|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
19.7.2010 15:41:35   
Slavi83
Nani a so bolečine prenehale? Zakaj pa ne bi šla k gin, sej te nč ne stane??? Naj te pregleda, zmer MV, da boš bol mirna.

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
19.7.2010 16:20:35   
betricija
lidik samo, da je z otročičkom vse ok.
sicer pa puncem, kdaj ste naročene na morfologijo? jaz bom takrat noseča točno 20t. a je to prezgodaj. a boste šle potem še na 3d/4d UZ in kam?

meni je babica tudi rekla, da lahko na morfo pride mož zraven. se že veseliva. se mi zdi, da so možje kar prikrajšani za prvi UZ, sploh tisti, ki so v prvo noseče. midva sva zanosila po umetni pri Rešu in tam mora biti mož oz. partner na vseh pregledeh zraven. tudi na punkciji in ET. potem je bil tudi na prvem UZ. povsod razen pri moji G ko sem prišla prvič na pregled. je rekla da nerada vidi, da je kdo zraven, ker dela vaginalni pregled. ja pa ravno pri možu nimam kaj skrivat a ne?je pa zato naredila 4 slikice ker je videla, da je moj bil z mano. pa sva potem občudovala to najino bitje.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
19.7.2010 16:45:12   
Arwenko
Jaz bom na morfologiji 21T 6D, dela se pa menda med 20. in 24. tednom, pa moj je lahko zraven. Tudi pri mojem ga na prvem pregledu ni bilo, mislim bil je zraven, ampak v čakalnici. 

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
19.7.2010 19:56:41   
Slavi83
Js sm mela morfologijo v 19t2d, jo mam pa še enkrat v 22t2d. V 20t ni pezgodaj. Na 3D/4D pa grem in sicer v Postojno (10.9.)

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
19.7.2010 21:15:24   
zaljubljena23
Mag3, NP-morfologija 20.8... Lidik bova skupaj odštevaliuser posted image user posted image N pa bom točno 22t1d

Čist na hitro...danes imela pregled...je G naredil UZ, srček lepo bije, pridno rastemo, spol zaenkrat kaže na ...... Sva se z dragim odločila, da ostane skrivnost do konca...

Moj ma ta teden dopust in sva se lotila renoviranja sobic, tako da je bolj malo časa za net...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Slavi83)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
20.7.2010 8:17:17   
lidik
ha ha ha aischa1 a veš da na to da bi bila pa sramežljiva nisem pa niti pomislila. Sem skoz bila prepričana, da hoče naju še malo hecati, no je pa tudi to dobro razmišljanje ja. 

betricija jaz bom takrat noseča 23t23d, mislim pa da se dela od 20t naprej, tako da ne verjamem da bo kaj prehitro. Meni je namreč moj G že včeraj rekel, da se vse lepo vidi, samo da bo raje še počakal, ker 20.8. ne bo nič prepozno. O 3d/4d pa še tudi razmišljava da bova šla ja. Moram še poklicati in vprašati kako je sploh zdaj kaj z dopusti in to.

ooo zaljubljena23 kaj res bova skupaj odštevali. Super. Bo prej minilo, če bova dve čakali na ta datum.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
20.7.2010 8:25:07   
KatyK79
jutro punce,

pa kje je nani... katera ve?
me skrbi zanjo!
upam da je ok!

aja..eno vprašanje glede naših pikic.
a katera ve, kok zdej naše pikice spijo, a skoz spijo al kako?
a takrat ko nas nežno pobožajo, a to naredijo v spanju ali so budne?
no take stvari sem včeraj razmišljala ko nisem mogla spati pa ko me je pikica žgačkala...user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
20.7.2010 8:30:04   
BabyKitty
KatyK79 pikica ni nujno, da te brca, da ti čutiš... lahko npr. nasloni glavico na tvojga bušija... če pa je zelo živahna pa je najverjetneje budna... A to veste, da pikci že v maternici sanjajo? Noro ane user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
20.7.2010 8:58:25   
KatyK79
he he he a res...ja res noro user posted image

a katera ve, s katerim tednom prezgodaj rojeni otročki že preživijo?
sem nekje brala da z 26t, moj je pa na netu prebral da lahko že z 22t, da imajo v Lj. P glede tega ful dobre rezultate.

je danes od sodelavca žena rodila, rok je imela oktobra, mali ima 440g pa sem se malo zamislila kako je s tem.

Neposredna povezava do sporočila: 4709
20.7.2010 9:03:22   
BabyKitty
KatyK79 zelo velike možnosti imajo dojenčki po 27. tednu mislim, da jih preživi cca. 80% od 24. tedna naprej pa cca. 30%... ampak to prinese zraven še mnogo težav (npr. invalidnost)...

