|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
19.7.2010 6:29:05   
tpmc
A super res, da imate že vse izkušnje in da mi pojasnite kako in kaj! Hvala vam res, vsem.
Ker jaz sem že študirala da bom prišla kje s preveliko al pa s premalo torbo v P. user posted image Ja no saj cotke 56 se še da podvihati, v kapici pa se vrjetno res zgubi. To pa bom šla po manjšouser posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
19.7.2010 7:22:34   
malecka_mateja
jutro!

pregled v petek uspel vse ok imela uz mali ratste ima skoraj 2 kg. Jaz sem se zredila prvo kilco v celi nosečnosti tako da je to super, amapk sej sem mela podlago že od prej. voda je bila končno ok. dobila napotnice pa še napotnico za CR da se grem dogovorit...mam pa s pritiskom ful težave tako da mi je rekla naj se sama več ne vozim okoli in do 18 zvečer nimam izhodauser posted image user posted image user posted image ko je vroče seveda. ta ohladitev je pasala da sem se vsaj malo naspala.

sem pa včeraj kupila komplet stekleničk od mam so imeli akcijo 3 stekleničke 2 mlali ena velika duda in tisto za duduo pripet za 12,90 evorv kar je rkr ceneje kot pa če kupiš vsako posebej. druga pa nimam nič kaj še pripravljeno. bom pa drug tedn začela počasi ker če me res konec avgusta čaka CR potem res ni več veliko časa, pa še prebelit moramo stanovanje.

tamala je že v vrtcu moj pa je na parceli, jaz pa mam danes offf dan sem včeraj bila pridna in vse pospravla...tako da mam mir.

jaz tudi vse preperem likam samo plenice ostalo pa iz sušilca v omaro. jaz pa bi rada rodila 31.8 in upam da se mi za ta datum uspe dogovoit če bo CR.

grem Lp

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
19.7.2010 7:24:57   
katrinka
dobro jutrouser posted image

jaz moram popoldne iti k g na kontrolo vode...potem pa obiske baje dobimo....
jutr pa uz v p - komi cakamuser posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
19.7.2010 8:07:53   
benika
jutr pa uz v p - komi cakam

Ob kateri uri pa imaš UZ? Jaz imam tudi jutri APN in CTG, pa se mogoče kje srečava.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
19.7.2010 8:11:33   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Ob kateri uri pa imaš UZ? Jaz imam tudi jutri APN in CTG, pa se mogoče kje srečava.

ob 12ihuser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
19.7.2010 8:12:31   
katrinka
a ja - a se katero trebuh boli kot da bi jo en orng premlatuuser posted image nisem se nikamor udarila pa me buhi ful boli - ne not, zunaj,kot da bi me en pretepeluser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
19.7.2010 8:23:22   
lillchy123

kdaj imaš pa ti? to imaš v pritličju, ne? jaz mam tud UZ, ob 15h v 4.nadstropju.
pa še za statistiko- NP 4.8.- APN

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
19.7.2010 8:37:03   
katrinka
ne, tudi v cetrtem nadstropju - pri dr.šajina - ultrazvocna diagnostika,sej ma tinkatonka tudi a mislim da mamo vse cist razlicne ure...user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
   [Brisano sporočilo]
19.7.2010 8:46:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3634
19.7.2010 8:48:40   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

ob 12ihuser posted image

Jaz imam APN ob 9.30. če boš kej prej v P se oglasi še v pritličju, bom ziher še tamuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
19.7.2010 8:51:56   
lillchy123

ne, tudi v cetrtem nadstropju - pri dr.šajina - ultrazvocna diagnostika,sej ma tinkatonka tudi a mislim da mamo vse cist razlicne ure...user posted image

katrinka, sem beniko spraševala user posted image zate že vem, da imaš ob 12h, tinkatonka pa nima v porodnišnici user posted image

čeprav se zna naredit, da se medve vseeno srečava, če boš ti kakšne 2,5 ure čakala, jaz pa pridem pol ure prej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
19.7.2010 8:57:58   
benika
katrinka, sem beniko spraševala user posted image zate že vem, da imaš ob 12h, tinkatonka pa nima v porodnišnici user posted image

Ob 9.30 mam. Pa še CTG me čaka jutri. Se nič ne veselim, ker bom spet čakala ko en kekec.

