Renesme**
|
dobro jutro otekanje podpaltov- ja poznam občutek, boli in peče, kot bi v salonarjih celo noč preplesal- pač podatek, ki nam pove, da smo pretiravale , zatekam pa ŠE ne! aleksa- lušna nosečka. jogi- midva sva ga kupila 4 leta nazaj v BC, bil je takrat ene 32.000 SIT, ampak je ful dober,antialergen... še nič ni ugreznjen, pa mala skače po njem vsake toliko...bo še za drugega ležalnik- sem jaz v prvo kupila, ko imela Tinkara cca 4. tedne- to je bil moj najboljši nakup- kakšen mir je bil potem v stanovanju, ona pa je uživala v njem in tudi spala notri je bil pa tale (bolj simulira položaj v lupinici, se čisto poleže, pa potem za začetke hranjenja ko še ne sedi, pa še potem pri 2 letih je na njem sedela in se guncala, potem smo ga na silo pospravili, ker bi drugače razpadel- no saj ni rečeno, da ga bomo v drugo lahko skupaj spravili, pa všeč mi je bil ker je res trden in fiksen, da otrok ko se premika ne more ven pasti iz njega) krči- pijte izmenično 1 dan magnezij, en dan kalcij, ne pa obojega naenkrat... cunje- jaz kupujem v okaidi, obaibi, S. Oliver, pa neki v Emporiumu..., ko so razprodaje, so npr. majčke iz lanske sezone tud po 2-5 eur, kupujem pa npr. za naslednjo sezono....tako da naš mali bo naslednje poletje v oranžnih, zelenih in vijoličnih barvah Je včasih veliko ceneje kot HM. ostra bolečina v nožnici- lahko je kakšno vnetje in če se ti večkrat ponavlja pojdi k G...če se pa sem in tja 1x pa ni panike, telo se pripravlja na svoje delo....mene tud spodaj vse boli in tudi 1. me je, to lahko pomeni samo to, da ko bo čas bo vse fino razmehčano, razrahljano in se hitro odpiraš- jaz sem v prvo bila v porodni ob 3:00, rodila sem pa 4:48, pa še to so me zadrževali zaradi gužve....tako da zdej naj se lepo na glavo postavi, pa bom samo 1 uro v porodni brcike- jaz jih tudi zdaj manj čutim, je pa to normalno...ena je že napisala, zdaj imajo največ prostora notri in zato brce niso tako intenzivne, no oni že brcajo, samo me ne čutimo, če nismo čisto v mirujočem stanju...jaz včeraj čez dan nisem veliko čutila, zvečer je imel pa take notri, da se je prav trebuh premikal, je dal še mož roko gor in ga je taakoo brcnik al pa z roko...je rekel, da karate notri izvaja...ja, kako sem šele jaz čutila tisto brco čevlji- ja jaz moram tud po ene tiste natikače- cokle od kopitarne... v prvo sem jih imela, nosila poleti skoz, z njimi šla rodit, jih imela v porodnišnici za v kopalnico...v glavnem podplat se jim je na koncu prelomil ene 2x... nisem pa nikoli zatekala tako da so bile fajn, veliko bolj koz Crocksice!
|