|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mama, kje si?
16.7.2010 11:49:55   
mojamura
Kerensa* vseeno pokliči to gospo....mislim, da zgubiti nimaš česa.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 876
16.7.2010 12:49:47   
Kerensa*
Sem klicala. Pravkar. Javil se je mlajši moški, angleško govoreč, z angleškim (ne ameriškim) naglasom, ki je rekel, da ni tam nikogar s tistim imenom in priimkom. user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 877
16.7.2010 13:58:18   
thaiss
user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 878
16.7.2010 14:00:47   
Kerensa*
Saj sem mu rekla, da je številka, na katero kličem, v telefonskem imeniku objavljena pod imenom Giovanna Rodic, pa je rekel, da nič ne ve o tem. user posted image  To ne more biti res. Če sem govorila s kom od Giovanninih, potem bi vedel. Tudi morebitni najemniki bi vedeli. Da bi se pa kanadski Telekom (al' karkoli že pač imajo) zmotil v objavi v imeniku... na-a. Bi se že kdo pritožil in bi popravili, a ne? user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 879
16.7.2010 14:13:04   
katipi
Kaj pa, če jih je že več poklicalo to številko v zadnjih dneh in jim gre že na živce? Je moški mogoče zvenel naveličano?

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 880
16.7.2010 14:14:48   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: katipi
Je moški mogoče zvenel naveličano?

Al' naveličano, al' nezainteresirano, al' pa zaspano, ja. Ura pri njih je (bila) jutranja. Ni reagiral (spremenil tona glasu) niti na to, ko sem rekla, da kličem iz Evrope.

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 881
16.7.2010 14:36:18   
Zamima
wtf? user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 882
16.7.2010 14:36:44   
Zamima

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: katipi
Je moški mogoče zvenel naveličano?

Al' naveličano, al' nezainteresirano, al' pa zaspano, ja. Ura pri njih je (bila) jutranja. Ni reagiral (spremenil tona glasu) niti na to, ko sem rekla, da kličem iz Evrope.

al pa je mislil, da kaj prodajaš user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 883
16.7.2010 14:37:37   
Kerensa*
Da bi klicala iz Evrope in iskala dotično žensko (pa tudi predstavila sem se), da bi ji nekaj prodala? Na-a. Iz Evrope pa menda akviziterji ne telefonarijo v Kanado.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 884
   [Brisano sporočilo]
16.7.2010 14:38:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 885
16.7.2010 14:39:42   
špelin@
Po mojem je tip zadnje dni "fasal" kopico klicev in ima vsega lepo ali grdo že poln k****. Ker je tole javna tema, dam gate z riti, da te je v klicanju na dotično številko prehitelo že dvomestno št. novinark in t.i. "sodelavk".

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 886
16.7.2010 14:39:47   
Kerensa*
Hja... a imajo različne ure kaj smisla, če tam trdijo, da ni nikogar s tem imenom in/ali priimkom? By the way - telefonski imenik je pa online, torej frišen, ne star recimo 10 let.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 887
16.7.2010 14:41:56   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Ker je tole javna tema, dam gate z riti, da te je v klicanju na dotično številko prehitelo že dvomestno št. novinark in t.i. "sodelavk".

A ne bi bilo lepo, če bi kdo to NAPISAL?! user posted image  Grrr. Namen je najti Džovano, ne pa pobirati zasluge. user posted image  Mi dajemo ideje, nekdo pa bere in jih uporablja. Mamicu mu... spapotrljam. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 888
16.7.2010 14:48:33   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Ker je tole javna tema, dam gate z riti, da te je v klicanju na dotično številko prehitelo že dvomestno št. novinark in t.i. "sodelavk".

A ne bi bilo lepo, če bi kdo to NAPISAL?! user posted image  Grrr. Namen je najti Džovano, ne pa pobirati zasluge. user posted image  Mi dajemo ideje, nekdo pa bere in jih uporablja. Mamicu mu... spapotrljam. user posted image

