Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.7.2010 9:15:27
|
|
|
|
lidik
|
Arwenko jaz sem se odločila, da jo bova kupila - in tako kot T.Z. bova kupila cel komplet. Kaj pa vem, sem tudi jaz malo brala po netu, in sva se zato nekako skupaj odločila, da jo kupiva. T.Z. toliko morava pazit, da ne bodo nevhite, pa boš videla kako nama bodo ljudje hvaležni, ker je dež res že nujno potreben.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.7.2010 9:16:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Arwenko: Quinny Buzz + dreami košara + maxi cosi lupinica (slike na fb)
< Sporočilo je popravil T.Z. -- 15.7.2010 9:18:08 >
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.7.2010 9:17:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik T.Z. toliko morava pazit, da ne bodo nevhite, pa boš videla kako nama bodo ljudje hvaležni, ker je dež res že nujno potreben. še jaz nama bom hvaležna!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.7.2010 9:18:19
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. IZVIRNO SPOROČILO: lidik T.Z. toliko morava pazit, da ne bodo nevhite, pa boš videla kako nama bodo ljudje hvaležni, ker je dež res že nujno potreben. še jaz nama bom hvaležna!!! ha ha ha sej jaz tudi
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.7.2010 9:21:42
|
|
|
|
lidik
|
URSKAF !!!!!!!!!!! kje se pa ti danes skrivaš??????
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.7.2010 9:23:11
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. Arwenko: Quinny Buzz + dreami košara + maxi cosi lupinica (slike na fb) Sem te zdaj dodala sploh na FB, upam, da sem pravo našla
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.7.2010 9:23:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik URSKAF !!!!!!!!!!! kje se pa ti danes skrivaš?????? domnevam, da ima gužvo
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.7.2010 9:23:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. Arwenko: Quinny Buzz + dreami košara + maxi cosi lupinica (slike na fb) Sem te zdaj dodala sploh na FB, upam, da sem pravo našla našla pravo :)
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.7.2010 9:26:18
|
|
|
|
urskaf
|
Dobro jutro!!! Nimam gužve, sam čvekam. Nobenega od šefov ni v pisarni, pa smo malo bolj fraj. Glede košare, jst sem jo imela in uporabljala nekje 2 meseca, potem mi jo je pa mali prerasel. Mi je bila pa ful boljša kot lupinica, ker se mi je zdel mali v takem čudnem položaju v lupinici, tak da sem jo uporabljala samo za v avto, pa če sma šla kam, kjer nisva mogla z vozičkom. Jst bi jo priporočala.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.7.2010 9:28:24
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro bejba!!! eto, končno en konstruktiven odgovor, ne samo naša ugibanja
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.7.2010 9:32:05
|
|
|
|
lidik
|
urskaf poglej jo čvekico. Sej prav, le privoščite si čvekeca.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.7.2010 9:36:59
|
|
|
|
urskaf
|
Ja, zelo konstruktiven. Jst sem imela voziček od Maxi Cosi, sej lahko, da so katere druge lupinice bolj udobne, sam meni se je mali res smilil, ko sem ga imela tam not. V košari je pa lepo ležal zravnan, pa veliko lažje je zaspal na ravni podlagi kot pa zvit v lupinici. Pa fajn je, če imate vozičke (za potem kasneje), da se da naslon položit v čisto ležeči položaj. Ker se velikokrat zgodi, da mali zaspi na kakem sprehodu in je veliko bolje, če ga lahko lepo naravnost položiš, kot pa da se lomi na naslonu. Tega moj prvi voziček (Maxi cosi) ni imel in sem kr hitro menjala, ko mi je mali prerasel košaro. T.Z. in lidik, ful mi je žal, da danes ne morem z vama. Študiram pa, da vaju pridem vsaj pozdravit, ko se bom mimo peljala. Par minut me bodo pa že pogrešali doma.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.7.2010 9:40:07
