tejci1981
|
Pozdravljene! Joj punce, ste prave čveke,....mi pa imamo stanovanje v razsulu in nimam časa na netu bit Otroška bo danes gotova, pripravljena na beljenje, .....na hodniku smo odstanili eno veliko omaro, je še treba steno pokitat, pa pobelit,...... eno omaro moram pobrusit in na belo prebarvat, namesto vrat sem si umislila panelne zavese,.....pa trojna vrata so tudi še za prebarvat, pa steno v shrambi so mi zakitali, ker mi je "omet" odpadal, tako da še tam prebelimo,....... Vse naj bi bilo gotovo do petka, tako da imava z mojim še en teden dopusta za relaksacijo Ste kaj razmišljale o barvah otroške??? Jaz se nebi ravno pri Baby blue ustalila za fantka,...sem razmišljala o kaki nežno zeleni ali rumeni, pa še to mogoče ena stena ali max. dve,.... pa včeraj sem zasledila ene xxl šablonce za steno, da nebi kakih nalepk lepla ali pa (bog usmili ) sama risala, ker bodo mislili, da je mali sam za čopič prijel Včeraj sem imela pregled, je bila G rahlo napeta (gre naslednji teden na dopust) sem jo vprašala, če se mi bo rok kaj spremenil, ker mi je prejšnji teden, glede na velikost izračunal 25 oz 26 teden nosečnosti, pa je rekla da se rok spremeni odvisno od rezultata na nuhalni (tam mi je rekla 2.11 namesto 5.11), pa če želim mi lahko rok prestavi (ČE ŽELIM?!?!?!?!?!?!?!?!?!) to pa res ni po moji želji?!?!?!?!?!?!?! Mislim da more G odločit, če se bo rok spremenil, ne pa jaz?!?!?!?!?!?!?! Saj jo razumem, da komaj čaka na dopust,..... Tako da imam novi rok 3. 11 Drugače, pa je bilo vse ok, zaprta sem, srček se je slišal, sicer pa me mali razgrajač tako ali tako opozarja nase Dobila sem napotnico za cuker test, 17.8. moram po ponovno inekcijo rhesonativa (sem AB neg), naslednji pregled pa imam 20.8. Tako, malo sem zabluzila, sedaj pa popijem kavico in veselo na delo, da bo čimprej končano! Lepo bodite, uživajte še v teh "nizkih" temperaturah!!!!
|