Evo, točno tako, kot si napisala. Moraš vedeti, da ti vlagaš (po mojem mnenju) največ truda, so pa ljudje, ki bi radi s tvojimi težko pridobljenimi informacijami in skoraj brez truda prišli do faze, ko bi se lahko trkali po prsih in so lastili vse zasluge. In po možnosti še kakšno dodatno (finančno) stimulacijo od nadrejenih.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 889
16.7.2010 14:53:37   
Kerensa*
No, saj če Džovano poleg nas išče še nekdo, ki mu do iskanja samega sploh ni, temveč želi samo pobrati zasluge (v medijih) in to po liniji najmanjšega odpora (beri: pobira ideje z RR), potem bo to slej ko prej v časopisu, če jo najde. Meni je bistvo, da se jo najde (živo ali mrtvo), zato vse pišem javno. Kogar pa zanima lastno medijsko izpostavljanje, bo najbrž tudi povedal, kako jo je našel. Jaz pa tudi vem, kaj, kje in kako delam pri tem iskanju in bom hitro videla, ali sem mu "pomagala". Naj pobere zasluge, mamicu mu ***** hinavsko (se pardoniram, ampak takšen način me razpi*di), ampak bo pa eno slišal od mene. Osebno! Hinavec.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 890
16.7.2010 15:03:46   
Zamima
ja groza no, da taki tudi obstajajo, za kozlat user posted image , ok sej ne rečem, da jo iščejo, naj jo, ampak, da pobirajo Kerensine ideje kje iskati? to je pa bolano user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 891
16.7.2010 15:06:51   
Kerensa*
Jaz javno pišem vse ravno zato, ker več glav več ve. Briga me, kdo jo najde - samo, da jo. Ampak če jo še kdo išče in če spremlja to temo, naj se, za Boga miloga, javi tukaj! Saj ga ne bomo požrli. Naj pove, kaj je naredil, česa še ne, kaj bi, pa nima jajc oz. karkoli pač že. Da nas ne bo 300, ki bomo nadlegovali nekoga po telefonu, pa da ne zabombardiramo vsi ene osebe z enakimi e-maili in podobno. Če mi napišemo svoje ideje in ugotovitve, naj jih tudi ostali, ki to berejo in ki tudi iščejo.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 892
17.7.2010 7:09:13   
Kerensa*
Samo v vednost - detektivka mi je poslala e-mail in je pripravljena pomagati. user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 893
17.7.2010 8:36:41   
malilump

Samo v vednost - detektivka mi je poslala e-mail in je pripravljena pomagati. user posted image

Super user posted image

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 894
17.7.2010 10:30:56   
Zamima

user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 895
18.7.2010 23:21:29   
enea
user posted image user posted image user posted image   Kaj se je "detektivka" končala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 896
19.7.2010 9:10:37   
Lolek in Bolek
Četudi jo kdo še išče, najmanj se to tudi pričakuje tudi od Marka, ki ima željo jo najti,
Je point tega, da se jo še vedno išče. Javno ali pa manj javno. Dejstvo je, da je Marko še veno ni našel, če ne bi bilo že kaj napisanegauser posted image kje.
Zasluge? Ma nehaj no. Če te to iskanje toliko veseli, si zaslug sploh ne obetaš, še manj pa misliš nanje,.no.
Tako kot je ena napisala, najprej je treba raziskati, v njenem okolju, tam kjer sta z M. najprej bila. Ker mogoče se kaj ve, kam je odromala....
Kernesa, mogoče bi bilo pa Marka za poprosit, če gresta skupaj tja gor, do tistih ljudi. Ker bo prišel sin, ki išče matero, se bodo ljudje morda bolj odprli, kot če prideta dve bejbi spraševat po Džovani in Mauru

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 897
19.7.2010 10:39:22   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: enea
user posted image user posted image user posted image   Kaj se je "detektivka" končala user posted image user posted image user posted image

Ne, vendar trenutno ni česa napisati. Nobenega novega odgovora na e-maile, nobenega telefonskega klica, nobene nove informacije. Tudi Mauro/Marko se še vedno ni javil.
IZVIRNO SPOROČILO: Lolek in Bolek
Kernesa, mogoče bi bilo pa Marka za poprosit, če gresta skupaj tja gor, do tistih ljudi.

Kako, če se pa ne javlja? Ne vem, kje je. Na GSM ni dosegljiv, v Ivančni gorici ga ni, točnega naslova najemniškega stanovanja nimam (samo mesto), Facebooka in podobnega ne uporablja. Izginil je (vsaj zame). user posted image  Novinarka me ne pokliče nazaj, z bivšimi sodelavci nima kontakta, njegove punce ne poznam. Zdaj ga lahko iščem, kakor Džovano user posted image .

Najbolj butasto se mi zdi pa nekaj drugega. E-mail sem poslala na PU (Policijsko Upravo), da naj me povežejo s kriminalistom oz. osebo, ki vodi ta primer (prijavo Džovane kot pogrešane osebe). Nisem napisala, zakaj to želim, temveč samo, da bi se s to osebo/kriminalistom rada dogovorila za sestanek. Nisem dajala linkov niti do skupine na FB, niti do te teme na forumu. Če bi bila jaz policistka, bi zame takšen e-mail pomenil, da se je javil nekdo, ki kaj ve (torej ga je treba takoj kontaktirati) oz. nekdo, ki želi nekako pomagati (torej se pomoč sprejme, glede na to, da je Mauro/Marko zaprosil za pomoč javnost). E-mail sem poslala prejšnji teden in do trenutka, ko tole pišem, nisem dobila odgovora (niti tistega avtomatskega, ki ga imajo nekatere ustanove, a la "prejeli smo Vaš e-mail").

Očitno niti Policiji ni v interesu, da bi se jo našlo. Zakaj neki? user posted image

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 898
19.7.2010 12:21:13   
itar
Kerensa, kaj pa če Marko sploh ni prijavil izginotja?

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 899
19.7.2010 13:03:44   
Oceania
Kerensa pošlji jim urgenco.

(odgovor članu itar)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?