Neposredna povezava do sporočila: 3637
19.7.2010 9:03:41   
lillchy123
drugače pa dan user posted image

jst sem tko vesela, ker je spet sonček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

podaljšana bolniška (prek komisije)- sem prvič v življenju v tej situaciji in nimam pojma, kako to gre. skratka od 15.7. bi mi morala komisija odobrit podaljšanje, jaz pa še nimam nobene odločbe. moja zdravnica dela popoldne (upam, da ni spet na dopustu in jo bom probala poklicat), drugače pa naj kaj naredim.?
a mogoče kej preverjajo, a smo doma al ne? Kaj pa, če me ni, ker moram še uredit papirje za dojenčka ali pa imam pregled? A po otroka grem lahko v vrtec ali rajši ne? bom vesela, če me katera malo razsvetli user posted image , ker priznam, da tu sem pa čisto v temi...

Neposredna povezava do sporočila: 3638
19.7.2010 9:07:18   
benika
podaljšana bolniška (prek komisije)- sem prvič v življenju v tej situaciji in nimam pojma, kako to gre. skratka od 15.7. bi mi morala komisija odobrit podaljšanje, jaz pa še nimam nobene odločbe. moja zdravnica dela popoldne (upam, da ni spet na dopustu in jo bom probala poklicat), drugače pa naj kaj naredim.?
a mogoče kej preverjajo, a smo doma al ne? Kaj pa, če me ni, ker moram še uredit papirje za dojenčka ali pa imam pregled? A po otroka grem lahko v vrtec ali rajši ne? bom vesela, če me katera malo razsvetli user posted image , ker priznam, da tu sem pa čisto v temi...

Če bi te obiskali medtem, ko te ni doma, bi ti pustili sporočilo. Morda je tvoja zdravnica pozabila oddat papirje na komisilo, lahko da se je pošta kje izgubila. Vsekakor jo popoldne pokliči in povprašaj kako in kaj. Potem pa pokliči še na komisijo, tam ti bodo najbolje znali povedati.

Neposredna povezava do sporočila: 3639
19.7.2010 9:32:55   
archie
jutro!!

ta vikend je bil kar precej produktiven, smo precej naredili doma. Vceraj se je prav lepo shladilo in meni je bilo to tooooolk fajn!!!

joj, rabim 20 min, da preberem vse za nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Barve: midva imava stene bele, sva pa pobarvala robcke okoli oken (to pomeni 10 cm pas okoli oken in špalete), okoli vseh stikal in vticnic ter strop. Robcki so malo bolj poudarjeni, strop je nezne barve.
v spalnici imava svetlo zeleno (kot mocvirje od Shreka in mojega sem fuuuuul dolgo prepricevala, da bi en Shrek pasal na stenouser posted image ).
v otroski sobi je isto pobarvano, samo z vijolicno barvo.
Kuhinja je v oranzni barvi.
dnevna v malericni barvi.
hodnik v rdeci barvi.

Datum za rodit: jaz sem si izbrala po 30.9 enkrat. Kdaj, mi je pa cisto vseeno user posted image user posted image .

zascita: je nisva imela ze zadnja 3 leta, verjetno je tudi v naprej ne bo. tabletk jaz nocem imet in jih nikol nisem uporabljala.

Pranje: moja kolegica ni nic kompicirala (take imam rada!!! user posted image ) in je uporabljala pralni prasek in mehcalec (oboje je vzela Sensitive). Ni pa nic 2x splakovala ali kaj posebnega. Jaz isto trenutno delam. Likam ne in tudi verjetno ne bom (ali pa samo malo). Sem pa po malem ze zacela prat.

Srecno na pregledih!!!

Aja, NiNiBo: srecno doma!! user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
19.7.2010 9:44:49   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

čeprav se zna naredit, da se medve vseeno srečava, če boš ti kakšne 2,5 ure čakala, jaz pa pridem pol ure prej user posted image user posted image user posted image

ups...sem pa tud trapa...hehe,
najbrz ne ves, k nikoli nism cakala vec kot 15 min...k ma narocene na uro in se zlo zlo drzi tegauser posted image

no vidim da nisem edina k jo dete fajn tepeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3641
19.7.2010 10:15:39   
mala2001
Oj!

