|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
18.7.2010 20:47:13   
ivanamdb
ku kuc
maja kako Z? leela F?? boljse upam?

katera je AC na fb, a je papua?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
18.7.2010 20:59:26   
Anonimen
Al imaš kake ribje čevape
user posted image  maja,...

tudi jaz upam, da je z Z bolje.
pa Leela se je danes oglasila,... meni se to zdi kar dober znak.

pri nas ima U. pikice po trebuščku. se mi zdi, da se mu pojavijo od potenja. pa še včeraj zvečer smo preskočili kopanje, ker je bil v spečem stanju, ko smo prišli domov,... na koži pa so bili po vsej verjetnosti še ostanki sončne kreme.

sta mi pa danes dvignila platformo!
veliki v kopalnici stisnil vso pasto za zobe in bil zelooo nesrečen, ker se ni penila! dodal je malo vate, z njo pomešal po vodi in bil presrečen, ker je dobil željen učinek.
mali ta čas pomakal roko v wc... bila sem prepričana, da so vrata v wc zaprta!

samo minutko, dve sem si želela odpočiti... mojega seveda ta čas ni bilo.
aj, sem bila huda... še U. je letel iz kopalnice, ko sem se jezila na velikega!

na srečo je kaj kmalu prišel moj, ju popokal in odpeljal v Mostec. meni se je tista ura (ali sta bili dve, se ne spomnim) spanca tako zelo prilegla!!!
pasalo.

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 2527
18.7.2010 21:06:26   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  ne morem verjeti, da sem napisala "malo vate",... no, skoraj vso je porabil. user posted image user posted image user posted image

se mi je luštno smejati zdaj, ko spita user posted image

ledenka, kaj pravi CB?

Ivana, ima potres v Londonu kakšen 9 mesečni do doživljenski učinek?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2528
18.7.2010 21:33:23   
ivanamdb

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

sta mi pa danes dvignila platformo!
veliki v kopalnici stisnil vso pasto za zobe in bil zelooo nesrečen, ker se ni penila! dodal je malo vate, z njo pomešal po vodi in bil presrečen, ker je dobil željen učinek.
mali ta čas pomakal roko v wc... bila sem prepričana, da so vrata v wc zaprta!

user posted image ja, vem da ni bilo smesno ko si to vidla, ampak smesna scena. vem da bi ja tud bila jezna. ampak spomnem se ko sm jaz take stvari delala...

hm...ne vem ce bo kaksen 9 mesecni ucinek...mislm da ne bo...zal mislim da ni bil taprav cajt..drugac pa, je bil lep vikend.

zdaj sm pa mal jezna na mojega, ja ves on dela! (jaz nc a ne) in on ma projekte in deadlines, in ta buls@@t, tko da ne ve ce lahko pride v IT na vikend cez dva tedna....ja a to kaj sva se ze zmenila in jaz kupila karto in dopust, to pa nc...ker jaz ne delam cist nc....grrrrrrrr user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
18.7.2010 21:37:26   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ja no sej ni nič posebnega noki 5230 mi je všeč...pa je pač  tolk...čist najcenejš pa že iz izkušenj vem da ni okej.
Do konca pa pomoje mam še kakšno leto!

Če daješ telefon Maju, ti ne priporočam Touchscreena. Drugače so pa na bolhi po 100e.

< Sporočilo je popravil maja1488 -- 18.7.2010 21:40:01 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
18.7.2010 22:07:49   
Anonimen
Dudica, jaz ponavadi vzamem najcenejše. pa so čisto okej. delajo.
res jih pa potrebujem le za telefoniranje in mogoče kakšen sms na mesec. in če je le mogoče tudi telefoniram ne. imam samo občasne napade telefonskih pogovorov.

ivana, mogoče mu pa v 2 tednih uspe vse opraviti pa pride. držim pestke, da boste skupaj... po planu!

