|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
18.7.2010 19:05:41   
maa2010

IZVIRNO SPOROČILO: zori82

Ampak seveda dan ni bil tako popoln kot je slišatuser posted image , že v petek zvečer me je začelo boleti v spodnjem delu trebuha predvsem na levi strani, kot nekakčni krči, ki so se vedno bolj stopnjevali in boleli kot 100user posted image . Tako da me je bolelo celo soboto pa še ponoči in sem danes šla v P Lj na pregled. Nekega pregleda mi ni naredla (poslušala srček, zmerla pritisk), samo rekla je da sumi da imam pesek in da se verjetno z urinom izloča. In če me bo jutri še bolelo naj grem na kontrolo k svoji ginekologinji. Aja pa dobila sem tablete Spasmex proti krčm. Malo sem razočarana nad "pregledom", ampak me je vsaj glasba srčka pomirila in potolažla da je vse ok z bebikouser posted image .

lep in hladen preostanek večera želim user posted image

jaz sem imela enako bolecino, ene 2 dni, komaj sem se vstala iz postelje, stola ... Sma z mojim razmisljala, da bi sla v P na pregled, ampak meni se bolecine na trenutke niso zdele tako hude in redni pregled sem imela dan kasneje. Sem pa pri moji gin. dala vodo in tudi izgleda, da imam pesek. Sem pa dobila 3 skatle antibiotikov na 12ur in canesten. Mi je pa priporocala cimvec pit in cimveckrat lulat user posted image

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
18.7.2010 20:34:08   
ječi12
kaj pa je to pesek v urinu? prvič slišim...no kakorkoli punce pozdravita se..važno pa da se da zrihtat pa da so bebice ok!

js sm pa čez vikend dobila tri vreče oblekic in sm ful vesela. sm si jih lahko še izbrala tko da sm uzela res tisto kar mi je ušeč in bomo uporabljali. super.

je pa par cunc tok dobrih da bom prou ponosna ko jih bom oblačla...js ponavadi ne kupujem lih oškoša pa obaibija ker so mi 2 mač dragi. in še kšn next pa soliver se najde....super.

mala mi teži klele,noče spat....driskice.tok jih mamo radi ampak učas bi jih pa kr na gumb off dal za 10 minutuser posted image  zdj pa pravi mamica moja bom čisto tiho če lahko na kavču ležimuser posted image

nč uživajte

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
18.7.2010 20:42:07   
maa2010
pesek bi se naj v mehurju nabiral user posted image

Uzivajte preostanek nedelje... user posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
18.7.2010 21:09:40   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12
mala mi teži klele,noče spat....driskice.tok jih mamo radi ampak učas bi jih pa kr na gumb off dal za 10 minutuser posted image  zdj pa pravi mamica moja bom čisto tiho če lahko na kavču ležimuser posted image  

user posted image  Cartika. user posted image

Jaz pa se nalivam z Donatom, ker me kislina peče. Na zdravje! user posted image

Ajde, gremo vodoravno.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
18.7.2010 22:29:57   
pikizenc
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: novemberska

Ojla punce!

Samo eno vprašanje na hitro...pikizenc in phelps kateri voziček od mothercare mislita naročit. Tudi jaz sem se čist zagrela za njega in mislim da bom ga kar kupla tega my3 trokolesmika.
A ma katera kakšno mnenje o tem vozičku od kakšne mamice ki ga je že preizkusila.
Drgač pa punce lepo se mejte pa čiiiim več senčke, tekočine, pa merkite se.
Grem spat moram že ob 6h bit na šihtu...drgač pa jutriiii je petek pol pa en teden morjaaaaaaaaaaaaa.
Lahko noč

Ko se pogovarjate o Mothercare... a ste pogledale cene na njihovi spletni strani??? No če kdo ima koga v VB mislim, da mu je ceneje če mu po pošti pošlje... Vsaj za manjše stvari to velja, ker čisto vse cene imajo x2 kot na spletu.....

Hej kje si pa to gledala? Jaz sem gledala na njihovi original spletni strani in je čist podobna cena.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
18.7.2010 22:57:08   
naša beba
maaaa... a smo grupne invalidke ali kaj?!?!?!?!

