|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition
17.7.2010 12:31:48   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Neboglasnica - verjetno je katera (ali pa jaz) odgovorila na kak star post, na keterem je bil stari naslov

Pohvala za ažurnostuser posted image user posted image

Kam pa greste v Ankaran? A to ste se zdaj odločili - jaz nič ne vem, da greste

1. Aha, ok to pa še zastopim. user posted image user posted image

2. user posted image user posted image

3. V eno mobilno hišico za najmanj en teden, potem bom pa videla kako bo. Prevod: ali bom zdržala sama s tremi več kot teden dni. user posted image

Sari sem spet pridigala o pospravljenosti sobe. Matr duš, kot bi govorila steni. Potem pa tiste velike očke, polna kot jezero - saj ne vem kaj naj. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
17.7.2010 12:32:00   
Flavia_
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: Flavia RR

Zakaj je pa tvoje sporočilo popravljala moderatorka??

user posted image Ker ste spet prekopirale stari naslov:)) Spremenila sem samo naslov user posted image

Sicer me bo spet čakal ZS, ko se vrnem z morja:))

lp, k

Kako smo prekopirale stari naslov? Ne štekam? Ok, res nisem nek računalniški frik, ampak odgovoriti na sporočilo pa menda ja ni tako zapleteno, da bi ga spet (jaz namreč) polomila. user posted image Ali pa tudi? user posted image user posted image

Saj meni je vseeno, kaj tam zgoraj piše. Gre za to, da me je uporabnica populis prosila, če vam spremenim naslov, potem me ja pe opozorila, da tam nekje od 26 strani spet nimate več pravega naslova user posted image

Če odgovarjate na starejše poste, kjer naslov ni spremenjen, se avtomatsko spremeni, ker prekopira samo Re:.....

Bo šlo?

lp, k

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
17.7.2010 12:39:11   
neboglasnica
Ok, zapuščam vas, ker sem vse otroke poslala po sobah, mami bi imela pol ure zase.. Grem brat... user posted image

(odgovor članu Flavia_)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
17.7.2010 12:39:44   
neboglasnica
neboglasnica ob 12:39 v temi RE: Julijske čveke 2008, 7.de Otrok - Čvekamo o naših otrocih

Flavia RR ob 12:32 v temi RE: Julijske čveke 2008, 7.de Otrok - Čvekamo o naših otrocih

neboglasnica
ob 12:31 v temi RE: Julijske čveke 2008, 7.de Otrok - Čvekamo o naših otrocih

Almera
ob 12:26 v temi RE: Julijske čveke 2008, 7.de Otrok - Čvekamo o naših otrocih

neboglasnica
ob 12:23 v temi RE: Julijske čveke 2008, 7.de Otrok - Čvekamo o naših otrocih

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 17.7.2010 12:40:22 >

(odgovor članu Flavia_)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
   [Brisano sporočilo]
17.7.2010 12:48:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1105
17.7.2010 13:00:32   
Majuska

Dober vroč dan!

Jeeee, Bor je super preživel nočno varstvo pri babi - sta OK stala, mali je dobre volje - bomo še ponovili.
Mi2 sva si pa privoščila večejo v stari LJ, potem pa še giro po promenadi - a veste koliko ljudi je v stari LJ - zakon je, povsod se kaj dogaja, polno street performerjev - res je bilo luštno. Morava nujno ponovit do septembra, preden pride baby no.2

se strinjam s tem predlogom user posted image

Majuška - jaz sem bila tudi z Borom v Lumpiju, ampak sva šal že ob 17:00 domov, da sem ga potem zrihtala z k mami. Bor se res prav luštbo igra in zabava tam. Pa še čist happy je, ko greva najprej vedno na sladoled, potem se pa malo po tekočih trakih in stopnicah voziva, na koncu pa v Lumpija

Ni panike ... mi bomo šli najbrž popoldne tja. Dopoldne sta šla moja fanta do enega kolega, da sem jaz kako uro lahko še spala, kasneje smo šli v ZOO, dokler vročina ni preveč pritisnila ...  zdajle pančkata, popoldne bom prenesla samo klimatizirane prostore, se pravi tobogan v Lumpiju user posted image

Pri nas gremo gor, kot malemu paše ... 1x z dvigalom in včasih po stopnicah ... odvisno kakšen scenarij si malček zamisli user posted image

A so vaši otroci tudi kaj pikasti od vročine? Mi imamo rdeče flekse na pregibu rok, pa na vratu in malo po trebuščku ... ma so tamalčki tudi bogi user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1106
17.7.2010 13:08:31   
neboglasnica
Populis sporoča, da so se nastanili na Pagu, v kraju Povljana (tam kjer mi user posted image user posted image ). Piše, da bodo na plažo hodili samo ponoči, ker je takooo vroče. user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
   [Brisano sporočilo]
17.7.2010 13:08:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1108
17.7.2010 14:00:22   
Majuska

user posted image user posted image user posted image Ana je dala Staša spat.

bravo Ana user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1109
   [Brisano sporočilo]
17.7.2010 19:20:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1110
17.7.2010 20:45:36   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

komaj živim. v zgornjih prostorih (spalnice, kopalnica) imamo 31 stopinj user posted image  švicam ko konj

p.s. a smo še edini brez klime user posted image

Auroraa

1. v našem kabinetu je 32.9 C,  niti ploha ni pomagala

2. ne, mi tudi nimamo klime user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1111
17.7.2010 21:24:27   
Majuska

