Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.7.2010 10:54:01
|
|
|
|
maja1488
|
Tko...majanin J še vedno kuha, pomaga sam Voltaren. Do jutri zihr še ostaneta noter. Ne vedo točno kaj mu je, vzeli so še bris grla, potem gre na rentgen pljučk. Infuzije nima več, je pa še na AB. Majana je...nekako. žiljon pikapolonic za vse bolančke!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.7.2010 11:08:53
|
|
|
|
PapuaNG
|
bogi J...naj vročina čim prej pade, da se lahko vsi skupaj vrnejo domov
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.7.2010 11:42:05
|
|
|
|
FLASK_A
|
ojej
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.7.2010 12:29:49
|
|
|
|
Dudica1
|
pikepoke za J. ... in še zdaj ne vejo kaj mu je jaz sm bla mal v šopingu z taščico ...pa v lidl sm šla kao po majčke pa jih itak ni več blo,sem samo T vzela eno pižamico...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.7.2010 12:44:22
|
|
|
|
petrazg
|
ojoj babe žabe... Bili v zoo s kasijo in najinimi mladički. Fino je bilo... Jure , da boš čimprej ok... Zdej pa razmišljam kam se naj damo za vikend Je oči doma, ker ima Kitajsko prestavljeno na avgust, pa moramo izkoristiti... Predlogi???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.7.2010 13:06:00
|
|
|
|
KatMat
|
pride kera pop na pijano nevesto?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.7.2010 13:11:11
|
|
|
|
petrazg
|
Ne kliči hudiča.... imaš ziher premalo, če vse pridemo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.7.2010 13:13:13
|
|
|
|
KatMat
|
ah kje!!!!!!!!!!!jest pojem en košček....matej tud enga...kam naj dam pa ostalo??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.7.2010 13:20:24
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ah kje!!!!!!!!!!!jest pojem en košček....matej tud enga...kam naj dam pa ostalo?? Če bi jst tole nardila, bi M pojedlla enga, moj enga, ostalo pa jst. Vas sploh nebi vabila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.7.2010 13:23:14
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ah kje!!!!!!!!!!!jest pojem en košček....matej tud enga...kam naj dam pa ostalo?? Če bi jst tole nardila, bi M pojedlla enga, moj enga, ostalo pa jst. Vas sploh nebi vabila No, zato to pravim... moj bi košček, Anže bi malo polizal, Luka bi se zraven pačil, mami bi pa vse pojedla...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.7.2010 13:31:05
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ah kje!!!!!!!!!!!jest pojem en košček....matej tud enga...kam naj dam pa ostalo?? Če bi jst tole nardila, bi M pojedlla enga, moj enga, ostalo pa jst. Vas sploh nebi vabila IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ah kje!!!!!!!!!!!jest pojem en košček....matej tud enga...kam naj dam pa ostalo?? Če bi jst tole nardila, bi M pojedlla enga, moj enga, ostalo pa jst. Vas sploh nebi vabila No, zato to pravim... moj bi košček, Anže bi malo polizal, Luka bi se zraven pačil, mami bi pa vse pojedla...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.7.2010 13:45:25
|
|
|
|
KatMat
|
grem po jaja v štacuno...papa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.7.2010 13:46:56
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Zdej pa razmišljam kam se naj damo za vikend Je oči doma, ker ima Kitajsko prestavljeno na avgust, pa moramo izkoristiti... Predlogi??? mi moramo tole varianto enkrat udariti: blizu Viktringa pred Celovcem je Zauberwald po gozdu so pravljične hiše, na koncu ko se pride iz gozda so igrala...živali.. www.expi.at http://www.familienparadies-reichenhauser.at/ pa na vrbsko jezero bi se šli kopat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.7.2010 13:48:07
|
|
|
|
koala.cek
|
danes imam pa dejt z bodočo vzgojiteljico od malega zmajčka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.7.2010 13:50:34
|
|
|
|
koala.cek
|
aja...ali pa letališče Lesce, pa sprehod po čudovitem parku Brdo. je luštno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.7.2010 13:55:51
|
|
|
|
maja1488
|
Kekčeva dežela, Jelenov greben
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.7.2010 13:56:17
|
|
|
|
petrazg
|
Sej sem vedela, da boš ti polna idej... Kam greste ta vikend?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.7.2010 14:03:54
|
|
|
|
koala.cek
|
izlet na Vogel je tudi zanimiv - z nihalko gori-doli, pa kravice, pašniki, gorski zrak....paše v vročini...http://www.rtvslo.si/tureavanture/podobe-slovenije/po-osvezitev-na-vogel/199766 no tale vikend bo bolj za en drek. sine bine naj bi jutri prišel domov. iz morja. pa ne vem, če ne bo šel v nedeljo spet nazaj. v soboto pa...mah dež in ohladitev napovedujejo. v tem primeru ostane samo sobota. za kakšen šoping mogoče. ikea recimo. eno otroško mizo rabi za v sobo. če smo tam gori bi lahko šli še minimundus pogledat ( sicer smo že bili, ampak sprehod v takšnih temperaturah paše ).