Jaz sem tudi polizala rupurut, ker nimam nič donata na zalogi. Kar se pa čudnih bolečin tam spodaj tiče, tudi sama sebe večkrat zalotim, da me ob hitrih gibih pikne, pol pa bolečina počasi popušča...
So me pa včeraj, ko smo bili na praznovanju, mlade mamice opozarjale ne vse možno, kar vem in kar ne vem. Saj veste, vse tiste od pomivanja oken naprej ...
Danes pa glavobol v sekundi dvajset... Kaj te lahko samo en stavek v enem fajnem telefonskem klicu čisto iz tira spravi??? sem se morala prav v roke vzet, da sem se znova zbrala in napisala še vsa poročila za službo do konca... Ja tudi, če sem doma, moram delat... ampak je 15. vsaj plača...

Kaj bi se pa s peskom v mehurju dogajalo pa tudi jaz ne vem kaj. Mogoče jutri v službi kaj zvem in vas lahko potolažim ko pridem domov...

Nočko, fajn sanjajte, meni je kar boljše ko čutim, da me nekaj tako nežno počoha od znotraj mojega bušija... love it!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
19.7.2010 7:01:06   
simonmojca
Jutro user posted image

samo toliko, da vam voščim dobro jutro - upam, da ste dobro spale, ko pa je bilo tako frišno user posted image

glede bolečine pa nisem mislila te bolečine, ko hitro vstaneš, ampak bolečina v nožnici - občutek je bil tak kakor, da bi nekdo z nožem špiknu-zarezu not (tiste bolečine sem navajena, ta pa je bila nova, čudna in par sekund me je držala).

No ja pustmo to, grem user posted image  skuhat in pit user posted image

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
19.7.2010 7:39:39   
Renesme**
dobro jutro

otekanje podpaltov- ja poznam občutek, boli in peče, kot bi v salonarjih celo noč preplesal- pač podatek, ki nam pove, da smo pretiravaleuser posted image , zatekam pa ŠE ne!

aleksa- lušna nosečka.

jogi- midva sva ga kupila 4 leta nazaj v BC, bil je takrat ene 32.000 SIT, ampak je ful dober,antialergen... še nič ni ugreznjen, pa mala skače po njem vsake toliko...bo še za drugega

ležalnik- sem jaz v prvo kupila, ko imela Tinkara cca 4. tedne- to je bil moj najboljši nakup- kakšen mir je bil potem v stanovanju, ona pa je uživala v njem in tudi spala notri je bil pa  tale (bolj simulira položaj v lupinici, se čisto poleže, pa potem za začetke hranjenja ko še ne sedi, pa še potem pri 2 letih je na njem sedela in se guncala, potem smo ga na silo pospravili, ker bi drugače razpadel- no saj ni rečeno, da ga bomo v drugo lahko skupaj spravili, pa všeč mi je bil ker je res trden in fiksen, da otrok ko se premika ne more ven pasti iz njega)

krči- pijte izmenično 1 dan magnezij, en dan kalcij, ne pa obojega naenkrat...

cunje- jaz kupujem v okaidi, obaibi, S. Oliver, pa neki v Emporiumu..., ko so razprodaje, so npr. majčke iz lanske sezone tud po 2-5 eur, kupujem pa npr. za naslednjo sezono....tako da naš mali bo naslednje poletje v oranžnih, zelenih in vijoličnih barvahuser posted image  Je včasih veliko ceneje kot HM.

ostra bolečina v nožnici- lahko je kakšno vnetje in če se ti večkrat ponavlja pojdi k G...če se pa sem in tja 1x pa ni panike, telo se pripravlja na svoje delo....mene tud spodaj vse boli in tudi 1. me je, to lahko pomeni samo to, da ko bo čas bo vse fino razmehčano, razrahljano in se hitro odpiraš- jaz sem v prvo bila v porodni ob 3:00, rodila sem pa 4:48, pa še to so me zadrževali zaradi gužve....tako da zdej naj se lepo na glavo postavi, pa bom samo 1 uro v porodniuser posted image

brcike- jaz jih tudi zdaj manj čutim, je pa to normalno...ena je že napisala, zdaj imajo največ prostora notri in zato brce niso tako intenzivne, no oni že brcajo, samo me ne čutimo, če nismo čisto v mirujočem stanju...jaz včeraj čez dan nisem veliko čutila, zvečer je imel pa take notri, da se je prav trebuh premikal, je dal še mož roko gor in ga je taakoo brcnik al pa z roko...je rekel, da karate notri izvaja...ja, kako sem šele jaz čutila tisto brcouser posted image

