|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition
21.7.2010 7:49:21   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

Bemu GR, pa ti ne bojo do jutri dali nobenih info? A mobi ima še prižgan, da ga vprašaš, kako je?

Mislim, da zdajle nima časa odgovarjati. Poskusila sem, zdaj pa čakam. Najbolje, da dam mobitel polnit, da mi jutri slučajno kje ne podleže minusu energije.

Še enkrat HVALA; drage moje, velika pomoč ste mi!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... upam, da je z očetom vse OK.... user posted image

zate pa en velik velik velik velik velik user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
21.7.2010 7:52:05   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Uf, je bil danes leteč dan - najprej šoping v IKEi - spet sem preveč zapravila, tako da si dajem začasno prepoved obiska;potem sem šibala po fasungo v Mercator, pa po Bora, nakar sva šla v Tivoli na date s prijateljico. Sem za Bora kar kolo/poganjalec s seboj vzela in smo malo naokoli pošetali in sem res hudo presenečena, kako mu gre dobro. Prav lepo se poganja, sicer bo pa še boljše ko bo kak cm zrastel.

Ju3 ga pa poberem takoj po spanju in kosilu in šibava v Strunjan k prijateljici na obisk, pa dan naš sine okusi malo slano morje.

1... user posted image  za uspešen šoping... čeprav denarnica, joj, to pa vedno tako boli user posted image

2... user posted image  našemu tudi kakšen centi manjka, pa bo super... user posted image

3... UŽIVAJTA na morju! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
21.7.2010 7:56:11   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

T. je malenkost boljša, pike niso več na meji med rdeče-vijoličnimi, ampak bolj rdeče user posted image . Nekam se torej premikamo, čeprav do morja je manj kot 14 dni in ne vem, ali bo do takrat vse izginilo. Prilagam nekaj fotk, če je morda katera že kdaj videla kaj podobnega (na sliki ne izgleda tako grozno kot v resnici, je manj rdeče, pa še namazana je z nekim praškom, ki vsebuje cink, tako da je videti manj rdeče)

Kaj?! Samo 3 kosi torte?! Ah, recesija...user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image  bogica mala... user posted image user posted image user posted image ...

ja, mami res, kje je preostali del torte?????? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1303
21.7.2010 7:59:33   
3jeMi
pa dobro jutro!

sm že fertik... hvala... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
   [Brisano sporočilo]
21.7.2010 8:24:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1305
21.7.2010 8:40:45   
nanka
Neboglasnica user posted image user posted image user posted image HB se je vse dobro izteklo in so ga našli.

Levinja o ti šit, sorry nisem še videla na otroku, imam pa jaz zelo podobne izpuščaje, a so na koncu malo vodni? Mene to srbi za znoret, pa tudi ne vem kaj mi je , se mi pa pojavijo malo pred m, jaz sem sumila mireno, samo od kar je nimam več je samo za malenkost bolje, dobro pa še ni ( tako da sumim hormonske motnje), mi pa izginejo par dni po m.

Neposredna povezava do sporočila: 1306
21.7.2010 8:44:33   
nanka
Aja pa dobro jutro , 3jemi vidim da si že pomalicala, jaz se bom pa malo kasneje odpravila v mesto kao na malico, grem malo za čevlji pogledat.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
21.7.2010 9:05:21   
Majuska
Jutro,

kako ste? Jaz sem vsa polomljena, očitno sem čudno spala ... smo imeli pa kar mirno noč, s puncami sem tudi že kofetkala, zdaj moram še tule poštimati stvari.

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
21.7.2010 9:08:56   
neboglasnica
Hoj hoj!

Evo mene.. Še enkrat hvala za vse dobre želje, z očetom je vse ok, je v koči, pride danes domov. Samo potem ne bo ok, ker mu bom rit sprašla, ker ni poklical. user posted image

24 julij: vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 21.7.2010 9:09:37 >

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
21.7.2010 9:10:29   
neboglasnica
Takole: odhajam po opravkih - spet rihtat očala, jao meni in optiku; Hervis - rolerji za Saro, mačka ima 39 nogo, malo pošnofat naokrog...