Jst že od prejšnega tedna lepo perem in likam. Uporabljam pa navaden prašek in babysoft meščalec od ornela. Danes sploh ne vem , eč bom še znala likat, ne da bi mi švic po riti tekel....user posted image Uživam v prijetnih 24 v stanovanju (V soboto smo mel 29).

Oblekce se počas nabirajo, tašča pridno nosi, verjetno jo kaka vest peče... Sicer pa res ni neke velike izbire z dolgimi rokavi, tako da bom pajacke kupila po 15. avgustu, ko dobim denar za paketek. Sicer pa je vsa ponudba al v beli al v modri al v roza, tako, da bo naša pupika prava barbi....user posted image

Moram oprat še jogi, ga imamo še od tavelkega in se bo dal lepo oprat, ker je iz spužve.... Ga bom globinsko posesala, oprala v kadi, posušila in sterilizirala s paro.

A že pripravljate torbe za v P?

Glede datuma, pa js nočem razmišljat, ker samo molim boga, da zadržim do 39. tedna, ko imam napovedan CR.

Mejte se!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
19.7.2010 12:38:50   
tinkatonka
torba za P.....jaz bom vzela (kot prvič) toaletni kovček. Ko smo prišli z dopusta sem ga namesto, da bi ga pospravila v omaro, pustila kr v kopalnici in notri sproti mečem stvari,ki jih imam namen vzet. Zdaj so notri že vložki, nastavki za dojenje, prsne blazinice in duda (nisem jih še sterilizirala). Bom pa tm nekje do 15. avgusta pripravila notri še ostalo, tak da bomo ready steady to go.

15. avgust je pri meni namreč tisti rok, do katerega želim imeti vse pripravljeno in samo upam,da mi bo to tudi uspelo. Prati in likati še nisem začela in nimam namena tega počet še vsaj dva tedna. Z 2.8. gre namreč Anej po enomesečnih počitnicah nazaj v vrtec in mi bo itak dolgčas oz. bom imela čas te stvari pripravljat.

pranje, pralni praški in likanje....kupila sem sensitive prašek, mehčalec imam enak kot prej (silan moder), spiranje - ja vsaj en mesec bom dajala na dodatno spiranje (isto sem počela pri aneju), ki pri meni pomeni "samo" 3l več vode na pranje. Oblekice bom najbrž prvič oprala ločeno, ker jih je veliko, potem ko bo dete na svetu pa skupaj z vsemi ostalimi oblekami. Likanje ne bo potrebno, če bom sušila v sušilcu (jeseni in pozimi), zdaj ko sušim na soncu, pa bo najbrž treba polikat. Ampak samo na hitro, po eni strani. Res je da otroci veliko umažejo, sploh če bruhajo veliko, ampak jaz sem imela več dela s pranjem mojih pobruhanih majic, kot anejevih oblekic. Tak da že kot dojenček ga nisem rabila preoblačit včekrat na dan. je bil v istih cotkah cel dan. No za ponoči, pa vedno obvezna pižamica. No saj lahko da bo to dete pa čisto drugačno. Bomo vidli.

ja jutri pa UZ ob 9:15...nimam ga v P, kot si je pravilno zapomnila lillchy. Imam G namreč v ZD Fužine. Spet bom čakala, 2 ali 3 ure, že kr vidim. Najprej mi bo mami A. počuvala, ker dela popoldne, potem pa mi ga bo pripeljala k G, ker najbrž še ne bom konec ob 11h, ko mora ona že počasi it v službo. Bedno, a ne. To čakanje, da se ti zrola. Moram pa takoj, ko vstopim k G povedat, da ne želim vedt spola, ker če sem tok daleč prilezla s tem da ne vem, bom pa še teh par tednov počakala. Posebej opozorit pa zato, ker tudi pri Aneju nisva želela vedt spola, pa tega nisem posebej poudarila na tem zadnjem UZ pregledu in nama je pokazala, oz. sva sama vidla pištolco. Samo lahko bi, preden je šla prav počasi mimo, vsaj vprašala, če želiva vedt, ali ne. Zgrešit se pa pištolce pri njemu res ni dalo. user posted image

NiNiBo
...uspešno privajanje nazaja na SLO, tako tebi, še posebej pa tvojemu dragemu. A se nam boš pridružila v petek dopoldne v bizoviški brunarici.

almera...ti GSM številko pošljem po ZS. Če boš rabila dodatna navodila za pot kr pokliči, je pa res enostavno pridt.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 19.7.2010 12:48:28 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
19.7.2010 12:55:58   
mala
Pranje - za začetek jest operem cunjice samo s praškom in jih potem zlikam, da so bolj mehke, plenice pa tudi kakšni dve rundi zlikam, potem pa jih dam v sušilca in mi jih ni treba več  likatuser posted image . Mehčalec ponavadi dam, ko se dojenčku popek zaceli...čisto iz previdnosti in že navadeuser posted image .

