|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
16.7.2010 13:00:10   
Hator
Ejla nosečke,
jaz sem s plaže, sem se šla namočit, ma je morje tako toplo, da se skoraj ne ohladiš. Ima 28st.
Vidim, da je govora tudi o previjalni-mi imamo to in sem zadovoljna fullll, saj je ful prostorna, pa še tiste poličke zraven so ful praktične:
http://www.valko.si/index.php?option=com_zoom&Itemid=32&page=view&catid=13&PageNo=2&key=16&hit=1 in http://www.valko.si/index.php?option=com_zoom&Itemid=32&page=view&catid=13&key=15&hit=1

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
16.7.2010 13:11:33   
obcinarka
kolk evrčkov pa stane previjalka... in ja se strinjam fullllllllllllllllll čednauser posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
16.7.2010 13:13:18   
maa2010

IZVIRNO SPOROČILO: Hator

Ejla nosečke,
jaz sem s plaže, sem se šla namočit, ma je morje tako toplo, da se skoraj ne ohladiš. Ima 28st.
Vidim, da je govora tudi o previjalni-mi imamo to in sem zadovoljna fullll, saj je ful prostorna, pa še tiste poličke zraven so ful praktične:
http://www.valko.si/index.php?option=com_zoom&Itemid=32&page=view&catid=13&PageNo=2&key=16&hit=1 in http://www.valko.si/index.php?option=com_zoom&Itemid=32&page=view&catid=13&key=15&hit=1

Pa ta gospod ima delavnico na Crnem Kalu?

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
16.7.2010 13:13:25   
Bela01
aleunam: Hvala.Sem smotana. Se nisem sama spomnila da bi dala poleg značke ["img"]...

No še enkrat slikica mojega trebuščka:

user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
16.7.2010 13:13:37   
aleksa83
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

aleksa83- sem ti poslala mail!

Hvala ti, že preglejujemuser posted image

super zadeva, sem ful pomirjena in dobre volje.

Še enkrat hvalauser posted image user posted image
user posted image zate

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

Neposredna povezava do sporočila: 3580
16.7.2010 13:56:15   
zori82
ojla user posted image
da vas malo pozdravim
moje počutje je danes katastrofa. Zjutraj je blo vse ok in sem šla z mamo v trgovino, kar naenkrat pa tema pred očmi, slabost in pot. Sem se kar na sred trgovine vsedla, da nebi skup padlauser posted image . Zgleda mi je sladkor padu pa še vrjetno zraven pritisk...to se mi ni zgodilo prvič, je že blo na začetku nosečnosti, ampak test za sladkor ko sem delala je pokazal da je vse ok. No ko sem kolikotoliko prišla k seb sem še domov mogla pelat, HB nisem mela daleč, če ne nebi blo glih ok. Zdj pa doma ležim in počivam, ampak me glava tok boli kot da bi me kdo s kladivom tri dni po glavi tepuuser posted image .

Zdj študiram a bi sploh šla na morje (čez en mesec-na Pag), ker me je malo strahuser posted image .
A se je že kateri kej podobnega zgodilo?

Vsem, ki pa grete na dopust uživite, uživite in še enkrat uživiteuser posted image .
Ostale, ki bomo pa doma, upajmo na čimprejčnjo ohladitev, pijte veliko vode in počivite v senčkiuser posted image .

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
16.7.2010 15:21:52   
aleunam
Zori, pazi nase. user posted image

En user posted image pa tudi Aleksi, naj se roka čim prej porihta. user posted image

Ječi, uživaj! user posted image

Jaz sem se danes ustavila v NKD v SLO, pogledala cene posteljnine in prevlek. Potem sem se odpeljala v A, ker sem šla službeno (drugače se ne bi splačalo) in še tam pogledala. Še vedno znižano. user posted image  Prejšnji teden sem namreč videla to posteljnino 135x70 in 40x60 (četudi nestandardno) znižano iz 12,99€ na 7,99€ in zraven prevleke istih mer za 5,99€ (znižano z 9,99€ se mi zdi). In takrat nisem vzela, doma pa sem se tolkla po glavi. user posted image  In danes grem pogledat, če akcija še traja in evo, vzela. Ni glih ful debela, ampak bom tudi sama poskušala pri user posted image  prakticirati vrečo za spanje. Tako ne bom kupovala dveh kompletov posteljnine, ampak enega in eno vrečo (po potrebi pozneje dokupimo).

