phelps
|
Dan nadinne, kakšne 4 mesece?! Jaz imam do dneva D manj kot 3 mesece in pol aleunam, tvoja posteljnina je pa tudi meni všeč majabar, fino sta videti na slikici, naj se ti čim prej uredijo težave s sečili. lottyka, tebe pa točno razumem, kako se počutiš, ker sem šla tudi jaz čisto na začetku na 2. pregled z mešanimi občutki, ali bom videla srček, ali ne. V glavi sem si pripravljala že vse mogoče scenarije, kako bom povedala mojemu slabo novico. Na srečo sem prišla iz ambulante objokana, a nasmejana. Na še eno srečo sva bila takrat sama v čakalnici, ker je sledil konkreten izpad veselja . Tega dne ne bom nikoli pozabila. Nak, imam že solzne oči. Vročino tudi jaz slabo prenašam, potim se kot konj. Sprehode sem pa tudi jaz ta teden ukinila (že tako je vsega preveč in sem cele dneve na "on"). Renesme, danes ponoči je napovedana ohladitev , jaz tudi računam na boljše spanje (in da ne bo klima prižgana do dveh zjutraj ) Danes greva tudi mi2 na piknik. Jaz sem že stuširana in naličena, moj je pa še pred tv-jem... Se moram malo poduvat, da bom v četrtek postala lastnica sinje modre Lagune . Danes sva ga šla zaarat, moj je tako navdušen nad prostornostjo in praktičnostjo tega avta, da bi najraje kar še svojega zamenjal (do sedaj bi si raje luknjo v koleno zvrtal kot pa zamenjal svojega Adahalana ). Moški, kdo bi jih razumel
< Sporočilo je popravil phelps -- 17.7.2010 16:27:10 >