eno in isto, s tem da se Prometriuma pri nas ne dobi?

in ja, Prometrium zavira prihod user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

Neposredna povezava do sporočila: 110
16.7.2010 15:59:51   
Anonimen
titty, ja, sem že začela z aspirinom. Nimam več nobene krvavitve, tako, da pomoje ni panike. user posted image   Boli pa mene samo takrat ko pretiravam - prej sm šla mal okrog hiše, pa mal po travniku s psom, pa me je začel bolet. Včer me je pa še ful bolel tam okrog jajčnikov, se sploh nisem smela pritisnit. Pomoje ni vnetje, ampak je bolj od punkcije. Misliš, da ne? Jutri bom najbrž klicala, ja.. 

(odgovor članu mausikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 111
17.7.2010 9:34:35   
Anonimen
Sam na hitro povem, da mi ni hotla nič povedat koliko se jih še razvija. Samo to mi je skos govorila, da so bile 4 oplojene, da bom vse zvedela jutri in da ne more rečt al bo ET al ne. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 112
17.7.2010 10:16:10   
TittyK
Oj!

Ma Suzi kako, da ti niso hoteli povedat, ma sej zato se dobi šifre, da kaj zveš. Poskusi še popoldan, lahko da bo katera druga biologinja malo boljše volje.user posted image
Ej, mene pa vedno bolj boli na levi strani, imam prav trd trebuh na tisti strani. Zdaj ne vem, al bi jutri kaj omenila al rajši ne. Pa še skozi imam krče, take da izžarevajo v križ. Ma booo?? V prejšnjem postopku sem imela hiperstimulacijo, tako da vem kako to zgleda, sam zdej me boli samo na eni strani. Sploh ne vem kaj je to kako vnetje al kaj. Ma potem bi imela verjetno kaj vročine ali ne? Kakšne izkušnje?

Suzi, jutri je dan D, držmo seuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 113
17.7.2010 11:21:06   
Anonimen
titty, ma, kao ni hotla povedat, ker so mi itak dali, da naj pokličem v četrtek, ne pa potem še v soboto. Tud na ta način mi je rekla. Sej sem pol tuhtala, da mi tud prejšnjič ni hotla nič povedat dan pred ETjem, sam pol k sm nekak vztrajala, mi je končno povedala, da sta še 2. Ampak spet ni mogla rečt al še bosta naslednji dan al ne. Tako, da je itak loterija. user posted image
Kar se pa tebe tiče: a ne bi šla mogoče k dežurnemu se pokazat? Sam tok da ti pove kaj je. Ker če ni nič hudega, potem jaz mogoče ne bi povedala jutri. Ne vem no.. Kakorkoli, če ne boš šla danes, bi jaz jutri povedala, da te vsaj pregledajo z UZ. Ker je mal čudno, da te tok boli. Razen če ti mogoče še folikli pokajo?? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TittyK)
  Neposredna povezava do sporočila: 114
18.7.2010 10:10:50   
Roži_
Suzi in Titty lepo sprejmite svoje otročkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 115
18.7.2010 10:43:16   
Anonimen
Evo mene iz Etja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Do zadnjega nisem vedela ali bo ali ne, je Titty zvedela pol ure pred mano, meni pa še vedno niso povedali. No, na koncu so mi dali dve blastocisti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Test 3.8.

(odgovor članu Roži_)
  Neposredna povezava do sporočila: 116
18.7.2010 10:46:13   
betricija
no SS sem vedela da ti bo ratalo. sedaj pa možgane na pašo, veliko pij in leži na trebuhu vsaj dva dni. meni je tako uspelo zanosit. pa če jemlješ aspirin ga jemlji do testa potem pa če bo pozitivno nehi. srečno in vesela sem zate

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 117
18.7.2010 10:51:36   
špica84
bravo skustranka sedaj pa jih lepo grej

Neposredna povezava do sporočila: 118
18.7.2010 11:23:15   
Urshy78
suzy, no, vidiš, da je tudi teh par celic bilo dovolj. zdaj jih pa pridno čuvaj, jaz ti pa držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 119
18.7.2010 11:59:11   
Roži_
Super Suziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sedaj žulit levi ali pa desni bokuser posted image
Uživajuser posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 120
18.7.2010 14:33:59   
Anonimen
Hvala za pestke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Roži_)
  Neposredna povezava do sporočila: 121
18.7.2010 14:51:19   
TittyK
Ojla punce!

Še moje poročilo: grejem 2 blastocisti (ena boljša in ena malo manj dobra). Zmrznjenčkov nimam. Od 7 celic se jih je oplodilo 5. 2 sta bile degenerirane, ostale 3 pa so me počakale do danes. Dva vstavili, en je pa bil preslab za zmrznit. Evo zdaj pa čakanje in z optimizmom naprejuser posted image .

Lepo se imejte, pri nas je kar fajn ohladilo, da se zdaj sploh da dihat.

LP,

Titty

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 122
18.7.2010 15:05:59   
špica84
tittyk lepo jih grej

(odgovor članu TittyK)
Neposredna povezava do sporočila: 123
18.7.2010 15:11:43   
Aljonka
user posted image user posted image user posted image user posted image  bravoooo sta mi obe polepšali dan s tako dobrimi novicami. držim pesti, da se blastociste lepo primejo svojih mamic in jih ne spustijo vsaj še 9 mesecevuser posted image user posted image user posted image

Lep dan želim tudi ostalim!

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 124
18.7.2010 15:40:22   
mausikaa
user posted image user posted image user posted image
punce lepo grejta, zdaj pa lepo bokeca žuliti in počivat, pa pustiti se crkljati

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?