Govorile ste o zaščiti v posteljici iz NKDja (Tweety, se mi zdi). Nisem si dobro pogledala... Kaj je vse noter? Zaščita in baldehin? Ali baldehina ni? Jaz ga niti ne bi imela. V A je cena tega 19,99€, velikosti si pa nisem zapomnila. Imajo pa tako lupkane spalne, pa ene dva kompleta za user posted image  sem videla, ki sta mi padla v oči... Ah, saj je še čas. Tokrat sem vzela samo posteljnino. user posted image

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
16.7.2010 16:34:35   
emma83
Mene tale vročina dobesedno ubija, kot cota sem. V Leclercu nisem nič pametnega najdla, kupila sem en kompletek za 6 mesec, eno majčko za 3 mesece, 2 bodija z dolgimi rokavi in 2 majčki z dolgimi rokavi za novorojenčke, za vse skupaj sem dala 20€. So pa bodiji in majčki na pritiskače, ne oblačijo se čez glavo, kar mi je všeč.

Je pa bilo včeraj ob pol 9 zvečer, ko sem se vozila domov, 31 stopinj. Danes sem frej in sem cel dan doma, ker je absolutno prevroče za kamorkoli. Pozneje moram v trgovino pa se bom po moje scvrla.

Grem naprej vegetirati na kavč.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
16.7.2010 18:21:51   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: novemberska

Ojla punce!

Samo eno vprašanje na hitro...pikizenc in phelps kateri voziček od mothercare mislita naročit. Tudi jaz sem se čist zagrela za njega in mislim da bom ga kar kupla tega my3 trokolesmika.
A ma katera kakšno mnenje o tem vozičku od kakšne mamice ki ga je že preizkusila.
Drgač pa punce lepo se mejte pa čiiiim več senčke, tekočine, pa merkite se.
Grem spat moram že ob 6h bit na šihtu...drgač pa jutriiii je petek pol pa en teden morjaaaaaaaaaaaaa.
Lahko noč

Ko se pogovarjate o Mothercare... a ste pogledale cene na njihovi spletni strani??? No če kdo ima koga v VB mislim, da mu je ceneje če mu po pošti pošlje... Vsaj za manjše stvari to velja, ker čisto vse cene imajo x2 kot na spletu.....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu novemberska)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
16.7.2010 18:50:16   
lottyka
pozdrav vsem souser posted image ,
Evo mene iz pregleda. Moram reči da sem se načakala na 30 in več stopinjah 5 ure. Je pa vse o.k.user posted image , MV še zaprt, dobila recept za Boskupan al neki takega, bolniško imam pa podaljšano do konec Avgusta, kar zame pomeni do konca, ker imam še za 1 mesec dopusta. Tako da jaz delat ne grem več. Seveda mi mora še komisija podaljšat, ampak mislim da tu ne bi smelo biti problemov. Se mi pa zdele smilijo vse ki so trenutno v porodnišnici, kok je vroče tam, ni za zdržat. Jaz sem na koncu mislila da bom kar dol padla, popila sem pomoje ene 2 litra vode, pa nič ne pomaga. Tko da na koncu sploh nisem slišala sestre kam moram naslednjič it dat kri in cukt test. Če katera hodi v pataloško ambulanto v LJ ali pa v leonišče naj mi pove, kam greš delat cukr test in pa kam se da kri za tisti test, če si rh-neg user posted image . Inekcijo vem da mi bodo dali kar v pataloški na naslednjem pregledu, ampak moram it 1 dan prej nekam kri dat user posted image .Zdej imam doma napotnice pa pojma nimam kam naj grem z njimi. me je ta vročina tok zdelala, da sploh nisem registrerala kaj mi sestra govori, vse kar sem videla pred sabo je bila klima v avtu.

