|
RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition 19.7.2010 8:10:47
|
|
|
|
3jeMi
|
Dobro jutro! najprej... Teja, vseeeeeeeeee najboljše!!! (p.s. to je še za nazaj ) nanka za NDČ... tudi jaz sem mislila, da so te koj, ko so te vzeli službo dali za NDČ... za žurkice, almera... včeraj je bilo vreme super za piknik... not to hot... torta... ja, tale peka pri G. Grad je draga... ... samo, če se ti ne da sam pacat, se ti pač ne da... ... jaz mojemu sploh še nisem povedala koliko bo torta... sem žleht, a ne... sem pa vzela tamalo pravokotno (16 kosov), dva okusa (to je mož hotel, nič kriva), pa še slikco gor, pa je 50 ojrov ... ja, tudi lenoba košta no, evo, mi smo v soboto ene parkrat preverili temperaturo Kolpe... osvežilno... Lovro in njegova sestrična Ana sta norela (v vodi, skoz sta hotela biti v kanuju, akcija po kampu), ni bilo časa za spanje in za hrano (ni v moji navadi, ampak na koncu sem s čevapčičem v roki že za njim po kampu laufala, da je kaj pojedel), kar se je pa našemu včeraj pošteno poznalo... je kar malo zakuhal in glava ga je bolela ... smo se crkljali, popoldne smo šli pa vseeno ven, ker je bilo zunaj hladneje kot v stanovanju in je malemu prav pasalo... je pa cel dan jedel samo jabolka, nektarine, banane in jogurt, pa z vodo in sokom sem mu skoz težila... zjutraj ni imel vročine, še rahlo zaspan in sem ga kar popokala v vrtec (pa še zunaj je bilo spet hladneje), povedala vzgojiteljici, da bo mogoče kje malo zalegnil, če bo pa kakšna kriza naj me pa pokliče zdaj pa par papirčkov obrnit...
|
|
|