čevlji- ja jaz moram tud po ene tiste natikače- cokle od kopitarne... v prvo sem jih imela, nosila poleti skoz, z njimi šla rodit, jih imela v porodnišnici za v kopalnico...v glavnem podplat se jim je na koncu prelomil ene 2x...user posted image nisem pa nikoli zatekala tako da so bile fajn, veliko bolj koz Crocksice!

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
19.7.2010 8:30:15   
ječi12
jutro

js za čevlje nosim kr crocse...mam te iz letošnje sezone in je ful debelejši podplat in so super.
če ne mam pa kšne japanke,jesen pa superge.me pa noge še niso pekle

lepe bušije mate.

ja na razprodajah se res marsikaj lahko kupi. mi ponavadi našo v soliverju oblečemo za mal dlje časa ko majo res nore cene ko so razprodaje. no pa še drugje kej,ampak zdele bomo bolj dolge stvari mogli nabavit za jeseni ker opažam da ji je vse ratalo prekratko,tko da za poletje to pride lih prou :) za jeseni pa ne bo več :)

mala gleda risanke,js grem pa neki narest za jest. pa spit en magnezij al pa cedevito,se še odločam.

lep dan usem,dons nej bi blo še "hladno" pol pa spet pasje.

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
19.7.2010 8:32:05   
obcinarka
aleunam.... a boš rekla da si to posteljnino kupla v NKD???.. midva sva kupla komplet povšter+odejo, tuki pr nas dobijo tega fulll malo, pa hitro prodajo...
je zlooooooooooo čedna . cenovno ugodna, pa nič ji ne manjka..

pozdravček iz celjskega

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
19.7.2010 8:43:22   
obcinarka
punce... če ste opazile, jaz sem decemerka, pa se švercam tule pri vas... ker... priznam da najdem velik uporabnega, nasvetov, mnenj, izkušenj... zato upam da me ne boste izločileuser posted image user posted image

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
19.7.2010 8:53:13   
ljubljana
ocinarka
Dobrodošla med nami, jaz sem imela v prejšnji nosečnosti rok januarja pa sem se z decembrkami pogovorjala in na koncu tudi decembra rodila. Z njimi sem čvekala predvsem zaradi dobre družbe in prijaznosti.

Upam, da se boš med nami dobro počutila.

Neposredna povezava do sporočila: 3637
19.7.2010 10:16:37   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: obcinarka

aleunam.... a boš rekla da si to posteljnino kupla v NKD???.. midva sva kupla komplet povšter+odejo, tuki pr nas dobijo tega fulll malo, pa hitro prodajo...
je zlooooooooooo čedna . cenovno ugodna, pa nič ji ne manjka..

pozdravček iz celjskega

Ja, v NKDju, ampak v Avstriji. So pa imeli enake pri nas v NKDju. Jaz včasih pogledam v Murski Soboti, sta dva, prejšnji teden pa sem prvič tudi v Gornji Radgoni. Ti si iz Celja, kolikor sem prebrala, torej ti je mogoče malo daleč. Veš, saj tudi v Avstriji imajo samo po par komadov. To posteljnino so imeli zadnjo, en teden nazaj sta bile dve. Tako, da po moje kako se naneseš. Prevlek pa so imeli še kar nekaj.

Drugače pa se ti kar oglašaj tu. user posted image  Kaj pa veš, lahko boš na koncu novemberka. Kdaj maš PDP? Sicer pa tudi jaz preberem kak post v drugih temah.

Renesme, o gugalniku tudi jaz razmišljam. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3638
19.7.2010 10:18:07   
aleunam
Oj, Ljubljana, te ni bilo brati nekaj dni. user posted image  Pa še par ostalih čvek pogrešam - Nejka, Netyka, Marimax, ...