Predno pozabim še za seznam: Naslednji pregled 13.8.

matetrinska šola - jaz vem da bom šla, ker priznam pojma nimam kako in kaj z dojenčki. Upam da me bodo kaj naučili tam. Aleksa jaz bi na tvojem mestu probala sforsirati na ptuju, ker kar tako pa te ne morejo odpikati. kaj pa 1 mesec prej ali kasneje? A tud takrat ni frej? Si sploh ne predstavljam da bi meni rekli, ni placa. Sem pa dobila danes ko sem čakala nasvet, naj si z neta sprintam dol zapiske iz materinske šole, da ne bom vsega pisala user posted image , jaz sem mislila da to samo poslušaš. A to moraš še za pisat met s sabo?

majabar - upam da vama uspe urediti vizo.

renesme lepa previjalna, meni je všeč, mogoče bom šla pa tud jaz pogledat če imajo še kakšno. Če se bo kaj shladil, v tej vročini ne grem nikamor.

škorpijonček privošči si en radler še zame. Jaz moram reči da odkar sem noseča sem spila 1 brezalkoholno pivo. Nekako mi ni do tega. Če bi mi pasal, bi si pa privoščila kozarček.

maa upam da ni kaj hujšega in da bodo AB pomagali.

aleksa upam da si nisi veliko opekla in da boš že zvečer čist o.k. Verjetno je pa marmelada zato še bolj uspela in bo še slajša.

bela lep trebušček user posted image

zori upam da bo kmalu bolje. Mislim da je to vročina, ker jaz sem tudi danes ko sem čakala mislila da bom kar skup padla, prav zraka mi je že zmanjkovalo.

aleunam, to si pa res poceni dobila. Če bi jaz lahko šla bi tud mal v avstrijo skočila pogledat. Tko se bom verjetno mogla pa sprijaznit samo z okoliško ponudbo.

pajac od mothercare sem pa tud jaz ugotovila da so te cene veliko cenejše kot pri nas. Pride pa poštnina za preostalo evropo 25 funtov. Tako da mislim da bi se dalo tudi k nam dostavit. jaz sem gledala tole in je veliko ceneje kot pri nas. Tudi če prišteješ še poštnino je ceneje. http://www.mothercare.com/Angelcare-Sound-Movement-Monitor-AC401/dp/B001GM1VP4 tako da če bo katera kaj naročala tam naj sporoči, se mogoče pridružim pri nakupu.

Zdej grem pa pod mrzel tuš, kot že nevekolikokrat ta teden. Ker se kar topim tu na kavču. Sploh ne vem več kako naj shladim stanovanje.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
16.7.2010 19:38:54   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: zori82

ojla user posted image
da vas malo pozdravim
moje počutje je danes katastrofa. Zjutraj je blo vse ok in sem šla z mamo v trgovino, kar naenkrat pa tema pred očmi, slabost in pot. Sem se kar na sred trgovine vsedla, da nebi skup padlauser posted image . Zgleda mi je sladkor padu pa še vrjetno zraven pritisk...to se mi ni zgodilo prvič, je že blo na začetku nosečnosti, ampak test za sladkor ko sem delala je pokazal da je vse ok. No ko sem kolikotoliko prišla k seb sem še domov mogla pelat, HB nisem mela daleč, če ne nebi blo glih ok. Zdj pa doma ležim in počivam, ampak me glava tok boli kot da bi me kdo s kladivom tri dni po glavi tepuuser posted image .

To se meni že konstantno pojavlja v trgovinah od 16t naprej, enkrat bolj hudo drugič manj, že v 1. nos. je bilo tako- ampak to je samo v zaprtih prostorih, trgovine, ZDomovi...zato sem tudi na bolniški, ker bi v tej vročini sigurno nekje skup padlauser posted image

Zdj študiram a bi sploh šla na morje (čez en mesec-na Pag), ker me je malo strahuser posted image . Pomoje ni problema, ker ne boš v zaprtem prostoru...
A se je že kateri kej podobnega zgodilo?

Vsem, ki pa grete na dopust uživite, uživite in še enkrat uživiteuser posted image .
Ostale, ki bomo pa doma, upajmo na čimprejčnjo ohladitev, pijte veliko vode in počivite v senčkiuser posted image .

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
16.7.2010 20:50:38   
tejci1981
IZVIRNO SPOROČILO: bucka13

tejci1981 - jap, v sredo sem bla tam, med 8.45 in 10.pa nekaj...... Saj se mi je zdelo, da je ena na forumu napisala da je tud takrat naročena, pa nisem šla gledati nazaj katera. Je pa ful smešno ko sediš tam in si misliš, katera bi le bila user posted image . No mene nisi mogla sfalit, sem edina imela sina s sabo, namesto očeta. Morda pa mi še poveš, katera si bila ti? lahko tudi na ZS. 

