glugluglu
|
Dobro jutro, no pa je prišlo - konec dopusta , jutri v službo in vse po starem. Na morju smo se imeli super, vročina me ni kaj preveč motila, to je ravno prav zame, da grem lahko v miru v vodo , v sobi smo imeli pa klimo tako, da smo lepo spali. Kakor smo imeli lansko leto smolo z vremenom in zdravjem na dopustu, je bilo letos ravno obratno. Aja, pa hrana je bila tako dobra, da sem ene 2 kg pridobila, najboljše so pa seveda sladice pri večerji,...., mnjami. Prišli smo včeraj, potem smo šli pa že takoj na en piknik, ki pa se je za fante nadaljeval še pri nas tako, da cela soseska sedaj ve, da smo se vrnili . Aja komolec - roka me še vedno malo boli (zaradi padca tik pred dopustom) in še vedno je malo buške, ampak bo, če bi takrat bila v službi, bi jnajbrž bilo treba doma malo počivat, ker nisem mogla z levo roko nekaj dni nič počet, niti dotaknit se je nisem smela. VSEM SLAVLJENCEM za nazaj želim VSE NAJBOLJŠE!!!! Pri nas je ponoči oz. zjutraj deževalo, tako, da se je malo osvežilo, drugače pa ne vem kako bi te dni oprenašali, ker smo tudi brez klime in je v spalnici in v dnevni sobi bolj vroče, druge sobe so pa še kar ok. rebeca, zate in za tvojega očeta en koš , kot sem razbrala iz tvojega posta je najbrž kar hudo, držite se, populis, fajn se imejte na morju almera in soatle, ki imete praznovanja še danes, lepo praznujte, pa želim, da danes ne bo več dežja govorile ste o financah: pri nas imava sicer svoj račun, ampak sva oba pooblaščena drug za drugega, finance so v bictvu skupne, gre iz tistega računa , kjer je, trajnike sva dajala po nikakršnem principu, sploh si ne predstavljam kako bi si to delila, če bi imela ločeno, kako sploh poleg položnic grejo potem stroški za dopust in podobno... vse ostale, lepo se imejte še naprej....
|