tinkatonka
|
torba za P.....jaz bom vzela (kot prvič) toaletni kovček. Ko smo prišli z dopusta sem ga namesto, da bi ga pospravila v omaro, pustila kr v kopalnici in notri sproti mečem stvari,ki jih imam namen vzet. Zdaj so notri že vložki, nastavki za dojenje, prsne blazinice in duda (nisem jih še sterilizirala). Bom pa tm nekje do 15. avgusta pripravila notri še ostalo, tak da bomo ready steady to go. 15. avgust je pri meni namreč tisti rok, do katerega želim imeti vse pripravljeno in samo upam,da mi bo to tudi uspelo. Prati in likati še nisem začela in nimam namena tega počet še vsaj dva tedna. Z 2.8. gre namreč Anej po enomesečnih počitnicah nazaj v vrtec in mi bo itak dolgčas oz. bom imela čas te stvari pripravljat. pranje, pralni praški in likanje....kupila sem sensitive prašek, mehčalec imam enak kot prej (silan moder), spiranje - ja vsaj en mesec bom dajala na dodatno spiranje (isto sem počela pri aneju), ki pri meni pomeni "samo" 3l več vode na pranje. Oblekice bom najbrž prvič oprala ločeno, ker jih je veliko, potem ko bo dete na svetu pa skupaj z vsemi ostalimi oblekami. Likanje ne bo potrebno, če bom sušila v sušilcu (jeseni in pozimi), zdaj ko sušim na soncu, pa bo najbrž treba polikat. Ampak samo na hitro, po eni strani. Res je da otroci veliko umažejo, sploh če bruhajo veliko, ampak jaz sem imela več dela s pranjem mojih pobruhanih majic, kot anejevih oblekic. Tak da že kot dojenček ga nisem rabila preoblačit včekrat na dan. je bil v istih cotkah cel dan. No za ponoči, pa vedno obvezna pižamica. No saj lahko da bo to dete pa čisto drugačno. Bomo vidli. ja jutri pa UZ ob 9:15...nimam ga v P, kot si je pravilno zapomnila lillchy. Imam G namreč v ZD Fužine. Spet bom čakala, 2 ali 3 ure, že kr vidim. Najprej mi bo mami A. počuvala, ker dela popoldne, potem pa mi ga bo pripeljala k G, ker najbrž še ne bom konec ob 11h, ko mora ona že počasi it v službo. Bedno, a ne. To čakanje, da se ti zrola. Moram pa takoj, ko vstopim k G povedat, da ne želim vedt spola, ker če sem tok daleč prilezla s tem da ne vem, bom pa še teh par tednov počakala. Posebej opozorit pa zato, ker tudi pri Aneju nisva želela vedt spola, pa tega nisem posebej poudarila na tem zadnjem UZ pregledu in nama je pokazala, oz. sva sama vidla pištolco. Samo lahko bi, preden je šla prav počasi mimo, vsaj vprašala, če želiva vedt, ali ne. Zgrešit se pa pištolce pri njemu res ni dalo. NiNiBo...uspešno privajanje nazaja na SLO, tako tebi, še posebej pa tvojemu dragemu. A se nam boš pridružila v petek dopoldne v bizoviški brunarici. almera...ti GSM številko pošljem po ZS. Če boš rabila dodatna navodila za pot kr pokliči, je pa res enostavno pridt.
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 19.7.2010 12:48:28 >