Sma ble skupaj ja,user posted image user posted image user posted image user posted image ....se te spomnim,...midva z mojim sma sedela na dveh stolih ob vratih administracije,....sem tista, ki sem si skozi pihljala, ko je blo tak user posted image vroče, pa najbolj naveličana sem zgledala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvalabogu, da majo tv,....mojster miha,.....user posted image user posted image user posted image user posted image tam so pa res za v penzijo,....čakaš ko norc!

(odgovor članu bucka13)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
16.7.2010 20:51:57   
tejci1981
tudi mene zanima cena valkotove previjalne!!!!!!!!!!!!!!!
ima kater kako info al se obrnem na njega????

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
16.7.2010 21:08:43   
nadinne
Večer sotrpinke v tej vročini.

Jaz sem tudi čisto kaput...danes sem vstala ob 6h ker sva šla z user posted image v Višnjo goro voziček gledat...sva bila že malo čez osmo tam...ob 10h ko sva se vračala bi brez klime v avtu že crknila user posted image

Ja pri meni je misija voziček zaključena...sva nabavila Chicco trio s3 rdeče bež črne barve...je bil rabljen (športni dela pa ne in je bil še originalno zapakiran) in krasno ohranjen...dala sem pa 300€. Tako da ga že ponosno furam po garaži...pred hišo ne ker je prevroče user posted image

Sem bila pa danes v intersparu...sem malo gledala bodije...nil od nič...z dolgimi rokavi samo v roza barvi...ostalo s kratkimi, pa še to ali roza ali modro...nič nevtralnih barv. Tako da spet nisem nič nabavila...no pa saj je še čas za to.

renesme res lepa previjalan ja...midva imava podobno ogledano v BC, samo da je v naravnem lesu, pa tista dila zgoraj z robom se sname dol in imaš potem samo komodo. Pa še ne veva ali jo bova sploh kupila.

bela01 lep trebušček. Sem se sedaj spomnila kako sem se nasmejala danes...mojo taščo je sosed vprašal kaj je z menoj narobe...da sem se zredila, ker baje nosim široke majice (iste kot že zadnjih 5 let user posted image ) in ali sem noseča, ker imam take podočnjake! Kaj ljudem vse na misel ne pride user posted image Podočnjakov še živ dan nisem imela, zredila se nisem niti pol kile še, trebuha se mi pa tudi ne vidi še. Mislim da je sosed videl ležalnik za dojenčka zadnjič, ko sem ga nesla iz avta, pa revež ni upal vprašat direkt user posted image

aleksa83...vem kako je hudo s takimi opeklinami...meni se je enkrat tako polila vrela b+voda po roki...madona je peklo! Vem da sem sto let držala roko pod tekočo vodo pa potem našpricala mislim da z bivacin sprejem za opekline.

Ja od te vročine sem tudi jaz čisto zdelana...še sedaj švicam kot konj! Ko sem prišla domov sem skuhala marelične cmoke z drobtincami...pa potem banano z malo sladoleda za osvežitev. Nič drugega mi ni pasalo za jesti. Potem sem pa od pol treh do pol petih zaspala kot top...se mi zdi da moje telo kar izključi baterije v tej vročini in bolj ali manj vegetiram user posted image

Še jitri zdržimo, potem pa v nedeljo malo lažje zadihamo user posted image

Sedaj grem pa pod hladen tuš, da ne bom zakuhala user posted image Zunaj ni še čisto nič hladno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3589
16.7.2010 22:20:15   
naša beba
... update ...

zunaj ni še vedno nič hladno user posted image Se mi še stiskat ne da, ker se cela lepim....

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
17.7.2010 9:32:32   
aleunam
Dan!

Vikend je in tukaj prazno. Čas za RR samo v službah, ne? user posted image

Jaz sem danes poslikala posteljnino.user posted image

user posted image

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
17.7.2010 10:51:22   
aleksa83
pozdravljene,

hvala vsemmm, moja roka je že veliko boljeuser posted image
marmelada pa je tudi ful dobra. Vedno ko hočeš kaj na hitro narediti, se rado kaj zgodi. Smo pač zaradi tega doma, smo mislili v toplice it, pa je moj rekel, da bomo drugič šli, ker me bio ziher pekla roka, če bom šla v vodo,... user posted image Tak, da skrbi zame....