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
19.7.2010 11:12:05   
bucka13
ležalnik je zakon. Mi smo našega čez dan dali večkrat not ležat, ko je bil micen, potem se pa naslonjalo itak dvigne, pa je lahko sedel in gledal okoli sebe. Tudi mama mora kaj narediti, pa jo od tam ven lahko gleda in spremlja kje je.  Sploh če sta sama doma, ni panike, da bi se kem odkotalil ali  pa kje dol padel, ko je tam not tak fajn privezan. Pa še za guganje prav pride, če je potrebno. Samo ko je večji ga ne pustit, da se sam guga, je moji kolegici se tak zaguncal da je vse skup na glavo obrnil.... Pa tudi ko se igrata je tak fajn, si ga k sebi obrneš pa se pogovarjata..... Samo moram nabaviti nov lok, na katerem so igrače, ko ga tam gor namontiraš, smo starega nekje založili. 

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
19.7.2010 11:30:12   
aleksa83
Pozdravljene moje srčkane user posted image  user posted image

Danes sem vstala zelo doobre volje, prvič sem namreč čutila prave gibe, tak z roko in mi je dan polepšalo.
Sem si že glavo oprala, pa navijalke dala v lase user posted image , tega že verjetno pol leta nisem naredila,...
Včeraj po kosilu me je tako zelo špikalo v trebuhu, kot, da bi me kdo za popkovino vlačil, pa sem šla malo ležat. Danes zjutraj, ko pa je moj user posted image z nočnega šihta prišu in se k menu vlegel, pa je mali / mala začela divjat, da sem videla dva giba na trebuhu, jupiiii user posted image ,...
Pa me je že bilo strah, da je kaj narobe, ko samo neke mehurčke čutim, drugega pa še ne,...

pa še vreme je tako sveže, da mi ustreza.

Jaz pa pijem donat samo za prebavo, ampak me nič ne gane, pa se pol z navadno vodo silim. Če me zgaga peče, pol spijem 1 kozarec piva ali renera ali radlera ali pa brezalkoholnega in je boljše. Drugače nisem pristašica piva, tu pa tam kaki kozarček mojemu ukradem, to pa je tudi vse :)

Grem sedaj počasi nekaj za kosilo pripravljat, čeprav še ne vem kaj,....user posted image

Lep ponedeljek vsemmm.
Pridem še pol čez čas malo prebirat kaj je novega.
lep danuser posted image

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu bucka13)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
19.7.2010 11:31:35   
aleunam
Je treba biti pri nakupu na kaj pozoren? Koliko naklonov je fajn, da ima, kakšen naj bo najnižji...? Povejte nam kaj, tiste, ki ste jih uporabljale pri svojih user posted image .

(odgovor članu bucka13)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
19.7.2010 11:43:09   
bucka13
nakloni naj bodo od takega, da skoraj vodoravno leži, pa do tistega da skoraj normalno sedi. Saj tudi če morda sede zaspi, mu zgornji del nagneš nazaj, pa lahko spi. Moj je tak, da se spodnji del, v bistvu sedišče, nagiba posebej, pa zgornji del posebej. Oba pa sta na tak sistem kroga, na katerem so zobniki, pa pa lahko poljubno prestaviš koliko pač rabiš. Na novejših sem videla, da imajo eni zraven lok za prenašanje, da ga neseš kot lupinico, zdaj odvisno kje in koliko boš rabila ležalnik. Sicer pravijo, da ni fajn, če je predolgo v ležalniku, samo če je naš tam gor zaspal, smo ga kar pustili spat. Pa na obiske smo zraven vzeli ležalnik, ni blo treba skoz voza zraven vlačit, ker lupinico smo meli samo kake 3 mesece, dokler je blo nujno. Škoda, da ga trenutno nimam doma, bi ga poslikala. Morda pa se odpravim ponj pa ti potem slikce pošljem.  