Za v porodnišnico nimam še nič pripravljeno oz. imam dve dudiuser posted image , bom začela avgusta z veliko akcijo, potem pa še malo počitka do dneva x....upam, da bo to Septembra in me ne bo kaj prehitelo...zaenkrat imem nekaj lažnih popadkov na dan in v ponedeljek na pregledu bomo videli kako napredujemouser posted image .

Da se še malo pohvalim, je naš najmlajši dečko šel zdaj v 14 dneh ven iz plenic in smo zelo ponosni na njegauser posted image , samo še dudouser posted image mora nekdo pojest, potem pa bo že pravi veliki bratecuser posted image ....

A je že kakšna končala z materinsko šolo in ima kak seznamček za v porodnišnico in kaj je treba vzeti za dojenčka iz porodnišnice...ja malo sem že pozabila kaj točno rabim pa bi se rada spomnila, da ne bom kaj pozabilauser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
19.7.2010 13:21:18   
sanje2
pozdravček user posted image !

pranje:  jaz sem normalno skos prala, z meščalcem in praškom - pa ni bilo nobenega problema. sestra je tudi prala vse in je z tamalo tudi bilo vse ok.
sem bolj alergična, če se mi kdo z umazanimi rokami hoče user posted image dotikat - takrat pa rečem da ne raje. 

malečka: jaz sem tudi kupila te flaške, prej sem imela aventove pa nisem bila zadovoljna, ker so točile - upam da te ne bodo.
zakaj pa moraš na CR - upam da nisem preveč radovedna

cotike: moja mala je bila velika 47 cm in težka 2800, no pa ji je bila 50 kar velika. zdaj pa bom videla kolk bo na pregledu pokazalo kolk je dete veliko in bom potem šla kupit za iz porodnišnice.

katarinka: men je zadnič ko sem se preveč naslonla na trebuh tudi bolel en čas - sem se spozabla in sem se preveč nanj ulegla

bolniška:  jaz sem že 5 mesecev v bolniški, in hodim na preglde, papirje urejat, tudi v trgovino in v vrtec po tamalo. edino na morje nisem upala it, ker se bojim za službo, grem drugi teden, ko se mi dopust začne. drugače ti pa piše na papirju, da moraš bit doma, razen v primeru pregledov oz. kaj vse ti zdravnik dovoli.

ne vem ena je napisala, da ima ali je imela pregled vode: jaz imam že od maja probleme z bakterijami v vodi in moram vedno pred pregledu dati vodo. sem že dvakrat imela antibiotike.

kaj katero glava boli, mene že dva dni!?

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
19.7.2010 13:27:28   
Anonimen
Zdravo user posted image

Madonca ste načvekale, komaj sem se prebila čez temo.

No jaz sem od računovodstva dobila vse podatke za oddajo vloge za porodniško, v sredo greva tako podpisati očetovstvo in hkrati oddam še to vlogo. Delam samo še ta teden potem pa štartam z dopustom, komaj čakam.

Pranje: jaz sem nekaj že preoprala in spravila v omaro ampak to so bile cotke, ki so bile podarjene in so večja številka in jih bom pred uporabo 100% še enkrat oprala. Ampak toliko, da vem, da sem dala v omaro oprano...

cotke: jaz nimam še nič, razen 2 bodyev, enih hlačk in ene srajčke št.56 Naju čakajo še vsi nakupi teh drobnarij.

torba za porodnišnico: do včeraj, ko so me prvič vprašali, če že imam pripravljeno sploh nisem pomislila nanjo ampak morda res ne bi bilo slabo, da bi vsaj nakupila stvari, ki jih potrebujem za zraven. če me slučaaaajno kaj preseneti.

pregledi vode: jaz jih imam pred vsakim pregledom pri G, vsak 2.pregled pri G je še pregled krvi, vsake 3 mesece še za tokso.

