|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.7.2010 12:25:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1126
   RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition
18.7.2010 13:46:55   
glugluglu
neboglasnica, nisem dobila sms-a, prav čudnouser posted image , bi morala dobivati tudi vremenska sporočila, pa nič ni prišlo, nazadnje sem dobila sms-e v ponedeljek; kaj si napisala?
Dragi gre nazaj v četrtek dopoldan, do takrat je varuška, potem pa pride za stalno nazaj enkrat konec avgusta začetek septembra. Potem so pa otroci predvidoma v varstvu pri tašči do konca julija.

Pri nas je pa spet rmalo prej padal dež in smo ugotovili, da brisalci na avtu ne delajo, očitno po 10 dnevih nedelovanja to kar crkne pri nas, spet en strošekuser posted image , kakor imam v spominu (od prejšnjega avta) je motorček šel in bo treba celo armaturo dol dat...., v dežju se ne da peljati tako, da upam, da bo jutri za v službo lepo vreme.

almera, res nam je šlo hitro, dopusti preveč hitro minejouser posted image

odvajanje: lulanje še kar gre, ampak ne vsakič, kakanje pa nikakor, vedno prepozno reče, tako, da sem imela že parkrat pranje umazanih hlačk, enkrat se je zgodilo doma na najini postelji, na morju enkrat ravno ko je bil nagec, ampak je bilo na srečo hitro posredovanje,...tako, da ima še vedno večinoma pleničko gor sploh takrat ko nimam časa, da bi ga stalno gledala kdaj začne pritiskat.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
18.7.2010 13:50:29   
glugluglu
sedaj me je pa začela po pisanju roka bolet in lahko tipkam samo z desno, očitno še ni čisto dobro, upam, da mi v službi ne bo treba kakšnih romanov pisat na rač.user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
   [Brisano sporočilo]
18.7.2010 21:39:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1129
18.7.2010 21:51:53   
frutka_
Hojla!

Populis me je prosila naj spremenim naslov teme pa vidim, da je že urejeno.user posted image Populis oprosti, ampak šele danes sem se po prijavila in videla pismo.
Nimam časa čekirat neta kaj veliko ampak mislim na vas. Vidim, da še naprej pridno klepetate.
L je sicer super. Pridna in navihana punca. Čista je že od 21 meseca, tudi ponoči. Pri dobrem letu  je fasala dermatits in jo mormo kar čuvat kar se nege kože tiče. Sicer je zelo klepetava in samostojna.
In kako so mali Juliji in Julije?user posted image user posted image user posted image .  Verjetno imate polne roke dela. Ne morem verjeti, da sta minili dve leti od navijanja za vsako julijko posebej. Uživajte mamice!

Še slikica moje pipikulje male!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1130
   [Brisano sporočilo]
18.7.2010 21:56:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1131
   [Brisano sporočilo]
18.7.2010 22:06:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1132
18.7.2010 22:12:23   
frutka_
Bor vse najlepše za RD!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1133
   [Brisano sporočilo]
18.7.2010 22:28:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1134
   [Brisano sporočilo]
18.7.2010 22:40:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1135
18.7.2010 22:50:08   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: frutka RR

Še slikica moje pipikulje male!

user posted image

prava lepotička je user posted image user posted image

julije moje, sploh niste resne - celo popoldne nobene objave user posted image ahhh ... mi smo šli popoldne do moje sestre, danes je še sama, v torek prideta dvojčka iz kolonije. Vreme je bilo super za pohajanje - jutri pa spet vroče.

Grem spat, jutri je nov dan/ teden ...

Nočko user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
19.7.2010 8:10:47   
3jeMi
Dobro jutro!

najprej...

Teja, vseeeeeeeeee najboljše!!! user posted image user posted image user posted image  (p.s. to je še za nazaj user posted image )

user posted image user posted image user posted image  nanka za NDČ... tudi jaz sem mislila, da so te koj, ko so te vzeli službo dali za NDČ... user posted image

user posted image user posted image user posted image  za žurkice, almera... včeraj je bilo vreme super za piknik... not to hot... user posted image
torta... ja, tale peka pri G. Grad je draga... user posted image ... samo, če se ti ne da sam pacat, se ti pač ne da... user posted image ... jaz mojemu sploh še nisem povedala koliko bo torta... sem žleht, a ne... sem pa vzela tamalo pravokotno (16 kosov), dva okusa (to je mož hotel, nič kriva), pa še slikco gor, pa je 50 ojrov user posted image ... ja, tudi lenoba košta user posted image