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
19.7.2010 11:54:54   
zori82
Dan
no pa končno lahko malo zadihamo, ampak žal ne bo dolgo trajalouser posted image .

maa hvala da si me malo potolažla. Danes je že bolje, samo malo me še špikauser posted image .

dan se mi je začel super. Bla sem na kavici s kolegico in njenim 16 dni starim sinčkom...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kak je to drobčkeno pa cortkano, sj ne morem verjet da bom čez dobre 3 mesce tud sama dobila in držala tako štručko, komi čakam...sem se čist stopila ko sem ga vidlauser posted image

punce mene pa zanima, če je katera bla v Kranju na 3/4D ultrazvoku? Sem se odločla da bom šlauser posted image

(odgovor članu bucka13)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
19.7.2010 12:36:56   
phelps
Dan pupe!

Glede bolečin, mene nekaj dreza zelo nizko in sem ugotovila, da je to moja Phelps, ki mi skače po mehurju user posted image (tak občutek, kot bi mi po piški šarala user posted image ) Takrat moram v cca 10 sekundah na WC, ker se mi bi sicer utrgalo user posted image . Se pa dan za dnem bolj pomika navzgor, sedaj čutim gibe že nad popkom.

Pri meni nič novega danes oz. se mi rahlo puka, ker sem ugotovila, da dimenzije mojega novega prtljažnega prostora ustrezajo kateremukoli vozičku, ki si ga moje srčece poželiuser posted image . So mojega danes klicali, da bo avto jutri že pripravljen za na cesto, ampak greva šele v četrtek ponj, ko imam dopust (prej pa še pregled pri zdravniku)... Jeeej user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 19.7.2010 12:38:02 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
19.7.2010 14:51:02   
coach
jeeej, končno lahko dihamo!!! user posted image

phelps, moram priznat, da si faca, še pred parimi dnevi ti je bilo hudo, ker bi imela drug avto, zdaj si ga pa že zaarala... user posted image sem ti tudi jaz hotela svetovati nekaj v tem smislu, kako moraš svojega dragega napeljati, da je to pač potrebno in to na tak način, da bo potem sam hotel menjati in da bo ponosno mislil, da je tako njegova ideja itd., a vidim, da ti je že uspelo... Čestitke! user posted image

aleksa83, otekanje je čisto normalno...meni se je pojavilo pred 14 dnevi, takrat sem bila sicer na turneji v Bosni in smo bili cele dneve na nogah, a se mi pojavlja tudi zdaj, in to že skoraj vsak dan... Otekle imam gležnje, pa tudi ta predel, ki si ga omenila ti, za prsti.
Te gladiatorke, ki ste jih omenile, so sicer ful lepe in kao fajne, ker je noga pač na luftu, vendar mene po njih še toliko bolj pečejo podplati, ker podplat ni ravno udoben, ampak je čisto raven, tdi, kar ni najboljše...

Malo gledam te vaše linke za opremo, vozičke, pohištvo,... Mislim, da bom jaz kar rabljene stvari nabavila, ker te cene so nore, če želiš vse novo!user posted image Ziher se da dobiti dobre stvari za zmerno ceno, pa če je bilo uporabljeno za eno bebo, ne more biti zanič... Ne bo pa imel/a vrhunski voziček z oh in sploh dodatnimi funkcijami, ki jih tako najbrž ne bi potrebovala...

Za brce je normalno, da so enkrat močnejše, drugič manj intenzivne, saj bomo kmalu čutile, kaj pomeni res brca... user posted image Mi je ena prijateljica govorila, da se ji je enkrat poznal prav odtis stopala na trebuhu, ker se je ravno tako oprl. user posted image

Sem pa tudi jaz včeraj začela čutiti neko čudno špikanje, nizko, tik nad sramno kostjo. Po nekaj časa je minilo, se je pa ponovilo tudi danes. Bom tudi jaz uvedla magnezij in kalcij izmenično - hvala renesme za nasvet.

Zanima me pa še nekaj, je mogoče katera iz občine Škofljica? Zanima me zaradi prijave stalnega prebivališča, itd... Lahko tudi po ZS...

carpe diem! user posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
19.7.2010 15:18:46   
november2010
hej hej!

Tudi mene danes že cel dan nekaj špika, sramna kost me boli kot user posted image ... tako da bom današnji dan vzela bl u izi pa počivala.
Ste govorile o jogijih - http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=205576 tale je danes v akciji v bc.