Neposredna povezava do sporočila: 1310
   [Brisano sporočilo]
21.7.2010 9:23:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1311
21.7.2010 9:25:45   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Takole: odhajam po opravkih - spet rihtat očala, jao meni in optiku; Hervis - rolerji za Saro, mačka ima 39 nogo, malo pošnofat naokrog...

dobro opravi user posted image

24julij, vse najlepše ti želim!!!

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1312
21.7.2010 9:28:05   
Inigo
ima telenovela v sloveniji sploh možnost?

pr men ne. jih nikol nism gledala... mi ne potegnejo. sam pr nas pa folk ful gleda te kratke nadaljevanke pa to. mogoče pa bi. defenitivno treba probat! tu pa sploh ni vprašanja... zgubit nimaš kj.

Neposredna povezava do sporočila: 1313
   [Brisano sporočilo]
21.7.2010 9:32:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1314
21.7.2010 9:38:13   
Inigo

Dobro jutro!

No, pa smo vsaj približno OK spali - sicer je Bor že padel v ljubljanski ritem in se zbuja ob 6:00, ampak sva potem skupaj z njim spala še do 7:00. Danes ga pa prej poberem in šibava v Strunjan - pa da vidimo, če bo navdušen nad morsko vodo. Pa še nove kopalke bo lahko probaluser posted image user posted image user posted image  

Moram pa še prej v šoping zame, si kake kratke hlače kupit, ker imam samo ene, pa bo očitno še long hot summer in rabim kaj na elastiko, da lahko potem tudi po porodu nosim - HM vabi -upam, da niso že vsega razprodali.

Aja, kakšna je plaža v Strunjanu? A je dovolj če imam samo brisačo ali rabim armafleks? Jaz sem čisti nevednež o naših plažah.

Levinja -  revca boga - kake pike ima? Kakšna testiranja so ji pa do sedaj naredili? 

uuuu, držim pesti, da boš kj našla. jst sm bla zadnč u hm in nism našla nč. so mel še sam l in xl... user posted image

strunjanska plaža je malo betonska, nekaj je tudi trave - pod borovci.

Neposredna povezava do sporočila: 1315
   [Brisano sporočilo]
21.7.2010 9:38:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1316
   [Brisano sporočilo]
21.7.2010 9:40:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1317
21.7.2010 10:13:49   
Majuska

Inigo - hvala za info -upam, da kaj pod borovci dobimo

Če boste dovolj zgodnji, boste verjetno dobili user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1318
21.7.2010 10:20:51   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Inigo - hvala za info -upam, da kaj pod borovci dobimo

Če boste dovolj zgodnji, boste verjetno dobili user posted image

a pa vama bo ratal bit kj dejansko u senci, sedet na briači in tko? kr naša mašinca ni nč prmir. voda, igrišče, špancir... ni šans da bi on sedel na brisači in to. tk da pol sploh nismo več nosli brisač zraven. samo eno manjšo, za rit prislont in kj obrisat, kr smo tko skos bli na terenu. vozek sm tam nekam parkirala in to je blo to. ob 11.30 smo tko šli na kosilo in spat in pol ob 16.00 spet na plažo, namazala sm ga fajn... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
   [Brisano sporočilo]
21.7.2010 10:27:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1320
21.7.2010 10:31:19   
Inigo

Inigo - saj vem, da so to bolj pobožne sanje -ampak vsaj toliko da kako malico poje in kaj popije ga zvabim v senco - je itak meni bolj vroče kot njemu

Sem malo pozabila da greva sama brez moža, ki je zadolžen za igro na plaži, da lahko noseča mama počivauser posted image user posted image user posted image

Rabim kake ideje za dekliščino - končno grem na eno dekliščino (upam, da ne rodim prej)user posted image user posted image user posted image  To je prva dekliščina, če odštejem mojo

eh, super se bota mela. upam, da bo čimbolj priden user posted image ... da ti dete ne pobegne kam predčasno user posted image

dekliščina... nikol še bla! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1321
   [Brisano sporočilo]
21.7.2010 10:44:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1322
   [Brisano sporočilo]
21.7.2010 10:46:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1323
   [Brisano sporočilo]
21.7.2010 11:00:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1324
   [Brisano sporočilo]
21.7.2010 11:08:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......