Kako ste mi kaj spale ponoči? Uf je bilo vroče.

Kaj boste dobrega kuhali? Jaz sem danes rešena kuhe in posode, ker imam to čez teden preko. Jedli pa bomo ssmetanove kumarice s dobro zapečenim piščancem,...
mjamiiii.

Je hodla katera kaj v mercator gledat previjalne, pa jogije? Starša od mojega bosta šla zraven, ko bi se to dvoje kupilo, sta pike zbirala in jih imata za 3oo eur in sedaj morama z mojim tam nekaj kupiti, pa ne vem, kak in kaj,..., če je katera kje kaj tam mimo hodla, če ima kakšne nasvete ali informacije?

Hvala.

user posted image user posted image user posted image VSEEEMMMM.

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
17.7.2010 11:24:54   
lottyka
Dobro jutro vsem,

ravno pri jutranji kavici in zajtrku. Še vam pošiljam eno, tako kot trenutno na moji mizi user posted image kavico in zajtrk.

user posted image

aleunam res je lepa posteljnina, meni je zelo všeč.

aleksa super da je roka boljše in da je marmelada uspela.

Nič zdej pa še mami počakam da pride, mi pride sedaj vsak vikend mal pomagat pospravt, odkar jaz ne smem nič. Joj kok sem se upirala na začetku, mi je bilo tok čudn, sem se tok nesposobno počutila, zdej mi je pa že super. Imam stanovanje potem tako zgloncano user posted image . Saj drugače bi že moj, ampak dela cele dneve zdele od jutra do večera in ga nočem potem še na edini prosti dan z pospravljanjem obremenevat. Moram uživat dokler še lahko, ker s porodom se bo nehalo ker pol bom spet sama lahko skakala okoli in dvigovala stvari ter pospravljala. Pol greve z mami pa še v trgovino, da lahko vse nakupim. Komaj čakam da bom spet lahko šla sama v trgovino v večjo nabavo in ne bom rabila nobenega s sabo da mi bo dvigoval težje stvari. Šele tako ko ti je toliko prepovedano se zaveš koliko stvari je samoumevnih. Joj evo se že smilim sama sebi. Od včeraj naprej imam prav cmeravi dan. Mislim da nisem povedala da sem včeraj ko sem čakala na pregled videla eno ki je prišla ven iz ordinacije in začne "ni ga več", sem potrebovala kakšne pol minute da sem dojela da je izgubila otroka. Punce ne morem povedat ampak to me je tok prizadelo, skoz imam pred seboj njen obraz. Upam da nobena izmed nas nikoli ne doživi kaj takega kot je ona. Sploh je ne morem iz misli ven dat. Tako da jaz nimam kaj jamrat kok sem boga ko nič ne smem ker je marsikeri še težje. Jaz vsaj hodim lahko mal okol marsikatera ne more. Se opravičujem za malo daljši samogovor ampak moram dati malo ven iz sebe. Nekako me vsako podaljšanje bolniške malo prizadene ker to vseeno pomeni da je še rizik, sedaj pa ko je jasno da bom do konca v bolniški me je pa še bolj stisnilo. Ampak za naše bebike vse, samo da bodo zdravi. No evo, kavico sem popila, ene dva robčka nasmrkala, zdej sem pa boljše. Se vidi da mi manjka mal sprehodov in svežega zraka zunaj ampak v tej vročini se sploh ne morem niti premikat, kaj šele da bi šla ven. Ko se vsaj malo shladi je pa tudi že noč. Se že bolje počutim. Včasih je treba mal ven dat. Čeprav sem se že včeraj o tem pogovarjala s kolegico in možem se kot kaže še vedno nabira v meni.

