|
RE: Mama, kje si? 19.7.2010 10:39:22
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: enea Kaj se je "detektivka" končala Ne, vendar trenutno ni česa napisati. Nobenega novega odgovora na e-maile, nobenega telefonskega klica, nobene nove informacije. Tudi Mauro/Marko se še vedno ni javil. IZVIRNO SPOROČILO: Lolek in Bolek Kernesa, mogoče bi bilo pa Marka za poprosit, če gresta skupaj tja gor, do tistih ljudi. Kako, če se pa ne javlja? Ne vem, kje je. Na GSM ni dosegljiv, v Ivančni gorici ga ni, točnega naslova najemniškega stanovanja nimam (samo mesto), Facebooka in podobnega ne uporablja. Izginil je (vsaj zame). Novinarka me ne pokliče nazaj, z bivšimi sodelavci nima kontakta, njegove punce ne poznam. Zdaj ga lahko iščem, kakor Džovano . Najbolj butasto se mi zdi pa nekaj drugega. E-mail sem poslala na PU (Policijsko Upravo), da naj me povežejo s kriminalistom oz. osebo, ki vodi ta primer (prijavo Džovane kot pogrešane osebe). Nisem napisala, zakaj to želim, temveč samo, da bi se s to osebo/kriminalistom rada dogovorila za sestanek. Nisem dajala linkov niti do skupine na FB, niti do te teme na forumu. Če bi bila jaz policistka, bi zame takšen e-mail pomenil, da se je javil nekdo, ki kaj ve (torej ga je treba takoj kontaktirati) oz. nekdo, ki želi nekako pomagati (torej se pomoč sprejme, glede na to, da je Mauro/Marko zaprosil za pomoč javnost). E-mail sem poslala prejšnji teden in do trenutka, ko tole pišem, nisem dobila odgovora (niti tistega avtomatskega, ki ga imajo nekatere ustanove, a la "prejeli smo Vaš e-mail"). Očitno niti Policiji ni v interesu, da bi se jo našlo. Zakaj neki?
|
|
|