(odgovor članu coach)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
19.7.2010 15:20:53   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: coach

Malo gledam te vaše linke za opremo, vozičke, pohištvo,... Mislim, da bom jaz kar rabljene stvari nabavila, ker te cene so nore, če želiš vse novo!user posted image Ziher se da dobiti dobre stvari za zmerno ceno, pa če je bilo uporabljeno za eno bebo, ne more biti zanič... Ne bo pa imel/a vrhunski voziček z oh in sploh dodatnimi funkcijami, ki jih tako najbrž ne bi potrebovala...

Ene si na linkih ogledamo, potem še v trgovini, primerjamo cene, potem pa nabavimo pa rabljeno. Vsaj jaz bom - voziček, pa verjetno še kakšno zadevo. Zakaj pa ne bi rabljenega kupila, če pa nam kdo kaj podari/posodi, pa tako rade uporabimo. Jaz špijuniram za kakšno zelo praktično rabljeno previjalno mizo za malo € user posted image . Bi jo bodoči očka pobrusil in prebarval, pa tudi brat ima "mizarsko" podlago, torej ne bi bilo problema. Samo, da ne razpada. user posted image  Kot sem že 100x omenila, moj oče je za sestrico enako naredil z 20 let staro posteljico, ki jo bo imel tudi moj user posted image . user posted image  Vsi so mislili, da je nova ali pa maximalno 2 leti stara. In zato menim, da se da zadeve fajn predelati. Je pa res, da je prva varnost, sploh pri vozičku, jajčki in podobnem.

Nisem še omenila, da sem bila danes na cuker testu. Pa saj ni tako hudo nagravžen ta koktejl. user posted image  Ni ravno moja najljubša pijača, ampak na silo vliješ vase, pa je. Po tem pa ne smemo eno uro nič piti, tako je meni rekla.

3D UZ... Jaz ga imam naslednji teden, ko bom user posted image  26t1d. A ni to malo pozno? Po nekaterih podatkih berem, da je dobro delati med 22-25t, po drugih med 25-30t. Otrok ne sme biti prevelik, pa tudi obrne se lahko. Upam, res upam, da vidiva spol, da bo 100%. user posted image  Ima katera sliko 3D, kjer bi se videl spol? Baje, da se zelo nazorno vidi, če je le pravilno obrnjen.

(odgovor članu coach)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
19.7.2010 15:28:54   
aleksa83
Pozdravljene!

Mislim,da ste že pisale io tem, vendar je vsega preveč, da bi brala skozi, zato še raje enkrat vprašam:
Kakšni dokumenti se morajo vse urediti pred porodom?

Kako je s porodniško?
Se kupi kaki obrazec in kaj se vse priloži zraven, plačilne liste ali kako je s tem in koliko prej moraš iti na socialno s tem?

Kdaj zaprosiš za paket oziroma za enkraten denarni znesek namesto paketa?To lahko vse naenkrat urediš in na socialnem ali kako je stem?

Kdaj zaprosiš za otroški dodatek?
še je kaj drugega za urediti? je kje kakšen link o tem?
Malo si moremm vse na en list zapisati, da kaj ne pozabim, ker do sedaj še sploh nisem razmišljala o tem, danes pa sem nekaj plačilno gledala in me je prešinilo, da se moram pozanimati kako je potem z porodniškim nadomestilom, ko si v porodniški,...

hvala vseemmm za odgovoreee

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
19.7.2010 16:11:39   
zori82
3D UZ... Jaz ga imam naslednji teden, ko bom user posted image 26t1d. A ni to malo pozno? Po nekaterih podatkih berem, da je dobro delati med 22-25t, po drugih med 25-30t. Otrok ne sme biti prevelik, pa tudi obrne se lahko. Upam, res upam, da vidiva spol, da bo 100%. user posted image Ima katera sliko 3D, kjer bi se videl spol? Baje, da se zelo nazorno vidi, če je le pravilno obrnjen.

Kam boš pa šla in kakšna je cena?

Jaz morm jutri zjutraj poklicat v Kranj da se naročim. Upam da ne bom prepozna, ker sem tud že 25. teden. Ali je mogoče bolje it kam v Ljubljanouser posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?