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
20.7.2010 9:11:15   
*Star*
Slavi - točno to so tudi meni rekli, da nimam kaj iskat po pogrebih in grobovih, in seveda tudi nihče ne ve zakaj, pač tko je. Moja razlaga je, da hormoni tok bolj delujejo in bi lahko mogoče padla v kakšno močno depresijouser posted image

Mene danes tudi čaka pregled in se ga veselim samo če bo tudi UZ, drugače pa neuser posted image user posted image user posted image

lidik boš imela pa presenečenje, odvila ga boš šele decembra hihiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4711
20.7.2010 9:24:30   
BabyKitty
*Star* ne ga no srat! user posted image Zakaj pa ne bi šla na pogreb? To je pa ena najbolj norih, kar sem jih do sedaj slišala... V nobeno depresijo ne moreš past zaradi pogreba... To so pa že prov take banalne fore... Čudn, da greš lahko na poroko, ker bi se lahko iz foušije do lepote neveste poškodovala user posted image  

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
20.7.2010 9:25:22   
lidik
ja *star* zaenkrat nama daje takšne signale ja, da zgleda da bo se pustil odviti res šele decembra. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
20.7.2010 9:44:36   
*Star*
BabyKitty, jaz tudi prvič slišim za te foreuser posted image
Še dobro, da moja mami ni taka...to ne smeš, tist ne smeš...
Drugače pa mislim, da te smrt zelo bližnjega lahko spravi v depresijo tudi ob "navadnih"pogojih, kaj šele če si noseč. Moje mnenje...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
20.7.2010 9:50:10   
BabyKitty
*Star* smrt bližnjega te definitivno lahko spravi v depresijo... v še hujšo pa če ne smeš na njegov pogreb user posted image najbolje potem, da zdravniki prepovedo, da nosečnici kdo v družini umre! Vglavnem pogreb pa smrt sta 2 različni stvari...

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
20.7.2010 9:58:25   
Arwenko
jaz mislim, da je pogreb smiselno spustit če je npr. velika vročina, če si poznov nosečnosti ko težko stojiš in podobni razlogi, ne pa kr tako zaradi neke vraže. 

Neposredna povezava do sporočila: 4716
20.7.2010 9:59:00   
*Star*
No, smrt sem misla, ne pogrebuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4717
20.7.2010 10:03:55   
BabyKitty
Arwenko se strinjam... ker potem lahko strogo prepovemo tudi nakupovanje, ker te lahko kap zadane ob računu... vglavnem, poln kufr mam vseh teh bednih vraž user posted image pa ne samo vraž, tudi nasvetov brez utemeljitve, pa nujnih Dianatal gelov, ker je potem vse lepo pri porodu, pa...

Se mi zdi, da pri takih zadevah ženske nasedemo čisto vsem, ker seveda obstaja možnost KAJ PA ČE? in seveda nobena noče svojmu otročku škodovati zaradi kakšne bedarije, ali pa 100 EUR...

Poln kufr mam vsega user posted image škodujejo mi vraže user posted image prepovedat vraže za nosečnice!!! user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
20.7.2010 10:49:47   
Slavi83
Katy79 men gin. prav sam, da zdržimo do 28 tedna (ima pikec/pikica okol 90 % za preživetje).
z 22 tedni pa ne bo držal, od 24 tedna naprej ga/jo dajo v inkubator prej nočejo!!!!!! Tko ko pravi BabyKitty je od 24 tedna fuul komplikacij posebi z dihanjem.

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
20.7.2010 10:58:50   
n a n i
Cestitke vsem za uspesno opravljene preglede.

Jaz sem se danes spet zbudila s takimi bolecinami, da niti hoditi nisem mogla. In sem sla h g. Moje sicer ni, ta ki jo nadomesca je ful hladen. Naredil je UV, MV ni meril. Bebica je zaenkrat ok. Ni mu jasno od kje bolecine. Je rekel, da so lahko tudi popadki in da ce ne ponehajo oz ce se pojavi kaksnikoli izcedek moram kar v P. Pa povdaril je, da otrok ne bo prezivel, ce so popadki. Nam manjka se par tednov. Sedaj imam predpisan strogi pocitek, pa brce moram steti. Smo pa videli kaj bo, pa sva z dragim se ze zdavnaj odlocila, da ne poveva. Me zanima kako dolgo bom lahko jaz tiho ;)

Hvala, ker ste mislile name.

(odgovor članu Slavi83)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
20.7.2010 11:05:52   
BabyKitty
Ajoj n a n i maš pa res enga lumpka, da ti že sedaj dela toliko skrbi... user posted image poslušaj strica G in lepo pridno počivaj... a magnezij piješ? 

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
20.7.2010 11:24:10   
Arwenko
nani upam da bo vse ok s tvojo bebiko. Poskusij pit magnezij in kalcij, mogoče pa bo pomagalo. Pa baje je buscopan fajn, če imaš takšne krče. Mogoče malo pobrskaj z iskalnikom po Pušenjakovih starih odgovorih, kaj on svetuje.

Drži se user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4722
20.7.2010 11:28:26   
KatyK79
joj nani itak bo vse ok, vse skupaj bomo dočakale tale december in pika.
ti samo počivaj in čim manj mislih na te stvari.....

res škoda da ti ni izmeril MV, samo jaz misim da če bi bili popadki da oni to vidijo, nekako že.
a dal ti ni pa nič al kako, kaj proti bolečinam??

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
20.7.2010 11:36:43   
n a n i
Je rekel,da  ne more videti ce so popadki. Da bo to cas pokazal. Dal mi je buscopan proti bolecinam. Sam jaz imam malo poklicne deformacije in se branim tablet. Bom probala bolecino odlezati. No sej v bistvu lezim bolj ali manj ze od maja, ker sem od takrat na bolniski. Komaj cakam avgust, ko bom lahko sla spet delat.

magnezij pijem, kalcija ne.

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
20.7.2010 11:48:05   
Arwenko
nani brez zamere, saj sem jaz tudi anti-tabletar, ampak te bolečine za tvojo bebiko niso vredu. Saj vem, da si jih ti sposobna zdržat in da misliš, da boš zmogla brez. Samo pomisli na bebiko no, pomoje tudi beba čuti te bolečine in ona se ne mora sama odločat. Tako pač jaz razmišljam. 

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?