Uživajte v vikendu, izkoristite ga kar najboljše.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
17.7.2010 11:56:52   
aleunam
Lottyka, ti kar daj iz sebe. user posted image  Drugače pa jaz "vem" kaj je ta pacientka doživljala. Pri meni bo 13. avgusta 1 leto odkar sem imela operacijo - zaradi IMN. Odvzeli so mi plodek in levi jajcevod, kjer je obtičal. A jaz sem pravi primer, da to ne pomeni tragedije za vnaprej. Glede na to, da lahko zanosim samo takrat, ko ovulira desni jajčnik (ni nujno, da se iz meseca v mesec izmenjujeta), sem zanosila kar hitro. V tretjem krogu, vmes je itak morala biti tudi pavza. Tisti hip je bilo hudo, ampak zdaj ni več čas za slabo voljo, ker pričakujemo majhnega sončka in posvetiti se bo treba njemu. user posted image

Posteljnina pa je tudi meni všeč. Na sliki sicer niso videti tako lepi odtenki kot v živo. Z druge strani je cela svetlo modra, pa prej bodoči očka komentira, če ni preveč samo za user posted image . Mislim, da tudi, če nama na 3D povedo, da je user posted image , bo primerno za pupo. Je kar nekaj bež barve.user posted image

Mmmm, hvala za odlično kavo in rogljiček. user posted image

< Sporočilo je popravil aleunam -- 17.7.2010 11:58:02 >

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
17.7.2010 12:57:16   
naša beba
ojla..

lottyka in aleunam en kup user posted image za vaju!!!

sploh si nočem predstavljat, da se kaj takega zgodi...
samo se je pa ravno lani jeseni tam v enem drugem mesecu pripetil SS. In pravijo, da v bistvu vsaka malenkost zakasnela menstruacija al pa malo močnejša menstruacija pomeni splav ... teoretično ... groza, ko začneš razmišljat kaj takega
Ne, nič, nočem več o tem, bom kar zamorjena, sem ravno z obiska, pa smo meli fajn debato o vzgoji novorojenčkov. Kako jim eni delajo popolno temo in tišino za spanje, a je to dobro ali so pol kaki problemi ko bi bilo treba na pri kaki babici al pa na dopustu zaspat,... pa teke stvari
Zdaj gremo pa na rojstni dan, 12 let pa en kup ostalih otrok, najbrž kar tja do malih bebik... spet prakso nabirat pa izkušnje poslušat... like it...

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
17.7.2010 13:58:55   
aleksa83
Pozdravljene!

je vam tudi tak vroče? ! samo teče , uf,....

grem malo počivat, mogoče bo boljše,....

Lepo bodite, pa v senčki se držite,...

Aleksa

Neposredna povezava do sporočila: 3596
17.7.2010 14:00:53   
nadinne
Dan.

Ja je zatišje ja...meni osebno se tok ne da za računalnik...bi se kar v banjo polno vode preselila user posted image

lottyka in aleunam user posted image user posted image user posted image Take zgodbe res upam da se nam ne bodo (več) dogajale.

Jaz pa že ves čas razmišljam ali mi je bilo včeraj bolj vroče ali danes? user posted image Ker tole je naravnost GROZNO! No zopet sem sama sebe potrdila zakaj imam rajši zimo...mraz veliko lažje prenašam...razmišljam o selitvi na Islandijo user posted image

Za kosilo sem pa jaz že zjutraj naredila krompirjevo solato, ki je sedaj lepo v hladilniku da bo hladna. Zraven pa paradižnik v solati in pa piščančji kroketi. Vglavnem vse simpl in čimmanj kuhe. Sploh ne vem a bom danes še kaj lačna, ko se non stop nalivam z vodo...sem kot spužva user posted image

Drugače imava pa z mojim danes že 2 dan selitev...v bistvu seliva svaka en štuk nižje...itak mora vse narediti moj user posted image , ker se njegovemu bratcu seveda ne da delat...potem mu pa jaz pomagam malo šraufat...nositi omar tak ne morem. Se počutim tako nekoristno. Ampak imava motivacijo, da danes vse postoriva, ker potem bova pa zgoraj končno sama...tudi stopnice so čisto na frišno zagrajene, tako da smo ločili oba stanovanja...zunaj se pa gradi še ločen vhod...čeprav za stopnice zaenkrat še nimava denarja...ampak to bo že.