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.7.2010 14:07:16
|
|
|
|
petrazg
|
Kekečeva dežela... bi šli, ampak naš otrok ne mara Kekca. Smo zadnjič, ko smo bili sami brez Lukca, pripravili vse kot da smo v kinu, in prižgali Kekca... in kaj se je zgodilo... po 15 minutah ni hotel več gledat, ker ga je bilo strah Bedanca, Kosobrinček se mu je smilil 1000 na uro, Tinkaro bi pa domov pripeljal, ker nima več mamice in atija... Je preveč se noter dal... Tako, da to letos odpade... Letališče... mu ni interesantno, ker je letos že 3x letel z letalom in mu je preveč samoumevno... in je bil zadnjič čisto frapiran,ker smo šli z avtom na morje Samo v Avstriji imajo pa res same nore parke... Aja, za otroke je full dober adrenalinski park na Bledu. Sicer morajo biti stari 4 leta, ampak poskusijo , če mu gre in lahko gre tudi mlajši...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.7.2010 14:10:55
|
|
|
|
petrazg
|
No, naš mali je full užival prejšnji vikend na Bledu , ko smo se peljali z ladjico na otoček, potem smo se še s sankami vozili in na koncu je sledila ohladitev v jezeru... Razmišljam o Veliki planini... moram še malo vreme pregledat...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.7.2010 14:11:28
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Kekečeva dežela... bi šli, ampak naš otrok ne mara Kekca. Smo zadnjič, ko smo bili sami brez Lukca, pripravili vse kot da smo v kinu, in prižgali Kekca... in kaj se je zgodilo... po 15 minutah ni hotel več gledat, ker ga je bilo strah Bedanca, Kosobrinček se mu je smilil 1000 na uro, Tinkaro bi pa domov pripeljal, ker nima več mamice in atija... Je preveč se noter dal... Tako, da to letos odpade... O bogi...taka je M. Ona vse tko čustveno dojema. In joka zraven. Ampak hoče gledat. Znova in znova. In potem še cel dan premleva zakaj je tko in zakaj je bedanes tko grozen...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.7.2010 14:12:26
|
|
|
|
koala.cek
|
katerega Kekca ste pa gledali ? pri nas rula čisto taprvi. črnobeli. potem pride na vrsto drugi. tam nekje do pehte ( ko začne kekec peti ...teta pehta te ulovi ... ), do tretjega dela pa sploh ne pridemo. In priznam, mi ni všeč. Mi je čisto mimo. Tudi Kekec ne poje prav ( to je mnenje sineta ) . pri prvem se smeji, ker se fantje na začetku nekaj tepejo, pa potem ko kekec nagaja bedancu ko mu meče kamenje, pa ko sovo oponaša, intd...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.7.2010 14:14:37
|
|
|
|
koala.cek
|
ja vreme bo tukaj bolj tko tko. mislim, da ne bo glih za hribe. če si bomo/boste zaželeli sonca, nam še vseeno ostane lignano. Imajo krasen živalski vrt, no pa še kaj drugega....http://www.lignano.com/english/parchi.asp
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.7.2010 14:15:38
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek katerega Kekca ste pa gledali ? pri nas rula čisto taprvi. črnobeli. potem pride na vrsto drugi. tam nekje do pehte ( ko začne kekec peti ...teta pehta te ulovi ... ), do tretjega dela pa sploh ne pridemo. In priznam, mi ni všeč. Mi je čisto mimo. Tudi Kekec ne poje prav ( to je mnenje sineta ) . pri prvem se smeji, ker se fantje na začetku nekaj tepejo, pa potem ko kekec nagaja bedancu ko mu meče kamenje, pa ko sovo oponaša, intd... Mi imamo samo prvega. V vrtcu so gledali tudi dvugega 1x.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 22.7.2010 14:16:10
|
|
|
|
maja1488
|
Me gremo na mašun na kosilo v soboto.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
dojencekv3sn4Z dojenckom na letalo!?da (
54%)
ne (
46%)
Število vseh glasov: 41Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!