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 2531
18.7.2010 22:59:42   
koala.cek
čeruser posted image

telefon - moje nujno zlo. služba pač user posted image  

joj kakšen mir je v naši bajti. otroka smo pustili na morju. zdaj pa naj uživajo. imava pa cel plan, kaj bova vse naredila. pa ne vem, koliko od tega bo uspelo...bomo videli.

sicer pa lep vikend, osvežujoč, ...intd...jutri pa nov delovni teden !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
19.7.2010 7:44:36   
KatMat
dejte flaskico podregnt da vam pokaže slikice,ker zdaj je prava jahačicauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KatMat -- 19.7.2010 7:45:35 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
19.7.2010 7:55:48   
KatMat
sm pa sanjala da sem stopila na nekaksno tehtnico ki pokaze kilazo in ima vgrajena dva nosečniška testa ki sta oba pokazala +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
19.7.2010 8:56:11   
Dudica1
jutro

a ma katera kaj na rabcu?...sestra gre dol pa smo mislni it tud mi za vikend,pa ne vem če dobim apartma kar na blefuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
19.7.2010 8:57:05   
majana79
joj kati, sem na hitro prebrala in sem ti že misla čestitat user posted image  user posted image  user posted image

flaskonkaaaaa, a te kej boli??? user posted image user posted image user posted image

spat bi šla...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
19.7.2010 8:58:32   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

jutro

a ma katera kaj na rabcu?...sestra gre dol pa smo mislni it tud mi za vikend,pa ne vem če dobim apartma kar na blefuser posted image

Mi nimamo nič...nikjer, ne sam na rabcu user posted image

Tukaj http://www.uniline.hr/hrvatska/rabac.php?gclid=CLz1_aiB96ICFVAj3woddCz5jA
imaš spodaj en kup apartmajev, pa še online rezervacije.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
19.7.2010 8:58:51   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
sm pa sanjala da sem stopila na nekaksno tehtnico ki pokaze kilazo in ima vgrajena dva nosečniška testa ki sta oba pokazala +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
19.7.2010 8:59:20   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

joj kati, sem na hitro prebrala in sem ti že misla čestitat user posted image  user posted image  user posted image

flaskonkaaaaa, a te kej boli??? user posted image user posted image user posted image

spat bi šla...

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
19.7.2010 8:59:26   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

a je to retorično vprašanje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
19.7.2010 9:02:03   
maja1488
KatMat...LOL user posted image user posted image

Flaša...bo zdej flašon zihr neki časa pozabu na posteljne aktivnosti user posted image user posted image user posted image  No dej te slike gor.

A niste umrli od vročine?

Jst sem z Z še vedno doma. Tavelika pupa je v vrtcu. Je pa Z že boljše z vročino, sam do 38, so se ji pa pike začele delat, tko da je skor zihr 6. bolezen.

Hiša je...ajmebože...umazana user posted image , lepljiva...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
19.7.2010 9:03:17   
maja1488
O flaša...guten morgen..danes ti bo zihr vse padalo iz rok user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
19.7.2010 9:04:28   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Flaša...bo zdej flašon zihr neki časa pozabu na posteljne aktivnosti user posted image user posted image user posted image  No dej te slike gor.

ucer je bil kr zagret da bo naso flasko natreniruuser posted image user posted image
smo mel pa dež....smo mogl se cakat da se je fejt uscal in smo mel tok fajn frišnu

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
19.7.2010 9:05:58   
FLASK_A
Slike bojo ko mi jih flaškon pošlje. Prej je to misija nemogoče.
Pa mislim da ga je Katmat bolj spodbudila k posteljnim aktivnostim kot obratno... Ajmebože...user posted image Kot da se mi da.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
19.7.2010 9:06:05   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Jst sem z Z še vedno doma. Tavelika pupa je v vrtcu. Je pa Z že boljše z vročino, sam do 38, so se ji pa pike začele delat, tko da je skor zihr 6. bolezen.

Hiša je...ajmebože...umazana user posted image , lepljiva...
glede pik....men je dr rekla da pike itak dobijo pa vsaki vrocini...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
19.7.2010 9:06:50   
FLASK_A
Ej, Katmat, mojga nič noge ne bolijo user posted image Se vidi da slabo skače user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
19.7.2010 9:06:55   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Slike bojo ko mi jih flaškon pošlje. Prej je to misija nemogoče.
Pa mislim da ga je Katmat bolj spodbudila k posteljnim aktivnostim kot obratno... Ajmebože...user posted image Kot da se mi da.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
19.7.2010 9:07:34   
KatMat

Ej, Katmat, mojga nič noge ne bolijo user posted image Se vidi da slabo skače user posted image user posted image user posted image user posted image
ja k je pa vec sedel k skaku

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
19.7.2010 9:08:31   
majana79

Ajmebože...user posted image Kot da se mi da.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
19.7.2010 9:08:55   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
ja k je pa vec sedel k skaku

bolj ko mu to govorim, bolj mi tupi nazaj da ima tolk močne noge od teka in ga sploh ne more bolet...

japajade.

user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......