|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
19.7.2010 12:12:51   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

je kera že dobila nazaj od občine koliko boste placevale vrtec po oddaji vloge o znizanju plačila??

dobili v petek
mi tudi

Upam, da bomo tut mi kmalu.

user posted image  A katera ve, če je treba kam sporočit (občina zaradi vrtca, CSD za otroški...), če se ti med letom zniža plača? Vem, da je treba, če službo dobiš al izgubiš javit, da ti preračunajo. Kaj pa če se ti sam zviša/zniža?

mislim da nujno ni...edino zarad sebe če se ti zniža da bi mela manjšo položnico pol

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
19.7.2010 12:17:11   
majana79
vrtec ja...

v LJ majo 'prepoved' vpisa tistih iz čakalne vrste, tut če majo prostor (ker so recimo odpovedali), ker čakajo od ministrstva mnenje zaradi enotne čakalne vrste, kar pomeni da bomo lepo vsi na eni in bomo mi spet izpadli, čeprav bi lahko že zdej prišli notr user posted image

navijamo za vse, ki čakate pluske user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
19.7.2010 12:19:25   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

vrtec ja...

v LJ majo 'prepoved' vpisa tistih iz čakalne vrste, tut če majo prostor (ker so recimo odpovedali), ker čakajo od ministrstva mnenje zaradi enotne čakalne vrste, kar pomeni da bomo lepo vsi na eni in bomo mi spet izpadli, čeprav bi lahko že zdej prišli notr user posted image

Jst še vedno čakam, da boš ti začela čakat user posted image
Bom navijala user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
19.7.2010 12:21:35   
KatMat

vrtec ja...

me2user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
19.7.2010 12:22:33   
majana79

vrtec ja...

LOL

ja, mogoče čez 2 leti user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
19.7.2010 12:23:34   
maja1488

vrtec ja...

LOL

ja, mogoče čez 2 leti user posted image

Ah ej no...takrat boš že 'stara' user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
19.7.2010 12:43:35   
KatMat
ej majč...a si na voljo?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
19.7.2010 12:45:46   
maja1488

ej majč...a si na voljo?

Itak user posted image  Želite...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
19.7.2010 12:56:49   
majana79
maja, dej mir, k te bom staškala! user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
19.7.2010 13:05:05   
PapuaNG
joj, jst sem se pa tut šele v soboto spomnila, da moramo oddat vlogo za znižanje plačila user posted image Moram ta teden poslat, da ne bo prepozno.

Sem se pa odločla, da pred novim letom ne bomo nič delali na novem user posted image Hočem normalno zažurat za novo leto,pol pa lahko začnemo. Pa že itak nas je tok rojstnodnevnikov od aprila do junija, da nimamo kam še enega stlačit, tam jeseni ni pa nobenega user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
19.7.2010 13:06:54   
maja1488

maja, dej mir, k te bom staškala! user posted image user posted image

uf me je strah user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
19.7.2010 13:42:14   
eelyy
evoo jst sem še vedno 2v1 al kako se že rečeuser posted image .uglavnem imam že cel teden vsak dan bolečine podobne menstrualnim in me držijo kar po par uric mah za p***** in potem nehajo...bi me te moglo skrbet,al je to normalno da tok navija da ni za zdržat,drugače pa potem popusti vsak dan?

navijamo za pluske ledenka,lananaiuser posted image user posted image
hvala bogu vsaj vroče ni danes tokk bo za zdržat,upam da uspem še T. peljat z user posted image v snovik.

lepo se imejteeee

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
19.7.2010 13:48:01   
KatMat
pomoje se samo pripravlja telo na porod.....blizu je blizu!user posted image user posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
19.7.2010 13:57:23   
maja1488
Mene ni nič zategovalo, bolelo, karkoli, da bi vedla da bi šla rodit. Sicer pa nisem pravi naslov, ker svojih popadkov nisem nikoli imela.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
19.7.2010 14:08:27   
KatMat
blagor

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
19.7.2010 14:10:10   
maja1488

blagor

haha...jst sem dobila une direkt v žilo na eno minuto user posted image  kaj je blo fino user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
19.7.2010 14:12:36   
eelyy
ufff sej mene pri T. ni nič navijalo zdej pa tokkkk user posted image da sploh več nevem kdaj bo zares..sem mela umetne tud

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
19.7.2010 14:16:32   
KatMat
jest sem mela iste bolečine kot pri menstri le da pomnozene z 1000000000.....groza....ALELUJA EA!

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
19.7.2010 14:19:25   
KatMat

blagor

haha...jst sem dobila une direkt v žilo na eno minuto user posted image  kaj je blo fino user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mene je samo tolazila misel da bo tija le prisla vn....drugac ne vem kako bi blo...tiste bolecine pa res ne pogresam....še posebi zato ne ker sem jo dozivljala se 9 tednov po porodu

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
19.7.2010 14:48:34   
maja1488

blagor

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mene je samo tolazila misel da bo tija le prisla vn....drugac ne vem kako bi blo...tiste bolecine pa res ne pogresam....še posebi zato ne ker sem jo dozivljala se 9 tednov po porodu

Ja ja...tebe je takrat tolažlo to, da je možnost da Mugoča notr pride. Zato si pa bla tok časa notr, ker si ga čakala. Zdej se pa na Tijo sklicuješ user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
19.7.2010 15:09:16   
Dudica1
eelyy mene je tko bolelo kakšne 14 dni prej...full in pol popusti pa tko me je hecal!Pol pa po hitrem postopku v po....boš vidla hitro bo!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
19.7.2010 15:09:40   
koala.cek
ok babe, vidim da vas meče....a ste za kakšen drink v bližnji prihodnosti ? zvečer seveda, brez mulcevuser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
19.7.2010 15:11:03   
PapuaNG
uf, men bi blo pa super, če bi šlo tut v drugo tko hitro kot v prvo user posted image Sicer so blo popadki že en dan prej, ampak tko na izi, da me ni nič motilo. Od prihoda v porodno sobo do poroda je blo pa tut sam dve uri, pa še to se mi ni zdel tko grozno, kot sem pričakovala.

Sem pa ekstra nedelavna, nisem praktično nič naredila danes. Bo jutri bolje user posted image Zdej še počakam 20 minut, pol pa po malega v vrtec.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
19.7.2010 15:50:09   
KatMat

blagor

Ja ja...tebe je takrat tolažlo to, da je možnost da Mugoča notr pride. Zato si pa bla tok časa notr, ker si ga čakala. Zdej se pa na Tijo sklicuješ user posted image
ooow jes....pa ga ni blo...smotkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
19.7.2010 16:04:09   
Dudica1
kati mal še počak z user posted image ...pa bova skupi v Po. čakale na Mugoša in Likarja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......