Danes sem šla v garažo nekaj iskat in ko sem zagledala voziček sem se kar ustavila in ga gledala...sploh ne morem verjeti da samo še 4 mesece in bomo vse pridno vozičkale user posted image Tako nerealištično se mi zdi...kot v sanjah. No, me bo pa v porodnišnici zadelo user posted image

A je katera gledala zadnjič na 24ur o vročini v porodnišnicah? Mislim KATASTROFA! Nasploh ne razumem kako so lahko zdravstvene ustanove tako "zanemarjene"! Sem kar srečna da bomo me tam jeseni oz. skoraj bo že zima.

naša beba, jaz grem tudi danes na roj. dan...moj nečak praznuje 9 let točno danes user posted image Joj kako se ga spominjam, ko je bil star samo par dni in sem ga pestovala...sedaj je pa že tak gavnar user posted image Ja otroci rastejo kot konoplje.

Uživajte vikend...upam da bo jutri znosnejše.

Neposredna povezava do sporočila: 3597
17.7.2010 14:53:09   
aleunam
Nadinne, tudi mi smo tudi jedli za kosilo pipščančje krokete "nugetse" od Perutnine Ptuj, zraven pečen krompir in mešano solato. Ne ravno zdravo. user posted image  Pa še od včeraj me peče kislina v želodcu, upam, da ne bo po mešani solati še huje.  

Prispevek o vročih prostorih sem tudi jaz zasledila. Žalostno, da niti v bolnišnicah (ne samo porodnišnicah) ne poskrbijo za primerno zračenje. Sicer ni povsod tako. V Rakičanu, kjer sem bila lani avgusta sredi vročine, je bilo notri prav prijetno. Klime ni bilo oziroma "sumim", da imajo to nekako preko zračenja urejeno, je pa nova porodnišnica. user posted image

O, fajn, da bosta imela štuk zase. user posted image

Vročina pa je mene včeraj prvič zadela. Jaz sem bila zvečer utrujena od ničesar, počutila pa sem se kot da bi cel dan delala najbolj fizična dela! user posted image  Pa imam v avtu klimo, jo imamo tudi doma, ohladila sem se v bazenu... Upam, da se malce umiri. Naj bo tam do 30 stopinj, to mi je še sprejemljivo. user posted image

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
17.7.2010 15:50:28   
majabar
Dobro jutro!

V Bogoto greva spet naslednji teden, še razmišljava, z avtom ali letalom. Uradno grem lahko še 14 dni na letalo, potem samo s potrdilom ginekologa. Bomo videli. Malo me je zaskrbelo, ko sem razmiščljala, zakaj naj ne bi smela z vnetjem sečil potovati tako daleč. Prišla sem do zaključka, da vnetje lahko povzroči prezgodnji porod, na poti med Medellinom in Bogoto (cca 10, 11ur) pa ni porodnišnic z inkubatorji.
D0aisy, Bogota je res ogromna. Šla sva si ogledat muzej zlata, res lepo. Verjamem, da je za videti še ogromno. Saj bodo še priložnosti, upam, da tudi zate.
Hator, uživaj na morju:)! Jaz ga verjetno ne bom videla še zeloooo dolgo. Sicer nisem neka ljubiteljica slane vode, a bi šla malo pogledat v Piran in kaj dobrega pojest:).
bela, lep trebušček, že kar trebuh:)!
aleunam, kako lepa posteljnina!!
lottyka, kar dlake so mi šle po konci, ko sem prebrala tvoj post:(. Jaz imam še vedno malo strahu pred izgubo in prezgodnjim porodom. Naj počaka še nekaj tednov!! Sem hvaležna za vsak dan in vsako brciko.

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
17.7.2010 16:19:15   
Renesme**
kupila sva previjalno, zdaj pa še košara, posteljico bo mami, pa kavč bo treba nove pene in prevleke še kupit...pa okno v sobi zamenjat, pobelit, vse omare, postelje/ice...sestavituser posted image  uf, november bo še prehitro tukaj, jaz bi imela rada do začetka oktobra vse pošlihtano, da potem samo še malenkosti nakupim in oblekice operem...doma pospravljamuser posted image in počivam in čakam...prvič je bilo pri polnih 38t, upam da ne bo tokrat kaj prejuser posted image , lahko je mal kasnejuser posted image

vroče je za znoret, celo noč sem se zbujala, danes pomoje ne bo nič bolje...

lp

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?