no, evo, mi smo v soboto ene parkrat preverili temperaturo Kolpe... osvežilno... Lovro in njegova sestrična Ana sta norela (v vodi, skoz sta hotela biti v kanuju, akcija po kampu), ni bilo časa za spanje in za hrano (ni v moji navadi, ampak na koncu sem s čevapčičem v roki že za njim po kampu laufala, da je kaj pojedel), kar se je pa našemu včeraj pošteno poznalo... je kar malo zakuhal in glava ga je bolela user posted image ... smo se crkljali, popoldne smo šli pa vseeno ven, ker je bilo zunaj hladneje kot v stanovanju in je malemu prav pasalo... je pa cel dan jedel samo jabolka, nektarine, banane in jogurt, pa z vodo in sokom sem mu skoz težila... zjutraj ni imel vročine, še rahlo zaspan in sem ga kar popokala v vrtec (pa še zunaj je bilo spet hladneje), povedala vzgojiteljici, da bo mogoče kje malo zalegnil, če bo pa kakšna kriza naj me pa pokliče user posted image

zdaj pa par papirčkov obrnit... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
19.7.2010 8:26:34   
3jeMi
aja, odvajanje, kahla... kwa je že to?... v soboto je bil cel dan nag, našel Anino kahlico, se vsedel gor za 2 sekundi, vstal in rekel: Ni, ni. ... lulal kjerkoli je že ušlo, najraje v mojem naročju, Ana je pa tudi stvar dvakrat opravila prav po moško... user posted image ... kakal je pa tako, da je tekel in sta za njim ostali dve klobasici na tleh, še porajtal ni user posted image ... jah, tudi za to ni bilo časa user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
   [Brisano sporočilo]
19.7.2010 8:36:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1139
19.7.2010 8:44:00   
Majuska
Ojla julije,

samo na hitro, ker šibam na kofi ...

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1140
   [Brisano sporočilo]
19.7.2010 9:34:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1141
19.7.2010 9:44:00   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

aja, odvajanje, kahla... kwa je že to?... v soboto je bil cel dan nag, našel Anino kahlico, se vsedel gor za 2 sekundi, vstal in rekel: Ni, ni. ... lulal kjerkoli je že ušlo, najraje v mojem naročju, Ana je pa tudi stvar dvakrat opravila prav po moško... user posted image ... kakal je pa tako, da je tekel in sta za njim ostali dve klobasici na tleh, še porajtal ni user posted image ... jah, tudi za to ni bilo časa user posted image

o kolk sem se nasmejala zdajle ... še dobr da sem sama v pisarni user posted image user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
19.7.2010 9:44:40   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Evo, torta (je bila naročena za 18-20 ljudi - komot za 25 ljudi)
user posted image

kolk ste luštni user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1143
   [Brisano sporočilo]
19.7.2010 9:46:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1144
   [Brisano sporočilo]
19.7.2010 9:47:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1145
19.7.2010 9:52:02   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

Majuska..pri nas se je tudi začelo s pikicami po hrbtu, trebuščku, nato po rokah, nogah,... sem jo peljala k zdravniku in je rekla, da jih je treba čim večkrat kopat v vodi, malenkost hladnejši kot ponavadi, mazat s fenistilom, če bi jih srbelo, drugače ne...no, T. se je iz tega razvilo tako vnetje, da je groza, izgleda kot da ima opekline user posted image user posted image

ja, mi damo za odtenek hladnejšo vodo pa mali že protestira ... user posted image   sicer ga pa mažem kar z bepanthenom.

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1146
19.7.2010 9:55:16   
3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Evo, torta (je bila naročena za 18-20 ljudi - komot za 25 ljudi)
user posted image

kolk ste luštni user posted image

Jaaaaaaaa!!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  res... user posted image user posted image user posted image

p.s. a vidite kako mama almera gleda torto... je verjetno komaj čakala, da se razreže user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1147
19.7.2010 9:56:44   
3jeMi
majuska... a potem uživaš? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Majuska..pri nas se je tudi začelo s pikicami po hrbtu, trebuščku, nato po rokah, nogah,... sem jo peljala k zdravniku in je rekla, da jih je treba čim večkrat kopat v vodi, malenkost hladnejši kot ponavadi, mazat s fenistilom, če bi jih srbelo, drugače ne...no, T. se je iz tega razvilo tako vnetje, da je groza, izgleda kot da ima opekline user posted image user posted image

ja, mi damo za odtenek hladnejšo vodo pa mali že protestira ... user posted image   sicer ga pa mažem kar z bepanthenom.

user posted image user posted image user posted image user posted image

majuska, ampak z bepanthenovim lotionom to namažeš?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
19.7.2010 10:01:02   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

majuska... a potem uživaš? user posted image

hmmm, zakaj že? user posted image

majuska, ampak z bepanthenovim lotionom to namažeš?

krema, al mazilo ... zmeraj pozabim, kaj je kaj user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
   [Brisano sporočilo]
19.7.2010 10:03:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......