lottyka
|
pozdrav vsem so , Evo mene iz pregleda. Moram reči da sem se načakala na 30 in več stopinjah 5 ure. Je pa vse o.k. , MV še zaprt, dobila recept za Boskupan al neki takega, bolniško imam pa podaljšano do konec Avgusta, kar zame pomeni do konca, ker imam še za 1 mesec dopusta. Tako da jaz delat ne grem več. Seveda mi mora še komisija podaljšat, ampak mislim da tu ne bi smelo biti problemov. Se mi pa zdele smilijo vse ki so trenutno v porodnišnici, kok je vroče tam, ni za zdržat. Jaz sem na koncu mislila da bom kar dol padla, popila sem pomoje ene 2 litra vode, pa nič ne pomaga. Tko da na koncu sploh nisem slišala sestre kam moram naslednjič it dat kri in cukt test. Če katera hodi v pataloško ambulanto v LJ ali pa v leonišče naj mi pove, kam greš delat cukr test in pa kam se da kri za tisti test, če si rh-neg . Inekcijo vem da mi bodo dali kar v pataloški na naslednjem pregledu, ampak moram it 1 dan prej nekam kri dat .Zdej imam doma napotnice pa pojma nimam kam naj grem z njimi. me je ta vročina tok zdelala, da sploh nisem registrerala kaj mi sestra govori, vse kar sem videla pred sabo je bila klima v avtu. Predno pozabim še za seznam: Naslednji pregled 13.8. matetrinska šola - jaz vem da bom šla, ker priznam pojma nimam kako in kaj z dojenčki. Upam da me bodo kaj naučili tam. Aleksa jaz bi na tvojem mestu probala sforsirati na ptuju, ker kar tako pa te ne morejo odpikati. kaj pa 1 mesec prej ali kasneje? A tud takrat ni frej? Si sploh ne predstavljam da bi meni rekli, ni placa. Sem pa dobila danes ko sem čakala nasvet, naj si z neta sprintam dol zapiske iz materinske šole, da ne bom vsega pisala , jaz sem mislila da to samo poslušaš. A to moraš še za pisat met s sabo? majabar - upam da vama uspe urediti vizo. renesme lepa previjalna, meni je všeč, mogoče bom šla pa tud jaz pogledat če imajo še kakšno. Če se bo kaj shladil, v tej vročini ne grem nikamor. škorpijonček privošči si en radler še zame. Jaz moram reči da odkar sem noseča sem spila 1 brezalkoholno pivo. Nekako mi ni do tega. Če bi mi pasal, bi si pa privoščila kozarček. maa upam da ni kaj hujšega in da bodo AB pomagali. aleksa upam da si nisi veliko opekla in da boš že zvečer čist o.k. Verjetno je pa marmelada zato še bolj uspela in bo še slajša. bela lep trebušček zori upam da bo kmalu bolje. Mislim da je to vročina, ker jaz sem tudi danes ko sem čakala mislila da bom kar skup padla, prav zraka mi je že zmanjkovalo. aleunam, to si pa res poceni dobila. Če bi jaz lahko šla bi tud mal v avstrijo skočila pogledat. Tko se bom verjetno mogla pa sprijaznit samo z okoliško ponudbo. pajac od mothercare sem pa tud jaz ugotovila da so te cene veliko cenejše kot pri nas. Pride pa poštnina za preostalo evropo 25 funtov. Tako da mislim da bi se dalo tudi k nam dostavit. jaz sem gledala tole in je veliko ceneje kot pri nas. Tudi če prišteješ še poštnino je ceneje. http://www.mothercare.com/Angelcare-Sound-Movement-Monitor-AC401/dp/B001GM1VP4 tako da če bo katera kaj naročala tam naj sporoči, se mogoče pridružim pri nakupu. Zdej grem pa pod mrzel tuš, kot že nevekolikokrat ta teden. Ker se kar topim tu na kavču. Sploh ne vem več kako naj shladim stanovanje.
|