(odgovor članu sanje2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3646
19.7.2010 13:29:09   
archie
jaz sem sla danes na nas CSD vprasat, kdaj moram pridet urejat porodnisko, ce imam PDP 23.9. Pa pravi: ja, ta teden. Pa jst njej: ok, kdaj pa najkasneje? Pa pravi: ja, zdej. Pa jo vprasam, a ni dost zgodaj 30 dni pred PDPjem? Ne, ni. Rok je 60 dni prej.... menda.
da zaradi nje lahko pridem kasneje.... meni se to ne zdi prav. ker ce grem urejevat sedaj, potem mi 2 visjih plac ne bodo upostevali (julij in avgust). Sem racunala, ce mi vsaj eno upostavajo, potem imam 24 eur vec na mesec. Saj ni tolk velik, samo ne dam drzavi 288 eur za brez veze user posted image .
skratka, bila je ful nezainteresirana. Bom pocakala, da gre na dopust in potem bom sla k uni, ki jo bo nadomescala user posted image user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
19.7.2010 13:31:34   
benika
A je že kakšna končala z materinsko šolo in ima kak seznamček za v porodnišnico in kaj je treba vzeti za dojenčka iz porodnišnice...ja malo sem že pozabila kaj točno rabim pa bi se rada spomnila, da ne bom kaj pozabilauser posted image

Iz lastnih izkušenj, seznami MŠ so zame predolgi:

Za novorojenčka:
- oblačila za domov
- lupinica
- duda

Za mamico:
- dokumenti za porod
- osebna nega
- voda
- prsne blazinice
- prsna črpalka
- nastavki za bradavice
- krema za bradavice
- vložki
- modrc za dojenje
- mobitel s polnilcem
- fotoaparat
- kaj za brat

Več nisem potrebovala oz. mi je prinesel mož.

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
19.7.2010 13:32:57   
NiNiBo
Vsem hvala za dobrodoslico!!!!user posted image user posted image user posted image

Danes veselo peremo in likamo. Sem poleg mojega stroja, okupirala se mamim pralni stroj in upam, da mi rata poslihtat cujne v naslednjih dveh dneh.  

Sli sva pa z mami v BC in sva kupili se zimnico za posteljico in zascitno rjuho-sedaj pa mislim, da imamo kar se pohistva tice vse.

Ste nekaj pisale kdaj boste sle rodit, tudi jaz imam izbran datum in sicer 2.10.2010 a ni lep datum. Sicer to pomeni, da bom 1 teden cez rok, kar mi pa ni panike. Pa da vidimo, ce nam ratauser posted image user posted image user posted image .

Pokomenitram vas malo vec zvecer, za petek pa nic ne obljubim. V cetrtek pride od mojega sestra z fantom in sinckom. Ampak naceloma nimamo se nic v planu, tako da znam imeti priloznost pobegnit za kaksno urco. Bi vas pa ful rada videla.

..letim cujne obesat!!

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
19.7.2010 13:33:07   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: archie

jaz sem sla danes na nas CSD vprasat, kdaj moram pridet urejat porodnisko, ce imam PDP 23.9. Pa pravi: ja, ta teden. Pa jst njej: ok, kdaj pa najkasneje? Pa pravi: ja, zdej. Pa jo vprasam, a ni dost zgodaj 30 dni pred PDPjem? Ne, ni. Rok je 60 dni prej.... menda.
da zaradi nje lahko pridem kasneje.... meni se to ne zdi prav. ker ce grem urejevat sedaj, potem mi 2 visjih plac ne bodo upostevali (julij in avgust). Sem racunala, ce mi vsaj eno upostavajo, potem imam 24 eur vec na mesec. Saj ni tolk velik, samo ne dam drzavi 288 eur za brez veze user posted image .
skratka, bila je ful nezainteresirana. Bom pocakala, da gre na dopust in potem bom sla k uni, ki jo bo nadomescala user posted image user posted image

Ti greš lahko dokumente urejat konec avgusta, pa ti nič ne morejo. Edino odločbo potem dobiš malce kasneje. Če greš vse skupaj urejati po 15. avgustu imaš časa čez glavo.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?