|
|
|
|
Soncchhek
|
Pozdravljene. Imam samo eno vprašanje, kje v Celju se da dobit oblačila za nosečke ( poleg H&M) v city parku?.....C&A ima tudi za nosečke kaj? Hvala za odg. + prijetno nosečnost.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.7.2010 9:44:08
|
|
|
|
lidik
|
ja ja urskaf pridi !!! Bova zelo vesele, če ti bo uspelo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.7.2010 9:46:28
|
|
|
|
lidik
|
Soncchhek, v C&A so včasih imeli oddlek za nosečnice, ampak so ga ukinili, tako da zdaj je H&M, Oviesse ima tudi nekaj, pa v Mangotu sem enkrat videla, da imajo tudi hlače - samo to pa ne vem če jih še imajo ali ne.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.7.2010 9:54:09
|
|
|
|
Anonimen
|
urskaf: pridi, pridi!!! Soncchhek: pa nekaj so imeli tudi v Benettonu ampak ne vem če še imajo. v C&A sem pa parkrat iskala pa nisem nič našla.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.7.2010 9:58:21
|
|
|
|
lidik
|
ja sej v C&A-ju nimajo več - sem vprašala, pa so rekli, da so oddelek ukinili.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.7.2010 10:05:37
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz pa sem že razmišljala, da bi si potem jeseni, ko rabim bolj elegantne stvari za službo kaj pri Dorothy Perkins naročila po internetu, ker pri nas nimajo nič nosečniške kolekcije. Sem namreč že drugače bila kr fan njihovih stvari.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.7.2010 10:07:52
|
|
|
|
Anonimen
|
lidik ja sem jaz tudi to že prej slišala. btw: prenosnik, ki sem ga včeraj iskala je v mojih rokah. madona, mislim, da je tudi moj "stari" nujno potreben zamenjave. kakšno makino sem mu našla, sem še kr ponosna nase sam zdaj ga bo pa meni težko dati iz rok, ko pridem domov. to je pa slaba stran tega, da delam v takšni firmi, res. sploh ker sem freak na tehnologijo in potem se mi znova in znova in znova svetijo oči, ko kaj takega pride na firmo. zdaj pa sploh, ko vem, da gre z mano domov. tisti del o prevzemu potem pa nočem razmišljati. imam za par ur novo igračko
< Sporočilo je popravil T.Z. -- 15.7.2010 10:08:18 >
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.7.2010 10:11:03
|
|
|
|
lidik
|
jaz sem se pa odločila, da po netu ne naročim nobene nosečniške cunje več. Sem naročila kavbojke. Ki kot prvo sploh niso bile poceni in jih sploh nisem imela velikokrat na sebi - pa mi že gredo narazen. Katastrofa. Pa ne bi rekla, da bi me tiščale, oz. bile oprijete, pa bi se začelo trgati - ne ful so mi ohlapne. Tako da zdaj kupim še samo tisto kar vidim.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.7.2010 10:12:11
|
|
|
|
lidik
|
T.Z. no v glavnem da se ne boš toliko zaigračkala da danes pozabiš na najin "zmenek".
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.7.2010 10:19:53
|
|
|
|
Anonimen
|
ne bom, ne bom, brez skrbi
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.7.2010 10:32:01
|
|
|
|
lidik
|
no super. Čuj T.Z. koliko pa je ta tvoja pridobitev prišla v everčkih?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.7.2010 10:34:16
|
|
|
|
obcinarka
|
jaz sm pa dans kot luft tle al kaj babe??? .. sploh me ne upoštevate... smrk, smrk, smrk
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.7.2010 10:36:06
|
|
|
|
Anonimen
|
huh.... mene oz. brata ceneje ker imam pač ugodnosti zase in za družinske člane tako da ne vem koliko bi lahko pa za znance/kolege zrihtala popusta. redna cena je pa okoli 800€ (sem že rekla, da nisem pretiravala z zapravljanjem)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?