Populis sporoča, da so se nastanili na Pagu, v kraju Povljana (tam kjer mi user posted image user posted image ). Piše, da bodo na plažo hodili samo ponoči, ker je takooo vroče. user posted image

mi smo bili pa lani tam. luštno user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1112
17.7.2010 21:30:51   
Blacky30
Hvala za čestitke meni in Teji. Lepo, da ste se spomnile name. user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
   [Brisano sporočilo]
17.7.2010 21:35:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1114
17.7.2010 22:10:25   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Hvala za čestitke meni in Teji. Lepo, da ste se spomnile name. user posted image

ooooooo Blacky dragica, si nas le prišla pogledat!!! user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image   user posted image user posted image user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
   [Brisano sporočilo]
17.7.2010 22:33:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1116
18.7.2010 9:09:58   
Majuska
Jutro,

uh kaki zaspanci smo ... danes je dragi vstal ob 6h, ko je Aleksander hotel flaško, jaz sem bila še preveč zalimana user posted image   mali je nekaj časa norel po postelji, potlej je pa zgleda tudi njega zmanjkalo ... in še kar pančkauser posted image

Aha, prve kaplje slišim - upam, da se bo ozračje vsaj malo shladilo ...

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1117
   [Brisano sporočilo]
18.7.2010 9:37:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1118
18.7.2010 9:44:37   
neboglasnica

A to ej sedaj vse od dežjauser posted image user posted image  Sicer še nekaj pada, ampak glede na vse napovedi je to to; in tudi dejansko se že začenja jasniti. Tako da mislim, da bo tale ohladitev bolj kratkotrajne narave. Od srede naprej naj bi še spet preko 30 sekalo.

Baje bo avgusta še huje...

Neposredna povezava do sporočila: 1119
18.7.2010 9:45:00   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Hojla, bejbi, kako si??

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
18.7.2010 9:47:57   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Danes bila malo v šopingu, nabavile gatke v Kiku, 6 kom po 3,5 EUR. Lan je že nekaj dni čez dan brez plenice. Sicer sam ne pove, da ga lulat, ampak ga vsake toliko dajem lulat in lula. Pokakal se mi je pa že 2X, ker to ga pač ne morem jaz dat kdaj naj gre. Tak da v bistvu ne vem ali je že zrel za odvajanje. user posted image

Staš je ponoči suh že nekaj časa, ampak mu plenico še vedno gor dajem, ke rponoči pride k nama, pa mi ni do tega, da bi slučajno imela posteljo mokro. Čez dan pa večinoma lula na kahlico, včasih še v gatke. Sprašujemo ga akr naprej, takrat ponavadi ne gre lulat, gre pa, ko se sam odloči. No ja, meni se sploh ne mudi, bomo že. Ko kam gremo, mu dam plenico; včeraj ko smo šli pa samo po vasi, pa je bil brez plenice in ni bilo panike. Kaj pa vem, pri puncah se spomnim, da sem zamočila, Saro sem po svoji krivdi povlekla še eno leto ponoči, za Ano se pa sploh ne spomnem. user posted image Sicer pa sčasoma začnejo sami plenico dol vlečt. Taka vročina kot je sedaj pa k temu še pripomore.

Neposredna povezava do sporočila: 1121
   [Brisano sporočilo]
18.7.2010 9:56:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1122
18.7.2010 10:08:57   
glugluglu
Dobro jutro,

no pa je prišlo - konec dopustauser posted image , jutri v službo in vse po starem. Na morju smo se imeli super, vročina me ni kaj preveč motila, to je ravno prav zame, da grem lahko v miru v vodouser posted image , v sobi smo imeli pa klimo tako, da smo lepo spali. Kakor smo imeli lansko leto smolo z vremenom in zdravjem na dopustu, je bilo letos ravno obratno. Aja, pa hrana je bila tako dobra, da sem ene 2 kg pridobila, najboljše so pa seveda sladice pri večerji,...., mnjami.
Prišli smo včeraj, potem smo šli pa že takoj na en piknik, ki pa se je za fante nadaljeval še pri nas tako, da cela soseska sedaj ve, da smo se vrniliuser posted image .

Aja komolec - roka me še vedno malo boli (zaradi padca tik pred dopustom) in še vedno je malo buške, ampak bo, če bi takrat bila v službi, bi jnajbrž bilo treba doma malo počivat, ker nisem mogla z levo roko nekaj dni nič počet, niti dotaknit se je nisem smela.

VSEM SLAVLJENCEM za nazaj želim VSE NAJBOLJŠE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas je ponoči oz. zjutraj deževalo, tako, da se je malo osvežilo, drugače pa ne vem kako bi te dni oprenašali, ker smo tudi brez klime in je v spalnici in v dnevni sobi bolj vroče, druge sobe so pa še kar ok.

rebeca, user posted image zate in za tvojega očeta en koš user posted image user posted image user posted image user posted image , kot sem razbrala iz tvojega posta je najbrž kar hudo, držite se,

populis, fajn se imejte na morju

almera
in soatle, ki imete praznovanja še danes, lepo praznujte, pa želim, da danes ne bo več dežja user posted image

govorile ste o financah: pri nas imava sicer svoj račun, ampak sva oba pooblaščena drug za drugega, finance so v bictvu skupne, gre iz tistega računa , kjer je, trajnike sva dajala po nikakršnem principu, sploh si ne predstavljam kako bi si to delila, če bi imela ločeno, kako sploh poleg položnic grejo potem stroški za dopust in podobno...

vse ostale, lepo se imejte še naprej....

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
   [Brisano sporočilo]
18.7.2010 11:18:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1124
18.7.2010 12:11:25   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

GR naša 2 mečeta plenice dol že eno leto, kaj to pomeni? user posted image

Da bi onadva bila rada brez plenic, user posted image user posted image .

Glu: si dobila moj sms, se mi zdi da enkrat v četrtek?? In user posted image user posted image za odličen dopust. Kdaj se pa dragi vrača?

Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......